טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,225 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כשאני פותח את הסויץ' לפני התנעת הרכב המזרק מכניס דלק לתוך יחידת ההזרקה בלי הפסקה, מה שגורם להצפתה ולגלישת הדלק אל מחוצה לה מה מקור הבעיה?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
שלום אני יודע שיש כמה שלא יאהבו את זה שקניתי פלאריס ריינגר אבל מה אני יעשה אני בן 16 וזה היה החלום עכשיו השאלה שלי היא! איזה דברים אפשר להוסיף בכדי לשפר אותו?? שיהיה יותר מהיר?? כל דבר שעולה לכם בראש אני ישמח לשמוע ולקבל תודה
הודעה אחרונה מאת yaniv69, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם אני מחפש מנוע B-16-A2 של הונדה שזהו המנוע של ה VTI. עם למישהוא יש מידע על מנוע בפירוקיה או על VTI שלמה אני מעוניין. תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת santiago, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי מיצובישי קולט , וראיתי שהגומיה מסביב לפנס הקידמי (בצד הנהג) השתחרר והוא רופף . השאלה שלי היא : בישביל מה יש את הגומיות האלה ? איך אני מסדר את זה ?
הודעה אחרונה מאת redman, -
יישור שלדה
מאת איגי- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מישהו מכיר מקום שמתמחה ביישור שלדות (באיזור המרכז) ? מישהו שעושה עבודה מדוייקת, רצוי עם מכונת מתיחה שלוקחת מידות ע"י לייזר . תודה
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
רציתי לדעת איפה אפשר למצוא גומי שחור כזה שבדרך כלל שמים על שטיחי אלומיניום... ראיתי גם את אוטו הגומי על החתך החדש בטמבון שעשו לחבר שלי כשהתקינו לו אגזוז פרי פלו... אם מישהו יודע למה אני מתכוון ואיפה אפשר למצוא את זה אני אודה לו מאוד. תומר.
הודעה אחרונה מאת תומר, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי פולו 2002 מנוע 1.4 ידני. התקלות לא הפסיקו לפקוד אותי, (מנוע נכבה במהירות גבווה, נורות אזהרה נדלקות בלי סוף....) היום קרה השיא: זה נישמע כמו נסיון חיסול או משהו כזה: ישבתי באוטו, חיכיתי למישהו, ופתאום הרחתי ריח של שרוף. קלטתי שמהמתג של החלון חשמל של הנהג יוצא עשן ויש להבות קטנות. הנעילה מרכזית בטעות נסגרה וכשבאתי לפתוח את הדלת היא לא נפתחה אז הרמתי את הכפתור עם היד ופתחתי את הדלת, ואחרי כמה שניות היה פיצוץ עז מהדלת. הדלת נשרפה. מה עושים עכשיו? קודם כל מזל שאני חי. יכלתי להשרף עם האוטו. תאמינו לי נמאס לי מהאוטו הזה. היבואן המחורבן הזה הרג אותי כבר! מבקש עצה-וזוהי גם אזהרה לכולכם! איתמר
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בוקר טוב ביום שישי בערב תוך כדי נסיעה התפרקה לי בוכנה במנוע. הרכב הוא פולו 1600 שנת 96 עם 130K ק"מ. אני מטפל במוסך מורשה של פולסווגן והם מחפשים עבורי מנוע. במקביל החלטתי לקבל הצעות מחיר שונות ולהשוות עם זאת של המוסך ( שעדיין לא קיבלתי ) היכן ניתן להשיג מנוע מפרוק לרכב הנ"ל ? כמה עולה ( פחות או יותר ) מנוע כזה ? כמה עולה עבודה להחלפת מנוע כזה ? תודה אריק
-
רעש בנסיעה
מאת Filosoff- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בבעלותי אופל קורסה משנת 87. כשאני נוסע במהירות 60 ומעלה יש לי רעש מהגלגלים האחוריים שנעלם ב 90 וחוזר ב100. חשבתי צמיגים, החלפתי את הצדדים, הרעש נשאר, זה יכול להיות כיוון גלגלים או לא? תודה.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 25 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היום נסעתי על הבמוו של דוד שי 540 מודל 89 עם צ'יפ לניהול מנוע! האוטו הוא ידני-- נסעתי בערך על 60 ושילבתי לשלישי ופתאום שמעתי רעש חיכוך ממש מצמרר! מאותו הרגע האוטו סירב להכניס הילוכים כמו שצריך! כל רמזור הייתי צריך לכבות את האוטו לשים ראשון ורק ככה להתניע! ואז לנסוע-- האוטו משלב ראשון שני ולא משלב שלישי וכן הלאה..... מה הבעיה?? מה הרסתי??? יכול להיות שאין שמן גיר או משהו כזה??????
