טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,236 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר טוב לכולנו, כבר הרבה זמן שאני "גורר" את הבעיה הזאת באוטו שלי (פיג'ו 106 1600) - בנסיעה של 100 קמ"ש (בערך) ומעלה, יש רעידות בהגה. החוזק משתנה, אבל זה תמיד קיים. מעבר לזה, לפעמים הרעידות ממש חזקות כשאני בולם ממהירות של 120~. אחרי שעשיתי חיפוש קצר בפורום, אני מבין שהבעיה נמצאת ב: 1) גלגלים לא מאוזנים 2) בלמים מישהו מכיר מוסך אמין באזור רמת גן - בני ברק שיכול לבצע את העבודה ? כמה נזק כספי אני יכול לספוג מזה?
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 12 אלף צפיות
היום בדקתי מים ושמן באוטו כרגיל כמו כל כמה שבועות , פתחתי ת'מיכל מים , גיליתי מים חומים בצבע אדמדם, מדובר בגולף CL. בדקתי גם שמן גיר, עם השמן היה קצת קצף כאילו מים גם התערבבו עם זה מה הבעיה? דוד שלי, מוסכניק, אמר לי לא ליסוע, רק להביא לו ת'אוטו למוסך מחר, כי הגיר יכול ללכת
הודעה אחרונה מאת mercedes 350 slc, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בלמי הדיסק הקדמיים רועדים בבלימה במהירות גבוהה. במוסך מורשה אבחנו בעיה שמצריכה חריטה של הבלמים, לעומת זאת במוסך אחר-לא מורשה לא חורטים אלא הציעו לי להחליפם בבלמים חילופיים בעלות נמוכה מהחריטה. השאלה האם הבלמים החילופיים חייבים לעמוד בתקן כלשהוא והאם הם בהכרח נחותים. בקיצור מה כדאי בהתחשב בעובדה שבלמים הם אביזר בטיחותי ממדרגה ראשונה? תודתי נתונה מראש
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי בעיה קטנה. הפקונג של השסתומים בפונטייק שלי נוזל שמן, עכשיו כדי להחליף אותו אני צריך לפתוח את הברגים של הראש מנוע, השאלה שלי היא אם אני פותח את הברגים של הראש מנוע אני צריך גם להחליף פקונג ראש???? בגלל פתיחת הברגים של הראש מנוע. זה מנוע כמו של אופל 2000cc. [ תודה ירין אלקיים
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
כמה צריך לעלות בממוצה מנוע חדש כולל התקנה?(ומע"מ ) תודה
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לרכבים ישנים (מעל 15 שנה וגם 30שנה) מה עדיף: דלק רב דרגתי 20-50 SG דלק רב דרגתי 20-50 FG S T P 20-50 דגםSJ בתודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מישהו יודע איך מבצעים בדיקה לדליפת הגז? ממלאים גז ונותנים לגז לדלוף או איך זה עובד?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שכולל : החלפת שמן פילטר שמן פילטר אויר פילטר דלק פלגים. מה טווח המחירים לטיפול כזה? המוסך צריך להיות באזור גוש דן. תודה
הודעה אחרונה מאת honda91, -
-
החלפת שמן מתי ולמה 1 2
מאת בני ל-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 22.7 אלף צפיות
שלום. כל הזמן אני נתקל ושומע שאלות לגבי שמנים, איזה שמן לשים ומתי להחליף, אתם צודקים!!! יש בעיה בעסק הזה ואני אנסה לשפוך קצת אור על הנושא. ברמת העקרון הבסיסי לא כל כך חשוב איזה שמן לשים, מה שכן חשוב זה מתי לשים. פה יש לשים לב!!! רוב הוראות יצרן לא מתאימות ולא הוגנות ויותר מזה ברוב המקרים ההוראות לא מתאימות לישראל בגלל תהפוכות מזג האויר בישראל, מזג האויר הוא הפכפך, פעם חם ופעם קר השמן מנוע לא אוהב את זה . לדוגמא יש יצרנים שאומרים (ואל תתפסו אותי בלשוני) למשל להחליף שמן כל 20.000 ק"מ או כל 15.000 ק"מ וזה פסול וגרוע ביותר... אתם לא תאמינו אבל רצוי מאוד להחליף שמן כל 5000 ק"מ. למה? אם פעם תקראו הוראות יצרן הם מציינים גם ק"מ שכולם מתייחסים אליו ולא מתייחסים…
