טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,182 נושאים בפורום הזה
-
- 23 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
לכל אחד יש שיטות משלו, אני בטוח... מה השיטות של כל אחד? תמיד מעניין ללמוד דברים חדשים. אני קודם מעביר שטיפה יסודית על האוטו, אח"כ עם סמרטוט+שמפו על האוטו- מנקה בכל חריץ-כולל הטאסות. אח"כ מעבירעוד שטיפה כדי לשטוף את הסבון ואז לוקח מטלית צהובה כזאת(סופגת) ומנגב את כל האוטו. אח"כ מעביר עוד מטלית כדי לנגב הכול עד הסוף. ובסוף אני מנקה את האוטו מבפנים- ספריי לדש בורד, ניקוי חלונות(מבפנים ומבחוץ) ניקוי הריפוד עם שואב אבק+השטיחונים ובזה מסתיימת השטיפה... אז מה אתכם?
הודעה אחרונה מאת BMW_M5, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
(1)משכחי היגוי "חזור למרכז" אלה הם משכחי ההיגוי הטובים ביותר הקיימים בשוק כיום. הם מפחיתים תנודות ורעידות במערכת ההיגוי עד למינימום ובכך מפחיתים את עייפות הנהג ואת הסכנה מבורות בשטח ובכביש . הם מנטרלים לחלוטין רתע הגה. כאשר משכך ההיגוי נדחס, ישנו קפיץ המולבש בשרוול על משכך ההיגוי, הקפיץ נדחף חזרה למצבו הניטראלי. רעיון ה"חזור למרכז" פועל היטב. (2)בולמי זעזועים טעוני גז חנקן בולם זה הנו בולם זעזועים חילופי באיכות עליונה, בולמי הזעזועים הטעוני גז חנקן חזקים ואמידים במיוחד המספקים נסיעה נעימה וחלקה, ובכך משפרים באופן משמעותי את יציבות הרכב לעומת בולמים סטנדרטים או בולמים תחליפים אחרים. לבולמים אלה חלל רחב בקוטר של 35 מ"מ, המאפשר שימוש בכמות שמן גדולה יותר וכתוצ…
הודעה אחרונה מאת Rשף, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היום החלפתי זוג צינורות בלם אחוריים בוולקן (1.9) וביצעתי, בעזרתם על עמיתי הנאמנים , ניקוז נוזל ממערכת הבלמים ו"שידרוג" ל DOT 5.1 של מוטול. נתחיל בתמונות של הצינור הישן במהלך פירוק מהקאליפר: שימו לב לסדקים בחלקו העליון של אחד הצינורות!!!: הצינור החדש במהלך הרכבה: תמונה נוספת: הכל מורכב: איציק
הודעה אחרונה מאת David A, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם. היום הלכתי להתרשם ולטפל אצל ליטל - יוסי. הבעיה היחידה שהיתה היא שהיה עמוס עמוס עמוס מאוד. סה"כ טיפול 10K : שמן המנוע של סונול אולטרה 15w-40 עפ"י המלצת יצרן ??? מה דעתכם ??? דרך אגב גם אני השקעתי על בוש סופור 4 נראה כי המנוע עובד חלק יותר. שוב בקשר לשמן, כדאי להחליף למשהו אחר , טוב יותר. שמתי לב רק אחרי שיצאתי כי השמן הוא מהסוג הזה...
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אחי מחר בבוקר לוקח גולף V6 4motion לבדיקה, אבל נאמר לו שאין מכונים בארץ שבוחנים את מערכת ה-4X4. האם זה נכון? אם לא, האם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על איזשהו מכון שכן יכול לעשות את זה? שמעתי על איזשהו מקום ברעננה שאולי יהיה מסוגל לעשות את זה. תודה על המידע! לירן.
הודעה אחרונה מאת בידר, -
- 0 תגובות
- 820 צפיות
יש לי סוברו DL 1300 שנת 87, לא מזמן החלפתי את הפלטינות אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום מה אמור להיות הרווח בינהם. אם יש מישהו שיודע זה יחסוך לי המון זמן ותרחה. תודה.
הודעה אחרונה מאת אילן-א, -
איזה שמן ?
