טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,233 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, להלן הבעיה: כבר פעם שניה אני שם לב שבעת עמידה בפקק רציני הטורים במנוע יורדים עולים. זה לא קורה בעמידה ברמזור או בנסיעה בזחילה. לחיצה על הגז נראה כמיצבת את הטורים ,אבל מה לעשות הפקק ארוך ועצבני... תודה , וחג שמח ! איתמר
הודעה אחרונה מאת etz, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אנשים יש לי חבר , שאחרי שהוא מניע את האוטו שלו , הוא מחכה 2 שניות , מפמפם על הברקס לחיצות חזקות יחסית (משהו כמו 6-7 ) , ורק אז מתחיל את הנסיעה , הוא אומר שזה טוב נכון? לא נכון? תודה לעזורים... תומר. שבת שלום
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. ברשותי 106 97' אוטומטית שעברה 110K ק"מ מתוכם 70K ק"מ אצלי. מאז רכישת הרכב היו לו צלצולים. הנ"ל לא נפתרו עם תוספים שונים (כולל BG44), לא עם טיפולים שוטפים והחלפות מצתים. במוסך המרכזי (היכן שהרכב מטופל) לא ממליצים על פתיחת ראש מנוע עקב העלויות הגבוהות (אם זה מה שיפתור את הבעיה ...). שמתי לב כי הצלצול קורה ב-2500 סל"ד - אם אני ממשיך ללחוץ על הגז הצלצול נעלם ואם אני נשאר על 2500 סל"ד הצלצול צמשיך. הרכב נוסע בעיקר בינעירוני ולכן עוד יותר מוזר לי ... אשמח לקבל עצות בנושא .... בתודה מראש, מונו.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יש לי דייהו נובירה אוטומט שנת 98 יש לי בעיה מוזרה במזגן: המזגן עובד מצויין ומקפיא , אבל במהלך נסיעה ארוכה שעה וחצי ומעלה פתאום העוצמה של המאוורים נחלשת מאד והמזגן לא מקרר מספיק. אם אני עוצר ומכבה את האוטו לאיזה חצי שעה שוב המזגן עובד מצויין. אני חייב להדגיש שזה קורה רק לאחר נסיעה ארוכה ורצופה. מישהו יכול להסביר לי מה התקלה?
-
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קניתי את האוטו ממש לפניי ימים ספורים אין לי תענות לגביי ביצועים רק דבר אחד מפריע לי וזה מהירויות גבוהות אני מגיע ל 120 הילוך חמישי והמנוע ב 40K סל"ד אמרו לי שזה אולי ביגלל שהגיר שלי הוא גיר קצר מה אפשר איך אפשר לשפר את זה. מציק לי שבנסיעות ארוקות אני אומנם נוסע מהר אבל המנוע צורח.
הודעה אחרונה מאת SUPER, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחליף רכב !!!!!! {מגיע לי לאחר סבל ממושך עם איביזה 88 !!!! } אני נוסע לארה"ב לזמן קצר {4 חודשים} ואני מעונין לקנות את כל מה שאני יכול להביא על מנת לשפר את הסיוויק שאני כנראה קונה {סיוויק 94-97} ואני מעונין שתרשמו לי מה אני יכול להביא משמה על מנת לשפר את הסיוויק ובבקשה לא לחסוך לי בכסף {אני מרגיש קצת עשיר חחחח } החלטתי שאני מביא קיט טורבו של גריידי עם אינטרקולר וקיט של ניטרו רטוב של זקס עכשיו אני מבקש ממכם המומחים להמליץ לי מה להביא בגבול הטעם הטוב תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Volvo740, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! אני חדש פה ולצערי ההבנה שלי ברכבים לא נרחבת במיוחד. התחום שלי קשור יותר במחשבים ובאינטרנט. יש לי סובארו ג'אסטי מודל 90 שאני לא מצליח להעברי טסט כבר 3 פעמים. בהתחלה היו מספר לקויים, כרגע אני תקוע רק עם בעיה של עשן לבן. אמרו לי לעשות החלפה במוסך של גומיות שסתומים, אבל אין לי כרגע 700 ש"ח מיותרים בשביל זה, לאור כל ההוצאות האחרונות ברכב. שמתי תוסף לשמן של stp, לא יודע עד כמה זה עזר, כי כמו בחוקי מרפי כל פעם שאני מגיע לטסט רק אז אני, או יותר נכון הבוחנים, מבחינים בזה. מה לדעתכם אפשר לעשות חוץ מהתיקון? האם יש סיכוי שהתוסף יעזור? לא ניסיתי לגשת מאז שהוספתי אותו, עברו יומיים מאז. תודה מראש על עזרתכם. חג שמח
הודעה אחרונה מאת ariel-s, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רכשתי RSI לפני כמה ימים ורציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף לה את הדשבורד לזה של הקליאו B למשל...
