טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,183 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, היום קרה דבר מאוד מוזר לאוטו שלי. בבוקר נסעתי לעבודה כ 5 דקות נסיעה. הכל היה בסדר. בערב, אני מניע את האוטו ( בעבודה עדיין ) והאוטו מתפחלץ !!! פשוט כך! מתחיל כאילו להחנק למוות, לא לחצתי גז, כלום. נתתי לה לעבוד כמה דקות ואז כאילו הסתדר. מה זה? ( לפני יומיים התחלתי לתדלק ב 98, קשור? )
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חברה. אחרי חודשיים מהטיפול האחרון שהיה באוקטובר שעבר(שבו החליפו לי רפידות בלם קידמיות מקוריות) ,גיליתי רעשים במהלך בלימה מהגלגל השמאלי. עכשיו, חשבתי לעצמי, אם אני ארכיב את הרפידות השמאליות בגלגל הימני ולהיפך , האם יש מצב שהרעשים יפסיקו? מבחינה פיסית וטכנית, זה אפשרי? מבחינת כושר בלימה, הגיוני שכושר הבלימה לא יפגם, נכון ? שמוליק שהרעשים מתחילים להעלות לו את הסעיף!!
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב אז ככה אחרי הטיפול שעברתי במרום צמרת היתה לי גם בעיה בנזילות שמן ובטיפול החליפו גם את הגומיה של הראש מנוע. הבעיה היא שיש עוד נזילות שמן ואני לא יודע מאיפה זה בא. למשל שאני יורד בבוקר לאוטו אני רואה מיתחת כתם שמן לא רציני אבל זה מדאיג אותי. מאיפה זה יכול להיות
הודעה אחרונה מאת תומR, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 933 צפיות
שלום לכולנו... הסטרטר בRSI כנראה הגיע לסוף חייו (136K ק"מ) והוא נתפס פעמיים בחודש האחרון. בגלל שאני עובד בהרצליה (סלקום) אני צריך המלצה לחשמלאי רכב טוב שיהיה במרחק הליכה ממקום עבודתי. אם מישהו מכיר ויוכל להמליץ יהיה משו-משו...
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למישהו יש אתה טוב שמסביר על המכניקה של הרכב? כל הסודות מתחת למכסה....יש כזה ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת feint, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 13.7 אלף צפיות
כאשר אני נכנס לסיבוב, בכיכר למשל, הצמיגים משמיעים מעיין שריקה\חריקה... מה זה?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי סובארו לגאסי שנת 91 והאזעקה שלי "מושבתת" כבר המון זמן אחרי שאבא שלי הרס את השלט לפני שנים... [לא קשור לשאלה] אחרי שאבא שלי קנה סיטרואן C5 הוא "הוריש" לי את הסובארו [\לא קשור לשאלה] איפה אפשר למצוא שלט תחליפי גם אם השלט לא מראה שום סימני חיים כלשהם, נראה לי אבא שלי לא נגע בו כבר איזה 3 שנים... ז"א תחשבו שאין שלט! האם אפשר איכשהו לתכנת שלט תחליפי ללא שלט אורגינלי שפועל?! אגב, אזעקה של Gemini תודה לעוזרים. גיא.
הודעה אחרונה מאת Dj GuyGivant, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
1. כשאני נוסע על 110 הטורים על 3000 סל"ד (בחמישי כמובן) זה תקין? 2. המדיד של השמן באמצע - עוד מעט אני הולך לטיפול שבוע הבא כדאי לשים או לחכות? 3. האוטו קיבל רק 98 אפשר לרדת ל95? המחיר מופרז לגמרי ! 4. המים מהמתזים יוצאים רק מהימני קיצוני (יש מים) מה אפשר לעשות? 5. כמה צריך לעלות מגנזיום בפירוקיה? 6. ב140 ההגה רועד קלות זה איזון גלגלים או שיכולה להיות עוד סיבה? 7. כשאני יורד מהאוטו יש חריקה או תיתוק כזה מה בולם האחורי מה זה? 8. הוינקר ימינה נדלק בלי סיבה ככה פתאום מה זה יכול להיות? תודה רבה לכל העונים, הקוראים, המפיק, אבא, אמא, טוב אני נרגע(שתיתי קצת )
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם,ישד לי בעיה בזמן האחרון עם הטורים/אוויר ב-GTI 205 שלי. העניין הוא כזה:בהתחלה (לפני שבועיים בערך)הטורים היו בסדר גמור עלה1000(..לאט לאט הם התחילו לעלות אז הורדתי אותם זה היה בסדר יום יומיים ושוב הם עולים ומאז אני מוריד והם עולים...השאלה היא ממה זה נובע?? תודה...
