Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זה מתחיל ביום שישי...

אני בא לפאסט אוטו ספורט ופוגש שם את כפיר, אחלה בן אדם, דיברתי איתו על ה206 שלי ושאלתי אתו כל מיני שאלות ואז הוא אמר: חכה עוד מעט תראה את ה206... טוב, אני מחכה מדבר... מגיע פונטו צהובה ( מצטער, לא זוכר את השם :) ) ואז מגיע ה206 ... HOLLY SHIT!!!!

איזה אוטו חיה רעה... בקיצור, אני קצת גולש מהנושא... שמתי בקליות שקופות והדבר הבא הוא דוד אחורי פתוח. כפיר אמר לי שאין בעיה עם האחריות ואין עם זה שום בעיה. אמרתי לו שאני אברר ואתקשר עליו. חזרתי הביתה ישר הלכתי למוסך רמר באשקלון ושאלתי אותם את השאלות הבאות: מה קורה לאחריות עם אני שם דוד אחורי פתוח ופילטר אוויר פתוח?

התשובה: מה? מה אתה שם? מה זה?

טוב, אחרי כמה הסברים הוא אמר לי לא! זה יבטל את האחריות! אז שאלתי איפה אני יכול לברר סופית? נתנו לי מספר טל שרות מרכזי. היום אני התקשרתי לשם וקיבלתי את התשובות הבאות: זה לא מבטל לך את האחריות, אבל אם יגרם נזק בגלל רכיב החדש לא נתקן במסגרת האחריות.

אז, מייד איך שאני מקבל משכורת אני טס להתקין דוד פתוח... :lol::lol::lol:

עכשיו, קיבלתי הצעת מחיר לדוד ל206 בפאסט.

היתי רוצה לקבל מידע על מקומות דודים ומחירים בבקשה. באיזור הדרום והמרכז.

תודה.

פורסם
טוב, זה מתחיל ביום שישי...

אני בא לפאסט אוטו ספורט ופוגש שם את כפיר, אחלה בן אדם, דיברתי איתו על ה206 שלי ושאלתי אתו כל מיני שאלות ואז הוא אמר: חכה עוד מעט תראה את ה206... טוב, אני מחכה מדבר... מגיע פונטו צהובה ( מצטער, לא זוכר את השם :) ) ואז מגיע ה206 ... HOLLY SHIT!!!!

איזה אוטו חיה רעה... בקיצור, אני קצת גולש מהנושא... שמתי בקליות שקופות והדבר הבא הוא דוד אחורי פתוח. כפיר אמר לי שאין בעיה עם האחריות ואין עם זה שום בעיה. אמרתי לו שאני אברר ואתקשר עליו. חזרתי הביתה ישר הלכתי למוסך רמר באשקלון ושאלתי אותם את השאלות הבאות: מה קורה לאחריות עם אני שם דוד אחורי פתוח ופילטר אוויר פתוח?

התשובה: מה? מה אתה שם? מה זה?

טוב, אחרי כמה הסברים הוא אמר לי לא! זה יבטל את האחריות! אז שאלתי איפה אני יכול לברר סופית? נתנו לי מספר טל שרות מרכזי. היום אני התקשרתי לשם וקיבלתי את התשובות הבאות: זה לא מבטל לך את האחריות, אבל אם יגרם נזק בגלל רכיב החדש לא נתקן במסגרת האחריות.

אז, מייד איך שאני מקבל משכורת אני טס להתקין דוד פתוח... :lol::lol::lol:

עכשיו, קיבלתי הצעת מחיר לדוד ל206 בפאסט.

היתי רוצה לקבל מידע על מקומות דודים ומחירים בבקשה. באיזור הדרום והמרכז.

תודה.

למה לך לשים דוד אחורי :?:

זה סתם עושה רעש ולא נותן כלום חוץ מפוזה.

אתה לא חושב שעדיף להשיע את הכסף במשהו שייתן תמורה טובה יותר :?:

פורסם

כמו מה? אני דווקה אוהב את הרעש. זה נותן לך תחושה ספורטיבית אפילו אם האוטו לא כזה.

