Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, קראתי את כל 87 השרשורים בהם מופיעה המילה "44K" (הרגע עלה ל-88 :)), ומצאתי מכל הבא ליד כולל השרשור המשעשע הזה (לקרוא מאיפה ש-ishpuz נכנס), אבל לא מצאתי את מה שחיפשתי.

אי לכך אני נאלץ להוסיף טחינה קלה נוספת לנושאים שכבר נטחנו עד דק. הרכב שלי בקרוב בן שנה ועבר כ-20K, כמובן טופל 15K במועדו.

בכוונתי להשתמש באחד מהתוספים לניקוי מזרקים (LM או STP) וכן ב-44K בתצורתו העדינה (כלומר באמצעות הוספה למיכל). כל הנ"ל מבוצע בתור תחזוקה מונעת, כיוון שאני לא מניח שהרכב הספיק לצבור פיח ולכלוך בכמות משמעותית.

להבדיל מכל שאר הרכבים שדוסקסו בעניין ה-44K, הרכב הנ"ל מוגדש. בניגוד לחלק ניכר מהרכבים שדוסקסו (ובכלל מהרכבים בפורום, כמדומני) לרכב יש ממיר קטליטי צעיר בריא ורענן שאין לי כל עניין להוריד אותו ו/או לגרום לו נזק.

השאלות הן:

1. האם רצוי בכלל להתחיל להתעסק עם התוספים ברכב 'צעיר' (כן, זה דוסקס, אך ללא תשובה מספקת)

2. האם התוספים מתאימים לשימוש ברכב בנזין מוגדש (לגבי דיזל מצאתי תשובה שלילית)

3. מה הסיכוי שהתוספים יגרמו לנזק כלשהו לממיר

בתודה ושאו ברכה ...

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

1. רק 44K, אין צורך ב LM/STP (מיותר. עדיף לעשות ניקוי אינג'קטורים במוסך כל שנתיים).

2. מתאים לדיזל (מוגדש ולא) ובנזין (מוגדש ולא)

3. ה 44K אינו מזיק לממיר הקטליטי.

במכונית שנוסעת ק"מ ממוצע ומעלה הסיכויים למשקעים במערכת הדלק נמוכים מאוד ולכן קל למצוא מכוניות עם ק"מ גבוה מאוד שנוסעות מצויין בזכות עובדה זו. חשוב לשים לב שבגלל שהדלק הישראלי אינו באיכות גבוהה במיוחד לעיתים יש מקרים בהם נדרש להשתמש בתוספים למניעת משקעים, במיוחד במכוניות שנוסעות מעט.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה איציק, 44K נרכש היום, יטופל כשיהיה חצי מיכל.

אגב, מאד מוצלח ככה לקבל תשובה כל כך ישירה חותכת וברורה לשאלה בפורום :!:

My responses are limited. You must ask the right questions

• תוכן חדש...