Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מישהו מכיר את הקפיצים של MAD? המחיר הוא דיי אטראקטיבי.. אבל החברה לא ממש מוכרת ?

יש המלצות בעד? נגד?

איך הקפיצים של OMP?

יש המלצות בעד? נגד?

ושמעתי הרבה בארץ שעם בולמים צהובים מתכוונים של קוני אסור להנמיך יותר מ 35 ממ כי זה מקצר במהירות רבה את חיי הבולם. לומרות שפורומים בחול אומרים אחרת...

יש למישהו תשובה מדוייקת לגבי זה?

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם
שלום.

מישהו מכיר את הקפיצים של MAD? המחיר הוא דיי אטראקטיבי.. אבל החברה לא ממש מוכרת ?

יש המלצות בעד? נגד?

איך הקפיצים של OMP?

יש המלצות בעד? נגד?

ושמעתי הרבה בארץ שעם בולמים צהובים מתכוונים של קוני אסור להנמיך יותר מ 35 ממ כי זה מקצר במהירות רבה את חיי הבולם. לומרות שפורומים בחול אומרים אחרת...

יש למישהו תשובה מדוייקת לגבי זה?

היי סטאס

אז ככה :

1) הקפיצים של MAD - עוד אחת מהחברות שוורטהיים החליטו לייבא לארץ... אם ה"הצלחה" שלהם דומה לVOGTLAND שהם הביאו בזמנו... אל תיגע:) אני החלפתי את שלי (הVOG בRSI אחרי חודש בערך)

אני אישית חושב שעדיף ללכת על משהו שהוא קצת יותר מוכר או מוכח (אייבאך למשל...), לגבי OMP - יש חברי פורום שמכירים, תמתין לתגובתם

2) בולמי קוני צהוב מתאימים להנמכות של עד 35מ"מ. להנמכות רציניות יותר (40 ומעלה...) צריך בולם קצר וייעודי להנמכה שכזו, אך קח בחשבון שאין בולמים כאלה לכל הדגמים. (התשובה ניתנה אחרי בדיקה מול היבואן ומול KONI ישירות)

(שים לב שיש אפשרות להצטרף עד מחר לקנייה של קוני דרך הפורום... :))

:-)

פורסם
מה הסיבה שהחלפת את הקפיצים אחרי חודש?

נ.ב. קוני יש כבר :)

החלפתי אותם כי הם לא היו משהו, לא הייתי מרוצה.

הרגשה של "סתם"... קשה להסביר במילים, אבל בפועל - האייבאך נתנו שיפור אדיר.

פורסם
עם הקפיצים של VOG לא הרגשת שום שיפור?

שמעתי שהאייבאך הוא קפיץ פרוגרסיבי... מה זה אומר?

גם הVOG פרוגרסיביים אם אני זוכר נכון...

זה אומר שחלק אחד שלהם רך והשני קשה, מה שיוצר מצב שהקפיץ אמור להיות נוח יחסית, אבל בשעת עומס להיות קשה מאוד... "מעין" פשרה.

בכל אופן - גם עם הVOG היה שיפור, שנבע מעצם ההנמכה. אבל המעבר לאייבאך הראה שיכול להיות טוב יותר:)

• תוכן חדש...