Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחלתה של ה GTi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או קיי, אני יודע שהדבר הבא שאני הולך לכתוב הוא דבר ידוע לכולם , בעיה שקיימת ב GTI מהיום שהגיעה לארץ(וזה היה מזמן) בעיה שעד היום אני לא חושב שנמצא לה פתרון אבל בכל זאת :

והבעיה היא כמו שאתם כבר יודעים היא הסל"ד המקפץ לו מעלה מטה ללא הפסקה.

אצלי הבעיה היא פחות קריטית , הסל"ד קופץ רק כאשר המנוע קר, הורדתי קצת את הטורים ע"מ לחסוך מעט בדלק (הטורים עמדו על 1300 בערך ,עכשיו על 800-900) והבעיה כרגע היא שכשהאוטו קר הוא נכבה לפעמים ,ובכל עצירה חייבים לפמפם עם הגז.

לפי מה שהנתי , וגם אפשר לשמוע את זה אם מצמידים את האוזן למנוע היא במד זרימת האוויר .

איך אפשר אם בכלל לפתור את הבעיה? והאם הבעיה גורמת לתערובת עשירה יותר ולצריכת דלק מוגברת בנסיעה גם כן? ואולי יש כאן מישהו שעשה איזה פרויקט באוטו והכין איזו סעפת ליניקת אוויר בכמות רבה יותר וגם קר יותר?

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

וזו היתה המחלה היחידה של האוטו המדהים הזה....

מה עם סתימות הדלק ותא הנוסעים ה"מושלם"?

ולא בא לי להמשיך....

אכל האמת היא שלי באוטו אין את הקטע עם העליות והירידות בטורים (לעיתים רחוקות ולא ממש קריטי) ולא נראה לי שיש בעיה עם צריכת הדלק כאשר אתה מעלה טורים ומתחיל נסיעה....נראה לי.....

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

וזו היתה המחלה היחידה של האוטו המדהים הזה....

מה עם סתימות הדלק ותא הנוסעים ה"מושלם"?

ולא בא לי להמשיך....

אכל האמת היא שלי באוטו אין את הקטע עם העליות והירידות בטורים (לעיתים רחוקות ולא ממש קריטי) ולא נראה לי שיש בעיה עם צריכת הדלק כאשר אתה מעלה טורים ומתחיל נסיעה....נראה לי.....

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

אכן בעיה ידועה ומוכרת ב-GTI.

כמעט ולא יצא לי לראות אחת ששומרת על סלד סרק קבוע (בד"כ נע בין 1300-800) כשהמנוע קר.

אני חי עם זה, למרות שזה די מעצבן כשהמנוע קר.

עם הרכב כבה לך בסרק - זו בעיה.

בד"כ ניתנת לפתרון קל ע"י כיוון בורג סל"ד הסרק, או ע"י החלפת מגביר טורים.

אם אתה לא יודע ל"התעסק" לבד - אביב, חזי או בני יוכלו לעזור לך בקלות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

פעם (בשנת 1992, אם אני זוכר טוב) פורסמה כתבה בירחון "קוואטרו" על פתרון אפשרי לבעיה.

הפתרון הוא:

קרבורציה!

החלף את ההזרקה בשני קרבורטורים מגודלים, ופתרת את בעיית היציבות בסרק, וגם את בעיית המחסור בכח (עד השיפור הבא)

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
הורדתי קצת את הטורים ע"מ לחסוך מעט בדלק (הטורים עמדו על 1300 בערך ,עכשיו על 800-900) והבעיה כרגע היא שכשהאוטו קר הוא נכבה לפעמים ,ובכל עצירה חייבים לפמפם עם הגז.

לא נראה לי שהבדל של 400 סל"ד בסרק ישפיע לך במיוחד על צריכת הדלק אלא אם כן רוב הנסיעות שלך עוברות בעמידה סטטית בפקק.

עיקר צריכת הדלק היא כשאתה לוחץ על הגז, ואם אתה רוצה לשפר צריכת דלק, הכי טוב זה ללחוץ על הגז יותר בעדינות, אבל מי רוצה לעשות את זה ב GTI?????? :shock:

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...