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
השתלת מנוע 16V ב-ZX 1 2
מאת BMW- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום הנכבדים. בעקבות בעיה ממושכת במנוע ה-1.6 ליטר המותקן אצלי ברכב הועלתה הצעה להרכיב מנוע 16V (אני לא יודע אם זה אותו מנוע שמותקן בוולקן אז קצת הסברים בבקשה) מיובא קומפלט במקום המנוע המקרטע משהו שמותקן כרגע. כסף רב כבר נשפך על הרכב שלי שמבחינה מכנית ופנים הוא במצב מעולה. הרכב עבר כ-220k ק"מ. המנוע כאמור עבר שיפוץ לפני כשנתיים אצל המוכר אבל כנראה שהשיפוץ היה ברמה הכי נמוכה שאפשר. מבחינת תקציב וכאבי ראש אין כרגע מחשבה למכור את הרכב. עכשיו לשאלות: האם כדאי מבחינה כללית להרכיב מנוע כזה ברכב? האם צפויות להיות בעיות כלשהן בסוג הרכב? (הכוונה מבחינת השלדה הקיימת) האם ההבדלים בין הוולקן לאורה הם רק במנוע? או שיש גם מתלים שונים …
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בידוד אקוסטי לרכב אני מעוניין להתקין בידוד אקוסטי לרכב, לבודד אותו מרעשי הסביבה והמנוע. בידוד לריצפה לדלתות קיר תא נוסעים-מנוע וכו' אני לא יודע באיזה חומר להישתמש ואיפה לקנות. מאחר ומדובר בהמון עבודה קשה של פירוק והרכבה לצורך פריסת הבידוד חשוב לי לבצע העבודה עם החומר הנכון בפעם הראשונה.. עם מישהו ביצע עבודה כזאת או יודע איזה חומר בידוד מתאים ואיפה קונים או יכול לתת טיפים ועצות לגבי ביצוע העבודה כגון איך לדפן את הגג וכו' אני אשמח מאוד לשמוע . בתודה
הודעה אחרונה מאת תומR, -
עצה לקנית FREE FLOW לפיאט אונו 80 דוד אחורי בלבד, האם יש שינוי בביצועים או רק קוסמטיקה?
הודעה אחרונה מאת תומר, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום , יש לי בעיה מאד מעצבנת , הלכתי כבר למקום השני שלא הצליח למצוא את דליפת הגז שלי . פעם הדליפה הייתה לא רצינית ( פעם בכמה חודשים למלא ) , עכשיו זה נגמר ממש במהירות . הם עשו חיפוש של איזה 30 דקות , עברו על כל הרכב ולא מצאו שום נזילה ( המקום השני שלא הצליח ) . מה עושים ?
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חבר שלי מחפש ג'נטים לשברולט ברטה 95 בסדנת שיפורים אמרו לו שהגודל המקסימלי שהוא יכול להכניס הוא 215/45/R17 הוא מחפש ג'נטים יפים וכמובן שבגודל המקסימלי פלוס צמיג מתאים עם תקציב של 1000 דולר אפשרות לייבוא מחו'ל אפשרות ליד שניה האפשרויות פתוחות לכל כיוון ואם מדובר על יבוא מחו'ל כמה באחוזים יוצאים כל המיסים בישראל? וכמה פחות או יותר אמור לעלות יבוא של זה? אם טעיתי בפורום אז סליחה מראש למנהלים בתודה מראש מתן
הודעה אחרונה מאת almog, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היום ב-9 בבוקר נחתתי אצל חזי על מנת לבצע הנמכה לראלי. בסביבות 9 וחצי, חזי התחיל לעבוד על האוטו, ב-12 וקצת האוטו כבר היה מוכן, לאחר שהורכבו זוג קפיצי הנמכה 35 מ"מ של OMP וכמובן בסרן האחורי התבצעה הנמכה ע"י הורדת שן. יש לומר שחזי עושה את העבודה על הסרן האחורי בצורה יסודית וזריזה, הרבה הורדות שן עברו עליו. רשמים: 1)האוטו לא ירד מהליפט, גם כאשר שמנו קרשים מתחת לגלגים, עד כדי כך האוטו נמוך. 2)הגלגל בסרן האחורי נכנס לבית הגלגל, מראה שצריך להתרגל אליו ,סטייל BX . 3)האוטו קשה בצורה אכזרית. סיימתי אצל חזי, ויצאתי לכיוון צפון, רציתי לעשות פרונט בחדרה, אבל עקב הפקקים הגעתי עם חבר מאוחר מידי, הפרונט יעשה ביום ראשון. רשמים מהנהיגה: האוטו אוחז בצורה מטורפ…
הודעה אחרונה מאת 106_s16, -
-
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עשיתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי תשובה לשאלה אלו הם הנתונים של המכונית: שנת הדגם: 1999 דגם: civic sr 4d נפח מנוע: 1.590 תיבת הילוכים: אוטומטית המון תודות לעוזרים!!
