Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני מכיר אישית את הבן (בחור נוצרי), אבא שלו מנהל את המוסך, ובשבילי הוא יעשה מחיר טוב, כנ"ל לאנשים שאני אביא איתי.

את העבודה אני מאמין שהוא יצליח לעשות ביום אחד( סה"כ זה לא עובד אחד, ומדובר ב-2 מכוניות סה"כ), לעשות את הגג זה סיפור של שעתיים בלחץ אטומי, המכסה שלי דורש קצת יותר, אבל הבנתי שאין בעיה לעשות את זה ביום אחד, רק צריך לקבוע מראש.

צריך להגיע מוקדם בבוקר, סביבות 7 בבוקר, אני מאמין שעד 4 אנחנו בחוץ.

* לפני כ-5 חודשים מרחתי קלות את הפגוש שלי על מעקה בטיחות, אחרי סחיפה לא מוצלחת.

דיברתי בזמנו עם הבחור, וסגרנו על 200 שקלים לפחחות מלאה של הפגוש (למרות שרק חלק קטן חטף שיפשוף)+צבע.

העבודה הייתה מדהימה ומהירה, בערך שעתיים והעבודה לא הייתה רציפה כי צריך לתת לחומר להתייבש.

אם נבוא 2, מן הסתם הוא יעבוד על המכוניות במקביל, הרי גם כך צריך לתת לחומר להתייבש.

בכל אופן, תאמר לי מתי נוח לך, אני אקבע עם הבחור, ונלך לסדר את העניין סוף סוף.

נ.ב.

זה לא קריטי באיזו תקופה של השנה נצבע, העבודה שהוא עושה ממש טובה ואני בטוח שהצבע יחזיק כמה עונות טובות, מה גם שהוא מתיז ציפוי לאחר הצביעה, על מנת לתת ברק לצבע וזה גם מעניק מיגון מסוים מפני השמש.

אצלי הפגוש עבר טוב את הקיץ, ואין סימנים אפילו קלים לדהייה.

החיים הם סחיטה של המצערת.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה יופי לכם :) רק אני מרגיש כמו אלפא עם 306 עם חלודות?

הלוואי אצלי זה היה רק לצבוע את הגג ולא לפרק שמשה קדמית ובאיזור הקאנטים של הסאנרוף לחתוך ממש את החתיכות עם החלודה ( לא עד כדי כך גרוע כמו שזה נשמע ... אבל אני אעשה את זה החודש ) ... :\

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...