Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון קרו שני דברים ברכב שלי שנראים לי קשורים אחד בשני.

יש לי בעיה עם הטרמוסטט , טמפ' המים לא מגיעה לטמפ' עבודה ז"א המחוג לא מגיע לאמצע .

הבעיה השנייה היא שבזמן האחרון האוטו התחיל לצרוך המון דלק ולפלוט עשן לבן בכמויות .

האם יש קשר בין הדברים?

נ.ב. הרכב הוא מסוג דייהו סופר רייסר.

תודה.

פורסם

כל עוד המנוע לא מגיע לטמפרטורת עבודה מתאימה - התערובת תהיה עשירה מדי ומכאן צריכת הדלק המוגברת.

דנו בזה בעבר לא קצת - בצע חיפוש.

פורסם

יש לי בעיה עם הטרמוסטט , טמפ' המים לא מגיעה לטמפ' עבודה ז"א המחוג לא מגיע לאמצע .

הבעיה השנייה היא שבזמן האחרון האוטו התחיל לצרוך המון דלק ולפלוט עשן לבן בכמויות .

האם יש קשר בין הדברים?

תודה.

עשן לבן = תצרוכת שמן

טרמוסטט מקולקל אכן גורם לאוטו לצרוך יותר דלק.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האם יש קשר בין הדברים?

תודה.

עשן לבן = תצרוכת שמן

טרמוסטט מקולקל אכן גורם לאוטו לצרוך יותר דלק.

איציק

גם לי ידוע שעשן לבן = תצרוכת שמן אבל לא נעלמת אפילו טיפה אחת של שמן מטיפול לטיפטל .

פורסם

עשן לבן לא מחייב תצרוכת שמן. תבדוק אם נעלמים לך מים מהרדיאטור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עשן לבן מהאגזוז במנועי בנזין, מעיד על מים(נוזל קרור) הנפלטים מהמנוע.

או....דלק לא שרוף בכמויות גדולות! כתוצאה מזרק משתין ,זמן הזרקה או לחץ דלק גבוהים מידי.

לגבי הטרמוסטט- לא זכור לי שבסופר רייסר השעון מגיע לאמצע, תמיד הוא לפני, אלא אם כן המנוע מתחמם מעל המידה.

בכל אופן תופעה של טרמוסטטים שנתפסים פתוח או סגור בדייהו, לא נדירה.

פורסם

או....דלק לא שרוף בכמויות גדולות! כתוצאה מזרק משתין ,זמן הזרקה או לחץ דלק גבוהים מידי.

לגבי הטרמוסטט- לא זכור לי שבסופר רייסר השעון מגיע לאמצע, תמיד הוא לפני, אלא אם כן המנוע מתחמם מעל המידה.

עשן לבן במנוע בנזין (ללא ירידה במפלס השמן)- הצטברות של לחות במערכת הפליטה - בעיקר בימים קרים ורק שהרכב קר.

כמו שאמרו קודמי - עשן לבן הוא כתוצאה מהגעת שמן אל תא הבעירה (או דרך טבעות הבוכנה או דרך גומיות שסתומים) ומשמעותו "אכילת שמן".

"דלק לא שרוף בכמויות גדולות" או בכלל שריפה לא נכונה יגרמו לעשן שחור.

ולענינינו - טרמוסטט תקול (במצב פתוח) אכן יגרום לצריכת דלק מוגברת.

בברכה,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

עשן לבן במנוע בנזין (ללא ירידה במפלס השמן)- הצטברות של לחות במערכת הפליטה - בעיקר בימים קרים ורק שהרכב קר.

כמו שאמרו קודמי - עשן לבן הוא כתוצאה מהגעת שמן אל תא הבעירה (או דרך טבעות הבוכנה או דרך גומיות שסתומים) ומשמעותו "אכילת שמן".

"דלק לא שרוף בכמויות גדולות" או בכלל שריפה לא נכונה יגרמו לעשן שחור.

ולענינינו - טרמוסטט תקול (במצב פתוח) אכן יגרום לצריכת דלק מוגברת.

בברכה,

שמוליק.

נכון- תערובת עשירה תייצר עשן שחור בפליטה.

אך כאשר כמויות הבנזין גדולות מאוד, עד שהבנזין לא נשרף כלל הוא יוצא בפליטה כעשן לבן סמיך.

:!: נתקלתי ברכב, שאחד המזרקים פשוט השתין ללא הפסקה, ושחרר כמויות גדולות של דלק שגרמה לי לחשוב, עקב כמות העשן הלבן שיצא, שמדובר במנוע דיזל עם מים בסולר. :o

• תוכן חדש...