טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,233 נושאים בפורום הזה
-
- 20 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
רציתי לדעת מה החסרונות של נסיעה בסל"ד נמוך? מלבד העדר הכח כמובן. השאלה הזאת נובעת מכך שיצאתי הערב עם האוטו ולא היה לי כמעט דלק אז החלטתי שאני נוסע בסל"ד ממש נמוך... זאת אומרת מעביר הילוך ב1800-2000 סל"ד כך שיצא שאני בהילוך חמישי כבר ב60 קמ"ש בערך. ואז חשבתי חוץ מהעדר המומנט (דבר שלא הפריע לי בנסיעה ת"אבית נורמלית) מה עוד יכול להיות החסרון? בלאי מנוע? עודף מעמס על המנוע ללא תנופה? האם אפשר לסוע ככה חופשי נסיעות עירוניות רגילות? ואני מדבר מההיבט המכני בלבד ללא כל קשר למהירות תגובה ודברים דומים (אחרת אפשר לסוע כל הזמן על 6500 סל"ד, הרגישות דוושה והמומנט שם אדירים). תודה. תומר
הודעה אחרונה מאת תומר, -
- 7 תגובות
- 995 צפיות
שלום, לאחרונה שמתי לב שכשאני מעביר הילוך פתאום הסל"ד קופץ לי. עכשיו לא שאני מתנגד שהרכב נותן אוטומטית גז-ביניים אבל לפעמים זה לא במקום. היום הבעיה החמירה וכל פעם שאני עוזב את הדוושה היא נתקעת לכמה שניות ואז קופצת חזרה. מה זה יכול להיות?! מסובך/מטופל לתיקון? האם אפשר לתקן לבד או שצריך מוסך? תודה.
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ה 307 ליסינג שלי, עם פחות מ 10,000 ק"מ וכמעט מהיום הראשון מעבר על בורות קטנים או שיבושים בכביש גרמו למכה חזקה מכיוון המתלים מאחור, לאחרונה שמתי לב שלאחר שהרכב חונה נדנוד שלו מאחור משמיע חריקות. -שללתי (פחות או יותר) שהדפיקות נובעות מחפץ משוחרר מאחור -בקשה מהליסינג לטפל בבעיה כנראה לא הועילה (הם לא ידעו לברר מול המוסך אם תוקן משהו) לפני שאני פונה אליהם שוב אשמח לקבל כיוון כלשהו.
הודעה אחרונה מאת Nis, -
בעייה חמורה בראלי דור 1 1 2 3
מאת BLUE-R-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם!! היום לקחתי 106 ראלי דור 1 לבדיקה הייתי מרוצה כשנאמר לי שהשלדה נקייה אבל: התושבת של הגיר נקרעה מהמקום ביחד עם הרצפה עצמה! התושבת של הגיר שמחזיקה גם את הגיר וגם את המנוע מרותכת לשלדה של הרכב כל הריתוך הזה נקרע ביחד עם הרצפה ועכשיו הכל שם חופשי!! המנוע זז והגיר זז!! בסיבבובים חדים מרוב שהמנוע זז המזגן פוגע בקורה של הרכב!! מה אתם אומרים על זה? אפשר לסדר דבר כזה?? צריך להוריד מנוע וגיר ולרתך שם מחדש אבל האם זה יחזיק מעמד ויהיה אמין???
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקי אז בגלל שיש עוד כמה דברים קטנים פה ושם החלטתי לשים הכל בהודעה אחת ככה יותר מסודר ופחות בלאגן. 1). במהלך נסיעה מחוץ לעיר נסעתי מאחורי משאית ונפלה ממנה אבן ויש לי סדק בצד ימין בשמשה הקדמית, הוא די ארוך ואני קצת מפחד שיקרה משהו בנסיעה והיא תיתנפץ עלי. אז כמה עולה שמשה מקורית! לא רגילה מקורית בלבד של רכב כזה? וכמובן היכן אפשר להשיג הכי קרוב לאשדוד? 2). משום מה הרכב הוא דגם אמריקאי, הסקאלה שלו היא במיילים וכתוב גם בק''מ, אבל בקטן מאוד וקשה להבחין בזה. רציתי לדעת כמה עולה להחליף? 3). הרכב נועל צמיגים גדולים רוחב 205. אני משער שזה הולך להיות קצת יקר. כמה צריך לעלות זוג צמיגים עם אחיזה טובה? אבל שיחזיקו מעמד ולא יתבלו אחרי שנה, כמובן איזה חברה…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום עשיתי פוליש לאוטו! למדתי איך לעשות בעזרת הפורום החביב שלנו!! קניתי היום את הפוליש NO 7 WHITE POLSH ב20 שקל.. באריזה ירוקה .. סמתי קצת על המקום השרוט בצבע של הפגוש האחר וזה ירד מיד.. עברתי ככה על כול האוטו והתוצאות היו מדהימות! אני ממליץ על פוליש של NO 7 בחום!!!
