Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל לרוקן את הרדיאטור יש ברז קטן מתחת לאוטו אם אני לא טועה.

עכשיו הפחד שלי הוא שאני אנסה לסובב את הברז והוא ישבר (בכל זאת רכב מ95).

עכשיו השאלה היא מה הסיכוי שדבר כזה יקרה? אם כן מה יהיה הנזק בהיקף הרחב?

ואם בכלל זה שווה את הסיכון? כי זה רכב שלא הוקפד לשים בו מי קירור כל השנים ואולי כבר אין טעם להתחיל להתעסק עם זה

תודה

פורסם

אם אתה מפחד לפתוח את הברז , תמצא את אחד מצינורות המים הגדולים היוצאים מהרדיאטור ובעזרת מברג תשחרר את הבורג של סגר הברזל ( אני לא יודע איך קוראים לזה בעברית ... אהה ... בנד ) ותמשוך את הצינור בעדינות כדי שלא תקבל שפריץ לפנים שלך .

אהה .. ואם כבר אתה מפרק את הצינור , תעשה לעצמך טובה ותבדוק את מצבו .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
לדעתי וגם לדעת כמה אנשים נוספים רדיאטור מלוכלך לא מנקים..

פשוט מחליפים בחדש!

האם לא שווה במקום המאצמץ שלדעתי מיותר להוציא סכום שבד"כ הוא בין 1000 ל-2000 שקל לקנית רדיאטור חדש?

סכום ההוצאה הזה יכול לקטון בהרבה, ביחוד בזכות כמה חברי פורום שאני מניח שיש להם הנחות בקנית חלפים מסוג זה של לפחות 40% ממחיר המחירון

פרטים, הצעות? (כן, נראה לי שצרפתיה שלי רוצה עוד חלקי חילוף :(

Spirit In The Dark

פורסם

מצתרף לשאלה... בבאלנו אנו שוקלים להחליף את הנוזל הקרור,אז מה צריך לעשות לנקז ולמלות ירוקים חדשים?? עכשיו צריך להוסיף עוד משהו ולא רק מים ירוקים ומה זה בדיוק?

תודה..

• תוכן חדש...