Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה חשובה.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שאולת.

א) תבירו לי למה הדוד לבד לא מוסיף שום כוח למנוע והוא עולה כל כך הרבה, אז על מה כן משלמים?

ב) אני אישית מת על הרעש הזה ממש , ואני כמו אחד מהאנשים שכתב השגתי דוד של רמוס ב500 שקל חדש בן חודש מחבר שלי שפירק קליאו RSI

ג) האוטו שלי הוא פיאסטה 1.3 אני יודע שהרעש שאמור לצאת מהאגזוז הוא לא גבוהה בגלל שנפח של מנוע קטן פחות פליטה וממיר שתקעו עדין באוטו עכשיו השאלה שלי היא

שאחרי שהאוטו מתחמם הצנרת וכו והאגזוז מתחיל לעשות את הבאס שלו יש לי תופעה מוזר זה הולך ככה..

נגיד הילוך שני ב1500 סלד יש טיפה באס ואז אני מתחיל לעלות בסלד אין באס בכלל ואז מ2800 ועד כמה שיש להגיע אז הרעש מתחיל ובבאס לפי דעתי ממש יפה יענו של מנוע ממש חזק לא כמו אצל חבר שלי שכבר זה נשמע מוגזם

תודה הכל מקרה על ההיתחות

1.6 206

פורסם

תקליט מהסרט מהיר ועצבני את האקליפס תשים במערכת ותהנה מצליל באס....

:lol:

אין לך הרבה לעשות.

הסרת הממיר תעזור לך לשמוע יותר טוב את האגזוז שלך... :lol: (תחשוב טוב על אפשרות 1.)

• תוכן חדש...