Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בסיטרואן שלי אחרי שאני מצחצח אותה היא נקייה הכל טוב ויפה, יש איזה איזור מעל ללוחית רישוי ומתחת לשמשה של הרכב(למי שמכיר, קצת קשה להסביר את המקום בדיוק) ששם כל הזמן נוצר צבע שחור מגעיל שקשה להוריד אותו.

ממש מגעיל גם אחרי שאני שוטף טוב טוב ומוריד הכל אחרי שבוע זה חוזר וזה מגעיל רצח :mm_eek:

הלכלוך נמצא באיזור של הלוחית רישוי בעיקר...

מישהו יודע איך אני יכול לעשות שהלכלוך לא יחזור, ואם יחזור אז שלא יהיה קשה כ"כ להוריד אותו שוב?

(המכונית לבנה)

"כל המצב רוח שפתאום עולה, כל המצב רוח בגלל הצינגלה"

http://members.cardomain.com/zingale

פורסם

לא מכיר את השמפו הזה, ולדעתי כל הסבונים ה"מיוחדים" למיניהם -חרטה.

אמרתי לך , תיקח מחבר קצת ווקס ותעשה במקום הזה ספציפי. ככה יהיה לך יותר קל בעתיד לנקות שם במטלית...

(אתה יכול לעשות לכל האוטו אם בא לך...אמרתי לך לקחת מחבר-אם אתה לא רוצה לקנות קופסא רק למקום קטן)

נסה, תחזור עוד חודש ותגיד לנו עם זה עזר...

I30 CW

• תוכן חדש...