Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי לשים דגש על בדיקה של גובה הנוזל האלקטרוליטי במצבר במיוחד אם הרכב סבל מבעיות טעינה, או התחממויות. טעינת יתר גורמת להתחממות של המצבר ולהתאדות של הנוזל.

בכל מקרה - אם בתאי המצבר יש פקקים מומלץ לבדוק את גובה הנוזל באופן סדיר.

אני אישית לא הייתי ממליץ על מי מזגן, גשמים או דמעות של בתולות. אמנם אלו מים רכים יותר ממי ברז אבל עדיין יכולים בשקט להיות בהם מזהמים שונים. מקרן המזגן, אגן המים שלו והצנרת אינם נקיים בדרך כלל, ויש בהם אבק, גוויות חרקים, פטריות ועובשים למיניהם וכו'. גם מי גשמים אוספים איתם זיהום אטמוספירי, ואבק בכלי האיסוף שלהם. מים מזוקקים קנויים עולים גרושים - שקלים ספורים לשקית דמויית שקית שוקו, ומצבר בדרך כלל לא דורש יותר מהוספת מיליליטרים ספורים (אם חסרה כמות רצינית של נוזל - המצבר גם כך לא ישתקם כל כך אחרי הטראומה של החוסר). המים המזוקקים נגישים בכל תחנת דלק וזו באמת לא בעיה גדולה.

פורסם

הייתי עושה את זה גם בקיץ שעבר...

הייתי ממלא משהו כמו 5 ליטר כל לילה (וזה רק ממזגן אחד!)

אבל

האם גם בחורף המזגן מייצר מים?

מה זה המכשיר הזה שיש לך (NADAVRALLY) שמייבש את האוויר? זה גם טוב לקיץ (פחות לחות, פחות זיעה וזה באמת יכול להיות שימושי לעיתים... כמו שאמרת, מצברים (כמה רכבים) ווישרים (כמה רכבים), מגהצים (רק אחד, מזל..)

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
מים מהמזגן בקיץ... אפשר לשמור אותם בבקבוקים.

הם מומלצים להרבה מאוד דברים, למגהץ, למי הווישרים, ישנם גם נוזלי קירור למנוע שדורשים דילול אז שם מים אלו מומלצים גם כן. בקיצור, לשמור את המים מהמזגנים.

לי במקרה יש מכשיר במרתף שמיבש את האוויר כך שיש לי ליטר מים מזוככים כל יום... :wink:

אני מצטרף לתגובה של אשפוז בעניין אי-שימוש במי מזגנים.

פתחתי פעם את המזגן אצלי בבית, ואם אתה היית רואה מה יש בתוך המגש שמתחת למקרן, תאמין לי שלא היית שם את זה ברדיאטור שלך, שלא לדבר במצבר....

אגב נדב, יכול להיות שעוד לא נרשמת למועדון PSI?

יש טופס הרשמה באתר. פספסת היום אחלה מפגש. מחר תהיה באתר גלריה.

http://www.psi.co.il/index.php

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...