טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,233 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא,לא מתכוון לשינוי מתלים (בולמים,קפיצים). אני מתכוון לשינוי מידת צמיג (רוחב,חתך,סוג צמיג) ושינוי קוטר ורוחב חישוק. האם אלה יכולים להקטין/להגדיל את הסיכוי לתת-היגוי ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים חבר שלי , יש לו פיאט אונו שנת 93 הזרקה ... עכשיו האוטו לא מתניע לו , יש רעש של סטרטר , אבל לא מתניע... מה יכולה להיות הסיבה? (ויש דלק באוטו) תודה מראש לעוזרים שבת שלום - תומר
הודעה אחרונה מאת civic, -
אוטומט לידני
מאת elad1299- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הרעיון עדיין לא בדרך ליציאה לפועל, אבל השאלה היא כזאת: האם זה אפשרי להחליף גיר אוטומאטי בגיר רגיל? במה זה כרוך? האם זה שווה את הטרחה? האם זה יאיץ את הבלאי במנוע? טיפולים יותר תכופים? צריכת דלק לא ממש נורמלית? והכי חשוב מה הנזק?(בערך) בתודה מראש. אלעד
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, בעקבות כך שדפקו לי את האוטו בחניה אני מחפש מוסך פחחות וצבע טוב באזור חולון (תיקון טמבון שנשבר) התיקון כמובן על חשבון הפוגע ככה שהשיקול שלי הוא איכות בלבד. מה אתם אומרים על המוסך של סובארו אזור, או של סובארו יפו ? יש להם מחלקת פחחות ? האוטו המדובר הינו סובארו אימפרזה 2001 תודה, יאיר
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם פיאט פונטו שנת 95 דגם SX עם 75 כ"ס כאשר אני לוחץ על דוושת הדלק ומרפה מורגשות קפיצות ברכב ופעולת מנוע אינה "חלקה" בהתחלה חשבתי שהבעיה היא באינג'קטורים, אבל המוסכניק (א.א. רול) אמר שצריך לשים תוסף לדלק והמליץ על התוספים שמוכרים בתחנות הדלק האם כדאי? איזה תוסף מתאים לדגם הזה ואיפה אפשר לקנות אותו? תודה רבה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת YavinR, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מה אתם חושבים על מישלין primacy מידות 205/55/R16 על פזו 307 XS
הודעה אחרונה מאת madmax, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
די במקרה גיליתי שבצמיג הרזרבי בפונטו שלי (של פיירסטון, בן 3.5 שנים ולשמחתי לא השתמשו בו מעולם) יש פגמים בדופן שלו - באזור אחד יש נפיחות בצמיג ובאזור אחר ובאותה דופן יש שקע. כל זאת בדופן שפונה כלפי מעלה בתא המטען. הצמיג הרזרבי הוא מסוג "צר" או "חוסך מקום". לפני כמה חודשים גיליתי שלחץ האוויר בו הוא 15 במקום 61, לא מזמן דאגתי למלא אוויר ללחץ הדרוש. מה דעתכם על העסק - האם מיקומו של הצמיג בפח האשפה? ואם כן היכן קונים צמיגים כאלה - בכל פנצ'רייה רגילה לפי המידה שמצויינת על הצמיג? תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת student, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב, לפני כחודש וחצי, ביצעתי החלפה של ארבעת רפידות הברקס , קניתי סט שלם של בנדקיס והם תפקידו יפה - במשך שבוע. לאחר מכן, החלו חריקות, מה שלא הפריע ל בצורה משמעותית מכוון שהברקסים עוד היו חדשים... תוך פרק זמן קצר, החריקות האלה הפכו לרעשים בלתי נסבלים בעצירה ולו אפילו עצירה קלה ביותר. לקח לי קצת זמן, והרבה אנשים סבלו ממני בכביש מררעשי בלימה מחרישים ואתמול החלטתי לבדוק את פשר העניין, ראשית בדקתי האם הרעש מגיע מאחורה או מקדימה, והתברר שהוא הגיע אך ורק מקדימה. טוב, למוסך , מורידים גלגלים, פותחים את בית הרפידות...ו...הפלא ופלא, אך ורק בצד אחד, רפידה אחת נשברה , יותר נכון התפוררה. שאר הרפידות היו במצב מצויין לגמרי. בעצבים רבים, החזרתי את הרפידות הישנות , ודרשתי פ…
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
