טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,233 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אם למישהו יש על מוסך להמליץ לי לפיאט פונטו לטיפולים באיזור ראשון לציון ?
הודעה אחרונה מאת alfa 33 turbo, -
- 1 תגובות
- 827 צפיות
טוב נתחיל מההתחלה התחלתי לשפץ את האונו שלי שחזרה מהשטחים אחרי שנתים שהיתה גנובה בהתחלה לא ידעתי היכין מיספרי המנוע ולבסוף מצאתי אותם והם תואמים את הרשיון החלפתי גומיות לצריות טיפול סיכה וניקתי את הקרבורטור. אבל לאיטלקים האלה תמיד יש רעיונות שאני לא יודע מאיפה הם צצים שאני מניע את האוטו הטורים גבוהים ומתי שהם צריכים להתאזן האוטו מוריד את הטורים וניכבה. יש קופסה שחורה שמובילה צינורות וקום לקרבורטור פתחתי אותה ומצאתי פויז שרוף וישנה גם דיודה שניראת חדשה למדי אחרי שהחלפתי את הפויז האוטו ניכבה פחות אבל הטורים עולים ויורדים וגם הרכב ניכבה מישהו יודע מזה הקופסה הזאות? או מה הבעיה אולי זה לא מהקופסה שאם אני לא טועה כתוב עליה אקו בוקס?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
מה עדיף? יחס דחיסה גבוה או נמוך? איך יש יותר כוח?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בערב החג בשעה 2:30 בלילה התקשרו אליי מהמשטרה ואמרו כי מישהו " נכנס " ברכבי החונה ושארד למטה לראות מה קורה. חושך בעיניים בקיצור נמרץ יש פגיעה בכנף השמאלית בפיזו 306 שלי ואני חייב את עזרתכם בעניין פחח מצטיין- לאחר ששוחחתי עם הביטוח שלי היום נאמר לי כי אני רשאי לקחת את הרכב לכל מוסך שארצה לקבל הצעת מחיר והביטוח שלי יאשר. אני מעוניין לבצע את התיקון במורשה של לובינסקי ( אני אישית מטפל בליטל ואשמח לדעת מה רמת הפחחות שם ) בבני ברק או בראשון שם אני גר . אשמח מאוד אם חברי הפורום יוכלו לתרום מנסיונם במוסכים אלו תודה רבה נ.ב עשיתי חיפוש ללא הועיל
הודעה אחרונה מאת Guy, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אתמול כשחניתי שרטתי את הפלסטיק הקידמי מימין, וזה נראה לא יפה...איך אני יכול "להעלים" אותו. תודה.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 5 תגובות
- 960 צפיות
בימים האחרונים אני לא מרוצה מכושר הבלימה של הרכב. רפידות ודיסקים קדמיים הוחלפו לפני כ- 13K ק"מ (מהניסיון הם מחזיקים 17-19K ק"מ, זה רכב אוטומטי). בלמים אחוריים הוחלפו לפני כ- 4K ק"מ. לאוטו יש 50K ק"מ נקודת המפתח אולי: נוזל בלמים הוחלף לפני כמה מאות ק"מ. לאחר שנראה היה לי שצריך ללחוץ יותר על הדוושה כדי להגיע לכוח בלימה מסויים, גיליתי שבכל הגלגלים היה 10% יותר אוויר ממה שצריך. לאחר תיקון הלחץ נראה לי שהמצב השתפר. אולם מה שעוד שמתי לב: אם נניח אני מאיץ קצת מעמידה ולוחץ חזק על הברקסים (ה- ABS מופעל) אז מה שקורה הוא שאני מרגיש שהחלק האחורי של האוטו עולה די בפראות מעלה. יש לי גם תחושה כאילו הצד השמאלי האחורי (צד נהג) עולה מהר יותר מהצד השני. מה דעתכם על העסק?…
