טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,233 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המסכנה קצרה בנשימה שלה... COLD INTAKE יעזור?
הודעה אחרונה מאת nis1, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בוקר טוב, רוצה אני לשמוע דעתכם בנוגע לעלות הטיפול והעבודה. הנה פירוט החלקים: מסנן שמן - פביה AUB עלה 61.50 ש"ח. מסנן אוויר - עלה 135 ש"ח. נורה בננה - 2.80 ש"ח. נוזל קירור - 17.50 ש"ח. שמן מנוע - W15/40 עלה 61.30 ש"ח. עבודה - 261 ש"ח. סה"כ כולל מע"מ - 631 ש"ח. מדובר בפביה 16v.(הרכב עבר 19550 ק"מ - בן שנתיים וקצת) בתודה אוראל
הודעה אחרונה מאת Blue Beetle, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המושבים האחוריים נפתחים באותה שיטה אבל הבעיה היא שאני לא יודע את השיטה
הודעה אחרונה מאת fz1, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי פז'ו 205 ג'י.אר. 1400 שנת 93 קרבורטור שצורכת דלק 1:10, נסיעה 80% בעיר אז רציתי לשאול האם זה נורמלי? שמעתי שדגם שלי אכול בערך 1:14 לגבי צמיגים וג'אנטים: האם יש אפשרות לקבל אישור לשים 195/50R15 האם כדאי בכלל? יש לי בעיית חשמל שהיא בעצם באה מהאלטרנטור. כשאני נוהג אם אורות דלוקים, אז האור כל הזמן קופץ חלש/חזק, כמו כן גם המאוורר של חימום. אתמול ניתקתי את האלטרנטור מהמנוע והבעיה נעלמה. זאת אומרת אלטרנטור לא עושה את העבודה שלו. יש גם טעינת יתר של המצבר. כמה יכול לעלות אלטנטור? האם זה לא קשה לטפל בו לבד, בלי להחליף אותו? אם מישהו יודע כמה עולים פנסים קדמיים אשמח לשמוע את המחיר. איפה אני יכול לקבל אישור לשינוי צבע? הצבע שלי הוא אפור ואני…
הודעה אחרונה מאת rOOmUSh, -
-
- 5 תגובות
- 8 אלף צפיות
שלום לכם. האם חיבור של נפח מנוע עם כח סוס נותן את "כח" הרכב ? או שכח סוס מביא בחשבון את נפח המנוע ? מה חשוב יותר לנסיעות ארוכות ? האם נפח 1800 עם 90 כ"ס שווה ערך ל- נפח 1600 עם 100 כח סוס ? אודה לכם אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בבלגן...
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 957 צפיות
טוב, קראתי את כל 87 השרשורים בהם מופיעה המילה "44K" (הרגע עלה ל-88 ), ומצאתי מכל הבא ליד כולל השרשור המשעשע הזה (לקרוא מאיפה ש-ishpuz נכנס), אבל לא מצאתי את מה שחיפשתי. אי לכך אני נאלץ להוסיף טחינה קלה נוספת לנושאים שכבר נטחנו עד דק. הרכב שלי בקרוב בן שנה ועבר כ-20K, כמובן טופל 15K במועדו. בכוונתי להשתמש באחד מהתוספים לניקוי מזרקים (LM או STP) וכן ב-44K בתצורתו העדינה (כלומר באמצעות הוספה למיכל). כל הנ"ל מבוצע בתור תחזוקה מונעת, כיוון שאני לא מניח שהרכב הספיק לצבור פיח ולכלוך בכמות משמעותית. להבדיל מכל שאר הרכבים שדוסקסו בעניין ה-44K, הרכב הנ"ל מוגדש. בניגוד לחלק ניכר מהרכבים שדוסקסו (ובכלל מהרכבים בפורום, כמדומני) לרכב יש ממיר קטליטי צעיר בריא ורענן שאין לי כ…
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם יש לי בעיה יש לי טויוטה קורולה 95 ידנית עכשיו הבעיה שלאחרונה האוטו נוסע על 40 ליטר בערך 300 ומשהו ק"מ זה מאוד מוזר פעם לא היה ככה! מה יכול להיות הסיבות? הכל נראה תקין!