- 24 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום . ברשותי מנוע 4 פעימות 130CC של חברת Robin . אני מנסה להדליק אותו על ידי סיבוב הפולי עם רצועה ממנוע קטן אחר , אך ללא הצלחה (אין לו כבל משיכה ). הגעתי למסקנה שאין סיבה שהוא לא יעבוד מבחינה מכאנית אלא בעייה חשמלית (לאחר בדיקה פנימית וחיצונית והחלפה והשחזה של הדברים הרלוונטים) , לקחתי את החוט שמתחבר לפלאג וניסתי לראות אם יש ניצוץ כאשר נוגעים בגוף המנוע , ויש ניצוץ . עכשיו לקחתי את הפלג וחיברתי לו את החוט ונגעתי בגוף באותה נקודה .. ונאדה .. אין ניצוץ בין המתכות של הפלאג. אז נגעתי עם המוט שעובר לאורכו של הפלאג בגוף והפלא ופלא יש ניצוץ . החלפתי כבר 3 פלאגים דנדשים . האם מישהו יוכל לומר לי מה הבעייה ? תודה מראש לעונים ... Obelix
הודעה אחרונה מאת Obelix, -
חוות דעת של בעלי קוני צהובים
מאת Guest brk-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מעוניין לדעת האם הכיוון של הבולמים שווה משהו הבנתי שגם על כיוון הכי רך האוטו נורא קשה, זה נכון? וגם, צריך ל"חתוך" איזה "חיבור" ? יש עוד משהו ספיציפי בקשר לבולמים הללו? תודה ד"א, אני משאיר קפיצים אורגינלים. וכדאי שלא ימחקו לי את ההודעה, הרכב שלי אימפרזה טורבו 99.
הודעה אחרונה מאת alfa 33 turbo, -
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, כשאני נוסע אני מרגיש את ההגה רועד, גם כשהכביש ישר ובלי שום קטעי דרך לא טובים. מה יכולים להיות הגורמים ? תודה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כידוע רבים נוהגים לקנות מוצר ע"פ יוקרת שם המותג שלו , לעיתים קרובות מאוד ולא רק בנושא מכוניות- לאו דווקא השמות הממותגים ביותר הם בסופו של עניין הטובים ביותר, ואף בצורה מובהקת יותר ניתן ואפשר למצוא עסקאות משתלמות הרבה יותר עם לומדים כמה דברים בלי קשר ישיר לשם המותג. למשל בנושא צמיגים הנה כתבה בהמשכים ממעריב- שאותי לפחות לימדה הרבה מאוד נקודות מעניינות מאוד לגבי הסימולים ומשמעותם על הצמיגים. מ- TEMPERTURE ועד TRACTION ו TREADWEAR סימול עמידה במהירות וכו' אחת כותרות המשנה של הכתבה מתייחסת לכך כי ניתן למצוא צמגים שאינם נופלים ואפילו עולים לעיתים על מותגי העל - וחשוב מכך הם בטיחותיים ובעלי אורך חיים רב יותר. מישהו יכול להוסיף נתונים לגבי המפרט של FIRES…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם ! מישהו יכול להגיד לי איזה שלדה טובה יותר , MK1 או MK2 ? ואיזה מבין שתי הרכבים הוא בסיס טוב יותר לשיפורים??? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי רכב מסוג סופר לאנסר שנת 1997. המדחס מאוד מרעיש לי, ואני רוצה להחליף אותו, אך אינני יודע מה סוג המדחס. האם זה 507 או 508 או האם בכלל סוג שונה. אשמח אם במידה ומישהו יודע ישתף אותי. תודה מראש. שבת שלום, אורן.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
השבוע קניתי 106s16 בעל הרכב הקודם תדלק 98 מה אתם חושבים אם אני יעבור ל 95 כי הוא הרבה יותר זול ואני רוצה להעביר איך אני מעביר ? תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת Mickael Meyer, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חיפשתי קצת בארכיון של הפורום נתונים והמלצות לגבי השוואה בין שני סוגי השמנים ולא מצאתי יותר מדי מקורות להשוואה. האם יש יתרונות ל-15 מה עדיף בחישוב עלות מול תועלת? עד כמה אם בכלל ה-10 עדיף על ה-15 מבחינת ביצועי המנוע וכן לגבי נקודת הארכת אורך חייו? (למרות שהמשווקים דוחפים בד"כ את היקר יותר שמעתי כבר מישהו שטוען שליונדאי גיר רגיל עדיף 15) מה דעתכם למשל אצלי ביונדאי ידני- ואני מניח שהשאלה תקפה גם ללא מעט רכבים מיני משפחתיים אחרים או בסגנון? האם יש השלכה לגבי האיזור- נאמר איזור לח (נגיד מישור החוף למול יבש יחסית כמו (רושלים והנגב?