לשקיע בסטריאו? ידפקו לי אותו ( פרצו לי כבר ל 2 מכוניות ב 3 שנים האחרונות )

במה עוד להשקיע? קיט הנמכה? קיטים של חציות?

פורסם
כמו מה? אני דווקה אוהב את הרעש. זה נותן לך תחושה ספורטיבית אפילו אם האוטו לא כזה.

לא יודע,

תחשוב מה אתה רוצה להשיג מהרכב שלך, אני לא יכול לומר לך.

פורסם

אם אתה אוהב את הרעש - סבבה. אבל זה באמת לא נותן דבר מלבדו. קיט הנמכה למשל הוא אופציה טובה, אם אתה מוכן לסבול טיפה יותר מבחינת נוחות לטובת התנהגות משופרת.

או שאתה מאלה שאומרים: "וואלה אחי עשיתי קיט הנמכה עכשיו האוטו נראה פצצה".

:wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תתפלא, אבל גונבים גם אגזוזים.

לי גנבו את האגזוז. לאנשים אין גבול!!! אפילו את הבנד לקחו!

עד שהשגתי בנד מתאים לדוד המקורי...

פשוט זו**ת בני זו**ת!

נ.ב אם אתה שם דוד אז רק בריתוך. אל תסגור אותו עם בנד כמו שאני עשיתי.

פורסם

אני התקנתי ביום שישי דוד אחורי וזה בהחלט נחמד לשמוע סאונד טוב 8) אבל זה לא מוסיף שום כוח ושום כלום חוץ מסאונד.

אני הייתי ממליץ לך להשקיע על דברים אחרים כמו STRUT BRACE או פילטר פתוח או בולמים , הנמכה , ברקסים , QUICK SHIFT , מניפולד ולא חסרים דברים להשקיע באוטו.

אני קניתי את הדוד בגלל שמצאתי משהו ממש בזול אבל אם זה היה מחיר מלא זה היה אחד הדברים האחרונים שהייתי עושה...

מה שלא יהיה אל תתקין אצל המשתיק בחולון ... :!:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אם כבר להשקיע כסף זה במערכת פליטה. (מקצה סעפת הפליטה עד לדוד האחורי) אם כבר אז תעשה משהו שמוסיף (למרות שזה לא נכון שדוד לא מוסיף )

במקרה כזה אתה מחליף את הצנרת (כרוך בהסרה של הממיר) ואת הדוד הכול ביחד (מה שמוריד את בעיית הגניבות) וזה מוסיף בערך 10 עד 20 אחוז של כוח לגלגלים וזה גם יותר בריא למנוע ביחד עם פילטר פתוח טוב אתה יכול להגיע ל כ-25 אחוז יותר הספק בגלגל. תנסה בסדנת פיין טיונינג.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
אם כבר להשקיע כסף זה במערכת פליטה. (מקצה סעפת הפליטה עד לדוד האחורי) אם כבר אז תעשה משהו שמוסיף (למרות שזה לא נכון שדוד לא מוסיף )

במקרה כזה אתה מחליף את הצנרת (כרוך בהסרה של הממיר) ואת הדוד הכול ביחד (מה שמוריד את בעיית הגניבות) וזה מוסיף בערך 10 עד 20 אחוז של כוח לגלגלים וזה גם יותר בריא למנוע ביחד עם פילטר פתוח טוב אתה יכול להגיע ל כ-25 אחוז יותר הספק בגלגל. תנסה בסדנת פיין טיונינג.

25 אחוז הוא בחיים לא יגיע ...בגלל סעפת על אוטו בעל 110 כוחות סוס ( ה XS נכון?)

תחשוב מה זה 25 אחוז על 110 כוחות סוס זה תוספת של משהו כמו

22 סוסים , בחלומות , אתה יודע...

דבר שני העלות של סעפת ברמה גבוהה היא היסטרית ..

