טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,233 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
שלום! שמתי לב שפלאגים מגיעים עם שתי שייבות מתחת להברגה. למה? צריך לשים את השייבות האלה כשמחליפים את הפלאג? זה לא "מגביה" את הפלאג? ועוד שאלה: מרווח אלקטרודה. הבנתי איך למדוד את המרווח (עם הפחיות האלה) אבל איך מכוונים? "מועכים" את הפלאג על הרצפה או משהו? זה לא מחליש אותו? תודה לעונים! איתמר
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 823 צפיות
שלום! אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג ספרות לרכב בנושא של צבע ופחחות שמסבירה על כל תהליך הצביעה של הרכב. תודה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
שלום לכולם. יש לי סוויפט שנת 90 שהחלפתי לה בלוק מנוע לשנת 94 - את החלק של ההזרקה ביטלנו והרכבנו את הקרבורטור הישן במקום. מאז עשיתי גם ניקוי לקרבורטור (אצל מומחה - לא לבד) וכיוונו לי במוסך את ההצתה (מספר פעמים עם אקדח אור...) ועדיין בתחילת הילוך כשהטורים מעט נמוכים - האוטו מקרטע עד שהטורים עולם מעט . כבר תוזזתי בין המוסך שהחליף לי מנוע לבחור שניקה את הקרבורטור מס' פעמים ושום דבר לא עוזר... הדיסטרבוטור הוחלף , חוטי ההצתה הוחלפו ועדיין הבעייה לא נפתרה. אשמח אם למישהו כאו יש רעיון \מוסך שיוכל לפחות לאבחן את הבעיה.
הודעה אחרונה מאת ymalool, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
החל מאתמול נדלקת נורת ההזרקה. שיחה קלה עם המחשב העלתה כי קיים קוד תקלה לחיישן החמצן. הנורה נדלקת אך ורק בסל"ד סרק (וגם אז-לא תמיד), ונכבית עם לחיצה עדינה על הגז. כשהנורה דולקת, במיוחד בהתנעת בוקר, הטורים לא יציבים. בשאר הזמן, לא מורגשת בעיה. א. האם התקלה היא בהכרח בחיישן? האם הסימפטומים מתאימים לחיישן תקול? ב. האם שווה לפרק ולנסות לנקות (לא אני-במוסך) או להחליף חיישן בלי קשר (בהנתן כי הרכב בן 11 עוד מעט, עבר קרוב ל-170K והחיישן כנראה מקורי)? ג. האם יש מניעה לנסוע כך במשך כמה ימים, עקב מחסור בזמן? ד. במידה וארכוש חיישן חדש, האם ישנן פירמות מומלצות יותר או פחות? בתודה, שי
הודעה אחרונה מאת BoazG, -
-
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
משהוא שם בפורום לינקים לנושא ריתוך והלחמה. אולי אפשר לקבל לינקים לנושא צביעת רכב
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אבי החליף את מונית הגולף מודל 99 בסיאט קורדובה חדשה, אני רוצה להפוך את הרכב לרכב פרטי וזה יבוצע עם קבלת הפטור ממכס (עוד חודשיים!) אני קונה ממנו את הרכב ב 16000 שקל...שרכב כזה שווה 60000 במחירון בתור פרטי, הרכב בעיקרון מטופל מעולה, קלאטש חדש, קרדן חדש, בלמים קדמיים ואחוריים הוחלפו, טיפול מקיף שכולל את כל הפילטרים, מצבר חדש, הבודי נקי למעט שריטה בדלת ומעיכה קטנה בכנף שמאלית אחורית, את כל החלקים אנו קונים לבד (לא הולכים לקללה שנקראת צ'מפיון מוטורס). ומטפלים אצל מכונאי שעובד בצמפיון! הוא משאיר לי סט חלפים נוסף לטיפולים (ברקסים, שמנים, פילטרים ועוד....) אני כבר הסרתי את הגגון מהרכב, והחזרתי את מ"ע החשמל למצב מקורי (במונית ישנו כובע על גג הרכב והסר…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הייי אני עכשיו מתכוון לעשות טיפול לבד ל106 ראלי דור שני שלי.. טיפול שעבר היא עברה במוסך מורשה החליפו רפידות קדמיות שמן מסנן שמן מסנן דלק ומיי קירור...זהו עברתי בינתיים 9000 מאז זה היה לפני שנה... אמםם אז אני יקנה שמן טוב מסנן שמן... והשאלה שלי אליכם מה עוש צריך..(חבדוק או לעשות ?) תודה רועי..