הודעה אחרונה מאת student, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. לאחרונה הבחנתי בהזעה קלילה של נוזל קרור מצינורות הכניסה\יציאה של הרדיאטור. מדובר בלנטרה 96'. הצינורות מהודקים ע"י הבנדים המקוריים מהסוג הקפיצי שמתהדקים מכוח הקפיץ שכנראה כבר עייף. אני מתכוון להחליף אותם בבנדים הרגילים אלה שמתהדקים בעזרת בורג. השאלה שלי היא: מאחר ואני מפרק את הצינורות, מין הסתם יהייה צורך אחר כך לנקז אויר. האם מישהו יודע אם יש ברכב הזה פתחי ניקוז מיוחדים? לדוגמה ב 309 יש בורג ניקוז ליד הטרמוסטט ובחלק מהדגמים גם בדופן הימנית של הרדיאטור, אשמח לדעת אם מישהו יודע על פתחי ניקוז דומים בלנטרה. תודה אריאל
הודעה אחרונה מאת ariel-s, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין לצבוע חלקים מהדש בורד כמו למשל פתחי המזגן ככה שיתאים לריפודים הכחולים... עכשיו גם אין לי מושע איך אני מוציא את הפתחים של המזגן? ולשאלה הגדולה יותר עם מ הל צבוע? ספרי? צבע? איזה? מאיפה? יש למשהו פה נסיון? אם יש שם ספציפי לספרי\צבע שיגיד חג שמח
הודעה אחרונה מאת talhaim2, -
-
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי - אני חדש כאן, אז תנהגו בי בסלחנות יש לי דיהטסו שרייד 92 1300 ידנית. החלטתי לשפר אותה ככל הניתן - יש לי מס' שאלות. 1) האם אני יכול להחליף צ'יפ? 2) אילו שעונים עלי \ אני יכול להוסיף? 3) היכן ניתן לשנות את עבודת הפח (הוספת כונסים ועוד...) 4) מה הייתם ממליצים לי בכדי להגביר את הספק המנוע? * יש לי כבר אגזוז דוד פתוח - אין מה לדבר - כבר נוסע יותר טוב, וביום ראשון מתקינים פילטר אויר פתוח. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת תומR, -
החלפת דשבורד
מאת aviad-v- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה הרכב המדובר הוא ax gt שנת 90 והדשבורד שלי ברכב לא במצב הכי טוב . אני מעוניין להחליף אותו ורציתי לדעת אם הדשבורד של ax gt שנת 92 יתאים (חוץ ממיקום הבית פיוזים).וגם רציתי לדעת אם דשבורד של ax שנת 94 רגילה יתאים?
הודעה אחרונה מאת aviad-v, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לוולקנית שלי חסרים צמד ה-V ההפוכים בחזית. אז החלטתי שנמאס, צריך להחזיר את כבוד המשפחה. אצתי רצתי לרכוש סמל של סיטרואן באחד מבתי העסק המוכרים ביותר לחלפי PSA הממוקם ברח' המסגר. כשאמרו לי מה המחיר של הסמל נדהמתי, 45 ש"ח (לפני מע"מ) ל-V אחד! כלומר 90 ש"ח (לפני התרומה למדינה) לסמל שלם של פאקינג סיטרואן!!! עכשיו אתם, אתם מוזמנים לתת דוגמאות משלכם.
הודעה אחרונה מאת Vtt, -
-
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נסיעותי ברכב הן רובן ככולן בעיר ולמרחקים יחסית קצרים לכל כיוון (עבודה/חברים וכו') כלומר נסיעה קצרה, אח"כ האוטו עומד ושוב.... אצלי באוטו (וכידוע לי גם בהרבה שריידים אחרים) כאשר הרכב קר, אני מניע עם צ'וק מלא ואח"כ מוריד לשליש ונוסע 3 עד 5 דקות עד שהאוטו מתחמם. ועכשיו השאלה.... האם השילוב של נסיעות קצרות יחסית בעיר + נסיעה עם צ'וק לזמן מה יכולות להשפיע במידה ניכרת על צריכת הדלק אצלי. לפי בדיקה שערכתי בעבר קיבלתי יחס של 1:9 בערך ובבדיקה נוספת שבמהלכה היו נסיעות בין-עירוניות קיבלתי יחס של קצת יותר מ- 1:10 בגדר הסביר???? לעשות ניקוי קרבורטור??? תודה מראש למשיבים וכמובן חג שמח לכולם!!!