מאת אורן 16V- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזה שמן אני צריך לשימוש בפג'ו 306 XT 1800 שלי ? סינטטי לא סינטטי ? 10W40 אני עד היום התקיימתי עם 20W50 בשביל האופל 83 שלי .. אין לי מושג לגבי רכב "חדש" כזה.. אשמח לעצה (יש לי נזילה וצריך מחר לקנות באוטו דיפו כי נגמר וצריך להגיע למוסך איכשהו
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלחתי גם אימייל לפקד מרחב התנועה (או מה שהוא לא יהיה) והוא אמר ש"אסור בתכלית האיסור" לשים את המנורות האלה למרות שציינתי שזה רק ליופי ובלה בלה בלה.. אז אם תופסים אותכם שוטרי תנועה תחטפו קנס די גבוה... אז שלא תגידו שלא ידעתם..
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, ומראש סליחה על הבורות.. בביקור האחרון במוסך התגלתה נזילה (קלה) בשרייד החביבה שלי (ידנית 92). המוסכניק אמר שצריך להחליף (470 ש"ח) אבל אפשר גם להשאיר את זה ככה ולעקוב אחרי מצב השמן. מכיוון שאני גם ככה מתכנן לשדרג את הרכב בעוד חצי שנה בערך אז לא טיפלתי.. השאלה היא האם נראה לכם שהכרחי בכל זאת לבצע תיקון (כבר אמרו לי שלכל הישנות יש נזילה פה ושם והם חיות יופי עם זה) ואם באיזושהיא דרך יכול להיות שהנזילה משפיעה על צריכת הדלק? תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מדי פעם נדלקת המנורה של הבעיה במנוע, מנורה כתומה כזאת שמצביעה על בעיה במערכת ההזרקה או במערכת אחרת שקשורה בתפקוד של המנוע. קטע ממש מוזר כי היא נדלקת לכמה דקות ונכבית וזה קורה איזה פעם בשבועיים משהו כזה, זה לא משהו קבוע, וכשהאוטו היה במוסך הם לא התייחסו לזה (זה אפילו לא מוסך מורשה, גם מוזר) קראתי בגלריה יום שישי של הארץ לפני כמה שבועות שיש הרבה מכוניות עם מנורות מנוע שנדלקות והבעלים לא יודעים מה לעשות עם זה, אם לעצור בצד ולהזמין גרר, אם להמשיך לנסוע, אם צריך מוסך, צריך להוסיף משהו, לתת לאוטו להתקרר.... בקיצור מישהו יודע מה הסיפור של הדבר הזה ?
הודעה אחרונה מאת DIAGON, -
- 6 תגובות
- 923 צפיות
האגזוז אצלי בראלי מזמר...וזו תופעה שרק עכשיו החלה. כלומר הפליטה מייצרת רעש מאוד חזק מהאגזוז זרימה חופשית אבל לא בצורה מונוטונית אלה במקצב משתנה וזאת אף על פי שהסלד קבוע ולא זז. (בסרק כמובן) אז למישהו פה יש תשובה...כי זה מוזר לי.
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, בסיטרואן שלי אחרי שאני מצחצח אותה היא נקייה הכל טוב ויפה, יש איזה איזור מעל ללוחית רישוי ומתחת לשמשה של הרכב(למי שמכיר, קצת קשה להסביר את המקום בדיוק) ששם כל הזמן נוצר צבע שחור מגעיל שקשה להוריד אותו. ממש מגעיל גם אחרי שאני שוטף טוב טוב ומוריד הכל אחרי שבוע זה חוזר וזה מגעיל רצח הלכלוך נמצא באיזור של הלוחית רישוי בעיקר... מישהו יודע איך אני יכול לעשות שהלכלוך לא יחזור, ואם יחזור אז שלא יהיה קשה כ"כ להוריד אותו שוב? (המכונית לבנה)
הודעה אחרונה מאת talhaim2, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 5 אלף צפיות
אבא שלי הלך למוסך ומרו לו שהתיקון הוא 2000 לתיקון נזילת שמן מהראש מנוע (טעות קטנה) יש לו נאון שנת 97 ורציתי לדעת למה זה כזה יקר ואיפה אני יכול לעשות את התיקון ביותר זול
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, כשאני נוסע במהירות מעל נגיד 100 יש רעשים של רעד , אני לא בדיוק בטוח מה זה, נשמע כמו פלסטיק או החלון אני לא סגור על זה (החלון לא עולה ולא יורד )מדובר בצד ימין
