טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,183 נושאים בפורום הזה
-
- 24 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם , כמו שחלקחם ראה צבעתי את הנ"ל באדום לפני כמה זמן , השתמשתי בצבע רגיל , 10.99 בסופר המקומי ... הצבע החזיק לבערך יום וחצי ואז נהפך לשחור אדם - גוון לא מחמיא במיוחד . לכן ... ואני ודוד הלכנו ל - ACE וקנינו צבע כסף עמיד לחום , עד 600 מעלות צלסיוס , מחירו היה כחמישים ומשהו ש"ח + נייר שיוף + כפפות . התוצאות בהחלט מרשימות , הצבע מוכיח אכן מוכיח עמידות לחום . http://www.pbase.com/image/14194799 נ,ב : את הצביעה עצמה אתה יכול לעשות בכל מקום , אנחנו אישית עשינו את זה בחנייה של תחנת הרכבת ירקון כי נאלצנו לחכות שעה עד שחברה שלו באה ולכן החלטתי שלא לבזבז זמן פשוט לצבוע שם ... אז אם שמעתם על שני מופרעים שצובעים דברים בחנייה שם , זה אנחנו…
הודעה אחרונה מאת David A, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טוב הבעיה לא כול כך קריטית כמו הכותרת... לעניין , אצלי בראלי יש בעיה כבר דיי הרבה חודשים , אבל עד עכשיו לא יחסתי לה חשיבות .. יש לי בעיות בתאורת הרכב : נתחיל מקדימה , שני פנסי ערפל לא עובדים , הם תקינים והחוטים לא מנותקים ( לפני שבוע פתאום נדלקו , עכשיו ללא חיים) נעבור לצדדים , שני בקליות האיתות הצידיות , אינן עובדות ונעבור לבעיה הכי הכי גדולה .. מאחור : נתחיל בזה שאין אור רוורס ..( נורה תקינה) דבר שני אורות הדרך האחוריות אינן זהות.. כלומר בבקלית שמאל , אור הדרך הוא בעצם או הבלם ומצד ימין הוא תקין. שלוחצים על דוושת הבלם בצד שמאל נדלק אור הדרך , במקום אור הבלם ובצד ימין או הדרך הוא גם אור הבלם , רק שאור מתגבר... מה עושים?
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, היום חזרתי מעבודה וחניתי את האוטו ברוורס לחניה. כאשר הרמתי את הקלצ', באמצע שמעתי משהו מתכתי רועד ונעלם. ניסיתי עוד הפעם להרים את הקלצ' ועוד פעם שמעתי את הרעש הזה ( ממש לשניות ) ונעלם. מה זה לעזאזל? בבעלותי 206XS עם זה חשוב.
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
-
- 16 תגובות
- 7 אלף צפיות
כפי שאתם כבר יודעים,מדובר בפולו gti (האוטו שלי).. היום פתאום צפצפה לי מנורת אהרה בפולו וסימנה שאין שמן,בדקתי ואכן הוא נגמר מוזר מאוד! עכשיו לשאלות. הראשונה-איזה שמן אני צריך לשים עכשיו? לשים איזשהו שמן מסויים? תודה השניה-ממה זה יכול לעזאזל לקרות?? (אני מודה ששכחתי לבדוק שמן כבר חודש,אבל בכזל זאת שמן לא נגמר בחודש,פשוט אין שמן) אז מה הסיבות שיכולות לגרום לזה? מזה אומר? אבא שלי כבר הספיק להלחיץ אותי ואמר שיכול להיות שהלך המנוע,בבקשה תגידו לי מה דעתכם.. אני ממש מבואס כרגע..אז תודה רבה רבה מראש למי שיענה!
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברים - יש לי בעיה עם אורות בלימה - מגיע חשמל ליוניט של הדוושה - אבל לא מגיע לאורות עצמם... אין בעית פיוזים. בתודה מראש ...
