טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,233 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, רציתי לשאול מספר שאלות בהקשר של הרכישה המרוכזת של בולמי זעזועים . ברשותי פיז'ו 206 XS כבר שנתיים וחצי ואני מרגיש שהגיע הזמן להחליף בולמי זעזועים. אני מעונין בבולמים שיוסיפו יציבות ותחושת היגוי ישירה יותר. רציתי לדעת האם : 1.מישהו ניסה בולמים מסוג כזה(מתכווננים או לא) על 206.? 2.מה אני צריך לעשות בקשר לציר האחורי האם יש להחליף שם מוטות פיתול או משהוא אחר? ואם צריך להחליף האם אותם חלקים יכולים גם להיות בעלי אפשרויות כיוונון? תודה מראש אריאל.
הודעה אחרונה מאת Tamir_VTR, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
להורים שלי יש קליאו אליזה אוטומט לפעמים יוצא לי לנסוע עליה. עכשיו אני מתחיל לנסוע רגיל ההילוכים משתלבים יפה 1, 2 כמו שצריך ,אבל ברגע שאני עושה קיק דאון מן הסתם הטורים קופצים ל 5000 סל"ד משהו כזה אבל אז הם מתחילים לעלות ל-6000... ופשוט ההילוך לא מתחלף, כמובן שאין בכוונתי לשרוף תמנוע אז אני מוריד את הרגל מהגז שההילוך ייכנס כמו שצריך..... אבל מישהו יודע אם ככה זה צריך להיות, או שיש בעיה??? בכל אופן לא נראה לי שככה זה צריך להיות. חבר אמר לי שקיימת בקליאו מערכת שמתאימה את צורת הנסיעה ותיזמון ההילוכים, למי שנוסע בד"כ באוטו. וכמובן שאמא שלי לא הולכת לעשות נסיעות ספורטיביות בהרי י-ם אז יש מצב שהאוטו התאים את עצמו לצורת נסיעה שלה. אבל בכל אופן קשה לי להאמין זה …
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
אחותי גרה בארה"ב וקנתה גאלאנט שנת 98' מנוע 2.4 ל'... יש לי כמה שאלות: 1.איזה צורה יש לדגם?הצורה האחרונה? 2.בצד ימין של ההגה יש כפתור ורשום עליו-"cruise" ויש ליד זה off ו-on...זה כמו מתג להזזה... ושהיא מזיזה היא לא מרגישה בכלום. 3.על ידית ההילוכים יש כפתור שרשום עליו od וזה מתג ל-off ו-on... צחי
הודעה אחרונה מאת B~R~A~B~U~S, -
- 10 תגובות
- 13.7 אלף צפיות
אז ככה. נסעתי להחליף זוג צמיגים לבייבי. אחרי שחיכיתי רבע שעה וכבר הורידו את הצמיגים הקיימים, הביאו את החדשים שביקשתי-זוג FALKENים (להזכיר 145/12). אמה-מה בזמן שבדקתי את תאריך הייצור שלהם (1003) גיליתי שהביאו לי זוג HANKOOK במקום . עכשיו, אין לי מושג איך הם ביחס לFALKEN (לא שאלה הטופ...) אבל יש לי כמה חוקים לחיים בכל מה שקשור לבייבי שלי. אחד מהם זה שאני לא שם שום דבר שאני לא מכיר או לא ביררתי לגביו לפני ולגבי הפאלקן בדקתי וראיתי שיש לא מעט ממליצים ביחס למחיר/איכות. חוצמיזה שאני שונא שעושים תרגילים כאלה... עכשיו אני ללא צמיגים חדשים. בזבזתי שעה מהעבודה. ואני צריך למצוא מקום אחר לצמיגים. ואגב אשמח לדעת מה דעתכם גם על הדגם של HANKOOK מאחר ועכשיו אני יודע שגם הם קיימ…
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרכב עם מצבר חדש אחרי עמידה של מס' חודשים. המוסכניק טוען שיש "טעינת יתר". השאלה היא, אם בעת הנסיעה ניסע כל הזמן עם אורות ורדיו, יהיה נזק פחות, ומה בדיוק יכול להיגרם כתוצאה מהבעיה? שריפת פיוזים? ועוד משהו - האיתותים עובדים רק לפעמים, ככל הנראה בעיה במגעים. האם נראה לכם שבהתחקות אחרי חוטי החשמת וחיזוק החיבורים, תיפתר הבעיה? תודה ***עריכה*** פתחתי את ההודעה בטעות בשרשור קיים שמצאתי בחיפוש. אודה למנהל שיתקן את הטעות. תודה.
