Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כריות אוויר ברכב, כאשר אני פותח את הסוויטצ', הנורה של כריות האוויר נדלקת לכמה שניות, ואז נכבית.

אמרו לי להתניע את הרכב רק לאחר שהנורה כבוייה,

האם זה נכון ? ואם כן, מדוע ?

פורסם
אינני רואה כל סיבה הגיונית להמתנה הזו, אלא אם קיים ברכב מצת להט(דיזל).

עמית

כאשר נסעתי על רנו אקספרס (דיזל) היה צריך להניע את הרכב רק לאחר כיבויין של שתי הנורות (מצת להט וכרית אויר)

פתח את ספר הרכב ובדוק, זה אמור להופיע שם

SENA לשעבר

פורסם
יש לי כריות אוויר ברכב, כאשר אני פותח את הסוויטצ', הנורה של כריות האוויר נדלקת לכמה שניות, ואז נכבית.

אמרו לי להתניע את הרכב רק לאחר שהנורה כבוייה,

האם זה נכון ? ואם כן, מדוע ?

אין צורך.

נורת כרית האויר דולקת אחרי שמדליקים את מתג ההצתה למשך כ 4-8 שניות (תלוי בדגם רכב).

בזמן הזה, מחשב כרית האויר בודק את כל מעגלי ההתקנים הפירוטכניים. וכאשר הוא מוצא אותם תקינים, הנורה כבית.

אין חשיבות להתנעה או להמתנה לנורית שתכבה.

פורסם

רגע , בדיזל צריך להמתין עד שהחוט להט יכבה (הנורית)

בבנזין אני יכול להניע ישר ? או שעדיף לחכות 3-4 שניות?

תודה מראש תומר.

יוצא לריס?

פורסם
רגע , בדיזל צריך להמתין עד שהחוט להט יכבה (הנורית)

בבנזין אני יכול להניע ישר ? או שעדיף לחכות 3-4 שניות?

תודה מראש תומר.

במנועי דיזל מומלץ לחכות עד שנורית ה"סליל" תיכבה. ורק אז להניע את המנוע .

במנועי בנזין מוזרקים אין צורך. אך בהתנעת בוקר או לאחר מספר שעות , מומלץ להמתין שניה שתיים אחרי הדלקת מתג ההצתה כדי לאפשר ללחץ דלק לעלות בצנרת ובמזרקים, זה יאפשר התנעה קצרה יותר.

• תוכן חדש...