הודעה אחרונה מאת אייל, -
החל מהיום, עמית (kompy) הצטרף רשמית לצוות הניהול של הפורום הטכני. אנו שמחים לקבל (סוף סוף) את עמית לשורותינו ומאחלים לו הצלחה רבה בתפקיד החדש איציק.
הודעה אחרונה מאת megapuzik, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
זהו נמאס צריך להחליף משולשים מקדימה או גומיות או מה שלא יהיה אני כבר שומע כל נקיק בכביש...ויש נקיקים רבים.... ליטל סגור בשישי...כך גם הדקל...כך גם הוד.... מכירים מישהו מקצועי לטיפול המצויין ? לא אכפת גם מוסך "חצר" אני אביא את החלקים...
הודעה אחרונה מאת Lythos, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום , האם הנ"ל לוקח באמת יום שלם במוסך כי שולחים את זה למקום מיוחד שחורט אותם ? מה המחיר המשוער ? , אני לא זוכר כמה זה עולה .... אם כן אז אני חושב שיותר משתלם למצוא סתם מוסך מול כזאת חנות שעושה הדבקה ואז עושים את זה במהירות , מה אתם חושבים ?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, לקחתי היום לבדיקה רכב מסוג אופל קורסה 1.4 אוט' שנת 96,(יד 4) יש לי כמה שאלות לגבי התוצאות, כי לי זה נשמע מפחיד אבל נאמר לי מבעל הרכב שאלה דברים קטנים ולא משמעותיים והוא אפילו מוכן "לסדר" אותם במוסך שהוא עובד איתו (השאלה כמה לסדר באמת, ואם האוטו יהיה אמין באמת). 1. בגדול איך הרכב הנ"ל, ואיך המנוע (16V) לפי מה שנאמר לי? תוצאות: 1. נזילות שמן, תושבות מנוע פגומות, סיבובי מנוע לא יציבים, רצועה פגומה, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, טיפול מערכת דלק והצתה. 2. נקישה בתיבת הגה, תותב מוט מיצב קדמי פגום. 3. תיקוני כיפופים, כיפופי גשרים וקצה שילדה, סימני פתיחה חלקי מרכב, פגיעות פח פגמים צבע ודהוי, פגיעות מעיכות בתחתית. 4. נזילות שמן דיפרנציאל, שמן גיר …
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כידוע יש שני,טוב שלוש סוגי דודים פתוחים. 1. דוד אוניברסלי 2. דוד מותאם 3. דוד חאפרי ( בניה עצמית והרבה רעש ) 1. מה ההבדל בין שני הדודים הראשונים? האם הלחץ שונה? 2. האם דוד מותאם יותר בריא למנוע מאשר דוד אוניברסלי? 3. האם דוד מותאם רועש כמו דוד אוניברסלי? 4. האם הדוד המותאם "מוסיף" יותר "כוח" מאוניברסלי, או שזה אותו דבר? תודה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם... בזמן האחרון כשאני בולם ממהירויות יחסית גבוהות, 60 קמ"ש ומעלה, אז אני מרגיש רעידות בדוושת הבלם...בנוסף לפעמים שומעים רעש שאני לא יודע איך לתאר... חשבנו שהסיבה היא המייצבים שנשחקו והחלפנו, כנראה שזה לא זה... מישהו יודע אולי מה זה ? תודה
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
קניתי לפני חודשיים לגאסי 1600 DL 1993 (נכון עגלה שאוכלת דלק- זה מה יש) במצב שמור מאוד - אוטומטית ומאובזרת. מכיוון שהלוח מחוונים של דגם ה-DL מאוד משעמם ופשוט למדי ( אני חייב שעון טורים) חשבתי לשדרג את הלוח מחוונים לדגם ה-GL שמגיע בילד אין עם שעון טורים. האם יש אופציה אפשרית לבצע החלפה שכזאת בהסתמך על שהשעון טורים מחובר חשמלית ולא מכנית , ולחבר את כל הקונקטורים של שעוני הדלק , חום ,נוריות וכו' למקומם. האם יש מצב לביצוע ?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן חבר'ה אז השאלה היום היא: ביום שישי הקרוב אני הולך להחליף שמן גיר באהובתי למישהו יש מושג איך מבוצע התהליך באוטו? כלומר, ראיתי שיש בורג ניקוז אבל לא ראיתי בורג מילוי הייתכן???? בנוסף, למישהו יש הערכה גסה כמה ליטר שמן אמור לצאת מהאגן לאחר פתיחת בורג הניקוז? לפני שאני בודק בספר רכב, מישהו יודע כמה שמן אמור להכנס? עוד משהו, איך אני אדע שלא הכנסתי יותר מידי כמות של שמן למערכת? עוד משהו 2, איך "דוחפים" את שאר השמן הישן שלא יצא בפתיחת בורג הניקוז החוצה? תודה לעונים יום-טוב,שי.