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעניין אותי לראות איך נראה הגרף של הפולו (שנת 2001- דור חמישי)- מכונית פשוטה...רחוקה מאוד מלהיות ספורטיבית... חיפשתי וחיפשתי...וחיפשתי...ושוב חיפשתי וחוץ מגרפים וסרטונים של מדידות כ"ס למכוניות כמו קורבט, פרארי, פורשה וכו', לא מצאתי כלום אולי מישהו פה יודע איפה אפשר למצוא כזה גרף? תודה
הודעה אחרונה מאת shachar_bd, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
1)ברכב עם תיבת הילוכים אוטומטית אין טעם לנתק את המנתק, נכון ? הרי התיבה "יודעת" להחליף הילוכים עוד לפני שהמנתק נכנס לפעולה. אני צודק ? 2)האם אפשרי להגיע למנתק אם "נועלים" הילוך מסוים (נניח הילוך 1) ? התרחיש שעולה בדימיוני הוא שהתיבת תישרף ותעלה עשן שמוליק
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
האם נסיעה ממושכת בסל"ד גבוה גורמת לנזק במנוע?
הודעה אחרונה מאת 106_s16, -
-
יחסי העברה
מאת burshtein- 2 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מה היתרון של יחסי העברה קצרים לעומת ארוכים? עשיתי קצת חיפוש ולא מצאתי תשובה כל כך... אז אם יש למישהו קישור אני אשמח. הבנתי שיחסי קצרים זה בד"כ לספורטיביות ושהחסרון שלהם זה בשיוט במהירות אוטסטרדה האוטו כאילו "צועק" להילוך נוסף, כדוגמת 106 ראלי. אבל זה כללי מדי תודה
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מדובר על אימפרזה 1600 1998 . חלק מהמוסכים (שכולם מורשי יבואן) עומדים על החלפה ברצועה מקורית שעולה 370 ש"ח לטענתם, למרות שלפי מחסן החלפים המרכזי בהרצליה המקורי עולה 260 ותחליפי עולה 90 ! . במוסך המרכזי 750 לעבודה וחלפים ( רצועה, 3 מחזירי שמן, אטמי מכסים) ובמוסך סוברו אחר 440 ש"ח (רצועה תחליפית) איך יתכן שמוסך מכובד לא יגלה שיש תחליפי שגם סוברו-מחסן החלפים המרכזי מוכר? למה מוסך רציני דורש 370 על רצועה מקורית כאשר במחסן המרכזי אותה רצועה עולה 260 ? (מחירים ללא מע"מ) יהודה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רציתי לדעת אם יש חוש טכני אבל ידע אפסי בפירוק מערכות האוטו... אם יהיה לי את הספר אפשר להתחיל לשבת ולפרק את האוטו ואחרי זה להרכיב אותו חזרה בלי הרבה בעיות? אין לי איזה מערכת ספציפית שאני מדבר עליה אלא בכלליות רבה... פשוט אני לא יודע עד כמה הספר טכני ומנחה.. כלומר הוא מראה רק איך כל מערכת מורכבת או גם ישנם איזה הנחיות לגבי פירוק והרכבה...
