Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שסתום פריקה - FORGE VS BAILY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי שסתום פריקה של פורג' ברכב.

אני לא ממש אוהב את הצליל שלו...

אבל דווקא מאוד אהבתי את הצליל של ביילי.

מישהו יודע מה מחיר הביילי? אמרו לי בסביבות ה 750?

זה יקר? זול?

כמה עולה פורג' היום?

האם אחד מהם טוב יותר מהשני?

האם יש סיבה שלא כדי לי להחליף?

תודה

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

שניהם חברות טובות , אני הייתי מציע שתבדוק אם הדגם של השסתום מתאים לרכב שלך .

לגבי הצליל , זה עניין של טעם .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אתה יכול להשיג בסדנאות כמו E&A , מילניום...

במילניום קיבלתי הצעת מחיר של 750 שקל.

עוד דבר.. היום ראיתי אצל חבר על לנצ'יה דלתא שסטום מתכוונן, לא יודע של איזה חברה.

אבל יש לו בורג כזה שאפשר לכוון.. הוא אמר לי שכשהו פתח אותו עד הסוף היה לו צליל כמו שיש לשסטום שלי... צליל מוזר וקופץ כזה... כמו פטסטסטסטסטסטס... וכשהוא סגר אותו היה לו צליל יפה כזה אחיד וארוך "פסססססססססס"

מישהו יודע האם הפורג' גם מתכוונן?

עוד שאלה.. מדי חצי שנה אמרו לי צריך "לגרז" את השסטום? איך מכניסים את הגריז לביפנים? פותחים את השסטום או יש דרך מסויימת אולי דרך החורים שדרכם הוא פורק את האוויר.

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

יש לשסתום עוד תפקידים חוץ מלעשות פססססשששטטטטקחצ מגניב.

שסתומים מתכווננים נועדו בדרך כלל לכוונון סף הפריקה שלהם ולא לכוונון של הצליל לרמת מגניבות זו או אחרת.

• תוכן חדש...