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. יום שישי, במסגרת ההתכופפות השבועית שלי מתחת לרכב, זיהיתי טיפה קטנטנה של שמן מאזור הגיר נחה על הריצפה. בשבת הכול היה תקין . היום בבוקר קפצתי למוסך ולדבריו יש נזילה קטנה מאוד מאוד בין המנוע לגיר וצריך להחליף מחזיר שמן. הבעיה מצריכה פירוק גיר ויום עבודה, וכמו כן 850 ש"ח כולל עבודה ושמן גיר. אשמח אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור בנושא ויסביר על תפקיד מחזיר השמן וכמו כן, בעל המוסך אמר שאם הנזילה היא קטנה אז ניתן לדחות את הטיפול המדובר זה נכון ? האם המחיר יקר ? הרכב המדובר הוא מיצובישי לנסר 90 150,000 ק"מ. וגיר אוטומט. שאלה אחרונה מישהו מכיר מקום שמתמחה בדברים אלה בפ"ת ?
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
-
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
אבא קיבל היום במזל טוב את האוטו החדש - ראניקס 2004. רצינו להוריד מהאוטו את הסמלים והכיתובים, אבל השאלה היא האם הם מודבקים עם דבק או שיש מאחוריהם חורים? אם יש מישהו שהוריד או יודע אודה לתשובה.
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש ברשותי אוסטין ישנה, ללא בעיות מיוחדות. המנוע תקין לא מתחמם, לא אוכל שמן בצורה רצינית. אבל ישנה סיטאציה אחת שבה הרכב פולט עשן לבן והרבה וזה קורה רק לאחר ירידה ארוכה וממושכת וחדה באורך של כ - 3 ק"מ שבה אני מוריד את הרגל מדוושת הגז ונותן לרכב לנסוע לבד בירידה. בסוף הירידה מתחיל מישור ואז אני לוחץ על דוושת הגז ומיד נפלט ענן עשן לבן למשך שניה או שתים ואז חדל. אציין שבשום מקרה אחר הרכב לא פולט עשן ובדקתי זאת בכל מיני מצבים כולל התחלת נסיעה. היש הסבר מניח את הדעת לתופעה מוזרה זו?
הודעה אחרונה מאת hatzkel, -
- 0 תגובות
- 854 צפיות
מעניין אותי לדעת מה ההבדל באורך של ציריות בין: C15 ל בארלינגו ......... עובי וחוזק לא משנה וההבדל פעמונים גם לא משנה ........ הדבר החשוב זה אם הם באותו אורך ? *השאלה היא רצינית וחשובה אז אני מבקש לא לענות שטויות.... תודה
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
בזמן האחרון אני מרגיש שהנסיעה קצת לא נוחה מבעבר.. האם אלה הבולמים? וכל כמה זמן אפשר/צריך להחליף בולמים? ומה עלותם? מזדה 323 1600 100K
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
-
- 20 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
זה נשמע לי גם הגיוני! האם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת shachar_bd, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאחרונה בפאסאט 04 החדשה שלנו אני לפעמים לוחץ על הגז והאוטו לא מגיב לו, אני עוזב את הדוושה ואז חוזר אליה וזה מגיב שוב. לקחתי אותו למוסך פעמיים ולא מצאו כלום (החליפו את הדוושה ועדיין לא עזר), מה זה ומה לעשות????
הודעה אחרונה מאת malky, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום,בזמן האחרון שאני נוסע בכבישים שלא סלולים טוב(בורות וכו..)אני מרגיש שאני בלונה פארק. זה נורמאלי לאוטו ,או שצריך להחליף בולמים? (האוטו עשה 80K והוא שנת 97). ואם כבר מחליפים ,אז כדאי ללכת על koni ?(אם המחירים הם אותו דבר בערך). תודה,שי.
