Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה שלום...

את המיכל עיבוי תיקנתי -לבד , את האזעקה תיקנתי -לבד , גם ווישרים החלפתי היום ועכשיו לתקלה התורנית:

אתמול בערב התנעתי את האוטו והתחלתי ליסוע , פתאום הרגשתי איזשהו DELAY בתגובה של המנוע ורעשים מכיוון האגזוז , כאילו משהו תקוע שם והגזים יוצאים בבומים כאלה כמו בק פיירים , הדבר קרה רק בטורים נמוכים (2000-3000) ובנסיעה בסל"ד גבוהה הבעיה לא הורגשה. היום הבעיה הוחמרה, ובכמה יציאות מרמזורים האוטו כאילו לא סחב, והטורים עלו לאט נורא (בגלל החסימה באגזוז כנראה) ונשמעו רעשים כאלה מכיוון האגזוז .

מישהו אולי יכול להסביר לי מה הבעיה בדיוק וממה היא נובעת?

אולי תוסף כלשהו?(K-44??) או שצריך לקחת את האוטו לאגזוזן (רק שלא יטפל לי באוטו עם האגזוז שלו... :lol: )

*יש לציין כי דוד אחורי התקנתי לפני 3 חודשים בערך , הדוד הוא משומש מחבר שלי שהחליף דוד.(לא יודע אולי זה חשוב לניתוח הבעיה).

תודה רבה ומקווה לתשובה מהירה ,

רועי.

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

ניקוי אינג'קטורים עשיתי לפני 6000 ק"מ וגם פלאגים,

הלו מומחי הפורום איפה אתם???

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם
ניקוי אינג'קטורים עשיתי לפני 6000 ק"מ וגם פלאגים,

הלו מומחי הפורום איפה אתם???

היה לי משהו דומה ..

החלפתי פלטינות והכול הסתדר !

אבל יש לי קרבורטור ואין לי מושג עם בהזרקה יש פלטינות

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
היה לי משהו דומה ..

החלפתי פלטינות והכול הסתדר !

אבל יש לי קרבורטור ואין לי מושג עם בהזרקה יש פלטינות

פלטינות? :wink:

אם ה-84 בכינוי שלך זו שנת הלידה, אז אין פלטינות עוד מלפני שנולדת...

עד כמה שאני יודע בשום רכב שיוצר משנות ה-80 אין פלטינות (לא יודע מה לגבי הינדוסטאן אמבסדור, גאז 69, דאצ'יה או טוקטוק בנקוקי...). ברכבים נורמאליים הכל נעשה על ידי הצתה אלקטרונית.

ובגלל זה היום בטיפולים לא עושים יותר "פלאגים, פלאטינות, שטנגה, שמן ברקס והאלמנט עלינו!" אלא רק "פלאגים,שטנגה, שמן ברקס, ואם הלך היוניט תכין כמה אלפית בצד..."

בכל מקרה, זה בהחלט נשמע כמו בעיה בהזנת דלק. אינג'קטורים יכולים להסתם גם 100 ק"מ אחרי ניקוי אם מילאת ב"פז מוקטעה" ברמאללה, לדוגמא.

פורסם

למרות שהחשוד העיקרי הוא לכאורה האגזוז, אני הייתי בודק את מערכת ההצתה - האם ניצוץ מגיע לכל 4 הפלאגים.

• תוכן חדש...