טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,233 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום רציתי לדעת איפה ממוקם שסתום העלים במנוע 2 פעימות (KTM 250 ) איך הוא עובד ואם יש אז גם תמונות/ קישורים של השסתום כאשר הוא מורכב במנוע... תודה יוני
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כאשר אני מתניע את המכונית מסוג קלאו שנת 96 כל עוד הרכב קר ניתן לשמוע נקישות מתכתיות באזור רצועות המנוע ככל שהמנוע מתחמם הנקישות הולכות ונעלמות כל הרצועות החיצוניות ויזואלית נראות בסדר גמור. האם מדובר ברצועת הטימינג ? האם המשך נסיעה במצב כזה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חבר'ה...... תשמעו סיפור נורא שקרה לי. אז ככה, אתמול אני נוסע בעיר עם הרכב ואני שם לב שהמנוע מתחמם אבל עד לחצי וקצת מעל.... חשוד ביותר! פותח מכסה מנוע, בודק מים ברדיאטור--יש מים בודק שהוונטה נכנסת לפעולה----נכנסת, אבל מאוחר... החשד-יוניט חום. היום אימי היקרה נוסעת עם הרכב לעבודה(כנראה הוא כבר התחמם מאוד ) יצאה מהעבודה ונסעה להביא את אבא שלי מהעבודה שלו, אמא שלי לעולם לא מסתכלת על השעונים הערתי לה על זה כבר מאה פעם לפחות (חוץ מהמחוג של הדלק, את זה היא יודעת..) בקיצור, אבא יוצא לרכב מהעבודה ורואה שלולית של מים ענקית מתחת לאוטו.. כן,אתם כבר יודעים מהכותרת, משאבת מים הלכה קאפוט אני חושש שעוד כמה דברים הלכו גם...אולי אפילו המנוע עצמו...... אני…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם יש צורך בהרצה בקמ' הראשונים כמו באופנע?? יש דברים שצריך לדעת לרכב החדש?? עם איזה רמקולים הרכב הזה בא??
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האוטו הוא של חבר שלי, ברמזור, כאשר מתחילים לסוע, האוטו כמו מעין מקרטע, כלומר שנייה מאיץ נורמלי, שנייה כמו בקפייר ואז עוד פעם שנייה מאיץ טוב ושנייה בק.... ככה עד שלא עוזבים גז, מדביקים ואז סבבה, פירפורון ונסיעה חלקה. האוטו נשלח למוסך ונאמר כי הבעייה בקרבורטור. האם זה הגיוני? האם מישהו יכול להסביר למה זה קורה וכיצד לפתור את זה? בתודה מראש כמובן.
הודעה אחרונה מאת impreza dude, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ברח לי הגז מהבומבות באוטו כתוצאה ממכה. אם מישהו מכיר מקום שאני יכול למצא בומבות בזול, חדשות ,משופצות או מקום שאפשר למלא בו גז לבומבה אני אשמח לשמוע. האמת שמצאתי בכמה מקומות אבל כל מקום רוצה יותר כסף מהשני! הגעתי למחירים של 400 שקל אחת לא כולל עבודה! כאילו האוטו הזה נמכר ב2000 שקל אז מה ההיגיון לשים 1000 שקל על חלק?? אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש אשר.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אז ככה. נתקלתי בבעיה שאני אפילו קצת מתבייש לדבר עליה. ...צמיגים... כלומר.. ברכב שלי תמיד החלפתי לפי הצורך ובלי טררם גדול אבל עכשיו ברכב של חברתי, קליאו 1.6 2000, נראה לי שהגיע הזמן להחליף את כל ה-4 ונתקלתי במחסור בידע. בדקתי כמה הצעות והאמת רוב הפאנצריות נראות די חאפריות ולא מאד אמינות. מלאי סיפורים כרימונים עסיסים ומנסים לדחוף מכל הבא ליד (אחד אפילו התעקש שאני צריך לקנות משומשים אפילו שלא נראה לי שאפילו רמזתי על זה). באופן מוצהר אנחנו מעדיפים איכות על פני חסכון של כמה שקלים ומכאן השאלה: איך מחולק שוק הצמיגים מבחינת קטגוריות איכות/מחיר. איך מדורגים, נגיד, קלבר מול גוד-ייר מול בריג'סטון ואיך האיכות של המותגים בהשוואה לכל מיני נו-ניים שקיימים בלי סוף בשו…
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
האוטו : טויוטה קורולה. הבעייה : כשאני מסובב את ההגה יש רעש של חריקה אבל צליל חריקה עבה (כמו להזיז דלת ברזל גדולה), לא חסר שמן הגה. הפתרון : דניאל.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ובכן יש לי רעש חריקה מתכתי בזמן הבלימה .. מה שמאפיין בדר"כ הבלמים גמורים או שהולכים להגמר. אבל לפי מה שנאמר לי שהבלמים שלי בסדר גמור ושהם במצב טוב. כמו כן ביצעתי טסט לפני כשבוע ולפי הבדיקה הבלמים במצב של 90% .. אני משער שזה נחשב למצב דיי טוב. איך ניתן לפתור את הבעיה .. אם בכלל, או שפשוט להחליף בלמים + דיסק ? או סיבה אחרת... נ.ב שמן ברקס מלא.