הודעה אחרונה מאת kitt, -
-
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, קיבלתי לשבוע קסארה שני ליטר בנזין (אחלה אוטו). לרכב יש בלמים מעולים! גם בתחושה וגם בעוצמה, ABS שנכנס מאוחר מאוד. עד כאן הכל טוב ויפה. בבלימה ממהירות גבוהה נניח מ 100 קמ"ש מורגשת רעידה בהגה רק בתחילת הבלימה, אפשר לשמר את הריעדה לאורך זמן בבלימה ממהירות גבוהה יותר (נניח 140) בבלימה עדינה. בבלימה חזקה אין הרעידות הן רק בחצי שניה הראשונה של הנגיעה בדוושה. כאמור - אין שום בעיה בעוצמת הבלימה. מה שחשבתי זה דיסקים לא ישרים במיוחד... אבל אם זה היה ככה זה היה צריך להופיע כל הזמן ולא רק בבלימה מאוד עדינה במהירות גבוהה... זה לא מתרחש רק בנסיעות , אלא גם סתם בנסיעה מנהלתית רגועה כאשר מלטפים את דוושת הבלם במהירות גבוהה (יחסית כמובן...). השא…
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
או קי הנה הסיפור! בזמן האחרון הבולמים שלי הגיעו למצב כזה שהאוטו נשמע כמו כרכרה! במיוחד כשאני נוסע לאט בתוך השכונה, וגם במהירות גבוהה, אבל בגלל הרוח שומעים פחות אז החלטתי להחליף בולמים. המחיר המשוער זה היה 800 ש"ח (טעות גדולה). טוב, נסעתי למוסך בכדי לברר יותר במדיוק כמה יעלה להחליף את 4 הבולמים באוטו. WTF? קיבלתי מחיר של בסביבות 1300 ש"ח והנה הפירוט 250 ש"ח לבולם קידמי 180 לאחורי (המחירים לבולם יחיד) פלוס עבודה ומס הגניבה מהעם! וכאשר שאלתי למה כול כך הרבה? המוסכניק אמר שזה סוג חדש של בולמים שעובדים על גז דחוס! למה לי לשלם כול כך הרבה????? זה שווה הבולמים הנ"ל? לפי מה שאני יודע, במחיר דומה אפש לקנות בולמי קוני!!! אבל אני ממש לא צריך קוני וגם ל…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
כיום, על כל מצבר רשום ללא טיפול. הקטע הוא שללא טיפול הוא מחזיק 3 שנים בערך ועם טיפול (הוספת מים מזוככים כל חצי שניה) הוא מחזיק בין 5 ל 6 שנים! כך בעצם חסכתם כסף (מצבר 200-900 ש"י) זיהום סביבתי ניכר (עופרת וחומצות) חשוב לציין כי ישנם מצברים ללא טיפול והם אלו שלא ניתן לפתוח את התאים שלהם ולהוסיף מים. ברוב המצברים ניתן לפתוח את התאים עם מטבע (פקקים עגולים כאלו) במצברים שבהם לא ניתן לפתוח את התאים ישנו ממיר קטליטי שממחזר את התוצרים של המצבר חזרה למים מזוככים ומחזיר אותם לתאים, לכן הוא ללא טיפול, שוב אני מציין כי ברוב המצברים אין את הפטנט הזה וחשוב מאוד למלא בהם מים! בברכה
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר שלי הכניס את האוטו למוסך (שם המוסך לא משנה כרגע). קיצר, הוא נסע עם המנוע המורכב חודש ואז פתאום הלכה המשאבת שמן, לטענת המוסך ברגע שזה קרה הוא היה צריך לעצור, לשים את האוטו על גרר ולהביא אותו למוסך אולי אפשר היה עוד רק לפרק את השאבה ולהרכיב אחת חדשה. מרגע שפתאום נהיה בעיה שקשורה למשאבה האוטו נסע עוד קרוב ל10 ק"מ. יש לו עוד חודשיים אח**יות והמוסכניק שחבר שלי עשה את הכל דרכו אומר שאיפה שהוא קנה את המנוע לא רוצה להחליף את המנוע. מה אפשר לעשות לדעתכם? ללכת לתביעות קטנות? לחבר שלי יש טופס כמובן שקיבל מהמוסכניק שנותן לו את האישור לביטוח לעוד חודשיים. או שפשוט לבוא לתת לו מכות ולאיים עליו? מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
-
- 9 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אם יש לי רכב ללא מצבר, האם אני יכול להתניע בדחיפה ולהמשיך לסוע עד היעד שלי? לי נראה שכן כי בנסיעה הרכב לא משתמש במצבר. הוא משמש רק להתנעה. מה אומרים?