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אתמול (יום שישי 14.3) הלכתי עם חברים למרינה באשדוד ועברתי בשביל שבאמצע החול היה טיפה גבוה יותר מהתחתית של הרכב והוא גירד אותו אבל זה לא מפריע בכלל זה ממש שטיות בקיצור הלכנו לשם כי בסוף השביל יש מסלול די ארוך שנראה כמו חלק מכיכר ענקית ויש כל מיני דברים באמצע הדרך וזה ממש מקום נטוש וזה כורכר דחוס שכנראה הולכים לבנות שם כביש אז אחרי כמה סיבובים קצריך שם יצאנו חזרה ומשום מה אחרי כמה ק''מ התחלתי לשמוע שריקות מהגלגלים... עכשיו האוטו לא קיבל מכות הוא לא עשה משהוא שלא עשיתי איתו בעבר וחבר שלי אמר לי שזה כנראה ניכנס לי חול בדיסקים (של הברקס כמובן) ואני ממש מודאג כי רק עכשיו האוטו יצא מהמוסך ואין לי עוד כסף לתיקונים אז אנה כל מי שיודע או יכול ליעץ לי זה…
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם וערב טוב.... היום נסעתי אני וחבר בGTI שלו.(1.6 "חצי" משופרת). נסענו ונסענו חזק ומאוד מהר ובקיצור הרכב עבד קשה לאללה(אני נהגתי ). בקיצור אחרי איזה 20 דקות שקרענו לאוטו ת'תחת..ירדנו ופתחנו מכסה מנוע...ו...המניפולד(למי שלא יודע זו סעפת הפליטה לפני הצינור הארוך שבסופו הדוד האחורי)אז המניפולד קיבל צבע כתמתם אדמדם כלומר הוא "קצת" התחמם . אז השאלה היא האם הגעה לרמת חום כזו עלולה לעשות נזק למנוע?? אציין שכל הנסיעה ממש כל כמה שניות הסתכלנו על המחוונים לראות שאין איזשהו חיווי על תקלה והכל היה כשורה(לחץ שמן,חום שמן,חום מנוע)....
הודעה אחרונה מאת R.C, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי אנשים.. טוב, אז התקנתי דוד FREEFLOW... ואני חושב שהטורים שלי ירדו. יש מצב? או שזה רק נדמה לי? כי לפני, יכולתי להרים את המצמד ולהתחיל הנסיעה , עכשיו זה קשה יותר. ( או שנדמה לי )
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 1 תגובות
- 679 צפיות
יש לי כמה שאולת. א) תבירו לי למה הדוד לבד לא מוסיף שום כוח למנוע והוא עולה כל כך הרבה, אז על מה כן משלמים? ב) אני אישית מת על הרעש הזה ממש , ואני כמו אחד מהאנשים שכתב השגתי דוד של רמוס ב500 שקל חדש בן חודש מחבר שלי שפירק קליאו RSI ג) האוטו שלי הוא פיאסטה 1.3 אני יודע שהרעש שאמור לצאת מהאגזוז הוא לא גבוהה בגלל שנפח של מנוע קטן פחות פליטה וממיר שתקעו עדין באוטו עכשיו השאלה שלי היא שאחרי שהאוטו מתחמם הצנרת וכו והאגזוז מתחיל לעשות את הבאס שלו יש לי תופעה מוזר זה הולך ככה.. נגיד הילוך שני ב1500 סלד יש טיפה באס ואז אני מתחיל לעלות בסלד אין באס בכלל ואז מ2800 ועד כמה שיש להגיע אז הרעש מתחיל ובבאס לפי דעתי ממש יפה יענו של מנוע ממש חזק לא כמו אצל חבר שלי שכבר זה …