הודעה אחרונה מאת megapuzik, -
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש דרך לראות כמה ק"מ האוטו עבר בערך, אם איפסו לו את הק"מ?
הודעה אחרונה מאת Moshe_P, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אורות גבוהים עובדים. נתיכים תקינים. הנורות תקינות. כל שאר מערכות החשמל ברכב תקינות. אני צריך רעיונות נוספים לבדיקות שאינן מצריכות מכשור מיוחד, או לחילופין המלצה לחשמלאי אמין באזור כפ"ס, רעננה ופ"ת. בתודה מראש, Bull.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי מה המצב.. רציתי לדעת כמה אמור לעלות רצועת טיימינג + עבודה על 106 ראלי דור שני.. היום ראיתי במחשב של פיג'ו שפעם אחרונה שעשו זה היה בשנת 2000... השאלה היא אם צריך להחליף בגלל הזמן שעבר כי הק"מ מאז עלה רק ב- 22000 אלף..
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברישיון הרכב כתוב 165SR13 165SR13 למה פעמיים אין לי מוסג! עכשיו מה אני יכול לשנות ומה לא? אני יכול נגיד לשים צמיג וגאנט רחבים יותר? או נגיד לשים גאנט יותר גדול וצמיג עם חתך יותר נמוך ככה שהגודל הכולל יהיה יותר גדול? מה הן האפשרויות ב 309 בכלל?
הודעה אחרונה מאת BLUE-R, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הסעפת לא מחוברת טוב לאוטו וכתוצאה מכך יש נקישות. האם אזיקון מברזל יפתור את הבעיה? לאן מחברים אותו? האם כתוצאה מכך שהסעפת קיבלה מכות יכול להיות נזק? תודה מראש, מאור. ***עריכה*** ההודעה בלתי מובנת לא ניתן להבין ממנה את מהות התקלה, ומה ההקשר של הסעפת. באיזה רכב מדובר. ההודעה תמחק באם לא יתקבל הסבר מניח את הדעת. עמית
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ויש לי עוד שאלה. איזה שמן אני צריך לקנות בשבילו? המנוע 1000 סמ"ק.
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה המצב חבר'ה? ביום שישי הקרוב אני מתכוון לרכוש ראם אייר של 106 GTI. כפי שכבר הבנתם יש לי 106 Rallye. הבעיה היא כזו...אני לא מאמין שאני אצליח להתמודד עם ההרכבה בעצמי וכנראה שאני אזדקק לעזרה. האם יש מישהו מהחבר'ה פה (שיש להם נסיון בנושא) שיכול לעזור לי בהרכבה / ייעוץ / שם של מישהו שיכול לעזור. כמובן שקראתי את הדיון בנושא, אבל בכל זאת אני מאמין שאני אצטרך עזרה / ייעוץ נוסף. http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=12594&start=0 תודה מראש. אסף.
הודעה אחרונה מאת Asaf-k, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הגיר באוטו עובד חלק היום פתחתי את מכסה המנוע בשביל לחבר מחדש את יוניט חום השמן (מדובר במנוע כמו של 205 GTI). אחרי שסידרתי אותו, ראיתי יוניט בגיר, בחלק העליון שלו, מנותק. הכנסתי רוורס כשהמנוע כבוי וראיתי שאין לי אורות רוורס, חיברתי את היוניט למקום בשביל לבדוק האם מדובר ביוניט. חיברתי וראיתי שעדיין האורות לא נדלקים, השארתי את היוניט מחובר, התנעתי את האוטו ולא הצלחתי להעביר לרוורס, כיביתי את המנוע, ניתקתי את היוניט והרוורס ניכנס חלק מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני מתכוון לכלים טובים ולא כמו שמוכרים ב"אוטו דיפו". הצרכים שלי הם פתיחת דרמים לצורך החלפת ברקסים וכו'. תודה.
