Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי אוסטין ישנה, ללא בעיות מיוחדות. המנוע תקין לא מתחמם, לא אוכל שמן בצורה רצינית. אבל ישנה סיטאציה אחת שבה הרכב פולט עשן לבן והרבה וזה קורה רק לאחר ירידה ארוכה וממושכת וחדה באורך של כ - 3 ק"מ שבה אני מוריד את הרגל מדוושת הגז ונותן לרכב לנסוע לבד בירידה. בסוף הירידה מתחיל מישור ואז אני לוחץ על דוושת הגז ומיד נפלט ענן עשן לבן למשך שניה או שתים ואז חדל.

אציין שבשום מקרה אחר הרכב לא פולט עשן ובדקתי זאת בכל מיני מצבים כולל התחלת נסיעה.

היש הסבר מניח את הדעת לתופעה מוזרה זו?

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

אצלי בפז'ו כאשר הייתי עומד במקום (רכב דולק) דקה או יותר ולאחר מכן לוחץ על הגז היה ענן לבן ואחרי שלוש שניות של נסיעה העשן היה נעלם/נגוז/מתפוגג :lol: ,או לאחר התנעת הרכב חוזר אותו הסיממפטום ושוב נעלם.

וכמובן אלו היו גומיות שסתומים גמורות שדרשו החלפה, ואכן אחרי ההחלפה אין שום זכר לעשן כלשהו...

פורסם
אצלי בפז'ו כאשר הייתי עומד במקום (רכב דולק) דקה או יותר ולאחר מכן לוחץ על הגז היה ענן לבן ואחרי שלוש שניות של נסיעה העשן היה נעלם/נגוז/מתפוגג :lol: ,או לאחר התנעת הרכב חוזר אותו הסיממפטום ושוב נעלם.

וכמובן אלו היו גומיות שסתומים גמורות שדרשו החלפה, ואכן אחרי ההחלפה אין שום זכר לעשן כלשהו...

נכון ומדויק עליך להחליף גומיות מובילים והבעיה תיפתר :lol:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

נכון ומדויק עליך להחליף גומיות מובילים והבעיה תיפתר :lol:

במה כרוכה החלפת מובילים? האם זה מצריך פירוק ראש?

האם זו עבודה רצינית?

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם
איזה אוסטין יש לך דגם ושנת ייצור.

ואז אוכל להסביר לך

בני ראשית תודה על הרצון הטוב,

יש לי אוסטין MG מודל 77 מנוע 1500 סמ"ק.

אם זה יכול לעזור אז יש לי תרשים של המנוע והראש ואוכל לשלוח לך בפקס.

שוב תודה.

חזי

ac cobra - יצירת אומנות.

• תוכן חדש...