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפני כשבועיים עבר רכבי היקר (רנו אקספרס 95) את ה200 אלף הרכב במצב מכני מצויין בגלל שתמיד טופל ותוחזק לפי הספר אני רוצה לעשות לו פינוק להודות לו על שהוא משרת אותי נאמנה....שאלתי חוץ מטיפול "רגיל" (שמן, פילטרים) מה עוד כדאי לעשות פלאגים? כל כמה זמן צריך להחליף? איך אפשר לדעת אם הם גמורים? ניקוי אינג'קטורים.....?מה ? איך? שמן גיר? איך מחליפים? רצועות? מה לבדוק? וביכלל...כל דבר שיטיב עם רכבי..... עוד שאלונת... פנס ברקס 3 (זה שעל החלון) מתחבר לקונקטורים של אורות הברקס הרגילים בפנסים? ו....היה פה פעם אוסף של פרוקיות מובחרות...אם אפשר..איפה הוא? בתודה מראש בוריס
הודעה אחרונה מאת The rider, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום שמתי לב לתופעה חדשה שהתחילה רק היום. כאשר הגעתי לחניון הבית שמתי לב שמד הטמפרטורה דבוק לקצה העליון. כמובן שישר נבהלתי וחשבתי שהמנוע התחמם. עצרתי את האוטו ולהפתעתי ברגע שכיביתי את האורות הטמפ' ירדה למקום הנכון. ברגע שהדלקתי את האור העניין חזר לסורו וכך כל נסיון אחר.(יש לציין שהמנוע עובד מצויין ומצוי בטמפ' המתאימה). אז עשיתי נסיון,נתתי למנוע שעתיים להתקרר וחזרתי לאוטו,המעתי אותו ואז היה מקרה הפוך,כאשר אור החניה היה כבוי הטמפ' הייתה מתחת לקו התחתון אך ברגע שהדלקתי את אור החניה הטמפ' הייתה במקום הנכון ביחס לזמן ההנעה. עד אשר האוטו הגיע לטמפ' עבודה ואז העניין חסר לסורו ברגע שכיביתי את אור החניה הטמפ' הייתה בחצי וברגע שהדלקתי את אור החנייה המחוג עף ישר לקצה למר…
הודעה אחרונה מאת אורן שרותי רכב, -
-
בלאי בקלאצ'
מאת Asterix-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 962 צפיות
ברשותי איביזה 94 עוד כאשר קניתי את הרכב לפני כשנה הבעיה כבר הייתה מדובר על רשרוש מתמיד מכוון הקלאצ' די חלש, אך כאשר לוחצים על הקלאצ' הרשרוש נעלם מה לדעתכם הבעיה ? האם כדאי לטפל ? וכמובן מחיר ?
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
מיכל דלק בקליאו
מאת EyalR-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש לי קליאו 2003 1.6 רציתי לדעת איפה ממוקם המיכל דלק? הסיבה לכך היא שאני חושב על לחתוך את אזור המושבים האחוריים ורציתי לדעת אם במקרה הוא שם ואם לא, אם יש איזו מניעה אחרת לחתוך אותם. תודה.
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 22.7 אלף צפיות
שלום, ברשותי אופל קורסה שנת 86', ללא חיבור לשקע מצת והייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי להתקין כזה דבר ואם כן איפה וכמה זה צריך לעלות. תודה מראש. אלמוג.