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב, אולי מישהו יוכל לעזור לי ... באוטו שלי (פג'ו 205 ) יש בעיה מוזרה... אני שומע תיקתוקים מהגלגלים הקדמיים... אבל הענין שאני שומע רק את התיקתוקים רק כשאני בנוטרל... יעני כשאני מעט לעצירה... שם בנוטרל... ושהאוטו מתגלגל עוד קצת אני שומע תיקתוקים יחסית חזקים! כרגע זה לא מפריע לי באוטו... רציתי לשאול... א. מה זה נראה לכם ? ב. האם זה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך בעתיד ? ג. האם שווה לתקן את זה ?... אפילו כשזה לא מפריע לי כרגע! תודה.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ככה, נדלקה לי הנורית של מערכת ההזרקה , נסעתי ליוסי, יוסי אמר שאולי אפשר לא להחליף את המחשב רק לעשות משהו אחר אבל אין לו זמן להתרוצץ ושבינתיים אני לא גורם נזק קבוע לשום דבר , סתם האוטו נוסע על תערובת עשירה ואוכל קצת שמן ודלק . איפה כן יוכלו לטפל בי? אני באמת לא עושה נזק? יכול להיות שצ'יפ יהווה פתרון (סה"כ הבעיה אמורה להיות בניהול המחשב נכון? , בזה הצ'יפ מטפל, לא?) חזי וכריסי יוכלו לעזור לי?, איפה הם נמצאים? תודה תודה תודה
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
איפה זה????? מזלויטה???? לא מצאתי כזה רחוב אפשר הסבר מדויק??? האא ד"א זה לבדיקה לפני קנייה... נקווה שיהיה בסדר
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
-
- 25 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
טוב, זה מתחיל ביום שישי... אני בא לפאסט אוטו ספורט ופוגש שם את כפיר, אחלה בן אדם, דיברתי איתו על ה206 שלי ושאלתי אתו כל מיני שאלות ואז הוא אמר: חכה עוד מעט תראה את ה206... טוב, אני מחכה מדבר... מגיע פונטו צהובה ( מצטער, לא זוכר את השם ) ואז מגיע ה206 ... HOLLY SHIT!!!! איזה אוטו חיה רעה... בקיצור, אני קצת גולש מהנושא... שמתי בקליות שקופות והדבר הבא הוא דוד אחורי פתוח. כפיר אמר לי שאין בעיה עם האחריות ואין עם זה שום בעיה. אמרתי לו שאני אברר ואתקשר עליו. חזרתי הביתה ישר הלכתי למוסך רמר באשקלון ושאלתי אותם את השאלות הבאות: מה קורה לאחריות עם אני שם דוד אחורי פתוח ופילטר אוויר פתוח? התשובה: מה? מה אתה שם? מה זה? טוב, אחרי כמה הסברים הוא אמר לי לא! זה יבטל את ה…
הודעה אחרונה מאת R.C, -
- 2 תגובות
- 900 צפיות
שלום אני חדש בפורום ואני כל הזמן קורא וקורא כל מה ששואלים וכל מה שעונים. רציתי לשאול שאלה קטנה . אני מחפש דוד אחורי לפזו שלי (יש לי 205 1.4 רגילה כרגה) ומישהו הציע לי של אימפרזה ב400 ש"ח . אמרו שהדוד צריכ ניקווי האם זה יתאים? האם זה שווה? ויש לי גם אפשרות להתקיו דוד ללא חברה ללא קלום צליל נחמד ויציאה רחבה חדש ב_500 ש:ח מה אתם אומרים מה שווה ואם יש לכם עוד הצעות??????
הודעה אחרונה מאת Roy, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 997 צפיות
???