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 2 תגובות
- 720 צפיות
קודם כל למי שאין ברכב, שישים, זה דבר שעובד טוב ויכול להיות ההבדל בין רכב תקוע לרכב נוסע (אם כבר השתמשתם בספר ויש עוד תקר, אם שני גלגלים ריקים מאוויר�) או סתם לחסוך את כל הטירחה הכרוכה בהחלפת גלגל � בתנאי שאינו ממש הרוס (זה גם פיתרון מצויין לנשים שמתקשות להחליף גלגל לבד, רק שתדענה כיצד להשתמש). אבל חשוב לזכור שני דברים: א. שווה להשקיע כמה שקלים יותר ולרכוש חומר כזה של יצרן ידוע. יש הרבה זבל בשוק ב. החומר מתיישן אם הוא שוכב הרבה זמן ברכב (יותר משנתיים?) � איכותו יורדת ויורדת עד כדי אובדן היעילות לגמרי, כך שכדאי להחליף פעם ב-.
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! אחרי הרבה חיפושים והתלבטויות ירשתי את הרכב הישן של הוריי - דיהטסו אפלאוז 92, אוט', 300K ק"מ, יד ראשונה. כמובן שאני מכיר את הרכב די טוב אחרי כל השנים האלה. יש לי כמה שאלות: 1. בדקתי את צריכת הדלק, ובשבוע של 60% נסיעות עירוניות בחיפה - הרבה עליות ו40% בינעירונית בכביש החוף - עשיתי8.7 ק"מ לליטר. ברכב הקודם שלי - אסקורט ידנית, הייתי עושה בערך 13 ק"מ לליטר. האם זה נראה לכם סביר??? הקרבורטור אף פעם לא עבר ניקוי. אולי זה הזמן??? 2. איזה ספרות מקצועית יש לרכב הנ"ל?? חיפוש קצר באמזון העלה חרס. 3. על הקצה התחתון של מכסה מנוע יש "כתם" קטן של חלודה. מדובר על כתם בכותר של בערך סנטמיטר. מה אפשר לעשות כדי למנוע התפשטות?? (על כתם דומה אבא שלי שם בעבר א…
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם חבר שלי עשה טיפול ראש מנוע לפונטו GT והמוסכניק אמר שאחרי 500 ק"מ צריך לחזור ולעשות חיזוק ראש ולרפק את הקאמשאפט ולהחזירו ... הבעיה שהוא בסכסוך עם המוסכניק. (חרה של מוסך מאוחר יותר אפרסם את השם) השאלה שלי היא זאת: האם באמת צריך לפרק גם את הקאמשאפט בכדי לחזק את הראש ? האם יש למישהוא יש המלצה לאיזה מוסך ללכת ? בברכה מושיק גלימידי
הודעה אחרונה מאת yellow8, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
לאחר שבעת החלפת הילוך נשארה הידית אצלי ביד אני מחפש ידית חדשה. ראיתי שהרבה פה החליפו את הידית שלהם אבל לא מצאתי כתובת מדויקת של מקום שאפשר לקנות בו את הידית לאחר שהייתי ב3 חנויות אוטו דיפו ומלא חנויות לאביזרי רכב אני נואש אני לא מחפש משהו ספורטיבי, אז אל תשלחו אותי לאתרים סתם ידית קטנה ולא מקורית תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כמה מערכות הגנה יש לכם ואילו ? נא ציינו דגם רכב (מנוע, שנה) וחברת ביטוח אשר מבטחת אתכם. נתחיל איתי : רכב לנטיס F 1840 סמ"ק, שנת 98. מיגון קיים : אזעקה מקורית עם קניית הרכב של קוברה. נועל מכסה מנוע. קודן של רב-בריח. נועל הגה נייד. חברת הביטוח בה אני מבוטח : מנורה שמוליק
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי להגביה את המכונית? שמעתי על קפיצי הגבהה/הנמכה למרות שנראה לי הנמכה יותר עושים אולי כי זה נפוץ, ומה עם ספייסרים?עד כמה מותר לשים ועד מה חוקי אם בכלל.עד איזה מחיר זה יכול להגיע?