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- 21 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי, כבר כמה חודשים יש לי רטיבות בבגאז', היום הוצאתי ממנו הכל, הרמתי את הכיסוי, הרמתי את הכיסוי הנוסף שמכסה את הגלגל, וגיליתי איזה 7 ס"מ של מים איפה שהגלגל נמצא! ממה זה יכול להיגרם? איך הגיעו לשם מים, איך מונעים את זה וכמה זה יעלה? אגב שמתי לב שהגלגל (שכבר מתפורר ומעלה עובש) תקוע על איזהשהי הברגה, איך אני מוציא אותו כדי לנקות שם? והאם חובה להמשיך לנסוע איתו למרות שהוא לא שווה כלום?
הודעה אחרונה מאת romer-, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מדובר באופל אסטרה צבאית (דיזל ידני), כך שלא ממש מעניין אותי איך מסדרים (טיפלו בה כבר במוסך). מה שמעניין הוא האם זה אמור לקרות: הרכב עבר טיפול 30000 כאשר היו לו בערך 29000 ק"מ. לאחר כמה ימים הוא עבר את ה-30000 ונורת ההתראה לטיפול נדלקה (חאפרים מצויים, לא הכניסו את הטיפול למחשב הרכב...) אבל מה שמוזר הוא שעם הידלקות הנורה הרכב הפסיק לסחוב. לאחר שהוא חזר כלאחר כבוד למוסך (ברכבים צבאיים כל טיפול לוקח שבוע וכולל לפחות 3 כניסות למוסך) הוסבר לנהג כי זה בכוונה! מחשב הרכב כנראה מחליש אותו משמעותית באם פוספס טיפול, בכדי שהבעלים לא יוכלו להתעלם... נראה לכם הגיוני? רוני
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה מומלץ להרכיב ברכב שיש לו אפשרות, קרבורטור בודד או שני קרבורטורים?
הודעה אחרונה מאת טריומף, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לא שיש לי תוף בגלגלים אחוריים ( יש לי דיסקים ) אבל רציתי לדעת האם זה אפשרי בכלל?
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, לפני כ-5 חודש תיקנו לי את המיזוג שלא קירר, החליפו מעבה, צינורות, שמו גז... עבד פיצוץ בדיוק ב-4 פעמים שהשתמשתי בו עד החורף. היום אני מדליק אותו, ורק רוח חמימה קיבלתי. הלכתי למקום שתיקנתי בו את המזגן, פתח הבחור את המכסה מנוע, אמר תדליק מזגן, הדלקתי, אמר שוב תדליק, אמרתי לו דלוק על הכי גבוה. עשה עצמו מסתכל קצת, נכנס לאוטו ודחף יד מאחורי התא כפפות, אמר תביא את האוטו מחר בבוקר, נבדוק מה קרה ונסדר (כמובן שמה שהוא סידר פעם קודמת עובד טוב ולא זאת הבעיה). בזמן שהוא דחף יד למאחורי התא כפפות, נזכרתי שהתקנתי מערכת באוטו בין לבין, ופירקו בהתקנה את התא כפפות והעבירו חוטים, ואולי משהו שהוא חיפש\מצא שם התנתק פשוט ולכן המזגן כלל לא נדלק ורק איוורור יוצא. \\ מה יש מאחו…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
חבר קנה פורד פוקוס 2003 מטרייד אין גדול. בבדיקה עצמאית שערך (על אף שהיתה בדיקה קודמת) נאמר כי יש מעיכות בגשר הקדמי. האם הדבר אומר תאונה? האם ניתן לתקן,או להחליף? האם הנזק גורם לירידת ערך? מיותר לציין כי בבדיקה הקודמת הנושא לא הוזכר.
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כרגע ישנם ברכב רביעית ג'נטים "15 מקוריים של הרכב... חשבתי להחליף לחדשים בכל אופן חשבתי גם להעלות מידה ל-"16 הבעיה שהלכתי למקום שמוכרים בו ג'אנטים, ושם קיבלתי תשובה שלילית לגבי אפשרות להרכיב לי ג'אנט "16 ברכב.... * לא מבחינה חוקית אלא מבחינה מעשית - פשוט אין מקום בבית הגלגל לג'נט 16 עם החתך הנדרש (50). עכשיו אני יודע שליונדאי האדומה (למי שזוכר..) הוחלפו הג'אנטים ל-"16 או "17 איך זה אפשרי?!?!?! מה אני יכל לעשות כדי לאפשר הרכבת ג'אנט "16 ברכב......
