טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,231 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, לפני כמה ימים התקינו לי מערכת סטריאו באוטו. עכשו שמתי לב שהאורות בלוח שעונים שלי ועל ההילוכים (במיצובישי לנסר) לא עובדים... הפנסים עובדים, גם הנורה העליונה באוטו וגם המערכת, אבל אורות לוח שעונים לא.... זה קשור להתקנה של המערכת? מה בדיוק נדפק שפתאום הלוח שעונים לא עובד? כמה זמן ייקח לתקן את זה ומה העלות?
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כבר בערך חודשיים לא שטפתי את האוטו (וגם אין לי כוונה לשטוף בקרוב), אין על האוטו בוץ או לילוכים "כבדים" אחרים, אלא רק אבק... האם זה יכול לגרום נזק לצבע? נ.ב. כן אני יודע שאני עצלן... דניאל
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני רוצה ליקנות פוליש לאוטו! האוטו בצבע ירוק מטאלי... על איזה פוליש את ממליצים??
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
האם אני יכול להרכיב טורבו על רכב 2002 אוטומטי. בלי קשר לעלות או כדאיות ***עריכה*** כל ההודעות נמחקו, רק הודעות עינייניות בבקשה עמית
הודעה אחרונה מאת F_B_I, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יכול להמליץ מניסיון (לא חד פעמי) על מכון מזגנים טוב באיזור רחובות? אני צריך לבדוק דליפת גז
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
[הערה למנהלים - ניתן בכיף לנעול את השרשור ללא תגובות. מטרתו ארכיונית בלבד.] תיאור התקלה: דוושת בלם ספוגית - קרי נדרשת לחיצה עמוקה כדי להגיע לדרגת בלימה מספקת. בקיצור, האוטו לא בולם. איבחון: שני מכונאים (לא של PSA) ומתקן בוסטרים רק ידעו לומר לי שמגבר הבלם תקין וש-"כנראה שככה זה". בעסה. צינורות הבלימה תקינים. רפידות תקינות. צלחות תקינות. נוזל בלמים בכמות מספקת. הפתרון: איציק נ. איציק עשה סיבוב ואישר שהבלמים לא תקינים. הציע לנקז את מערכת הבלמים. בוצע ניקוז של נוזל הבלמים והחליף לנוזל בלמים חדש DOT 4. חבל מאוד שהוא לא הביא מצלמה, כי אז הייתם רואים את הגועל נפש השחור-ירוק במרקם מימי שיצא מהאוטו שלי. נראה כאילו לא הוחלף מעולם, אפילו שבהיסטוריה של הרכב…
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם ושבוע טוב המיסבים של הגלגלים הקדמיים שלי רועשים. האם אחרי ההחלפה צריך לעשות לאוטו כיוון פרונט? ועוד שאלה שקשורה במייסבים, האם המיסב תפוס עם ברגי אלן או שהוא רק מוכנס בכח לתושבת? בברכה מושיק גלימידי
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט יש לי מיני , הבעיה היא כזאת המגבים לא עובדים כמו שצריך , אין להם כוח לזוז , הם עובדים רק בדחיפה קלה ואז שוב מפסיקים עד אשר דוחפים שוב . אחת ההשערות שעלתה היא שהידית שמפעילה את הוישרים לא תקינה והיא הוחלפה , אבל לא קרה דבר . כמו כן עלתה השעה שהמנוע של המגבים לא תקין, נבדק והוא מסתובב. בעית חיווט לא נראה לי שיש, מכוון שהמערכת עובדת וזרם מגיע למערכת . ההשערה שעולה לי בראש , היא אולי לא מגיעים מספיק מתחים ו/או זרמים למערכת , על מנת להפעיל את המנוע חזק יותר . להלן כמה שאלות : 1. כמה מתח ו/או זרם צריך להיות במערכת על מנת שהיא תעבוד כמו שצריך. 2. איזה עוד השערות יכולות להיות. 3. למשהו יש דרכי פתרון א…
