Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני נתקל בקשיים שהולכים וגוברים בהתנעה ראשונה.

בנוסף האוטו החל לגמגם עם לחיצה על הגז, הוא כאילו נחנק ואז רק ממשיך לעלות בטורים.

(פלאגים הוחלפו לפני שבוע במסגרת טיפול)

האוטו לא שותה שמן.

דיסטרביוטור תקין נקי ויבש.

חוטי הצתה חדשים.

נבדקה סברה שאולי מדובר בפילטר אוויר (גלים עומדים וכו') אבל היא נפסלה (התופעה קורית גם ללא פילטר)

ותופעה מזעזעת אחרת שקורית בבקרים היא הצתה-מוקדמת מידי של התערובת (או בלשון עממית יותר BACK FIRE מהקרבורטור !?!!)

אני חושד שמדובר בשמן המנוע שאינו מתאים (ליקווימולי 10W-40 חצי סינטטי), אולי הוא דליל מידי למנוע שעבד כל כך הרבה? אבל מצד שני האוטו לא מעשן, השמן לא נשרף ואין בריחה רצינית של קומפרסיה (המדיד במקומו מונח :) והנשם מתפקד היטב.

בקיצור.

אני חסר אונים, נגמרו לי הרעיונות. למישהו יש עצה?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
לאחרונה אני נתקל בקשיים שהולכים וגוברים בהתנעה ראשונה.

בנוסף האוטו החל לגמגם עם לחיצה על הגז, הוא כאילו נחנק ואז רק ממשיך לעלות בטורים.

(פלאגים הוחלפו לפני שבוע במסגרת טיפול)

האוטו לא שותה שמן.

דיסטרביוטור תקין נקי ויבש.

חוטי הצתה חדשים.

נבדקה סברה שאולי מדובר בפילטר אוויר (גלים עומדים וכו') אבל היא נפסלה (התופעה קורית גם ללא פילטר)

ותופעה מזעזעת אחרת שקורית בבקרים היא הצתה-מוקדמת מידי של התערובת (או בלשון עממית יותר BACK FIRE מהקרבורטור !?!!)

אני חושד שמדובר בשמן המנוע שאינו מתאים (ליקווימולי 10W-40 חצי סינטטי), אולי הוא דליל מידי למנוע שעבד כל כך הרבה? אבל מצד שני האוטו לא מעשן, השמן לא נשרף ואין בריחה רצינית של קומפרסיה (המדיד במקומו מונח :) והנשם מתפקד היטב.

בקיצור.

אני חסר אונים, נגמרו לי הרעיונות. למישהו יש עצה?

רון.

התשובה בגוף השאלה...
פורסם

לנסיך שלום רב!

בדוק תקינות וואקום מפלג וקדם הצתה ובעייתך תיפתר.

בברכה.צביקה(מלך ה) קרבורטורים נתניה.

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

פורסם

לנסיך שלום רב!

בדוק תקינות וואקום מפלג וקדם הצתה ובעייתך תיפתר.

בברכה.צביקה(מלך ה) קרבורטורים נתניה.

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

• תוכן חדש...