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי רכב ב.מ.וו 525 שנת 89 שקניתי אתמול הרכב נוסע מצויין אבל יש בעיה עם הבלמים. הבלמים עצמם עובדים מעולה, הם עוצרים את הרכב אבל יש רעשים חזקים מכיוון המנוע ובמהירויות גבוהות אני מרגיש רעידות כשאני לוחץ חזק... אם מישהו יודע אולי מה הבעיה זה יעזור לי מאוד.
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
1.איך המוסך המורשה בהרצליה פיתוח ? 2. האם אתם מכירים מוסך ממולץ ? 3. איך המרכזי ? תודה אריאל
הודעה אחרונה מאת ebs, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך אני מניע רכב שעמד כמה חודשים? מה להחליף? מה רצוי לעשות לפני שמניעים? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
סליחה על הבורות, אך זו השאלה. כמו כן, כמה זה עשוי לעלות.
הודעה אחרונה מאת Dush, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://netaction.co.il/sale.phtml?item=1535739 שמוליק
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 5 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום אז ככה- יש לי כבר תקופה נזילת מי קירור ובימים האחרונים היא החריפה והגיעה למצב כזה שיוצאות מספר טיפות בשניה (זה המון) - מה שגרם לשלולית ענקית של מים ירוקים מתחת לאוטו. חרתי כרגע מהמוסכניק (שבדיוק היה בדרך הביתה) והוא אמר שכנראה זה המשאבת מים (אני מדגיש שהמים נוזלים רק שהמנוע קר. רציתי לשאול: 1. האם החומר לסתימת חורים יכול לעזור לי במקרה הזה (יש לי גם שבבי מתכת וגם חומר נוזלי ) - מה אופן השימוש בהם? (כשהמנוע קר? חם? לאן לשפוך אותם (אין פקק לרדיאטור בטמפרה)- הם יכולים לגרום גם נזק כלשהו? 2. היום כבר התיאשתי מלקנות כל פעם נוזל קירור שמימלא יהפוך לשלולית בעוד כמה שעות אז שמתי תרכיז מי קירור (1:4) ובמקום מים מזוקקים שמתי מים מהמכונה של תמי בר …
הודעה אחרונה מאת micam, -
- 0 תגובות
- 954 צפיות
קודם כל, חן חן על התשובות שקיבלתי על שאלתי מקודם. אחת התשובות היתה שהגורם לאי עליית הטורים יכול להיות תערובת ענייה. הקרבורטור הוא מסוג SU HIF Carburettor . מבקש אם אפשר הסבר פעולה. במיוחד של החלק שאחראי על התערובת. לא הבנתי מה תפקיד ה- BI METAL ואיך מכוונים תערובת.
הודעה אחרונה מאת lrafi, -
- 1 תגובות
- 909 צפיות
שלום לכלם מחר אני הולך לעשות טסט לגולף משנת 81 , הרכב עמד כמה חודשים. תגידו לי מה צריך לבדוק לפני הטסט שלא יכשילו אותי על שטויות? מה בכלל בודקים בטסט? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם היכן אפשר להשיג משאבת דלק איכותית לקילאו הנ"ל והיכן נמצא ברכב זה הריילי של משאבת הדלק? תודה
הודעה אחרונה מאת RSIG, -
- 0 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בחיפושי הרבים ברחבי האינטרנט מצאתי את זה: http://www.bba-reman.com/hints_and_tips.htm יש כאן פירוט די טוב של תקלות שונות - בעיקר במע' הזרקה והצתה תהנו. P
הודעה אחרונה מאת paulpro, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נתקלתי בתופעה מאוד מעצבנת בלאנטיס של אבא שלי. הרבה פעמים כשאני יוצא מהאוטו אני חוטף מכת חשמל מהדלת. אני חשבתי לקנות כזה דבר שתולים באיזור האגזוז שנוגע באספלט כדי ליצור הארקה, ולמנוע את מכות החשמל שאני מקבל. כשאמרתי לאח שלי על הרעיון הוא אמר שבכלל האוטו לא אמור להטען ! הוא אמר שדבר כזה חייב להיות מטופל במסגרת אחריות ! (האוטו חצי שנה על הכביש) מה עושים ?!