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה-זו הודעה ראשונה שלי בפורום אף על פי שאני חולה רכב מגיל 0. הבעיה היא כזו: יש לנו היילקס שנת 96 שעבר חצי מיליון ק"מ-לא הוחלף מנוע וגם לא נפתח כנ"ל הגיר. הרכב עושה 1:6/1:7 בערך, איך ניתן לטפל בזה. ראיתי פה שאפשר לעשות טיפול עם K44 וליקווי מולי או משהו כזה-האם ניתן לעשות טיפול כזה גם לרכבי דיזל? אילו עוד דרכים יש להפחית את צריכת הדלק או חומרים אחרים? נ.ב יש לנו גם קורולה שעשתה 170000 ק"מ (מודל 97)-והצריכה שלה היא 1:10 בערך, האם ניתן לעשות לה טיפול דומה, שמעתי על משהו שנקרא אינפוזיה... בתודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תוצאת בדיקת הבלמים יצאה שלילית ובעל הרכב לא מעוניין להשאירו שם ? אוקיי, אני אחדד את השאלה. קודם זו הייתה שאלה כללית והתשובה עליה היא דיי פשוטה. מוסך מורשה מחויב לדווח למשרד התחבורה על רכב שתוצאת בדיקת הבלמים או כל מכלול בטיחותי אחר לא תקין. עכשיו לסיטואציה : נניח וקיים מכונאי בעל תעודות והסמכות. יום אחד אותו מכונאי הסתובב לו להנאתו באיזור המוסכים ומיכוון והוא עצלן, הוא החליט לקפוץ למוסך ולבצע טיפול. בבדיקה, גילו שהרכב חייב להחליף את מכלולי הבלמים כיוון שאותם מכלולים מהווים סכנה בנסיעה. בעל הרכב מעדיף לטפל בעצמו ברכבו כיוון שהמחיר לו הוצע גבוה מידי. המוסך ממליץ לבעל הרכב להשאיר את הרכב לטיפול אחרת הוא מחויב להודיע למשרד התחבורה שהרכב עבר בדיקת בלמים אך לא טופל…
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 14 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
רציתי לשאול...... זה מנוע מכני של מפוח אויר - מעיף עלים וכלו מיני שטויות עם רוח חזקה. רשום עליו חשוב ביותר "להשתמש עם שמן T2 2% עם בנזין. אז איזה סוג דלק זה ? 95? 96? ואם זה 95 ואני ישים 96 המנוע לא יעבוד? ואם אני ישים 95 והמנוע 96 זה לא יעבוד? וכמה כוח סוס המנוע לדעתם?? תודה. תמיר
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. יש לי שסתום פריקה של פורג' ברכב. אני לא ממש אוהב את הצליל שלו... אבל דווקא מאוד אהבתי את הצליל של ביילי. מישהו יודע מה מחיר הביילי? אמרו לי בסביבות ה 750? זה יקר? זול? כמה עולה פורג' היום? האם אחד מהם טוב יותר מהשני? האם יש סיבה שלא כדי לי להחליף? תודה
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ידעתי שיש נזילה קטנה, אבל כשמסתכלים כל יום על השעון ברכב לא שמים לב להבדל אז הפסקתי להסתכל שבוע. אתמול ראיתי שבאמת חסר והיום בבוקר כשהמנוע קר בדקתי במדיד, בהחלפה האחרונה וידאתי שהשמן מגיע עד למקסימום העליון (לפני כ 5 אלף ק"מ שזה 3 וחצי חודשים בערך) והיום במדיד זה היה בין המקסימום העליון לתחתון, ראיתי גם שכל האגן שמן נראה רטוב. בהחלפת השמן האחרונה לא הוחלפה שייבה נכושת בסגירה של האגן שמן, האם זאת יכולה להיות הבעיה? או שלא סגרנו טוב מספיק את הבורג? בנוסף רציתי לדעת למה אצל חבר המדיד שמן תמיד עולה טיפה למעלה אחרי נסיעה (הבנתי שזה משהו שקשור לגזים ולפילטר באגן שמן) האם החלפה של הפילטר באגן שמן תעזור?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
האם קיים מנגנון הידראולי האחראי על העלאה והורדת הרכב בסיטרואן קסנטיה, כמו שיש בסיטרואן BX? והאם אפשר לנסוע כשהיא מורדת או שהמנגנון מעלה אותה אוטומטית עם התנעת המנוע?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- 1 תגובות
- 930 צפיות
צבעי/פחח "הבטיח לצבוע בצבע מקורי" איך הוא יודע מה הצבע? נכון י ש לוחית ועליה כתוב הצבע 171 אז מה? באינטרנת מצאתי טבלת תרגום 171=צבע תפוז ראלי ???? ברשיון בכלל כתוב בורדו - שזה בטבלאות האינטרנט בכלל קוד 211. הצבע ה"שרוף " בחוץ לא דומה לצבע בפנים! אז איך עולים על צבע מקורי?? (וולו 144)
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כשאני מנסה להתניע יש צליל מוזר מהמנוע, נשמע לי כמו מצתים (באוזן הבלתי מיומנת והידע הלא קיים שלי במכונאות ) מה שכן, הרעש דיי מזכיר את הרעש של המצתים שמדליקים את הגז בתנור.. אורות\רדיו\צפצפה עובדים , אז אני מניח שזה לא המצבר... הרעש בא מכיון המנוע מה אפשר לבדוק\לעשות בלי הרבה ידע במכונאות לפני שאני מרים טלפון למכונאי? בתודה.