הודעה אחרונה מאת ttzz, -
בעיה בחלון חשמלי
מאת ttzz- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי בעיה בחלון חשמלי ימני קדמי.הוא נפתח רק מהצד של הנהג ונסגר בכל מצב גם בכפתור שלו....לפי מה שהבנתי זאת אמורה להיות בעיה "קטנה" לא מנוע או מנגנון כמו שהחלפתי בעבר שהמוסך אמר אפילו בלי להסתכל ישר ידע שזה מה שצריך הוא הוכיח לי שאין שם כלום חוץ מזה...יכול להיות בעיה במגעים?משהו יודע מה אני אמור לעשות כי פתחתי אותו אבל לא עליתי על משהו מיוחד... תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת ttzz, -
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש לי שאלה תאורטית. נתון רכב סטנדרטי לחלוטין עם חלוקה שווה בעוצמת הבלימה לארבעת הגלגלים. עכשיו הרכב עובר מעט שינויים : 1)עוצמת הבלימה מופנית אך ורק לאופנים הקדמיים. 2)עוצמת הבלימה מופנית אך ורק לאופנים האחוריים. זה קצת קשה, אך נסו לתאר את התנהגות הרכב בסיטואציה של עיקול בכל אחד מהמצבים, כאשר לרכב יש הנעה קדמית, הנעה אחורית, ו 4WD. מי שרוצה יכול להעזר באיורים. שמוליק
הודעה אחרונה מאת Tamir_VTR, -
חופש בהגה?
מאת a_l_f_a-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 24.5 אלף צפיות
איך אני בודק אם יש לי חופש בהגה?
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
לא מזמן הבאתי גולף 81 1100 סמ"ק, המנוע שלה במצב די טוב לרכב כזה ישן אבל רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק בעצמי את האוטו? מה לבדוק חוץ מהמנוע ואיך לבדוק? הבדיקה היא לא בשביל לדעת אם לקחת אותה או לא כי היא כבר אצלי אלא לדעת פחות או יותר כמה אני צריך להשקיע כדי להביא אותה למצבה המקורי ככל שאפשר. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת a_l_f_a, -
- 0 תגובות
- 889 צפיות
יש לי שברולט ברטה 92 מאוחר יש ציר מעצורי טוף ואני רוצה דבר ראשון להחליף איך אפשר לעשות את זה איפה וכמה זה עולה
הודעה אחרונה מאת משה 159, -
- 1 תגובות
- 878 צפיות
כשאני נוסע באוטו יש לי מן קרטועים מוזרים בסביבות ה- 4000 סל"ד זה קורה שאני לא לוחץ הרבה על הדוושה, כשאני לוחץ עד הסוף, זה מפסיק. ממה זה יכול לנבוע ? מערכת הזרקה מלוכלכת או משהו חשמלי ?
הודעה אחרונה מאת asi08, -
שאלה לגבי מוסך
מאת YavinR- 1 תגובות
- 883 צפיות
שלום לכולם האם אתם מכירים את המוסך א.א. רול בחולון ? איך הוא מבחינת אמינות, מיקצועיות ומחיר? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אוקיי יש רעש מהסעפת פליטה , בבדיקה לפני הקניה ובמוסך נאמר לי שצריך להחליף אטם גם נראה הגיוני . קניתי אטם מקורי מצ'מפיון מוטורס ( האוטו איביזה 95 1.4 דגם מנוע ABD ) עכשיו לשאלות : 1. אוקיי פירקתי סעפת - לשייף אותה עם נייר ??? 2. על האטם להוסיף איזשהו חומר ? 3. מישהו יודע מומנט סגירה של הברגים של הדבר הזה ? 5. עוד דגשים שאני לא יודע מהם ? בתודה מראש , וניסיתי חיפוש קודם . עפר.
הודעה אחרונה מאת crock, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
החלפנו את גומיות מובילי השסתומים, ואח"כ עשו כיוון הצתה (מן הסתם). האוטו לא מוציא עשן יותר, אבל יש ירידה בביצועים. נדמה לי שזה בגלל כיוון הצתה לקוי. במהלך הטיפול הנ"ל הם החזירו את נשם המנוע אל הקרבורטור, שהוצא משם בגלל שבמצב הקודם הגיע אליו שמן וזה סתם את האוויר וכו'. השאלה היא האם חיבור צינור הנשם אל הקרב' עלולה היתה לגרום לירידה בביצועים, או שזה רק בגלל כוון ההצתה (אציין גם שהאוטו מצלצל הרבה יותר). תודה.