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש לי חופש ממש גדול בידית ההילוכים, כל מוסך שנכנסתי אליו עד היום הציע לי להשאיר את הרכב לפני שהוא נוגע בו, לא היה מוכן לבדוק ולתת הצעת מחיר ולא שום דבר. בידית יש חופש די גדול וזה מתחיל להציק. אני מכיר עוד 2/3 בעלי פיאט אונו הסובלים מאותה הבעיה, כנראה שהיא "כרונית" למכונית זו. היש פה מישהו שיכול לכוון אותי מה לבדוק ולאן לגשת ? שטנגות כבר קניתי, רק שלא בדיוק הבנתי איפה הן מתחבאות.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 954 צפיות
איפה אני בודק אם לרכב מסויים יש הורדה מהכביש? או עיקול או משהו כזה? הרכב הוא לא שלי
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי מגאן קופה 1.6 אוט' (אוט' בגלל שהאוטו מאוד שמור לכן העדפתי) השאלה איך אפשר לעלות את הסוסים?
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכם........ בלאחראים... בבקשה אל תמחקו... אני חחיב תשובה.. תנו לכמה לענות ואז תמחקו אם אתם רוצים! יש לי פורד סיירה 88 ידנית 4 הילוגים עברה 400000 ק"מ והאכלת הרבה הרבה שמן!!! ולא עוברת את ה120! עכשיו... היא נכנסת מחר למוסך... הנה הרשימה: שיפוץ ראש מנוע בלוק מנוע אוניג ליטוש החלפת לגרים טלטל ראשי סט סטמים כולל פקקים רצועת טיימינג + מותח החלפת שמנים פילטרים פלגים ורצועות!!! מה אתם אומרים??? יפתור את הבעיה? לידע כללי כל העניין יעלה לי 2000 שקל!!! בבקשה תעזרו לי... שווה לי?
-
הדבקת מעמד ברכב
מאת ToMeR-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי שלט למערכת באוטו ויש לו מעמד כזה שאפשר להדביק עם דבק דו צדדי באוטו, חיפשתי מקומות נורמליים ולא מצאתי איפה להדביק חוץ מעל הבעלם יד. האם יש מקומות שמישהו הדביק בהם ב 106 GTI? והאם אפשרים בכלל על הבלם יד או שלא רצוי? זה לא שלט הגה אלא שלט כמו של טלויזיה (רק קטן לכל המתחכמים) כזה נייד באוטו ופשוט יש לו מעמד קטן שמחזיק אותו בנסיעה.
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- 7 תגובות
- 29.3 אלף צפיות
המד חום ב306 שלי (מד טמפרטורת נוזל קירור?) בנסיעה רגועה עומד בד"כ על 82 מעלות ולעיתים רחוקות מאוד מגיע ל90 - בעיקר כאשר יש תנועה ופקקים. כאשר יש פקק רציני אז נע בין 90 ל95. כנ"ל גם בנסיעה בכביש מהיר - 80-85 מעלות , אלא אם כן נסיעה מאומצת ממש ואז זה מגיע קרוב ל90. האם זה נורמלי? מה צריכה להיות הטמפרטורה +- ?