הודעה אחרונה מאת SubaruB4, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
טוב, עוד כמה חודשים תפוג האחריות המדהימה לשנה שלמה (!) של צ'מפיון ... החדשות הטובות שזה נותן אישור להתחיל לשחק עם האוטו. כמובן שלפני שמתחילים לעשות שינויים יש ללמוד את הנושא המדובר ולכן החליטותי (יש מילה כזו?) לבנות כבל OBDII ולהתחבר לשקע הפלאים שדרכו אפשר לנטר כל מיני דברים. אין לי שום בעיה לבנות את הכבל מבחינה חשמלית אבל נותרתי עם הבעיה המכנית הפשוטה של התחברות פיזית למחבר המוזר של הדיאגנוסטיקה. מכיוון שאני שולל אופציות חאפריות למיניהן, דרוש לי מחבר תקני (הידוע בשם J1962) ומופיע בתמונה להלן בצד ימין: לאחר חיפוש ממושך שלא העלה תוצאות ברצוני לשאול את יושבי הפורום: א. האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המחבר הזה בארץ ? (בחו"ל אני יודע איפה למצוא, מח…
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש פה. יש לי סקודה פייבוריט 93 ובזמן האחרון האוטו ניכבה לי כשהוא בהילוך סרק לאחר עמידה קצרה או נסיעה. חשבתי שהקרבטרטור סתום וניקיתי אותי שילשום וזה לא עזר. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה הזאת? ***ההודעה נערכה*** כותרת, כותרת, כותרת.
הודעה אחרונה מאת zvika_v, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רכב של חבר 104K ק"מ נסועה עד כה. בקיצור - בנסיעה בינעירונית (איזור 100 קמ"ש וצפונה) הרכב מתחמם (קרוב לקו האדום). בנסיעה עירונית/עמידה - אין שום התחממות. וונטה מתחילה ומפסיקה לעבוד , החום נשאר בתחום עבודה נורמלי. נוזל קירור ברמה תקינה. בניגוד לכל כללי ההתחממות. דווקא כשיש אוויר טרי זה לא אמור לקרות. זה פחות או יותר שולל גם את ההשערות לגבי תרמוסטט תפוס , רדיאטור סתום , צינורות סתומים וכו'. רעיונות ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מסרק הגה (306)
מאת mike- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
המסרק הגה ברכב מזיע זה זמן רב וכמו כן בזמן האחרון יש רעש של מכה בזמן סיבוב חד. מכיוון שזה נושא בטיחותי אני מכניס את הרכב דחוף למוסך. אבקש לדעת מחיר של מסרק ולמה יש לשים לב אשמח לקבל עצות ממי שכבר עבר את הדבר לפני הכניסה למוסך בתודה מראש MIKE
הודעה אחרונה מאת mike, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז ככה, יש לי בעיה חדשה שגיליתי היום. נוזל כלשהו מגיע לשטיח הימני הקדמי של תא הנוסעים, שנראה כמו איזה שהוא שמן. מאיפה זה יכול להגיע ומה זה יכול להיות? מה צריך לבדוק? תודה מראש נ.ב- מישהו יודע אם המוסכים עובדים בפורים כרגיל?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
נהגתי היום ברכב של העבודה סקודה אוקטביה 01 ,הגעתי מדרום למחלף אשדוד,כשניכנסתי לעקומת הירידה ,הורדתי ל- 2 (אוטומטי) וירדתי את העקומה בערך ב100 קמש,כשסיימתי את העקומה,בטעות ,כשרציתי להחזיר לD ',העברתי לניוטרל,המנוע עלה לסלד גבוה, ואז כבה.האטתי בצד הדרך ,עצרתי,תיקתקתי את מספר הקודנית ,והמנוע הניע כאילו כלום לא קרה.האם מישהו מכיר את התופעה ,מנתק ההצתה אינו אמור לכבות את המנוע. ***עריכה*** כותרת, כותרת, כותרת
הודעה אחרונה מאת fz1, -
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היום רציתי לקנות נוזל קירור של AMERICAN EAGLES. ראשית רציתי לדעת מה דעתכם על המוצרים של החברה הנ"ל? שנית, קראתי על התוית כי יש למהול 50 אחוז של נוזל הרדיאטור עם עם 50 אחוז מנוזל הקירור הנ"ל. לא ברור לי העניין!!! סלחו לי על הבורות (אולי) אך האם עלי למהול את נוזל הקירור??? לא אמורים למלא את הנוזל קירור (המים הירוקים) למיכל העיבוי וזהו??? אשמח לקבל הסבר והמלצה לנוזל נורמלי (לא מדובר ברכב חדש...)