הודעה אחרונה מאת ברקן, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי כריות אוויר ברכב, כאשר אני פותח את הסוויטצ', הנורה של כריות האוויר נדלקת לכמה שניות, ואז נכבית. אמרו לי להתניע את הרכב רק לאחר שהנורה כבוייה, האם זה נכון ? ואם כן, מדוע ?
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בשיטוטי באינטרנט מצאתי את זה : http://www.activatech.co.uk/ ושם כנסו לENGINEERING... תמצאו שם את זה : מה שעשו שם מאוד פשוט לקחו יאריס TS חביבה, ו"דחפו" לה מנוע של סליקה... משהו קטנטן... 1.8 ליטר... 180 כ"ס... נשמע מעניין ולעניין שלשמו התכנסנו - חיפשתי מידע ברשת לגבי הנמכה של היאריס (לא לצחוק! ), בולמים כאלה ואחרים וכו'... ונתקלתי במשהו מעניין - רוב חברות הTUNING ממליצות , יחד עם ההנמכה גם להחליף ג'אנט + צמיגים ל195/45/16 או 205/45/16 (כשהראשון 16*6.5" והשני 16*7.5"). יש למישהו מושג למה זה? מה הבעיה בהנמכה על הג'אנטים המקוריים?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
סקירה קצרה... כידוע ישנם 3 סוגי דלק באוקטן גבוה בארץ 99 - משווק ע"י "סונול", 98 דרגון - משווק ע"י "דלק" (הצטרף מאוחר יותר) ו- 98 - משווק ע"י כל שאר החברות. לפני כשנה+ החלטתי לבדוק את טיבם של הסוגים (במקור חיפשתי ת"ד טובה) לאוטו שלי קליאו ספורט (כידוע לא צריך יותר מצרפתיה עם יחס דחיסה גבוה כדי לבדוק את איכות הדלק ). בחרתי בשתי תחנות "פז", שתי תחנות "סונול", שתי תחנות "אלון" ושתי תחנות "דלק" כולן פחות או יותר באיזור שלי. יצא לי בערך חודשיים לתדלק בכל תחנה, תוך כדי שאני שומר על עיקביות (זמן מוקצב רק בתחנת דלק אחת) ממלא בערך אחת לשבוע, שזה אומר בכל תחנה לפחות 8 פעמים. הבדיקה עצמה היא לא מיקצועית, אבל רוב החברה כאן יודעים שאפשר להרגיש טוב מאוד את א…
הודעה אחרונה מאת Avi L, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
האם חובה להדביקה ? אפשר לשמור בארנק ? האם אפשר למקם אותה בכל מקום בחלון ? סתם שאלות טיפשיות על הבוקר אבל בכל זאת רצוי לדעת. שמוליק
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז ככה בקורסה שלי יש בעיה. בבלימה ננעל לי גלגל האחורי שמאלי, הימני לא גם כן בנגיע אחרי נסיעה תוף שמאלי חם יותר מימני, אני חושב שיש בעיה בקליפר השאלה אם יש ארקת תיקון לקליפרים אחוריים ו כמה היא יכולה לעלות. גם כן שאלה איך מחליפים נוזל בלמים לא במוסך אצמאי. תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
שימוש ב 44K
מאת RacerX- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכם. אני רוצה לנקות קצת את מערכת הדלק באוטו שלי (קליאו, הזרקה) וחשבתי לעשות את זה עם 44K. הבנתי שההמלצה היא למלא אותו עם רבע מיכל דלק ולנסוע עד קצת אחרי שנדלקת נורית התראת הדלק. אם מישהו מכיר מקום זול לקנות את זה בב"ש (קרי - לא אוטו דיפו), אני אשמח לשמוע. תודה
הודעה אחרונה מאת nis1, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ובכן, לא מזמן קניתי סקסו 2000 (שנה לא מנוע.. ) מזל טוב לי !!! :smilecol: ובזמן הקרוב היא אמורה להיכנס לטיפול תקופתי ! רציתי לדעת איזה מוסך הכי מומלץ לצרפתיות כמו שלי באזור אשדוד Thanks
הודעה אחרונה מאת Maserati, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם האם מישהוא שמע על מוסך זרח שממוקם בבני ברק .??