דוד פתוח , הוא לא בשביל השיפור , אלא בשביל ההרגשה העצמית

לי יש דוד פתוח אך מתון של חברת ANSA ( ייבוא אישי במזוודה מאיטליה...)

שאני ממש מרוצה ממנו ולא רואה את האוטו בלעדיו...

הוא לא מרעיש מדי לא שקט מידי בדיוק מה שצריך ...

בנוגע לדוד אחורי תנסה לבדוק את הדודים ייצור עצמי של המשתיק בבני ברק

חבר שלי התקין שם אחד ( גם 206 XS ) והתוצאה טובה מאוד לעניות דעתו..

בכול מקרה שיהיה בהצלחה , ושוב תעשה מה שבא לך ואם זה מה שעושה לך

טוב אז קדימה ... :wink:

פורסם

אני ממליץ לחסוך את הכסף מהשיפורים וליסוע לראלי בקפריסין, אם אתה חובב רכב ונהיגה אמיתי לא תצטער.

נ.ב. שם תראה באמת מה זה "ה"-206. . .

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

מה שלא יהיה אל תתקין אצל המשתיק בחולון ... :!:

מה הסיבה שאתה ממליץ להתרחק מהם אם אפשר לדעת??

אני הורדתי אצלהם ממיר והייתי מאוד מרוצה מההתקנה.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

. :wink:

לירן, בוא נחזור לבית הספר: :roll:

100\25*110 = 27.5 :wink:

מה שבעצם מוכיח עוד יותר את טענותיך... אין מצב. :idea:

פורסם

. :wink:

לירן, בוא נחזור לבית הספר: :roll:

100\25*110 = 27.5 :wink:

מה שבעצם מוכיח עוד יותר את טענותיך... אין מצב. :idea:

יובל , אתה יודע , אני לא הכי חזק במתמטיקה....

:wink:

פורסם

אז אני אענה למה ששאלת ללא הטפות מוסר מרגיזות.....

דוד אחורי לא מוסיף כוח אם הוא בא לבדו.

יש דודים מ-800 שקל עד 2000 שקל.

יש דוד שחברת א.פ.ל התחילה לשווק תחת השם "DRAGON" יענו...דוד זרימה חופשית עם סאונד טוב...עולה 1000 ש"ח כולל התקנה..לאחר דיבור איתם הם אומרים שזה העתקה של הדוד של REMUS (שגם אותו הם מייבאים והוא עולה 1500 ש"ח)ככה שזה נראה לי מה שמתאים לך...

יש עוד דודים שלOMP,SEBRING,ANSA,וכו' שהם קצת יותר יקרים....

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

יש לי כמה שאולת.

א) תבירו לי למה הדוד לבד לא מוסיף שום כוח למנוע והוא עולה כל כך הרבה, אז על מה כן משלמים?

ב) אני אישית מת על הרעש הזה ממש , ואני כמו אחד מהאנשים שכתב השגתי דוד של רמוס ב500 שקל חדש בן חודש מחבר שלי שפירק קליאו RSI

ג) האוטו שלי הוא פיאסטה 1.3 אני יודע שהרעש שאמור לצאת מהאגזוז הוא לא גבוהה בגלל שנפח של מנוע קטן פחות פליטה וממיר שתקעו עדין באוטו עכשיו השאלה שלי היא

שאחרי שהאוטו מתחמם הצנרת וכו והאגזוז מתחיל לעשות את הבאס שלו יש לי תופעה מוזר זה הולך ככה..

נגיד הילוך שני ב1500 סלד יש טיפה באס ואז אני מתחיל לעלות בסלד אין באס בכלל ואז מ2800 ועד כמה שיש להגיע אז הרעש מתחיל ובבאס לפי דעתי ממש יפה יענו של מנוע ממש חזק לא כמו אצל חבר שלי שכבר זה נשמע מוגזם

תודה הכל מקרה על ההיתחות

1.6 206

• תוכן חדש...