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מדובר בסובארו לגאסי מודל 90 1600 אוטומט (דגם DL אם זה חשוב למישהו). הבעיה היא זו: מדי פעם, באופן אקראי לחלוטין, מתרחשת התופעה הבאה: הרכב מתחיל לזחול, זה יכול לקרות בתחילת נסיעה ואז אני לוחץ על דוושת הגז אפילו עד הסוף והרכב מסרב לשתף פעולה, זה יכול לקרות במהלך נסיעה ואז הרכב מאט בפתאומיות עד למהירות של זחילה ממש ומסרב להאיץ. התופעה אינה מתרחשת בקביעות כלומר יכולים להיות ימים שזה לא קורה כלל ופתאום באמצע נסיעה ללא התראה מוקדמת זה קורה. ניסיתי למצוא גורם משותף לכל או רוב הסיטואציות שבהן זה קורה אך לא מצאתי, זה פשוט קורה באקראי. ניגשתי למכונאים, חלקם טענו שאולי מדובר בפלגים והסתבר שלא כך, חלקם טענו שאולי מדובר במשאבת הדלק חלקם טענו שהבעיה בגיר. עד עתה הוצאתי 400 ש"…
הודעה אחרונה מאת delta integrale, -
-
מים שחורים
מאת rozenda- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי שברולט קוואליר לפני חודש בערך עשיתי לה טיפול ראש מנוע מאז אחרי התיקון האוטו נוסע מצויין סוחב כמו שצריך ואפילו יותר טוב הבעיה רק כשנוסעים והטורים מגיעים ל3000 4000 סלד נשמע מן רעש מהמנוע חלש מאוד אבל אפשר לשים לב אליו כמו שבן אדם צרוד ככה גם המנוע משהו כזה.... בנוסף לזה השמן כהה יותר מאז והמים במיכל נורא כהים (הם אמורים להיות ירוקים) כשראיתי את זה (חודש לאחר התיקון) החזרתי את האוטו למוסך והם אמרו שהכל בסדר וזהו השאלה שלי היא: מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
בניית באגי
מאת דייויד- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם!! הייתי רוצה לבנות באגי פשוט שיהיה אפשר כמובן לנסוע איתו . איזה חומרים אני פחות או יותר צריך ואיזה ידע דרוש לכך האם יש למישהו איזה אתר או משהו על עזרה בבנית באגי?? דייויד[/i]
הודעה אחרונה מאת Q-PiXeL, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פנסי הערפל שלי לא פועלים. היכן נמצאים החיבורים של פנסי הערפל כך שאני אוכל לבדוק שהם מחוברים הרכב שלי הוא רנו מגאן
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רוצה לצבוע את כל האוטו, השאלה האם יש טיפול לשילדה נגד חלודה ורקבון שאפשר לעשות באותו זמן
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 801 צפיות
שלום, הגיע הזמן לעשות טסט לרכבי. אני מחפש מקום שבו לא יעשו "בעיות" לגבי האגזוז רמוס שלי באיזור המרכז/השרון. יש לי אישור ייבוא לאגזוז אבל אני בטוח שזה לא יזיז לאף אחד. אגב, לחבר מהעבודה יש גולף עם אותו דגם של אגזוז ואין לו בעיה לעבור טסט, אבל הוא עושה את הטסט בVW.... תודה מראש. השרשור ננעל. שלחו המלצות רק בה"פ. פורום זה לא ישמש במה לדברים מהסוג הנ"ל. עמית
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
שלום... ברשותי פונטו GT מנוע 1400. לפי מה שידוע לי שבפיאט טמפרה\טיפו יש אותו הבלוק בידיוק... רק עם בוכנות רינגים ועוד כמה מכלולים פנימיים שונים.. וכך גם מנוע 1600 של פיאט טמפרה\טיפו\לנצ'יה דדרה.. מכיוון שהמקסימום שאפשר להוציא מהמנוע 1400 זה לא ממש הרבה.. אז עברו מחשבות בראשי להגדיל בלוק... שמעתי הרבה סיפורים על בלוק של תמפרה עם בוכנות רינגים מחוזקים.. קראנק מייסבים טלטלים... על ראש מנוע של פונטו GT 1400.. האם זה אפשרי? האם ראש של 1400 ישב על בלוק בנפח 1600? אגב התאמות ראשים... הראלי של ת*מר לשעבר מהפורום הייתה עם ראש מקורי של ה 1300 על בלוק של XSI 1600.. אם זכור לי נכון.. האם דרושות התאמות מיוחדות? אותה שאלה לגבי בלוק 1800 של …
הודעה אחרונה מאת t.e.s, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי מה המצב.. כמה לדעתכם בעל מקצוע צריך לקחת על שני הפעולות האלה..?