הודעה אחרונה מאת unix, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום הנעתי את הרכב, פתחתי מכסה מנוע: 1. בדקתי שמן, מים.. 2. החלטתי לפתוח את מכסה התא שבו ממלאים שמן, טיפות שמן השפריצו החוצה... האם זה טבעי?? האם זה סימן לבעיה כלשהיא?? מנוע 2L, וולקן. תודות
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
-
- אחראי פורום
- 57 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
אני לא כל כך מבין במכונאות, אבל כמה קשה זה יכול להיות?(יש לי היינס) השיקול שלי הוא חיסכון. דניאל
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
בזמן דריכת האזעקה עולים רק החלונות האחוריים,הקדמיים פועלים רק ע"י הפעלת מתג החלונות.אתמול פירקתי את הדלת הקדמית ומצאתי את המודול שמפעיל את החלונות,ניקיתי את המגעים וזה עבד כמה פעמים ושבק חיים,כמה צריך לעלות חלק כזה ? הייתי שמח לקבל גם את תרשים החיווט הרכב הוא מזדה 323 שנת 97
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 952 צפיות
אז ככה, חברי הטוב קיבל את רכב ההורים שלו, אך הרכב לא מתניע. הוא מראה את הסימן chek, מה צריכים לעשות? מהם הסיבות לדבר זה, חוסר שמן מנוע וכו.............. יעקב נ.ב אנחנו לא חושבים שזה בעית מצבר ושמן
הודעה אחרונה מאת rmx50, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
* הנושא נטחן בפורום והמסקנה הייתה- לא לרחוץ מנוע אלא אם הדבר מאד הכרחי... * השבוע בביקור ב"מוסך חצר" שמתי לב שהוא מזליף על כל תא המנוע נוזל ניקויי שמשות (אולי כדי לשמור על צנרת הגומי) אחר כך שוטף בזרם מיים חזק ומנגב בלחץ אויר. אולי לא הייתי מתרשם עד שנתקלתי במאמר אמריקאי הממליץ בחום על שטיפת מנוע סדירה http://www.vclassics.com/archive/cleaning.htm אז מה הסיכום...לחדישות עתירות אלקטרוניקה לא לרחוץ ומנועי ברזל ישנים ונוזלים (שלי שנת 1974 לרחוץ ??
הודעה אחרונה מאת אלון חלווה, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לרכבי PSI אני משתמש ב DEXRON 3 תוצרת "אמריקן איגל" (אריזה ל 3.8ליטר עולה 68 ש"ח). בתא המטען, בוולוו שקניתי (144 שנת 74) יש אריזה של שמן גיר תוצרת "אמריקן איגל" כתוב עליה - SAE 80W90 GFAR LUBRICANT פריט זה באריזה של 0.9ליטר. שאלות : א. מה מתאים יותר לגיר אוטומטי? ב. מאחר ואינני יודע מה שמו בעבר- האם יהיה נזק "כשנחליף" חלק מהשמן?
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הרכב: פונטו ספייס 2001, אוטומטית, 50K ק"מ. בלמים אחוריים כמעט חדשים, הקדמיים עם 12K ק"מ. הבעיה: כאשר אני עומד נגיד ברמזור והדוושה לחוצה כמעט עד הסוף אז אם אני לוחץ עלייה יותר חזק אז לפעמים ולא תמיד נשמעת מעין שריקה מכיוון הדוושה. שחרור קל של הדוושה ולחיצה חזקה חוזרת יכולים ליצור שריקה נוספת אבל לא תמיד ולרוב לא. חוץ מזה אין שום! בעיה בבלימה והאוטו לדעתי בולם מצויין. כמו כן אין שום שינוי בגובה נוזל הבלמים. עכשיו אני יודע שלא מתעסקים עם בעיות בבלמים והולכים מייד למוסך אבל בכל זאת אני שואל ורוצה לדעת אם יש בעיה לדעתכם ואם כן מה הסיפור האפשרי. לאור מה שקראתי כאן האם יכול להיות שיש קשר בין השריקה לבין מערכת הוואקום?