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מתעתד להחליף את צינורות הבילום ברכבי מאחר שמצבם לא נראה לי, הם אומנים לא גמורים ולא סדוקים או נוזלים, אבל אני חושב שזמנם הגיע. האם יש סיבה לדבוק בקניית צינורות אלו מהמוסך המורשה בלבד? או שניתן לגשת לכל חנות חלפים ולקנות ? השאלה באה לא בעקבות ההבדלים במחיר, אלא רק בגלל שבמחסן החלפים של המוסך הראשי יש רק צינורות לברקסים הקדמיים ולא לאחוריים. בנוסף, האם שיפוץ קאליפרים יביא לשיפור ביכולת הבלימה ? מקום מומלץ לשיפוץ בדרום?(עדיפות לב"ש) האם ניתן לרכוש חדשים(בפיאט אין.), היכן? מחיר משוער?
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום. מישהו מכיר את הקפיצים של MAD? המחיר הוא דיי אטראקטיבי.. אבל החברה לא ממש מוכרת ? יש המלצות בעד? נגד? איך הקפיצים של OMP? יש המלצות בעד? נגד? ושמעתי הרבה בארץ שעם בולמים צהובים מתכוונים של קוני אסור להנמיך יותר מ 35 ממ כי זה מקצר במהירות רבה את חיי הבולם. לומרות שפורומים בחול אומרים אחרת... יש למישהו תשובה מדוייקת לגבי זה?
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי רדיו מסוג Kenwood ואוטו מסוג סוזוקי באלנו 99 עכשיו הצלחתי לחבר תרדיו אבל נשאר לי כבל אחד שנקרא "car light" (אני מקבל אותו מהכבלים של האוטו) והוא עושה בעיות(שאני לא מחבר אותו לשום דבר הוא עושה בעיות,לשחור גם ,שאני מחבר לאדום יש בעיות עם האורות של המחוגים,לצהוב הוא מדליק תרדיו תמיד) לאיפה אני אמור לחבר אותו חסר לי כבל?!
הודעה אחרונה מאת Tar, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה לבדוק מה חשוב .... מה אתם אומרים חברה? נ.ב יש תמונה בחתימה לעוד עצות
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אם אני מחליף מנוע ל-MI אז אני צריך שזה יופיע ברישיון?
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי סדק קטן בפנס מאחורה. האם אתם סבורים שהרכב עשוי לא לעבור טסט ?
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קודם כל הקדמה: נמאס לי מהגרוטאה הזו !!! אני כ"כ מחכה למנטה שתצא מכל טיפולי היופי שהיא עוברת בשביל שאני אוכל לעזוב את הגרוטאה הזו !!! זה כבר לא סוד שיש בעיה רצינית בבלמים של הקורולה. הרכב שלנו עבר 22244 ק"מ והיום בלילה כאשר חזרתי מהעבודה פתאום אני שומע רעשים מאוד חזקים מהבלמים. כשאני אומר רעשים חזקים אז אני מתכוון למשהו רציני מכיוון שכל בעלים של קורולה חדשה יודע שהבלמים מתחילים לעשות רעשי חריקה (כאילו שהולכות להיגמר הרפידות) כבר אחרי 5K ק"מ. אצלנו זה התחיל אחרי 7K ק"מ, בטיפול 15K ק"מ לא יודע מה עשו, הרעשים הפסיקו אבל לא הרגשתי שיפור בבלימה, אני חשבתי לתומי שהחליפו רפידות ושהרפידות החדשות בולמות כמו הישנות אבל לא עושות רעש. אוי, איזה נאיבי הייתי, עכשיו זה נראה לי יותר …
-
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. החליפו לי את הדוד האמצעי, עקב בעיית ויברוט קלה ב 2250 RPM... מאותו רגע, אני מרגיש שהרכב קצת "חנוק"... הביצועים ירדו קצת... אני מדמיין, או שאולי צריך לאפס את המחשב ניהול אחרי כזה שינוי ברכב? ייתכן שלא הלחימו כמו שצריך? בעיה נוספת: יש ריח של ריתוך/גומי שרוף... הוא לא חזק, אבל קיים. יעבור? זה בגלל שהדוד חדש, ורותך?
הודעה אחרונה מאת בזיק172, -
- 2 תגובות
- 883 צפיות
רציתי לדעת האם אפשר "לנתק" בלמים אחורים כך שכשאתה לוחץ על הגז במקום,הגלגלים האחוריים מסתובבים והקדמיים לא זזים????
הודעה אחרונה מאת sronis,
-
מי מחובר 26 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 952 אורחים (הצג רשימה מלאה)