הודעה אחרונה מאת zvika_v, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עיינתי עכשיו בפרוייקט המצולם של איציק על החלפת מים ירוקים בצרפתיה. בגדול אם אני מתאר איך הבנתי את עיקרון התהליך של ניקוז האויר: - הפעלת המערכת בטמפ' ולחץ עבודה. - בשל הלחץ, אויר שישנו בצנרת אמור לצוף על פני הנוזל ולצאת דרך מספר פתחי ניקוז שמותקנים בחלק העליון של צינורות מסויימים. - אינדיקציה לסיום התהליך בכל פתח היא כאשר נוזל יוצא ממנו באופן רציף (כלומר כל האויר צף ויצא). - כדי לפצות על אובדן הנוזל הבלתי נמנע וכן כדי לקזז את נפח האויר שיצא מהמערכת יש להוסיף נוזל באופן רציף. שאלות אם כן: 1. האם הבנתי נכון את התהליך ? 2. האם אופן הביצוע המתואר, כשנוזל יוצא מפתחי הניקוז ונשפך בתא המנוע, מלכלך, ואולי אף מגיב כימית עם מי יודע איזה חלקים, הוא הצורה שבה יצ…
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תאור התקלה - המים מטפטפים באיטיות אבל בצורה קבועה כל עוד המזגן דולק, טיפטוף יוצא איפשהו מהפלסטיקה ליד הרגליים של המושב ליד הנהג. מישהו יודע מה יכול לגרום לכך? המזגן קפא?! או שאולי הצינור ניקוז של מי המזגן סתום? איפה הוא נמצא? עוד שאלה - רעידות של הפיאסטה במהירות 110+ שלא נובעות מהמנוע, בעיה של כיוון גלגלים? תודה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 0 תגובות
- 809 צפיות
הג'נט אצלי מראה סימני זקנה ומקרוב לא רק שיש הרבה נ,ק שחורות לא מוסברות (לפחות לי,האם אלו סימנים שנוצרו מזפת או משריפת הג'נט ע"י המעצורים?) גם תופעת התקלפות החלה כבר לפני שנה שאותה כבר אי אפשר לתקן אלא בצביעה (דבר שאני לא הולך לעשות) ולשאלה: מישהו מכיר חומר אימתני שיכול לשחזר את החישוק,גם אם לא לגמרי לפחות חלקית? תודה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
וכמה זה צריך לעלות? Fazer
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
טוב...דבר ראשון, שלום לכולם... למי שלא מכיר.."פוספלד" זהו מוסך מורשה פז'ו סיטרואן בכפ"ס רציתי לשתף אתכם בשני מקרים שקרו בחודש האחרון. מקרה ראשון: לאח של חבר שלי יש פיזו 206 2002 שחורה כמו תמיד, יום בהיר אחד, ניגש למוסך לטיפול רגיל....שם את האוטו בבוקר והלך הבייתה בציפייה לחזור אחה"צ לכחת את האוטו מוכן אחרי הטיפול... ובכן, זה ממש לא מה שהיה,....... בצהריים לפתע הוא מקבל טלפון..:" ע**י, שלום מדברת...האוטו שלך חוסם אותי"... בהתחלה הוא שכח בכלל שהאוטו במוסך וחשב לתמימותו שהאוטו בחנייה ולא הבין איך הוא יכול לחסום מישהו בחנייה שלו....לפתע, נפל לו האסימון והוא נזכר שהאוטו בכלל במוסך... הוא ענה לה שזה לא יכול להיות כי האוטו שלו במוסך, ושאל אותה…
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
-
- 29 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
כול הזמן שאני עוזב את הגז ב 106 ראלי יש מין באק פיירים קטנים זה קורה כאשר הטורים נמצאים בירידה.. מה יכולה ליהיות הבעיה..? תודה רועי
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. רציתי לשאול איזה שיפורים ניתן לעשות ב Subaru DL 1600 1987 וכמה כוח סוס יש לאוטו ? כמה כוח סוס מוסיף אגזוז לחץ ? איפה אני יכול לקנות חצאיות מקורי של סובארו ליאונה אם מישהו מכיר\ראה .אני ראיתי אותם ?
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 4 תגובות
- 853 צפיות
מבקש סיוע לאיסוזו מנוע2600 קרבורטור שנת93: א. מה סדר פעולת הבוכנות?. ב. מה מומנט החיזוק לברגי ראש מנוע? בתודה
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
עשיתי טיפול 10,000 הכולל: החלפת שמן מנוע, פילטר אויר/שמן/דלק, החלפת מי קירור, החלפת פלאגים ועכשיו אני צריך להחליף רק חוטי הצטה (יש 2 חוטים שבורחים מהם הניצוץ). אגב אני יעלה תמונות בימים הקרובים. מישהו יודע כמה עולים 4 חוטי הצטה של סיאט איביזה (שנת 94).