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
נו, טוף. אני עכשיו בשלילה והלנצ'יה עומדת על סטנדים עם רגליים פתוחות לקבל את כל מה שלא היה לי זמן לעשות עד עכשיו - ובעיקר לקראת הטסט בשבוע הבא. אז סידרתי את ההזעה ממכסה השסתומים, החלפתי שמן גיר, העליתי קצת את הטורים בסרק. לא קשור לטסט. מה שכן קשור זה - החלפתי יוניט אור רוורס, ומחר אני מנקה את הרפלקטורים מקדימה. ושאלתי השאלתית (בעיקר לקומפי): מה יבדקו לי בטסט? אני זוכר מערכת בלימה, חופשים בהגה, אורות ואיתותים למיניהם, צמיגים, וכמובן מיני מספרים ומדבקות. מה שכחתי? מה צריך להיות בצק-ליסט שלי, ושל כל אחד שמגיע לטסט ורוצה להתכונן לפני? אהמממ.. יש הבדלים בין רכב חדש למיושן (בן 20-30) למעט הצורך באישור בלמים? ממש ממש הרבה מאוד תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם , הכיס שלי נשבר , מחיר ה- 98 כבר מוגזם לגמרי וזאת למרות שאני מתדלק רק באלון דור שבהם יש הנחה , אני לא מסוגל לשלם 5.5 שקל לליטר ... בעוד ש 95 עולה 4.9 . ישראל פשוט נהפך למקום שקשה לחיות בו !!! השאלה שלי האם חוץ מירידה בביצועים יכול להיגרם נזק מוחשי למנוע מהמהעבר ל - 95 . עוד פעם אני מבקש תשובות מניסיון או מידע אמיתי ולא ניחושים כי זה נושא חשוב . עדיין לא עברתי ל - 95 . תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי בעיה בתגובת מצערת. כאשר אני נותן גזת ברגע הראשון המנוע לא מגיב ויש אפילו רעידה כזאת והטורים נופלים טיפה. במוסך ניסו לכוון הצתה, וזה לא ממש עזר. מה זה עוד יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת knfevg, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שמתי לב למשהו מאד מעצבן בבורה של ההורים שלי. כשאני מפעיל חימום לרגליים זה מחמם לי רק את רגל ימין ורגל שמאל קופאת. וזה מגיע למצב שרגל ימין כבר ממש חמה ולא נעים ורגל שמאל עדיין קופאת על הדוושה הרביעית. זה צריך להיות ככה? אם כן, יש למישהו פתרון נחמד?
הודעה אחרונה מאת יובל, -
מנוע משמיע רעש מוזר 1 2
מאת ceyal-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם להורים שלי יש אודי A4 שנת 96. הבוקר - כשניסינו להניע - נשמע רעש מוזר מהסטרטר - כאילו מחליק - והרכב לא הניע אחרי פימפומים רבים בדוושת הדלק - הרכב הניע - אבל עם רעש של מנוע 2 פעימות(כמו מכסחת דשא). (פק פק פק פק פק.. ). לאחר מספר שניות - הרכב כבה. ככה ניסינו מספר פעמים (20 בערך) עד שהתיאשנו אחרי כשעה - הרכב הניע כרגיל. מי? מה? כדאי לבדוק משהו? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ssc, -
-
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני זקוק לעזרה לחישוב עומסים המופעלים על חגורות צולבות למשל עם 3 -4 נקודות עיגון. אני מחבר את הנקודה שמובילה מהכתפיים אל נקודות העיגון של המכונית (אורגינלי של חגורות אחוריות). אני משתמש בשאקלים כדי לפרק במהירות אם יושבים מאחור. כיצד אני מחשב איזה עומס מופעל על השאקל? וזאת כדי לדעת איזה שאקל לקנות. האם אדם ששוקל 80 מפעיל את מלוא משקלו על הנקודה האחורית אשר מחזיקה את הכתפיים(הרי החלק העליון רוכן קדימה בבלימה) או האם להתייחס לחלק מהמשקל היות ויש גם חגורת בטן וחיכוך של הכיסא? תודה
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר שלי,בעל 106 ראלי מעביר את הדוד האחורי (של remus) מהאוטו של אחותו (כאמור,פולו 16v)..לראלי שלו.. הדוד הוא כמובן אוניברסלי..וראיתי אותו כבר על מספר 106'ים,רציתי לדעת אם יכולה להיות איזו בעיה כלשהי בהעברה הזאת? ודרך אגב,לצורך ההחלפה הוא צריך לקנות לאחותו דוד אחורי מקורי של פולו 16v,אז רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שיש לו למכור(אייל ערן או עוד בעלי פולו) לי את הדוד האחורי המקורי של הפולו? ואם לא,אז אולי יש לכם מושג איפה אני יכול להשיג דוד כזה משומש? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Q, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.tireclub.co.il/news/heb/nitrogen.htm
הודעה אחרונה מאת yairk, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אתמול היתי בצפון עם האוטו של אמא ואבא החליט "לגנוב" לי את האוטו ליום אחד ולראות מה הוא שווה, העניין הוא שהוא מילא לי דלק ונראה לו מובן מאליו למלא 95 במקום 96 . האוטו הוא 205GTI האם מילוי חד פעמי של סוג דלק אחר (טנק מלא) יכול להזיק? ואם כן מה אפשר לעשות בנידון? מחכה לתשובתכם המהירה...