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
משהו משונה... אתמול שמתי לב שיש רטיבות מתח ומאחורי הכסא שליד הנהג. מחשבה ראשונה היתה שאולי השארתי חלון פתוח , או שאולי הניקוז בדלת, גומיות וכו'... אבל הכל תקין. בדיקה נוספת (לאחר ספיגה של הרטיבות) שמדובר במים אדומים. איך מגיעים מים אדומים אל מאחורי הכסא שלצד הנהג ? בדקתי כמובן שאין רטיבות מקדימה, הכל יבש , אם קיימת נזילה מרדיאטור החימום איך מגיע הנוזל לשם ???? תודה לכל העונים, איתמר
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני זמן מה נתקלתי באתר שהציע הוראות מפורטות מאד איך לבנות את פנים הדלת מחדש. הראו שם דוגמא מאד מאד חביבה. הבעיה היא שלא עשיתי בוקמארק ואני לא מוצא את האתר! אם במקרה אחד מכם מכיר אותו, אשמח לקבל את הכתובת
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 1 תגובות
- 974 צפיות
שלום חברים ביום חמישי ירד גשם והגעתי לכביש עם שלולית נכבדה שלא הייתה לי ברירה רק לעבור אותה.... באותו ערב הלכתי לסידורים אחרי ההתנעה נדלקה המנורה של הכרית אויר יותר זמן וכבתה אחרי זה... באותו יום מאוחר יותר באמצע פנייה המנוע נכבה פתאום... מה זה יכול להיות? האם כדאי לי להמתין מ"ס ימים והמים שנראה לי שחדרו יתייבשו?.. תודה
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שבת שלום מישהו יודע איפה ניתן למצוא מחירון של חלפי רכב לפי המלצת היצרן, כלומר אם ברשותי רכב מסוג מסוים איך אוכל למצוא את מחיר החלפים שלו?-(מחיר בולמי זעזועים לסוברו אימפריזה 94 1600)-רן
-
האם הכבלים סטנדרטים או שונים לכל רכב? מה זה כבל איכותי לוולו 144 ?
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחד חוטי ההצתה ניראה כאילו נותן ניצוץ חזק מידי.. וקורה גם שהוא קורע את הגומי שמגן על סוף החוט שמתחבר לפלאג.. יכול להיות או שאני מדמיין? דרך אגב האוטו מקרטע בגלל זה... תודה . דודי.
הודעה אחרונה מאת dudielad, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני צריך עזרה. קיבלתי מכה בדלת ואני רוצה לדעת אם היא רצינית מספיק בשביל להחליף דלת? או שאם אני אתקן את זה כמה זה צריך לעלות...? נ.ב המכה לא כל כך עמוקה..ואני מקווה שאפשר לראות משהו מהתמונה.. הרכב הוא אופל טיגרה.
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פשוט אני לא יודע מתי הוחלף אצלי שמן גיר, אבל הקלאץ' הוחלף לא מזמן -השאלה אם וכאשר מחליפים קלאץ, שמן גיר נשפך, חייבים להחליף אותו או לא? הרכב סוזוקי ויטארה . תודה
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם לאימי היקרה יש בעיה ברכב. לפני מספר ימים אימי נתקעה עם הרכב. ראיתי שמתחת לרכב הייתה נזילה קטנה של שמן מעורב בדלק. הגרר הצליח להניע את הרכב ונסענו למוסך שלאורך כל הדרך הרכב מעשן הרבה עשן לבן. המוסכניק אמר שיש שמן בקרבורטור ושהלכו הרינגים וצריך להחליף מנוע או לשפץ... יש לציין מספר דברים: 1) הוחלפה משאבה דלק לפני פחות מחודש. 2) הוחלפו לפני חצי שנה מחזירי שמן עקב נזילה. 3) בוצע כיוון קרבורטור לפני שבועיים. 4) גומיות שסתומים הוחלפו לפני חצי שנה. הבעיה של העשן הופיעה בפתאומיות , מן הסתם בגלל שנכנס מסיבה כלשהי שמן לתוך הקרבורטור. השאלה שלי היא מאיין יכולה לנבוע הבעיה ומהו הפתרון המומלץ האם מעבר השמן לתוך הקרבורטור יכול היה להי…
הודעה אחרונה מאת ZisoButts, -
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 15 אנונימיים, 1,162 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אייזיק דייטש
- Mike808
- יבגניפ
- נהג חדש תקציב קטן
- yohai71
- topop
- asix
- GTאי
- 133hp
- David32
- Liquidator
- JohnnyEnglish