ג'אנטים+צמיגים 1 2
מאת FifthGear-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
התמונות מדברות בעד עצמן העבודה נעשתה בהיפר צמיג בצומת סגולה פתח תקווה 16 אינצ'-oz racing supertourismo wrc צמיגי קומהו kh11 195/45 חג שמייח
הודעה אחרונה מאת Ilans, -
-
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
איפה אני עושה אתה זה? כמה אמור לעלות? חוקי או לא? לפי מה שהבנתי זה יכול להיות סיבה טובה להורדה הכביש...
הודעה אחרונה מאת NWA, -
- 0 תגובות
- 731 צפיות
לאחר החלפת מנוע צעדים וחיישן טמפרטורה חל שיפור אך לא מספיק. אותרה יניקת אוויר מתושבת גומי מתחת למערכת הזרקה. התושבת הוחלפה על ידי.(עלות 230ש"ח) עלות נדרשת במוסך סיאט מרכזי בנתניה 350ש"ח +160 ש"ח +מע"מ! חל שיפור משמעותי אך בכל זאת נשארה בעיה קטנה נוספת.. הסרק יציב עומד על 800סל"ד אך כבה לפעמים בעת עצירה. אנסה מחר לנקות מצערת. בברכה צביקה קרבורטור נתניה
הודעה אחרונה מאת zvika_v, -
- 25 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ב-3 הטיפולים האחרונים הוחלפו דיסקי הבלימה + רפידות בהפרשים מאוד קטנים של קילומטראז'. לפני 10,000 ק"מ הוחלפו 2 הדיסקים מקדימה, ובטיפול האחרון לפני שבוע בערך הוחלף שוב דיסק או שניים. נראה לכם הגיוני? סה"כ הבלמים עוברים שימוש קצת יותר מאסיבי מהממוצע אבל עדיין לא בלימות מטורפות שיצדיקו החלפת דיסקים בתדירות כזאת. אני מדבר על דיסקים ולא רפידות למי שיש ספקות. הרכב מטופל במוסך מורשה של מאזדה בסגולה פ"ת. באיזה תדירות אתם מחליפים דיסקים בספורטיביות שלכם? (מי שיש לו ספורטיבית כמובן). תודה, אורון.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 1 תגובות
- 880 צפיות
האם ידוע למישהו אם מנוע של אונו 45 /60/ 70 יתאים לפיאט 127 מבחינת מכנית- תושבות חיבור לגיר וכו'?
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בעקבות שרשור אחר שמתי לב שלפורד פיאסטה CLX יש כ 59 כ"ס. לסקסו דיזל שלנו יש גם כן כ 59 כ"ס. ברור לי שהסקסו תיהיה חסכונית הרבה יותר, אבל משהו אחד מעניין אותי - איזה מהן תיהיה מהירה יותר? חשוב לציין - הסקסו היא דיזל, לא טורבו דיזל - ככה שהרבה מומנט אין לה. האם בגלל שהמנוע של הפיאסטה הוא בנזין, הוא ינשום טוב יותר?