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חובבי פולו מושבעים אני עומד לפני החלפת שמנים והשאלה שלי היא איזה שמן כדאי לשים ? תודה מראש אני
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. שם המטופלת: וולקן 2 ליטר ידנית. שנת לידה: 1993 מתלוננת על: 1. מגב אחורי שחדל מלתפקד. 2. מערכת חימום סכיזופרנית המוציאה אוויר קר מהגרילים הקדמיים שבדש-בורד, בעוד שאילו שבצד מוציאים אוויר חם, כמבוקש. 3. לא רוצה לצפור. אבחנה?? הפניה: לגשת למומחים בפורום. אודה על עזרתכם למציאת פתרון הבעיות הנ"ל. בתודה מראש
-
2 בעיות משונות
מאת E-S-L- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים יש לי 2 בעיות מציקות ברכב 1. כשאני מכבה את הרכב עם האורות דלוקים הזמזם מופעל אבל הבעיה היא שעם כיבוי הרכב גם האורות כבים, אז למה צריך זמזם 2. אצלי ברכב יש לי מרים שמשות עם נעילת הרכב . אבל הבעיה מתחילה בנסיעה עם חלונות פתוחים , כל נעילה של הדלת (כפתור ) מרימה גם את כל החלונות. ואז צריך לפתוח את החלונות שוב, מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת yairk, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר , ציפורים מצייצות , האוויר קר וחודר , זריחה , עובדי אשפה מפנים את הזבל ( פסטורלי לא?) טוב נו לא משנה , אתמול בבוקר אני ניגש לרכב , מכניס את המבטח מנטרל את הקודן מניע ו.... האוטו עושה רעשי סטארטר והאזעקה נתקעה על צליל אחיד ( לשם הבהרה כמו רעש שאמבולנס עושה בשביל שיתנו לו לעבור ( בגלל שיש לי מצב רוח היום אני אנסה להדמות , משהו כמו בררררררררררררררררררררררר) וכמובן שני האיתותים נתקעים.. מה לא עשיתי ניסיתי לנתק את המצבר , סגרתי את האזעקה עם המפתח , פתחתי רוקנתי את המצבר , איפסתי מחשב .. כלום!!! הזמנתי שגריר... הגיע השגריר , חיבר את המצבר שלו ובדרך נס נדלק האוטו בלי בעיה ( אני בטוח שלא היה לו קשר לעניין ...שהאוטו נדלק ) הבחור החביב משגריר ק…
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
עשן כחול מהאגזוז
מאת FIAT- 9 תגובות
- 12.9 אלף צפיות
האונו שלי התחילה בזמן האחרון לפלוט עשן סמיך בצבע כחול. קצת רקע: אונו שנת 94 1.4 הזרקה. מנוע חדש והאוטו כולו עבר 70000. היום עצר אותי שוטר ורצה לרשום לי דוח אך אני אמרתי לו שאני נוסע לתקן את המכונית ובקיצור הוא וויתר לי. מדוע יוצא עשן כחול מהאגזוז אפילו שהמנוע חדש? האם זה קנס רציני? האם אפשר לעבור טסט ככה? תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת FIAT, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
קצת ארוך, אבל ממצא. לקרוא כל מילה ולהפנים! לא לפסוח על הפתיח. Introduction The predominant factor with building or modifying either a racecar or a performance car is to remember that even trivial alterations all add up in the end. Basically, even a few horsepower gained or a couple of kilos lost here and there all add up towards the complete end performance package. When dealing with any area of vehicle modifying, there are always trade-offs to contend with, whether these are cost, practicality, comfort, speed, power, braking or acceleration. Before any modifications are done to the vehicle, it is worth contemplating how far you want to go with the tuni…
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
מצמד + הנמכה
מאת Uzi4u2-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ערב טוב שאלה קטנה לי יש ! בזמן האחרון הקלאץ' שלי תופס גבוהה ועד כמה שני יודע זה סימן להחליף קלאץ' אז בעצם השאלה היא כמה יעלה לי קלאץ' ל-POLO GTI ואם כבר בשאלות עסקינן אז כמה תעלה לי הנמכה לאוטו
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
או קיי הוא לא התפוצץ אבל לפי הרעש שהוא עושה זה יקרה בקרוב. בקיצור יש לי חור בדוד האמצעי ובהסתעפות השנייה, בדוד החור נמצא ביציאה (בחיסור של הצנרת לדוד לכיוון הדוד האחורי). והחור השני הוא חור עם סדק בהסתעפות השנייה של הצנרת כלומר: אשחרי הסעפת שיוצאים ממנה 4 צינורות יש הסתעפות שלהם ל-2 צינורות ואז לצינור אחד אני בטוח שרובכם יודעים על מה אני מדבר אז החור נמצא מתחת לחיבור של ההסתעפות השנייה. השאלה שלי היא יותר בקשר לדוד אם אני מבטל אותו? זה נותן לי משהו? יכול לגרום נזק? סתם עוד רעש? החור השני ריתוך יספק אותו בקשר לדוד המוסכניק שלי אמר שלא בטוח שריתוך יעזור. ועוד שאלה קטנה יש למישהו מושג איך נוצר החור ?