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
יצא לי היום לנסוע על מכונית שיש לה כפתור טורבו ועוד מן כפתור על הגיר (אוטומט רגיל) משהו ניראה לי חצי הילוך ובאמת היה הבדל משמעותי (מאוד) בהאצות ובפתיחות וקיקים... אני באמת לא מבין איך זה עובד ?? מישהו יכול לפרט לי קצת או לקשר אותי לכתבה בעברית? תודה מראש **** הערת הנהלת הפורום: ברכב שיש בו "כפתור טורבו" מדובר בד"כ ב"כיסוי ספורטיבי" של המצית, ניתן גם לשלב מאפרה תואמת ****
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 2 תגובות
- 920 צפיות
היום היתי במוסך וראיתי שמגיע מהספק אטם ראש חדש מקורי של הונדה סיויק. בעל ההונדה היה חשדן (מתברר שבצדק) ואומר למוסכניק - "זה לא מקורי" . המוסכניק מחזיר -" כתוב על האריזה חברת מאיר וזה כן מקורי". בעל ההונדה נסע לחנות החלפים והחליף את האטם ה"מקורי" באטם מקורי אמיתי. ומה ההבדל? לי שניהם נראו זהים אך באמיתי היה כתוב בפינה מס סידורי ( או קטלוגי ? ) ובמזויף המקום הזה באטם נשאר חלק ללא רישום. אנו חושבים שבעל חנות החלפים ארז מחדש . יתכן גם שהמוסכניק צודק ועבדו על חנות החלפים. בכל מקרה המוסכניק אכל אותה והוא מחליף אטם ראש פעם שניה לאחר 3 שבועות, ע ל ח ש ב ו נ ו ! והמסקנות? לא ממש מלהיבות. נלך למוסך מורשה - יקרעו אותנו. נבדוק בעצמינו כל חלק - לא מעשי. …
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הבעיה נוצרה היום,במהלך שיטוטיי בעיר,התחלתי לשמוע רעשים מכיוון המנוע,רעשים של נקישה,והרעש מגיע רק כאשר אני לוחץ על הגז... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני רוצה לדעת בערך לפני שאבא שלי נכנס מחר לאוטו ורואה מה קורה,אולי מישהו חווה דבר כזה..
הודעה אחרונה מאת Olechko, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
להורים שלי יש סובארו לגאסי 1992 מנוע 1600 אוטומט, גיר 3 הילוכים, ולאחרונה נהיה מאוד קשה להעביר בין ההילוכים, השאלה שלי האם יש איזה משהו שניתן לעשות כמו שבגיר ידני מחליפים שטאנגות מתי שיש חופש בידית, מישהו יודע לענות לי אולי? תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- 1 תגובות
- 917 צפיות
שלום לכולם ! יש לי פיאסטה 97 1300 השאלה שלי היכן נמצע פילטר דלק . תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת benmen, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולםםםםם אז הבעיה שלי היא כזאת... אני נוסע היום עם חבר שלי (באוטו שלו) ממש נסיעה קצרה אולי 30 ק''מ חוזרים הביתה וכשהוא מכבה את המנוע שומעים רעשים של בועות כאילו שהמיים רותחים אז שאלתי אותו למה הרעשים, הוא אמר לי שהוא שם לב יום אחד שהזרנוק העליון כמעט יצא אז הוא פתח את הסוגר שתופס אותו הכניס את הצינור שיש טוב וסגר וכשזה קרה יצאו קצת מים וכנראה נכנס קצת אוויר... אחרי המקרה הזה אבא שלו רוקן את כל הנוזל קירור ושם מחדש ועדיין הרעש הזה לא נעלם ומופיע מידי פעם. יש למישהוא מושג?
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בזמן האחרון קרו שני דברים ברכב שלי שנראים לי קשורים אחד בשני. יש לי בעיה עם הטרמוסטט , טמפ' המים לא מגיעה לטמפ' עבודה ז"א המחוג לא מגיע לאמצע . הבעיה השנייה היא שבזמן האחרון האוטו התחיל לצרוך המון דלק ולפלוט עשן לבן בכמויות . האם יש קשר בין הדברים? נ.ב. הרכב הוא מסוג דייהו סופר רייסר. תודה.
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. רציתי לשאול איזה שיפורים ניתן לעשות ב Subaru DL 1600 1987 וכמה כוח סוס יש לאוטו ? כמה כוח סוס מוסיף אגזוז לחץ ? איפה אני יכול לקנות חצאיות מקורי של סובארו ליאונה אם מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 0 תגובות
- 820 צפיות
שלום לכולם ! יש לי פיאסטה 97 1300 השאלה שלי איכן נמצע פילטר דלק . תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Maxmoon,