Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי 206 עם מנוע 1.4 ותיבה אוטומטית. מישהו יודע כמה יעלה להחליף לתיבה ידנית ואם זה בכלל אפשרי?

השקעתי באוטו הרבה ואני לא רוצה למכור אותו כל כך... אז פשוט למכור ולקנות ידני אחר לא כל כך בתוכנית.

אפשרי? יודעים איפה/איך?

תודה, דניאל.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

כמעט הכל אפשרי רק שזה יעלה לך הרבה הרבה יותר ממה שהשקעת ב206 שלך.

פרק כל מה ששמת אצלך וניתן לפירוק, תמכור, תקנה אחת ידנית.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אף אחד כאן לא יכול לתת לך מחיר מדויק מהסיבה הפשוטה שהעלות מורכבת משלל מרכיבים, חלקם לא צפויים ולא רק הגיר עצמו.

אני חושב שהמינימום שבמינימום זה 15 אלף ש"ח וזאת הערכה אופטימית.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
שלום.

יש לי 206 עם מנוע 1.4 ותיבה אוטומטית. מישהו יודע כמה יעלה להחליף לתיבה ידנית ואם זה בכלל אפשרי?

השקעתי באוטו הרבה ואני לא רוצה למכור אותו כל כך... אז פשוט למכור ולקנות ידני אחר לא כל כך בתוכנית.

אפשרי? יודעים איפה/איך?

תודה, דניאל.

ממה כל כך קשה לך להיפרד באוטו ?

זה לא שקשה למצוא 206 אחרת שמורה..

פורסם
אף אחד כאן לא יכול לתת לך מחיר מדויק מהסיבה הפשוטה שהעלות מורכבת משלל מרכיבים, חלקם לא צפויים ולא רק הגיר עצמו.

אני חושב שהמינימום שבמינימום זה 15 אלף ש"ח וזאת הערכה אופטימית.

:?

הבנתי את העקרון... אוקיי, זמן לחושבים. תודה :!:

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

• תוכן חדש...