Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די במקרה גיליתי שבצמיג הרזרבי בפונטו שלי (של פיירסטון, בן 3.5 שנים ולשמחתי לא השתמשו בו מעולם) יש פגמים בדופן שלו - באזור אחד יש נפיחות בצמיג ובאזור אחר ובאותה דופן יש שקע. כל זאת בדופן שפונה כלפי מעלה בתא המטען.

הצמיג הרזרבי הוא מסוג "צר" או "חוסך מקום". לפני כמה חודשים גיליתי שלחץ האוויר בו הוא 15 במקום 61, לא מזמן דאגתי למלא אוויר ללחץ הדרוש.

מה דעתכם על העסק - האם מיקומו של הצמיג בפח האשפה? ואם כן היכן קונים צמיגים כאלה - בכל פנצ'רייה רגילה לפי המידה שמצויינת על הצמיג?

תודה מראש!!

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

קשה לחוות דעה על צמיג חליפי "קטן"(להבדיל מצמיג רגיל) מבלי לראותו.

פנה אל התקריה הסמוכה לביתך/עבודתך לקבלת יעוץ.

אורך השנים של צמיג "קטן" אינו שווה לזה של רגיל, הוא אמור להיות בעך פי שניים ממנו.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מנסיון

גם צמיג שיש לך בבגאז' ולא היה בו שימוש נאכל.

ויש על הצמיג תאריך יצור, זה שהוא אצלך 3.5 שנים זה לא אומר שאורך חייב 3.5 שנים

יש אפשרות שהצמיג בהרבה יותר זקן.

אני הייתי ממליץ ללכת לפירוקיה לקנות ג'נט פשוט שמתאים לרכב שלך,

אולי יתפוס מקום, אבל שווה כי אם יש לך פנצ'ר ואתה נתקע עם הגלגל רזרבי הדק זה מרגיז כי אסור לך לעבור את 80 קמ"ש, וגם הנסיעה מרגיזה.

ובכל מקרה תעבור באיזה פנצ'ריה דחוף .

פורסם

קח בחשבון כי קיים סיכון שמדובר בסדרה השייכת לצמיגים הקטלניים של FIRESTONE - כרונולוגית מדובר בצמיגים שיוצרו באותה תקופה של השערוריה הגדולה בעקבות תאונות קטלניות בארה"ב.

*בכל מקרה - כפי שתראה בכתבה של מעריב שצירפתי- באחד הקישורים : גם אם צמיג לא היה בשימוש מתקיים בו בלאי בשמשך הזמן לעתים עד רמות של סכנת שימוש חמורה.

פורסם
קח בחשבון כי קיים סיכון שמדובר בסדרה השייכת לצמיגים הקטלניים של FIRESTONE - כרונולוגית מדובר בצמיגים שיוצרו באותה תקופה של השערוריה הגדולה בעקבות תאונות קטלניות בארה"ב.

אין שום קשר בין הפרשה הנוראית של צמיגי פיירסטון לבין הצמיג שלי. הריקול ההוא מתייחס לצמיגים שיוצרו באחד מהמפעלים האמריקאיים של פיירסטון-ברידגסטון ולמידות שונות לגמרי. הצמיג שלי יוצר אמנם באותה תקופה אבל במפעל האיטלקי.

בכל מקרה תודה ואני אבדוק אצל צמיגאי מה המצב.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...