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
(שאלה עבור חבר) חבר שלי קנה לפני שבועיים לאנסר 93 אוטומטית, ונאמר לו לעשות ניקוי קרבורטור. תוך כדי הניקוי במכון קרבורטורים גם החליפו לו צ'וק (נזק - 400) ונודע לו שיש לכלוך ומשקעי חלודה במיכל הדלק. בינתיים, המלצתי לו לא להגיע למצב של מיכל ריק לפני תדלוק. ולשאלות: 1. על מה בדיוק מעידה חלודה במיכל דלק? משהו חמור יותר מסתם מיכל ישן? 2. האם ניתן לבצע טיפול מסויים למיכל במקום להחליף אותו? 3. אם צריך להחליף - מה הנזק הצפוי? (מדובר בסטודנט תפרן, אלא מה ) בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה... לפני חודש בערך החלטתי לשדרג את הגלגלים שלי הרכב שלי... מ-"15 ל"17 מפה לשם בירורים והוחלט על מידת צמיגים 215/40/17 מבירורים נוספים על סוג הצמיג הוחלט על שתי חברות עיקריות: * טויו פרוקסס t1s *קומהו אקסטה סופרה/MX לפני יומים קיבלתי את הקומהו אקסטה סופרה (700 שקל לצמיג דרך אגב..) אבל היתה טעות וקיבלתי מידה 215/45/17, החלטתי בינתיים, עד שאני יקבל את המידה שרציתי, להרכיב ולראות איך הוא יושב על הרכב... אז בעקרון הכל טוב ויפה הצמיג+הג'אנט נכנס בבית הגלגל.. רק שהרווח שנשאר בין הצמיג לדפנות הבית גלגל הוא פחות מאצבע... ומה שקורה זה שכשמתישבים שני אנשים ברכב הצמיג נוגע בבית הגלגל... בכל אופן אחרי שנוכחתי לעובדה הזאת החלטתי לשנות את החתך ל35 מכיוון שנ…
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני יודע שהפוליש מוציא כתמים שחורים! הווקס נועד למנוע הדבקות אבק ולהבריק את האוטו אז למה בעצם נועד הטפלון???? לדוגמא אני מחליט לעשות את 3 הדברים מה סדר הדברים שאני צריך לעשות?? פוליש -טפלון- ווקס פוליש-ווקס-טפלון תודה מראש לעוזרים! קובי.
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכם. אתמול בשעה טובה החלפתי תושבת מנוע עליונה ותושבת תחתונה מרכזית. 1. פיזית התושבת העליונה היתה קרועה, שקועה קשה מאוד לעומת החדשה. 2. בתושבת המרכזית התחתונה - אין הבדלים משמעותיים. זמן עבודה 1 שעה. 350 ש"ח אצל גאן. ארוע חריג : בעת סגירת התושבת העליונה לפלח המתכת המחובר למנוע והידוק קל מאוד נגזר הבורג. לא ניתן היה לסוע עם הרכב כאשר המנוע יושב עם בורג אחד בתושבת העליונה. מתוך התבוננות בבורג הגזור ונסיון של כמה שנים ...הבורג נגזר עקב החומר ולא הידוק רצח. שיחה עם גאן - לא עזר הוא לא לוקח אחריות אני חייב לרכוש חדשה. במילים אחרות - זין בעין. לקחתי מקדח 8 מ"מ קדחתי את השארית החוצה. לקחתי בורג, אום שייבה קפיצית. ההמשך ברור. ה…
הודעה אחרונה מאת saxo_boy, -
- 1 תגובות
- 735 צפיות
היום שוב נכנסתי לבדיקה של המזגן לאחר שלפני כ 3 שבועות בוצע וואקום והחדרת נוזל זרחני לאיתור דליפת הגז במזגן. הבעיה היא שלא נמצאה הדליפה, גם ע"י המנורה שאמורה להראות את הזרחן וגם ע"י מכשיר מיוחד המצפצף בעת גילוי גז. מה שקורה בנתיים זה ששוב מילוי לי גז עם חומר זרחני ושוב לחזור עוד שבועיים לבדיקה נוספת (לא שילמתי על המילוי החדש ועל הבדיקה הנוספת) מה שמוזר זה שבפעם הראשונה כן התגלתה דליפה והפעם לא, המדחס כן נכנס לפעולה מה שמצביע על הימצאות של גז במערכת אבל לא מספיק כדי לקרר טוב. יש למישהו אולי רעיון בעניין? נבדקה בריחת גז אפילו מהפתח המזגן בתוך הרכב. 106 GTI
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי גם שאלה בנושא שאני לוחץ באוטו קלאץ עד הסוף ומסובב את הגה ש/י אני מרגיש דפיקות קטנות על הדוושה של הקלאץ מי מה זה יכול לבוא?
הודעה אחרונה מאת DIAGON, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי בעיה כשאני נוסע במהירות מסויימת (לא רלוונטי כמה) מתחיל לי רעשים בסאן רוף כאילו הוא לא סגור טוב ואם אני נוגע בזכוכית טיפה אז יש יותר רעש כאילו נכנס יותר רוח! מה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול הבחנתי שאין לי אורות קטנים- האם הבעיה בטוח רק בנורות?
-
מוסך התלתן..
מאת t.e.s- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מישהו מכיר? הבנתי שהמוסך מומחה באיטלקיות? אני צריך מוסך מומחה למנועים... הרכב שלי פונטו GT
הודעה אחרונה מאת Tazio,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 993 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- EliC25
- הדיין
- santiago
- ELI001
- SurfHigh
- daniel.asu
- לירון .ה.
- eladns
- discoTD5
- garicho
- Pavlik
- 133hp