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
באיזור הדרום/מרכז, שיעשו טיפולים "לפי הספר" במקצועיות, מכיוון שאבא שלי הולך לטפל שם הוא ככל הנראה לא יעמוד להם על הראש - ולכן אני צריך מוסך שאפשר לסמוך עליו (אם יש עדיין דבר כזה). ושידעו לטפל בחיה קצת שונה.... זאת לא 1.6 אוטומט.
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
אולטרה באוטו
מאת corsa- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אם אני רוצה לשים אולטרה באוטו ולא לחבר אותה למצת וגם אין לי גישה לפיוזים אז האם אני יכול לחבר את זה מאחורי המצת אם שתי חוטים פלוס ומינוס באיזו שהיא דרך
הודעה אחרונה מאת Danny4u, -
הזעת שמן ....
מאת דניאל- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
206 XS שנת 99 ... מה אתם אומרים יכולה להיות הבעייה - נזילת\הזעת שמן מצד ימין של המנוע .
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחותי ה"זהירה" גרמה איכשהו לחור בממיר הקטליטי של הפונטו שלה . (פונטו S75 שנת 96) ומאוד יקר להחליף אותו (1300 שח במוסך של פיאט אחרי קומבינה) אני רוצה להוריד אותו אבל יש לי שאלה קודם.. א) אני עובר טסט בלי ממיר? ב) איפה הכי כדאי וכמה זה בכלל עולה? תודה מראש גיל.
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אתמול בערב אחרי יום עבודה אני מניע את האוטו, מדליק אורות וכלום. חוץ מנורות חניה וסימון בלוח השעונים כלום. דבר ראשון בדקתי פיוזים כולם היו טובים (שניים בתוך האוטו ואחד בתוך חלל המנוע). במאמץ רב הצלחתי לפרק נורה ימנית (דרשה פירוק פיה של מיכל מים לשפריצרים... (צרפתים)) והחלפתי אותה באחרת והאור בסופו של דבר חזר. הנורה השמאלית ממש ללא גישה ונאלצתי לנתק את מערכת ה ABS כדי להוציא את מכסה הפלסטיק שמגן על הנורות. וגם הנורה הזו הוחלפה, אתמול לא הצלחתי לסגור את המכסה טוב ורק בבוקר הצלחתי לאחר מאמץ. הנורות המקוריות הן H7 של פיליפס מסוג long life האירו טוב מאוד יחסית לג'אנק שהיה באוטו דיפו (אמריקאן איגל). איפה קונים נורות של פיליפס? האם יתכן וקיימת בעיה במערכת החשמל שגרמה לשת…
הודעה אחרונה מאת David, -
-
פלאגים בפולו Gti? 1 2
מאת Q-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אהלן,ראיתי שבזמן האחרון כמה מחברי הפורום החליפו את הפלאגים לbosch super 4,התלהבו מהשינוי וטענו שיש הבדל מורגש... וחשבתי אולי להחליף גם את הפלאגים בפולו שלי לכאלה...ורציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם למישהו כאן (אייל?? ) יודע איזה פלאגים יש בפולו שלי כרגע..ואם מומלץ גם אצלי להחליף לפלאגיפ של bosch..תודה רבה לעונים! ואם כבר שאלתי אז אני מכניס כאן עוש שאלה שהייתה גם ככה באה בהמשך הת'רד:אם החלפת הפלאגים היא באמת מומלצץ בפולוgti אז אני כבר ילך לקנות אותם בתחילת השבוע כנראה,ורציתי רק לדעת איפה אני יכול לקנות אותם ומהו הנזק לכיס?