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום לכולם היום , בשעה טובה , קיבלתי בדואר את מדריך "היינס" שהזמנתי בשביל המיאטה שלי. אני מתכוון להחליף את מי הקירור ולכן קראתי את העמודים בספר אשר נוגעים לנושא. בקיצור נמרץ , מוסבר שם הכל על איך מנקזים את המים מהרדיאטור ומהבלוק ושצריך אחרי זה להשפריץ זרם מים בלחץ לתוך הרדיאטור ע"מ שהוא יתנקה. מובן מאליו שבדרך זאת כל הליכלוך בשאר המערכת והצינורות לא יתנקה.. רשום שם שבשביל לנקות גם את שאר הליכלוך , צריך להשתמש ב"חומרים כימיים לפי המלצת היצרן".. מישהו יכול להסביר לי בפשטות איך אני מנקה את כלל המערכת ממשקעים תודה
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי BMW 318I חדשה ואני מעונין לשפר אותה.... לא יודע איפה, אם תוכלו לעזור לי ולהפנות אותי למקומות הנכונים אני אודה לכם מאוד
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זהו נגמר הסוס?? אני חושב שהשלאגר הכי גדול של הפורום הזה היה הפרוייקטים המצולמים שברובם בוצעו ע"י איציק... אז חבל שכבר תקופה ארוכה מאוד לא צץ לו שום פרוייקט חדש , אני אפילו זוכר שאיציק הרים משאל חם לאויר לבדוק מי רוצה מה. והחלפת קלאץ זכה ברוב קולות. קיצר.... אני בטוח שרבים כמוני נכנסים לפורום הזה בתקווה שהתווסף לו עוד איזה פרוייקט מצולם, אז בקשתי למנהלי הפורום אם אפשר להוסיף כמה מדי פעם... תודה מראש- טל.[/b]
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
רכשתי 2 צמיגים של יוקוהמה. לפני הרכישה, בדקתי את התאריכים וראיתי שהצמיג "טרי". אולם, לאחר ההרכבה, על צמיג אחד ראו את התאריך ועל השני, במקום של התאריך, היה מן סימן כמו ברקוד. לשאלתי, ענה הצמיגאי שלא ניתן לראות את התאריך על צמיג זה מכיוון שהתאריך מצויין על הצמיג רק מצד אחד, כלומר צד אחד התאריך מוטבע על הצד הפנימי, ובצד השני הוא מוטבע על הצד החיצוני. האמת, נראה לי מוזר. האם זה נכון שהתאריך מוטבע רק על צד אחד של הצמיג והאם גם נכון שלצמיג יש חלק פנימי וחיצוני (כלומר יש צמיג מיוחד לצד ימין וצמיג מיוחד לצד שמאל)?
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
והאוטו לפעמים מקרטע. הקירטועים נוצרים בסביבות ה- 3000 סל"ד. לא תמיד מרגישים את זה אבל כשיש אותם זה נורא מעצבן. יש לך מושג ממה זה יכול לנבוע ? תודה. *הכותרת נערכה, להבא נא לציין את מהות הבעיה ולא רק לרשום את סוג הרכב*
הודעה אחרונה מאת טורבינה קטנה, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לבני סיאט איביזה מהדגם הנ"ל ביומים האחרונים הסל"ד עולה ל3500-4000 בעת התנעה ומסרב לרדת, אלא רק לאחר מספר דקות רב ל-2500. הרכב הוכנס לחשמלאי שחיבר את הרכב לסורק וניטרל את המחשב. בעת הניטרול, הסל"ד התייצב ולכן החשמלאי טוען שהסכוי שהחישנים תקינים, מנוע צעדים תקין וש-90% שהמחשב הלך. הוא ניטרל תקע מצד ימין, נדמה לי של מנוע צעדים?! הסל"ד ירד ל-800, אך לא יציב, הרכב נחנק בנסיעה, וכבה בעת העצירה. מה הבעיה?לפני שבני יחליף מחשב כניראה ללא צורך?! בברכה צביקה קרבורטורים.
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
מי מחובר 18 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 864 אורחים (הצג רשימה מלאה)