Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני פדנט.

כאשר אני מסובב את המנוע בערך בתחום של 1800-2300 סל"ד אני שומע (יש נסיעות שכן ויש נסיעות שלא) מן צלצולים חלשים שמוציאים אותי מדעתי. זה בולט ביותר בתחילת הנסיעה בבוקר, נחלש ולפעמים נעלם אחרי כרבע שעה. שמתי לב שזה נוטה להעלם בעיקר אחרי שאימצתי מעט את המכונית (נאמר נסעתי כ- 120 קמ"ש).

לפני שאני לוקח למוסך, יש למישהו עצה מועילה?

הרכב: טויוטה קורולה 5 דלתות 2003

מנוע: VVTi 1.6L, 3ZZ-FE

תיה"ל: אוטומטית

קילומטרז': 4400 ק"מ

תודה רבה

Serpent

פורסם
תנסה לשים תוסף שנקרא 44K של BG,

ואם זה לא יעזור אז תנסה לעשות את מה ששלומי אמר.

תוסף למנוע שעבר 3500 ק"מ???

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

הייתי הולך עם שלומי - להחליף תחנת דלק.

ואם זה עוזר - לשלוח את מפקחי משרד התשתיות (או התמ"ס, מי שמטפל בזה) להעביר את תחנת הדלק הקודמת שלך ביקורת של איכות הדלק.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

הייתי מתדלק בתחנות האלה עם שתי מכוניות לפני הקורולה, הכל היה בסדר גמור. בעיה עם הדלק לא אמורה לגרום למשהו קבוע ולא משתנה? יש אפשרות לראות שזה הדלק במוסך?

דרך אגב, עלה לי רעיון שמדובר ב- VVTi, והצילצולים הם סה"כ השינוי בתזמון השסתומים. אולי.

פורסם
בכל מקרה, פשוט לחכות שיתרוקן ולמלא 98? הדלק הרע עושה איזשהוא נזק תמידי למנוע?

לא בתקופה כזו קצרה.

תברר מה היחס דחיסה ב קורולה, אני חושב שזה 1 ל 10.5 , מה שיכול להסביר את הצילצולים.

בכל מקרה, פשוט תנסה להחליף דלק .

פורסם

יש לנו קורולה עם אותו המנוע (VVTI) שעברה כבר 50 אלף ק"מ.

מילאתי בה דלק בתחנות בכל חור בארץ (ליסינג-דלק חינם) ומעולם לא שמעתי צלצולים...

אני לא חושב שהמנוע רגיש עד כדי כך לסוגי דלק....

לדעתי אתה לא יודע איך נשמעים צלצולים....

אולי זוהי בעיה אחרת...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

1 עמית צודק.אוטו שכיסה כ"כ מעט קילומטרים,אין סיבה שיצלצל.

2 אם האוטו רגיש לדלק,אין כל סיבה להחליף ל98.זו קורולה.הן יכולות ליסוע על שמן קיק.פשוט הדלק בתחנה חרא.

3 צילצולים נגרמים (במכוניות שעברו KM גבוה) מהצטברות פיח ,שמקטינה את נפח תא השריפה,מה שגורם לצילצולים (אין לי כוח להסבר,"אין לי ראש למילים ארוכות,ואתה מין מילה ארוכה שכזאת..... :lol: " ).קנה תוסף BG שנקרא K44.ניתן לרכוש אותו במחיר מופרע לחלוטין באוטו דיפו,או במחיר שפוי יותר בכל חנות חלקי רכב ברח' המסגר/יצחק שדה.התוסף יסיר את הפיח בתאי השריפה והשסתומים וכל עוד תתדלק ב"דור" (לדוגמא,זו לא תורה מסיני ואין מה לצטט אותי ולהתחיל דיון בנושא) התופעה לא תחזור. אם אחרי כל זה יש רעש - סע לחברה שיבדקו.נשמע לי קצת מוזר שהאוטו יצלצל אחרי 3500 ק"מ.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

מהו "חרא של דלק"? אני באמת לא יודע...

דרך אגב, אם זה משנה משהו, הרעשים נשמעים אך ורק כאשר אני לוחץ על הגז (DUH) ולא בזמן בלימת מנוע. האם בכל זאת יש קשר אפשרי להגעת המנוע לטמפ' עבודה?

פורסם

בחברה בה אני עובד יש כ-20 מכוניות טויוטה קורולה.

מתוכם שלושה אנשים התלוננו על רעשים מהסוג שתארת.

מסתבר שזו בעיה מסויימת בסעפת היניקה.

החלק לא קיים במלאי בארץ, והוזמן מחו"ל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

החלפתי דלק והמנוע מקרקש כמו מקודם (אולם לא ניסיתי 98 ). מחר בבוקר אני נוסע למוסך, בתקווה שהאוטו עדיין יצלצל כשאני אגיע לשם.

בחברה בה אני עובד יש כ-20 מכוניות טויוטה קורולה.

מתוכם שלושה אנשים התלוננו על רעשים מהסוג שתארת.

מסתבר שזו בעיה מסויימת בסעפת היניקה.

החלק לא קיים במלאי בארץ, והוזמן מחו"ל.

האם מדובר בסדאן, האצ'בק, או גם וגם (יכול להיות שיש הבדל בין הקווים באנגליה ובטורקיה) ? האם מדובר גם כן בקילומטרז' נמוך? האם זה בכלל אותו מנוע (VVTi) או ה- 1.6 הישן?

• תוכן חדש...