Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב נתחיל מההתחלה התחלתי לשפץ את האונו שלי שחזרה מהשטחים אחרי שנתים שהיתה גנובה בהתחלה לא ידעתי היכין מיספרי המנוע ולבסוף מצאתי אותם והם תואמים את הרשיון

החלפתי גומיות לצריות טיפול סיכה וניקתי את הקרבורטור.

אבל לאיטלקים האלה תמיד יש רעיונות שאני לא יודע מאיפה הם צצים שאני מניע את האוטו הטורים גבוהים ומתי שהם צריכים להתאזן האוטו מוריד את הטורים וניכבה.

יש קופסה שחורה שמובילה צינורות וקום לקרבורטור פתחתי אותה ומצאתי פויז שרוף וישנה גם דיודה שניראת חדשה למדי אחרי שהחלפתי את הפויז האוטו ניכבה פחות אבל הטורים עולים ויורדים וגם הרכב ניכבה מישהו יודע מזה הקופסה הזאות?

או מה הבעיה אולי זה לא מהקופסה שאם אני לא טועה כתוב עליה אקו בוקס?

החתימה בשיפוצים!!!

פורסם

מע' ה ECOBOX במכוניתך נועדה להיות מע' אלקטרו מכנית להפחתת זהום אויר במכונית עם מאייד (קרבורטור). זאת מע' מסובכת המשלבת חשמל וממסרים ומע' פניאומטית.

רצוי לגשת למוסך מורשה היבואן כדי לבדוק, לתקן ולטפל במע' זאת.

יש לי חוברת בעברית המתארת את המע' שאותה גם פענחתי חשמלית והספתי לה

הסברים ופרושים. אם אתה מעוניין בה כתוב לי בה"פ והשאר טל' להתקשרות.

בברכה - רפי לין :idea:

• תוכן חדש...