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
היום אני פדנט. כאשר אני מסובב את המנוע בערך בתחום של 1800-2300 סל"ד אני שומע (יש נסיעות שכן ויש נסיעות שלא) מן צלצולים חלשים שמוציאים אותי מדעתי. זה בולט ביותר בתחילת הנסיעה בבוקר, נחלש ולפעמים נעלם אחרי כרבע שעה. שמתי לב שזה נוטה להעלם בעיקר אחרי שאימצתי מעט את המכונית (נאמר נסעתי כ- 120 קמ"ש). לפני שאני לוקח למוסך, יש למישהו עצה מועילה? הרכב: טויוטה קורולה 5 דלתות 2003 מנוע: VVTi 1.6L, 3ZZ-FE תיה"ל: אוטומטית קילומטרז': 4400 ק"מ גיל: 6 חודשים תודה רבה Serpent
הודעה אחרונה מאת Serpent, -
-
נורות XENON 1 2
מאת Shmulik_Miata-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בזבזתי 140 ש"ח על 2 נורות מתוצרת XENON ו 2- נורות מתוצרת OCEAN SUPER BLUE ארבעתן נשרפו לי.... מעצבן.. האחת אחרי שבוע השנייה אחרי שלושה שבועות (זה הזוג הראשון) הזוג השני XENON נשרף אחרי שלושה חודשיים מההתקנה. אולי זה לא מתאים לרכב שלי ??
הודעה אחרונה מאת Guy, -
-
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום החזרתי את הראלי שלי משיפוץ ראש אחרי שנתגלתה אכילת שמן מופרזת. הוחלפו מובילים וכמובן גם גומיות האטימה של השסתומים וכל החלקים הנלווים. האוטו נוסע אחלה למרות שבפעם הבאה אני לא מטפל בנהריה ובקיצור תאחלו לי בהצלחה בק"מ הבאים עד החיזוק ראש.
הודעה אחרונה מאת BMW_316, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש מחירים של מערכת פליטה מלאה של סופרספרינט בחו"ל . באתר האינטרנט שלהם אין שום מידע , עד כמה שהצלחתי . הייתי גם אצל היבואן ("המשתיק") ולא היה מי שיעזור לי . העניין הוא שאני מתכנן להיות באיטליה בחודשים הקרובים וחשבתי לקנות שם לפחות סעפת שזה החלק המשמעותי והיקר יותר . אני רוצה לדעת אם זה משתלם מבחינה כספית לקנות שם ולא בארץ במחיר של כ-2800 ש"ח רק הסעפת (כל המערכת כ-5000 ש"ח כולל התקנה). אל תתייחסו לנושא המכס - יש לי את הדרכים שלי
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו יודע איפה יש פירוקיות טובות של רכבי סיטרואן באיזור לוד??
הודעה אחרונה מאת oO צינגלה Oo, -
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
טוב השאלה היא כזאת: כשקניתי את האוטו מהחברה בזמנו, עוד אז כמו תמיד מפרסמים שם על החלון האחורי כל מיני שטויות. זה ועכשיו השאלה היא איך אני מוריד את זה צריך משהו כידי להזהר. כי יש שם על החלון האחורי את המפשיר אדים אם מישהו יודע תעזרו לי כי זה ממש לא נראה יפה תודה
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם.יש לי בעיה מאז שהחלפתי סעפת פליטה באוטו האוטו רועד בהילוך סרק. הייתי במרום צמרת והם לא מצאו את הבעיה עשיתי גם איפוס מחשב בתקווה שאולי זה יעזור,וזה גם לא עזר.האם זה קשור למחשב,או לכיוונים אחרים שצריכים לעשות לאוטו. מה אני צריך לעשות HELP ME
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברי הפורום היקרים : הסובארו גראנד ליאונה שברשותי הגיעה ל100000 ק"מ איזה חלקים צריך להחליך בטיפול פרט לטיפול רגיל שגרתי של שמן מסננים וכו' מה צריך להגיד למוסכניק לבדוק\להחליף לפני שהוא קורע אותי במחיר והאם לדעתם עדיף לעשות זאת במוסך מורשב סובראו או מוסך רגיל? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
חור באגזוז