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמו בנושא ההודעה... נסעתי ביום שישי ושבת בחולות+ביצות קטנות... נהנתי... חזרתי, ראיתי שהפילטר מכוסה בנקודות בוץ... החלטתי לנקות היום. ניקיתי, ועכשיו, האם יש חובה לשמן? האם אין סכנה שהשמן יחדור למנוע? האם זהו שמן מיוחד לפילטרי-אויר שחייבים, אבל חייבים לקנות ב100+ ש"ח? או שמא אפשר למצוא בחנויות לאביזרי רכב שמן זהה במחצית המחיר? ניקיתי את הפילטר אויר ע"י שטיפתו במים בלבד מבפנים החוצה, וזהו? בלי קירצופים ושיפשופים על מנת לא לפגוע בו... זוהי הדרך הנכונה? בתודה מראש רמי
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 1 תגובות
- 944 צפיות
אם מישהו מכיר איזה שהיא פירוקיה שיש לה חלקים לפונטייק סאנבירד שהמחירים שלה סבירים שיגיד לי דחוף! אני מקווה שזה שייך לפורום הזה. ירין אלקיים
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז נסכם בקצרה את הבעייה שהייתה. תחושה של "קרש" בדוושת הבלם, בלימה חלשה, וצורך "לנפח" את את הדוושה בכל עצירה. הרכב הוא פיג'ו 206 1.4 2003. הוכנס למוסך, החליפו מגבר בלם (בוסטר) כיוון שנמצא לקוי, והמצב נשאר סטטי ושום דבר לא השתפר. כתבתי על כך בפורום ותוך זמן קצר יצר עימי קשר בני.ל. עם מספר טלפון בניסיון לעזור. תיארתי לו את הבעייה טלפונית והוא היה נחוש בדעתי חד-משעמית שהבעייה היא צינורות וואקום תקולים. הרכב הוחזר למוסך מלווה בשיחת טלפון למנהל המוסך שייבדקו את צינורת הוואקום ולאחר יומיים הרכב הוחזר לאחר החלפת צינורות הוואקום ולשמחתי הבעייה נפתרה. אז קודם כל, אני שמח שהרכב בולם כמו שצריך ואני יכול לישון בשקט שאמי יכולה לנהוג בבטחה. ושנית, אני …
הודעה אחרונה מאת beresford, -
-
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני צריך עזרה בקשר לבניית קרטינג+באגי אם מישהו יודע או שיש לו תמונות +הסברים לבניה בבקשה שיביא לי תודה.. נ.ב באגי אם יש אז עדיף ואם יש תביאו גם מדריך לקרטינג אני חיב את זה דחוף תודה...
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר טוב לכולנו, כבר הרבה זמן שאני "גורר" את הבעיה הזאת באוטו שלי (פיג'ו 106 1600) - בנסיעה של 100 קמ"ש (בערך) ומעלה, יש רעידות בהגה. החוזק משתנה, אבל זה תמיד קיים. מעבר לזה, לפעמים הרעידות ממש חזקות כשאני בולם ממהירות של 120~. אחרי שעשיתי חיפוש קצר בפורום, אני מבין שהבעיה נמצאת ב: 1) גלגלים לא מאוזנים 2) בלמים מישהו מכיר מוסך אמין באזור רמת גן - בני ברק שיכול לבצע את העבודה ? כמה נזק כספי אני יכול לספוג מזה?
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
היום בדקתי מים ושמן באוטו כרגיל כמו כל כמה שבועות , פתחתי ת'מיכל מים , גיליתי מים חומים בצבע אדמדם, מדובר בגולף CL. בדקתי גם שמן גיר, עם השמן היה קצת קצף כאילו מים גם התערבבו עם זה מה הבעיה? דוד שלי, מוסכניק, אמר לי לא ליסוע, רק להביא לו ת'אוטו למוסך מחר, כי הגיר יכול ללכת
הודעה אחרונה מאת mercedes 350 slc, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בלמי הדיסק הקדמיים רועדים בבלימה במהירות גבוהה. במוסך מורשה אבחנו בעיה שמצריכה חריטה של הבלמים, לעומת זאת במוסך אחר-לא מורשה לא חורטים אלא הציעו לי להחליפם בבלמים חילופיים בעלות נמוכה מהחריטה. השאלה האם הבלמים החילופיים חייבים לעמוד בתקן כלשהוא והאם הם בהכרח נחותים. בקיצור מה כדאי בהתחשב בעובדה שבלמים הם אביזר בטיחותי ממדרגה ראשונה? תודתי נתונה מראש
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב,