Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר נכנסים לקרבורטור, אז עדיף שיהיו שניים כפולים.

השאלה מה אתה מחפש? כי הכפולים יהיו פחות חסכוניים, פחות אמינים ומצריכים יותר כיוונים.

פורסם

ש: כמה דגים יש בים?

ת: באיזה ים?

זו שאלה כל-כך לא ברורה!!!

מה הקוטר של הקרבורטור?

איזה אגזוז יש לך, איזה אוטו זה, יש שיפורים אחרים וכו'?

בגדול, קרבורטור גדול יותר זה אומר (בדרך כלל) עקומת כוח צרה יותר.

קרבו' כפול, לרוב, יהיו הלועות שלו צרים יותר על מנת להתאים את עצמם למנוע...

קרבו' דו שלבי (מכיל 2 לועות אחד גדול ואחד יותר קטן), שלב אחד ניפתח בסל"ד נמוך יחסית ועם זה רוב הזמן אנחנו נוסעים... כשלוחצים "עד הסוף" נפתח הלוע השני ומתחילה החגיגה...

כמו כן, כל החלפה של הקרבורטור תצריך ממש שינוי של מערכות אחרות ברכב (אחרת הוא סתם יבלע דלק ולא יעשה כלום)...

החלפות אגזוז, דיזות בקרבורטור וכו'...

כמו כן צריך להתאים את סעפת היניקה לקרבורטור החדש, יש לעשות פורטינג לסעפת, להרחיב את השסתומים (יניקה ופליטה - עבודה לא כל-כך פשוטה) ועוד...

כל החלפה של קרבורטור דורשת כיוונים של קרבורטור + הצתה + פילטר אוויר....

כל זה מישחק של ניסוי וטעיה (או תהייה למה זה לא עובד :lol: ), הרבה זמן ידע וכסף...

דע לך זה לא סיפור של זבנג וגמרנו, זה עלול לגרור אותך לסיפור יקר שאולי לא ישתלם כלכלית (האוטו יאכל דלק כמו משוגע, אתה תתיאש ותרצה לזרוק את הפרויקט ואיתו גם את הכסף)!

אני במקומך הייתי הולך על החלפת דיזות, פורטינג קל, החלפת פילטר אויר לפתוח, ואולי גם אגזוז יותר נורמאלי (את זה תשאיר לסוף - לא בטוח שזה ישפר משהו וחוץ מצליל שמושך שוטרים)...

בהצלחה!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
מה מומלץ להרכיב ברכב שיש לו אפשרות, קרבורטור בודד או שני קרבורטורים?

יש פה חבר פורום בשם צביקה קרבורטורים, הוא מומחה וזה מקצועו מניסיון אני ממליץ לך לפנות אליו. הוא מצטרף ועונה לשאלות בפורום זה בשעות הערב

בהצלחה

• תוכן חדש...