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם הרכב שלי הוא סוזוקי בלנו שנת 97 אוטומט הוא לא עבר שום טיפול מיוחד חוץ מטיפולים שיגרתיים עכשיו אני נהג חדש ולכן אני רוצה להביא את הרכב למצב האופטימלי שלו איזה טיפולים/שידרוגים/נקיונות וכו'... כדאי לעשות? תודה מראש! *הכותרת נערכה על ידי ההנהלה*
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לא יודע למה, אבל כל הזמן נשרפות לי המנורות הראשיות ברכב (בערך אחת לחודש). חוץ מזה שזה עסק יקר, זה גם ממש מעצבן להחליף ולקנות כל הזמן עוד מנורות. מה יכולה להיות הבעיה ןאיך ניתן להתגבר עליה?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חוץ מזה שמגנזיום זה יפה לאוטו וכל זה. יש לזה ערך בטיחותי כלשהו? האם שווה להשקיע 2000ש"ח במגנזיום רק בשביל היופי או שיש לזה עוד יתרונות?
הודעה אחרונה מאת FIAT, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה קניתי לפני יומיים רכב משומש (כמעט כתבתי חדש....) לא להבהל ולהגיב אוטמטית!!!!..... פורד אסקורט 89 1400 ממכונאי.... מנוע מלפני 4 חודשים(שטר מכר אצלי ביד....) אני מחפש מקום אמין שאני אוכל לסמוך על המוסכניק שלא יזיין אותי מכל הכיוונים כי אני לא מבין כלום במכוניות....... ואני מאמין שאחרי שקונים רכב מומלץ לעשות תיקונים קטנים שלא נבדקים בד"כ בבדיקות השיגרתיות......(אני יודע שכתבתי שני ניגודים למעלה :"מוסכניק שלא יזיין אותי ....." אז שיזין אותי הכי פחות מכולם......) בתודה מראש שגיא.
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
המנוע לא מתחמם
מאת yosi-m- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש ברשותי מרצדס מודל 80' (מנוע דגם 230). כאשר אני מתניע את האוטו המנוע פשוט לא מתחמם... נישאר בסביבות ה 40 מעלות שזה נמוך, הוא אפילו רועד מקור. ממה נובעת הבעיה ? אמרו לי שזה משהו עם הטרמוסטט, האם זה נכון ?
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
ניקוי מנוע.... 1 2
מאת LiranAr- 21 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
יש לי בעיה , בעצם היא לא בעיה אמיתית , אלא פסיכולוגית בלבד... מעצבן אותי שהמנוע שלי מלוכלך... זה מתחיל בלכלוכי שמן וגריז ביחד עם חול שנכנס מאיזו פינה בפנס ... , לנקות לבד ,נראה בלתי אפשרי.. אלא אם כן אני רוצה לפרק את כל המנוע , אבל אני לא... אז מה הפתרון? , קיטור? , עוד אפשרויות טובות ולא מזיקות..? עושה לי רע לראות את המנוע מלוכלך ( עכשיו שלא תחשבו שהוא ממש ממש מלוכלך , הוא בדיוק כמו כל מנוע סטנדרתי , רק שלירן שלנו אוהב סדר ונקיון ...) ועוד משהו קטן , בנוגע למכסה מנוע , מה הדרך הטובה ביותר להסיר את הפיח מצידו הפנימי ..?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום הקלאץ הלך לי כי הגיע אלין שמן מהגיר עקב מחזיר שמן לא תקין בהילוך הישיר האם מדובר בתקלה נורמלית לאחר 62000 K ? מהי הסיבה לכשל? תודה
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב לכולם... יש לי פיאסטה שנת 97 , האוטו מושקע מאוד ומטופל , אני בן אדם שלא יכול לחיות עם תקלה הכי קטנה שקשורה לאוטו.. השאלה שלי הולכת ככה: שילוב ההילוכים שלי הוא יחסית קשה. עכשיו הבעיה מתחילה כאשר מתחיל גשם ויש שלוליות , אני מרגיש כיאלו הגיר ממצב שהוא רגיל הוא נעשה יותר קל כלומר כל הילוך שאני מעביר יותר קל וחלק והקפיץ כאילו מקפיץ את המוט לתוך ההילוך (שילוב בין שני לשלישי) אני ממש לא מבין מה העיה ... יש מצב שיש שם חור או משהוא דומה .. תודה בכל מקרה עמית
הודעה אחרונה מאת RedR,