מאת NirTzi- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תשמעו, היום נכנסתי לחניה בבית, ובדיוק גם אבא הגיע עם האוטו שלו שניה לפני... כשיצאתי מהאוטו הוא אמר לי שלדעתו יש לי חור באגזוז, ( לאבא יש דווקא ידע בסיסי רחב בעניני רכב למיניהם ) אז שאלתי אותו: "אבא, מה גורם לך לחשוב ככה ?" אבא ענה: "לפי הרעש!!! של האוטו, לפי הצליל של האגזוז! " האם אבא צודק ? האם קיבלתי אגזוז לחץ במתנה משמיים ? ואיך אפשר לבדוק את הענין לפני כניסה למוסך ??? ואם זאת באמת הבעיה... חובה להחליף ? ... ניתן לרתך ולתקן ??? נ.ב האוטו עומד לפני טיפול 10K, וטסט... יפריע לטסט ?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 4 תגובות
- 862 צפיות
האם שאני מחליף שמן אני צריך להחליף את האטם(הפקק)למטה? או שרק לרוקן ולמלות? אני רוצה לעשות לאוטו אינפוזיה עם K44 יש למישהו רעיון לברז בכדי להגביל את הזרימה? (אני יעשה את זה דרך המצערת) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מחפש אתרים שמראים שיפצורים ביופי (בעיקר),ותוספות יופי למיניהם של רכבים עממיים כמו למשל טויוטה קורולה,לנטיס,איפרזה וכו'. אשמח מאוד אם כל אחד יתרום את חלקו בנושא. תודה לכם על שיטוף הפעולה.
הודעה אחרונה מאת talhaim2, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ב- 306 דאימונד 1997 שלי נורית התראה של כרית האוויר דולקת לפעמים סתם. בהתחלה, נגיעה קלה בקונקטור (במחבר) שמתחת לכיסא הנהג או כיסא הנוסע פתרה את הבעיה. עכשיו זה דולק כמעט תמיד. מי יודע מה התפקיד של הסנסורים שמתחת לכיסא הנהג / הנוסע ? האם זהו סנסור כדי לזהות אם אדם יושב על הכיסא? על מה הוא משפיע? על החגורות בטיחות? על כרית האוויר? מה יקרה אם אנתק את הסנסור או אקצר אותו? מישהו מכיר את הבעיה ופיתרונה? שמתי לב שבמוסך הם לא באמת מבינים איך המנגנון הזה פועל.
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הי, חבר מהעבודה רכש אתמול סוזוקי סמוראי 93 קצר. הוא מעונין להחליף את המושבים. מישהו יכול להמליץ על משהו
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
צמיגים ל 306
מאת oferneu- 3 תגובות
- 943 צפיות
אני רוצה להחליף צמיגים באוטו שלי (306) המידה שרשומה לי ברישיון הרכב היא 185 על 65, הצמיגים שאני מחפש זה שישלבו שקט במהירות גבוהה, נוחות והכי חשוב אחיזת כביש גבוהה. על מה אתם ממליצים ( יצרן ודגם)?
הודעה אחרונה מאת שי, -
- 1 תגובות
- 926 צפיות
ברשותי הרכב הנ"ל, בדלת הקידמית בחלק האחורי יש מעיין מדבקה שחורה שבמשך הזמן כתוצאה מכל מיני דברים התנפחה ונקרעה. איפה ומה העלות של מדבקה חדשה? האם אני יכול להדביק אותה לבד?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. הייתי רוצה שתעזרו לי בנושא מאוד מרגיז. הבעיה שלי שכל יום שאני נוסע באוטו, אני צריך לחמם את האוטו יותר מדי זמן, ואני מדבר על לפחות 10 דק'. ואם אני נוסע כשהאוטו לא מקבל את החום הדרוש לו, הוא לא סוחב, ומאיץ איטי מדי. כל הבעיה היא בבוקר, כשקר, ולא בצהריים כשיש שמש כמובן. הייתי רוצה לדעת אילו גורמים יכולים להשפיע על בעיה כזו. אסיים בפרטים טכניים של המכונית: סובארו 88, אוטומט, 1600 סמ"ק, המנוע הוא מנוע חדש. תיבת ההילוכים גם עברה שיפוץ מיוחד, אם זה בכלל קשור לכל העניין. תודה מראש סובארומן.
הודעה אחרונה מאת Dissipate, -
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 16 אנונימיים, 351 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- hs10480
- גולדן191
- yossiaviel
- Derish
- ניקו פ.
- David32
- yuvk
- דובצע
- SixthGear
- hans
- dani666