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום.. אני מחפש מקום שמוכר צמיגי פלקן אחד הלך לי באוטו ואני צריך אחד חדש במידה 175/60/14 תודה..רועי
הודעה אחרונה מאת daniel-rsi, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב. יתכן שברכב בעל תיבת הילוכים ידנית כאשר המנוע קר אחרי התנעה ראשונה בבוקר ההילוכים יחרקו קצת ? אולי בגלל האפשרות שהשמן קר ? במידה ולא .. אז מה הן הסיבות לכך שההילוכים יחרקו בין העברה להעברה ? בתודה מראש,
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה לדעת מהי צריכת הדלק בסובארו ג'סטי וגם האם האוטו אמין? תודה לכל העונים * הודעתך נערכה, להבא נא לרשום בכותרת - "צריך עזרה"*
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
- 0 תגובות
- 971 צפיות
שלום לכולם הרכב הוא קליאו rsi שנת 94 בזמן האחרון אני סובל מחוסר סחיבה וקרטועים ממשיים התופעה לא מופיעה תמיד אך לאחרונה מופיעה הרבה בסביבות ה1500-3000 סל"ד הרכב משתנק ואי אפשר להאיץ לפעמים הורדת הילוך לשלישי או שני גורמת לרכב לסחוב עד 5500-6000 סל"ד אך גם בעצלנות, ולא כפי שהיה כשמצבו בסדר. יש לציין שיש לי פילטר פתוח ברכב והתופעה התגברה כשקר ויורד גשם, האם יתכן שמגיעים מים לפילטר אויר מקדמת הרכב או מצינור הבידוד, האם אחד החיישנים לא תקין (לא נדלקת נורה בלוח השעונים), האם זהו הafm האם ניתן לנקות חיישן זה? המון שאלות כל שאוכל לומר שעשיתי טיפול 10000 לא מזמן והחלפתי הכל, כולל צנורות ואקום חדשים ובדקתי שכולם במקום הייתכן משאבת דלק??? אודה ל…
הודעה אחרונה מאת RSIG, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל חכמי הפורום, אחרי היעדרות של יותר מחצי שנה בשל "עיסוקים" שלא איפשרו לי לבלות מול המסך יותר מחצי שעה ביום בענייני תחביבים, אני נזקק שוב לעצתכם הנאמנה לגבי שני נושאים קשורים. אז לא, הסיאט לאון עוד לא התקלקלה (למעט קצת רשרושים מעצבנים מהסאנרוף). הפעם הבעיה היא בבורתי הישנה שהורשתי להורים. נושא ראשון: מדובר בבורה TDI עם 110 סוסים שעברה 90K מאז שעלתה על הכביש באפריל 2000, והלכה בגלל זה למוסך (מורשה) לטיפול שעלה בערך 4K, מה שנראה לי קצת הרבה. כמובן שאבא שלי (מבוגר, לא מבין במכוניות) הלך לטיפול בלעדי והראה לי בדיעבד את החשבונית. מכיוון שאני לא דובר צ'מפיונית שוטפת, ולכן לא מסוגל להבין את כל הפריטים, אני מתנצל מראש ומצטט פה את עיקרי הרשימה כולל מחירים לפני …
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי ג'סטי 92 , שאני עד עכשיו עושה בה את כל הטיפולים והתיקונים בעצמי, ועכשיו הגענו לשלב הקלאצ' שנקודת האחיזה שלו הולכת ונשחקת, רציתי לדעת איך מחליפים קלאצ' , ואם אפשר בכמה שיותר פירוט? איזה חלקים מחליפים? מה צריך לפרק ועל מה צריך לשמור? נ.ב. איציק , אם אני לא טועה לפני חצי שנה ערכת סקר כדי לקבוע את הטיפול המצולם הבא שלך, שכולנו מחכים לו, וזוכה הסקר היה "החלפת קלאץ ב205" , . הממ... (חצי שנה להחליף קלאץ ל 205?). בתודה מראש טל.
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחרונה אני נתקל בקשיים שהולכים וגוברים בהתנעה ראשונה. בנוסף האוטו החל לגמגם עם לחיצה על הגז, הוא כאילו נחנק ואז רק ממשיך לעלות בטורים. (פלאגים הוחלפו לפני שבוע במסגרת טיפול) האוטו לא שותה שמן. דיסטרביוטור תקין נקי ויבש. חוטי הצתה חדשים. נבדקה סברה שאולי מדובר בפילטר אוויר (גלים עומדים וכו') אבל היא נפסלה (התופעה קורית גם ללא פילטר) ותופעה מזעזעת אחרת שקורית בבקרים היא הצתה-מוקדמת מידי של התערובת (או בלשון עממית יותר BACK FIRE מהקרבורטור !?!!) אני חושד שמדובר בשמן המנוע שאינו מתאים (ליקווימולי 10W-40 חצי סינטטי), אולי הוא דליל מידי למנוע שעבד כל כך הרבה? אבל מצד שני האוטו לא מעשן, השמן לא נשרף ואין בריחה רצינית של קומפרסיה (המדיד במקומו מונח והנשם מ…
הודעה אחרונה מאת zvika_v, -
- 11 תגובות
- 12.7 אלף צפיות
כולל מתיחה (ככה הבחור אמר לי...) וכל מיני כיוונונים שם... מה יכול לגרום לגלגלים לאבד את הכיוונון?