הודעה אחרונה מאת <<TIBURON>>, -
-
החלפת בלמים כל 10K? 1 2
מאת ~TB~-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 27.5 אלף צפיות
כל כמה זמן בערך בנסיעה רגילה נגמרים ברקסים? אני יודע שזה תלוי בנהג, איפה רוב הנסיעות שלו, וצורת הנסיעה, אבל בממוצע? חבר שלי לא בדיוק עקב אחרי החלפת הברקסים שלו... אבל כשדיברנו על זה, זה הלך כך: החלפת ברקסים אחורים (הוא חושב..לא בטוח הסטלן) - לפני 25K. החלפת ברקסים קדמיים - לפני 10K+-. וכעת צריך שוב פעם להחליף ברקסים קדמיים. הוא הגיע למצב שיש לו רעשים מקדימה (כלומר, עוצר כבר עם הברזל... זה קרה לי גם פעם, מפחיד ). אמרתי לו שנראה לי מאוד מוזר שצריך להחליף ברקסים כ"כ מהר. גם את הברקסים האחוריים אני זוכר שהוא החליף בתדירות קצת גבוהה, אבל לא משהו מיוחד (כלומר, לפני ההחלפה האחרונה ב 25K הוא החליף שוב פעם לא הרבה זמן לפני). הוא גם אומר שהוא בטוח שלפני 10K כשהו…
הודעה אחרונה מאת paulpro, -
-
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום! בקשר לנורות קסנון, נתנו לי כמה תשובות אבל אחרי חיפוש ברשת, לא מצאתי שום דבר על נורות קסנון מיוחדות או מערכת ב10,000 שח אלא נורות הנמכרות באופן חופשי המכילות גז קסנון (כמו שאמור להיות) ונותנות אור נהדר. אמנם אכן יש דברים זולים אבל מצאתי באוטו דיפו נורות קסנון בגודל H4 למרות שאני צריך H7 ויש גם H7 פשוט צריך לחפש. בקיצור.. זוג נורות עולות קצת יותר מהרגיל 89 שח לזוג. אני מעוניין לדעת האם הנורות האלה הן נורות הקסנון או שבאמת יש איזה מערכת נורות מיוחדת שעולה 10,000 שח אם יש, שלחו לי קישור לתמונה. בדקתי בניסן מקסימה QX שיש בה נורות קסנון והן נראות רגילות וכמו אלה שראיתי באוטו דיפו. וניסן מקסימה באה עם זה אורגינל. בנוסף.. חשוב לי מאוד לדעת, האם זה חוקי? האם יכו…
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם יש דרך לכוון לבד את האורות הקדמיים ?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעיון קצר והאמת מפתיע\מצחיק ברישיון הרכב שלי (פאסאט דיזל 98), עולה כי בחלק העליון (זה שתמיד היה) הרכב מוגדר כ"פרטי 4 דלתות" ואכן כזה הוא, בחלק התחתון (עם הפירוט) מסתבר שיש לי סטיישן 5 דלתות (?!?).... כמו כן מסתבר שבהנעה מחשיבים גם את הספייר ואת הספייר של הרכב שחונה ליד מכיוון שההנעה של הפאסאט שלי היא 2>6 ?....אם מישהו יודע איך מתקנים את זה ואם בכלל כדאי לתקן את זה....אז תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 18 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
אז ככה, יש לי חברה שקיבלה לאחרונה מאבא שלה מתנת יום הולדת - פג'ו 206 1.4 שנת 2003 כסופה, 5 דל', אוטומטית. בגלל שאני מכירה את החברה הזו מגיל גן חובה היא נדבקה ממני באהבה למכוניות (לאלפא רומיאו בעיקר) ולשגעון הזה. השבוע ראינו בחור צעיר על הכביש נוהג ב-206 כמו שלה אך לא סתם העיניים שלנו נמשכו למכונית הזאת... היו לה חצאיות,פנסי ערפל ואגזוז כסוף שעושה רעש מטורף שפשוט משכו את תשומת ליבינו ובאותה שניה בה ראינו את ה-206 היפה הזו , חברה שלי החליטה סופית שגם היא הולכת ליפות את "ז'ורז'ט" שלה. על הדרך החלטנו לברר גם כמה עולה בקרת רוורס כולל התקנה ואולי להוסיף גם את זה למכונית שלה. אני אגיד לכם את האמת, אני מבינה, אוהבת וחיה רק אלפא רומיאו. מכוניות אחרות לא עושות לי את זה ומעו…
הודעה אחרונה מאת LiranAr,