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זה בקשר לאוטו שאני רוצה לקנות יש כתמים על הגג בגלל השמש לא משהו רציני השאלה שלי היא אם יש אפשרות להוריד אותם בלי לצבוע את הגג? תודה מרואש מיכאל
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי איביזה 94 CLX 1400 מזמן אבד לי האמון במוסכניקים אחרי ושירות כושל והפקעת מחירים קיימת לי נזילת דלק מצינורות הדלק (באיזור המנוע) ובגלל פשטות הבעיה אני רוצה לעסוק בזה לבד. לצורך העינין מישהו מכיר את הרכב (דומה מבפנים לפולו גולף וסקודה) --> איך מפרקים את הקופסה השחורה שבה יושב מסנן האויר? האוטו הזה נבנה ללא הנדסת אנוש כלל! זה חשוב לי לדעת זאת, בגלל שבקרוב ארצה גם להחליף פלאגים והם מוסתרים היטב מתחת לקופסאת המסנן... בבקשה אל תגידו ללכת למוסך, כי אם אני מפרק ומרכיב מטוסים אז רכב יכול להיות קטן עליי. אודה לכם מאוד! יוסי *עריכה* אולי יש דברים שקטנים עליך, אך אני מקווה שקריאת הנהלים אינו אחד מהם. אי לכך הקפד על כותרת נאותה. עמית
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
- 26 תגובות
- 34.4 אלף צפיות
שלום לכולם. אני יתחיל מההתחלה כמובן זה היה לפני כ-13 חודשים. רציתי לבנות מעין באגי � קארטינג קטנה ליחיד. זה היה חלום גדול שלי. היו לי ניסיונות שונים; מעין רכב בעל שלושה גלגלים, אחד מקדימה ושניים מאחור. ניסיתי להרכיב עליו מנוע של מסור מכאני 25 סמ"ק. היתה לי בעיה עם מערכת הקלאצ'. עוד ניסיון היה כבר יותר מתקדם; התחלתי לבנות שלדה של קארטינג ותכננתי להרכיב את אותו מנוע של המסור המכאני. הפעם היתה מערכת קלאצ', לא ממש מוצלחת. אבל, באותו זמן קניתי מחבר גיר 5 היל' של מכסחת דשא ממונעת (כזאת שמכסחים איתה דשא במדשאות גדולות). הגיר כולל את הדיפרנציאל עצמו, שתי ציריות, זוג גלגלים שמתחברים ישירות לציריות, ויציאה של בורר כמובן. הגיר לא התאים לשלדה מפני שהיה גדול ביחס לשלדה שבניתי. אז…
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
- 1 תגובות
- 854 צפיות
בוקר שמשי לכולם... אצלי באוטו כל טיפול 10,000 חשבתי לבצע מעשה כזה: למלות מיכל מלא דלק 98 (נגיד דרגון בשביל הפסיכולוגיה) ופחית K-44. ב 98 יש תוסף לניקוי, וה K-44 גם הוא תוסף. עירבוב של שניהם במיכל לא עלול ליצור דווקא תוצאה הפוכה? כמו שלא מומלץ להוסיף תוסף לשמן, ככה דלק? ועוד שאלה בנושא: דלק עם אוקטן גבוה באמת משפר את צריכת הדלק ומפחית את זיהום האוויר? תודה...
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שבוע לא ביקרה במוסך, התגעגעה כנראה רוצה לחזור שוב. כאשר אני מוסבב את כל ההגה שמאלה ואז חזרה ימינה, לפני שהוא ננעל אני שומע , ומרגיש נקישה הגונה, רעש מתכתי ואם אני עם הרגל על הריצפה אני מרגיש שמשהו דופק ממש מתחתי. אשמח לקבל השערת נזק תודה גיא
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מעין בעיה מוזרה והיא כזו לפעמים(בעיקר כשאני מושך הילוכים) נדלקת הנורה של המצבר,עד פה זו לא בעיה כי זו בעיה באלטרנטור אבל הבעיה היא שעשינו בדיקה אצל חשמלאי ולפעמים האלטרנטור נותר יותר כוח ממה שצריך ולפעמים הוא לא נותן בכלל מה הבעיה שיכולה להיות?ומישהו מכיר איזה מקום באיזור אשקלון-אשדוד שמשפץ אותם בזול?