הודעה אחרונה מאת malky, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לדעת מה ההשפעה של כריות בולמים חופשיות על התנהגות הרכב \ בולמים והקפיצים ? מה עוד שגם רציתי לדעת את ההשפעה של אי טיפול בחופש באחד מהכריות על בלאי המכלולים השונים לאורך זמן ? בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום , היום הכנסתי את הרכב לצביעה כוללת , ( יהיה מוכן יום רביעי / חמישי ) . המחיר הוא 1600 ש"ח בלבד שזה די מדהים , הבחור שאני עושה אצלו זה צבעי מהאזור שלי ( מאלקנה ) . מי שעושה את העובדה זה פועלים ערבים אבל במחיר הזה משתלם . רשמים על איכות הצביעה יבואו יום חמישי . כבר קיבלתי כמה הודעות פרטיות שהתלהבו מהמחיר ושאלו איפה זה , שהרכב יצא מהצביעה נראה איך יצא ואז נתרשם . דיברתי אתו על אופציה למחיר קבוצתי והוא הסכים עקרונית ... כך שיש אופציה למחיר טוב לפורום . בקיצור : נראה יום חמישי איך הרכב , בכל מקרה את הגג של הרכב הוא עשה עוד לבעלים הקודמים וזה מחזיק מצויין .
הודעה אחרונה מאת ebari, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהוא יודע איפה אני יכול לקנות מנורות אחוריותל- Audi A3 וכמה זה עולה?
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- 3 תגובות
- 844 צפיות
שלום חברים! דוד שלי השאיר אצלי את האוטו שלו בכדי שאחליף לו את שתי ידיות הדלתות האחוריות (לא ניתן לפתוח את הדלתות מבחוץ אלא רק מבפנים, והאוטו הוא יונדאי אקסנט 95). הבעיה היא שהצלחתי לפרק את הפאנל הפנימי (זה שיש עליו את הידית הפנימית והמנואלה של החלון), רק שאת המנואלה של החלון לא הצלחתי לפרק וזה תקע אותי. אני יודע שיש קליפס שנקרא "אומגה", וגם אני יודע בדיוק איפה הוא נמצא, אבל איך מפרקים אותו...??????? תודות לעונים...
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
מד טורים בקליאו
מאת Nis- 1 תגובות
- 887 צפיות
שלום, מד הטורים בקליאו שלי בתחילת הנסיעה מתפקד כרגיל אבל לאחר 5-10 דק' הוא שובק מכלל פעולה . מהי סיבת הבעייה? מדובר בקליאו דור ראשון שנת 95 , אוטמטית. תודה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני משתדל בדרך כלל לא לעבור את ה5000 4500 אבל אני לא יודע עם זה מוגזם בשבילה או שאפשר יותר. במד סל"ד הקטע האדום מתחיל מ 6 או 7 אלף (לא זוכר כרגע) אבל אני גם יודע שהיא כבר לא צעירה. בקיצור איפה הגבול? דרך אגב זה 309 1.6 88
הודעה אחרונה מאת No Nick.inc, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מלבד למשוך את ההילוך עוד קצת ולמה אני צריך אותו חוץ מבעליות שאני מפעיל אותו כדי שלא יכניס להילוך רביעי
הודעה אחרונה מאת punto_gt, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אחותי מוכרת את הרכב שלה מדגם פיאט פונטו לפני שנתיים היא עברה תאונה שבה הוחלפה קורת הרוחב הקדמית.. לפי השמאי וחברת הביטוח לא הייתה פגיעת קצה שלדה או פגיעה בקורות האורך בבדיקה לפני מכירה שנערכה אתמול ב"מכון סהר" נאמר לקונה לעתיד שקורת רוחב זה לא נחשב שאסי.. אך בבדיקה שנערכה היום במוסך "ראלקס" באשדוד נאמר לקונה אחרת שיש שאסי עקב החלפת קורת רוחב... מי מהם צודק? נ.ב אפילו הם התווכחו בינהם.. עמית? איציק?
הודעה אחרונה מאת punto_gt, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה עושים?????????? הרכב הוא רנו קליאו
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נתקלתי במונח הזה בשיטוט איפשהו (לא זוכר איפה), מישהו יכול להסביר מה ההבדל בינם לפיוזים ה"רגילים" ?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
מי מחובר 18 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 864 אורחים (הצג רשימה מלאה)