הודעה אחרונה מאת gmb, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ארגגגג'. הייתי למטה כמה שעות טובות, סידרתי את הידית הילוכים , נותר חופש ממש ממש מזערי ולא מפריע - טוב ממקודם, הידית פשוט מחליקה למקומה סוף סוף. עכשיו התחילה בעיה אחרת. שמתי לב שהקויל לא מחובר טוב, חיברתי אותו טוב. יצאתי כחצי שעה אחרי לסיבוב, האוטו מקרטע. עצרתי, סידרתי את הקויל שוב - עדיין מקרטע. פירקתי אותו לגמרי והרכבתי שוב, עדיין מקרטע. הכבל עצמו חדש, אין לו חצי שנה על האוטו, המגע נקי הכבל לא סדוק. הבעיה היא שכשאני נותן גז בנדיבות - האוטו מתחיל לקפץ, לקרטע, להציק ולעצבן. סתימת דלק ? מאיפה להתחיל... ? (פלאגים הוצאתי כבר, חדשים, לא מפויחים ולא משומנים)
הודעה אחרונה מאת ArmeniaN, -
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
יש לי חבר שקנה טויוטה MR2 זה מכונית ספורט קטנה 2 מקומות...... העניין הוא שהאוטו מתחיל לרעוד אחרי 160... ממש כל האוטו רועד..... מה זה יכול להיות????
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש בבעלותי רכב מסוג פיאט אונו מנוע 1.4 ואני חושב שהיא צורכת יותר מדי דלק, אני נוסע לרוב רק בעיר עם טנק מלא אני נוסע מקסימום 250 ק"מ שזה ממש לא הרבה...יוצא בין 6 ל8 ק"מ לליטר.....במה יכולה להיות הבעיה?!
הודעה אחרונה מאת ArmeniaN, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב, אתמול הרכב יצא מהמוסך לאחר שגילו שהבוסטר לא היה תקין והוחלף בחדש והבעייה עדיין קיימת. מדובר על דוושה עם תחושה קשה מאוד ורק כאשר רוצים לבלום בלימת חירום יש תגובה סבירה. ביום יום צריך "לנפח" את הברקסים כל פעם ברמזור כדי שתהיה תגובה ל 3 שניות. אשמח לקבל ייעוץ. תודה, גיא
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
1. כשאני עומד ב-N, בעיקר לאחרונה עם מזג האויר הגשום, ובעיקר לאחר שהרכב עמד זמן רב, אני מרגיש מן רעידות. הסל"ד יציב לפי מה שאני רואה. מה הסיבה לרעידות? אולי מזג האויר הקר? 2. במנוע דיזל (לא מוגדש-HDI), משיכת הילוכים עד שיא ההספק (4K סל"ד) יכולה לגרום לאיזה שהוא נזק? נאמר לי שמנועי הדיזל רגישים. תודה, תומר
- 1 תגובות
- 840 צפיות
היום תידלקתי ונשפך קצת דלק מסביב לפיה של מיכל הדלק ועל האוטו. שאלתי הראשונה האם דלק שנשפך על האוטו יכול לגרום לנזק? (לצבע או משהו כזה) לאחר מכן ביקשתי מהמתדלק לנקות והוא שפך מים על איזור מיכל הדלק (כמובן שהמכסה סגור אך הדלת של תא מיכל הדלק פתוחה והשאלה היא האם יש סיכוי שמים יחדרו פנימה? זה פשוט מטריד אותי...ואני מקווה שתרגיעו אותי....
הודעה אחרונה מאת 620SI,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 350 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Moshe c
- sperial
- BassDriver
- Nutella
- Amitbak
- GTאי
- DareDevil
- Derish
- גולדן191
- santiago
- Yuvalino
- שביט