הודעה אחרונה מאת crock, -
- 0 תגובות
- 794 צפיות
יש לי רקבונות תחת השמשה הקידמית. (ממש חורים שנסתמו במרק על ידי דורות פחחים) שאלה: עד איזה שנה דגמי החלון ב240 זהים לאלו של ה144 ?. שאלה שניה: היכן ניתן למצוא פגר של 240 על מנת לחתוך ממנו את המדף המסומן כ1 בשרטוט.? (אני םתכוון לרתך ל144 מדף לא רקוב שיפורק מ 240)
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לעומת הצריכה בזמן נסיעה?
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום הייתי רוצה הסבר יותר מעמיק על קאמשפט חם בחיפוש מצאתי רק דברים בסיסיים יתרונות/חסרונות?? אם יש תמונות אז.... תודה
הודעה אחרונה מאת David205Rallye, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש בבעלותי רנו מגאן מנוע 1600 בזמן עצירה לפני רמזורים או כל מצב אחר בו האוטו נעצר וללא תנועה נשמע רעש מהאגזוז שדומה לנקישות של ברזל (לפני שבוע החלפתי את כל האגזוז מכיוון שהיה בו סדק) ממה יכולה להיות הבעיה??
הודעה אחרונה מאת rncoupe, -
- 5 תגובות
- 897 צפיות
אני שואל בשביל חבר. יש לו צמיגים 175/65/14... הציעו לו ג'נטים יפים שעל כל ג'נט יושב צמיג 165/65/14... ששמנו צמיג מול צמיג היה נראה לי שכמעט ואין הבדל ברוחב.. ההבדל נראה מזערי (אם בכלל).. כדאי להחליף את כל 4 הצמיגים למידות של הג'נט החדש? הכוונה אם יהיה שינוי באחיזה? / מותר ברישיון?/ לא יהיו בעיות בגלל הקטנת המידה? תגידו את כל ההשלכות שיכולים להיות.. בתודה מראש...
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
106 גי טי איי שמונמך 50 מילימטר זה לא יפריע לנסיעה בארץ יש אפשרות לעלות מדרגה אם יש בחניה חצי מדרגה, יש אפשרות לעלות אותו בלי לדפוק את האוטו
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום על רכבי מותקנים גלגלים במידה 195/50/15. הגלגל הקדמי השמאלי נפגע, גלגל ה"ספר" שהותקן במקומו הוא במידה 185/60/14. 1. מה ההשלכות של נסיעה עם "ספר" כנ"ל, עד לתיקון המקורי(מידות שונות גם בגודל הג'נט)?? 2. האם אני הורס משהו?? 3. האם עדיף יהיה להרכיב את ה"ספר" מאחור?? תודה
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
דוד שלי אמר לי שכשהוא שמע את המערכת באוטו בלי שהמנוע דלק, נגמר לו המצבר אחרי 10 דקות... חבר שלי לעומת זאת אומר שהוא שמע גם 5 שעות מוזיקה באוטו בלי מנוע דולק ואחרי זה האוטו התניע כמו גדול... אז מה התשובה? והאם כל עוד המצבר לא נגמר לגמרי, כל עוד אפשר להתניע - המצב שלו יחזור ישר לקדמותו וזה לא משנה אם מגיעים לגבול? ואם הוא נגמר כל מה שצריך זה התנעה בכבלים (תנינים) וגם אז הוא חוזר לקדמותו? או שצריך להחליף אותו לגמרי?
הודעה אחרונה מאת kompy,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 264 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Liquidator
- נהג מירוצים ותיק
- עוזי ל
- stum
- Shay Shd Dave
- לירון .ה.
- RedLabel
- Pavlik
- PASHUT
- גולדן191
- falou
- Cycleman