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני צריך גיר חדש ובמוסך שלי נתנו לי הצעת מחיר: 1500 ש"ח כולל עבודה כולל אחריות(גיר מיבוא כך נאמר לי). איך המחיר? מדובר ב106 XSI 1600. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת theshadowmaster, -
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כפי שכולם יודעים קניתי 106XR (לא מצאתי ראלי נורמאלית). ולענייננו: המידה שה XR באה איתה היא 165/70-13, ואני רוצה לרדת בחתך (ומן הסתם לעלות בקוטר החישוק). המידות שבאות בחשבון (מידות סטנדרטיות של פז'ו - אני רוצה להיות חוקי לגמרי ולא לחרוג) הן 175/65-14 או 185/55-14 המנוע אומנם חלש יחסית, ולכן אני לא רוצה לעלות יותר מדי במידת הרוחב, אבל גם 175 היא מידה סטאנדרטית לרכבים עם מנוע כזה (פז'ו 106, 206) וגם 185 (C3, פז'ו 106) - כך שכנראה מבחינת פז'ו גם צמיג 185 מתאים למנוע הזה. בקיצור: אשמח לשמוע קצת תגובות לגבי ההשפעות של שינוי כזה. Fazer (קצת מבולבל)
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
פגיעה בשאסי?
מאת madmax- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לחבר היה פנצ'ר בגלגל אחורי של 206, פעם ראשונה שלו והוא הרים את האוטו עם הג'ק רק שהוא שם את הג'ק לא איפה שצריךת בקורה אלא מאחורה יותר ..הוא התחיל להרים ולא הרגיש שמהו מתכופף , רק כשרצה להוציא את הגלגל שם לב שהבית של הגלגל, החלל הזה התעקםת הוא הוריד תאוטו בחזרה ונתן לזה קצת מכות עם היד וזה די חזר למקום..הכל בסדר כרגע, האם נגרם נזק? ולמה?
הודעה אחרונה מאת theshadowmaster, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי קליאוB ידנית 1400 16V. רציתי לשאול האם מישהו מכיר את מוסך חלוצי בקרית אתא? זהו מוסך מורשה של רנו. ההתלבטות היא בין חלוצי לבין המוסך המרכזי של קרסו בצומת וולקן. תודה מראש על כל התייחסות בנושא. ודרך אגב אחלה פורום יש לכם פה, כבר הרבה זמן צופה פאסיבית והיום החלטתי להצטרף סוף סוף
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לפני יומיים החנתי את ה106 שלי בחניה שליד הבסיס שלי ביפו, כשחזרתי קלטתי שמישהו נתן לי מכה בכנף של הרכב זה האזור שנפגע בתמונה קצת מעל המכסה דלק נהיה שם שקע בצורת קו האם יכול להיות שמשקע עמוק כזה יכול להיות פגיעה בשלדה בגלל לחץ שפעל על הכנף? פשוט מישהו הפחיד אותי שזה שאסי ושכל יריקה על הכנף האחורית זה שאסי. יש אמת?
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 2 תגובות
- 870 צפיות
מיצובישי 91' לנסר סטיישן אני עומד להחליף את הגיר האוטו' וקיבלתי שתי הצעות: 1. גיר מיבוא 1800 שח + 500 שח הרכבה. 2. גיר מפירוק 1500 שח + 800 שח הרכבה. מה עדיף פירוק או יבוא? יש עוד דברים שכדי לדעת/להתעניין לגביהם חוץ מאשר מוצא הגיר? תודה מראש Bull.
הודעה אחרונה מאת kompy,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 993 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- EliC25
- הדיין
- santiago
- ELI001
- SurfHigh
- daniel.asu
- לירון .ה.
- eladns
- discoTD5
- garicho
- Pavlik
- 133hp