Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היתי במוסך וראיתי שמגיע מהספק אטם ראש חדש מקורי של הונדה סיויק.

בעל ההונדה היה חשדן (מתברר שבצדק) ואומר למוסכניק - "זה לא מקורי" . המוסכניק מחזיר -" כתוב על האריזה חברת מאיר וזה כן מקורי". בעל ההונדה נסע לחנות החלפים והחליף את האטם ה"מקורי" באטם מקורי אמיתי.

ומה ההבדל? לי שניהם נראו זהים אך באמיתי היה כתוב בפינה מס סידורי ( או קטלוגי ? ) ובמזויף המקום הזה באטם נשאר חלק ללא רישום.

אנו חושבים שבעל חנות החלפים ארז מחדש . יתכן גם שהמוסכניק צודק ועבדו על חנות החלפים. בכל מקרה המוסכניק אכל אותה והוא מחליף אטם ראש פעם שניה לאחר 3 שבועות,

ע ל ח ש ב ו נ ו !

והמסקנות? לא ממש מלהיבות. נלך למוסך מורשה - יקרעו אותנו. נבדוק בעצמינו כל חלק - לא מעשי.

מסקנות אחרות ?

פורסם

תראה

גם לי יש מוסך

ולפעמים יש חלקים שהתחליפי יותר טוב.

אומנם אם אני מזמין חלק מקורי אז אני מוודא שבאמת הגיע לי החלק הרצוי .

במקרה של ההונדה שהזכרת האטם ראש התחליפי יותר טוב אבל הגומיות שסתומים המקוריים יותר טובים.

מניסיון .

123456

פורסם
היום היתי במוסך וראיתי שמגיע מהספק אטם ראש חדש מקורי של הונדה סיויק.

בעל ההונדה היה חשדן (מתברר שבצדק) ואומר למוסכניק - "זה לא מקורי" . המוסכניק מחזיר -" כתוב על האריזה חברת מאיר וזה כן מקורי". בעל ההונדה נסע לחנות החלפים והחליף את האטם ה"מקורי" באטם מקורי אמיתי.

ומה ההבדל? לי שניהם נראו זהים אך באמיתי היה כתוב בפינה מס סידורי ( או קטלוגי ? ) ובמזויף המקום הזה באטם נשאר חלק ללא רישום.

אנו חושבים שבעל חנות החלפים ארז מחדש . יתכן גם שהמוסכניק צודק ועבדו על חנות החלפים. בכל מקרה המוסכניק אכל אותה והוא מחליף אטם ראש פעם שניה לאחר 3 שבועות,

ע ל ח ש ב ו נ ו !

והמסקנות? לא ממש מלהיבות. נלך למוסך מורשה - יקרעו אותנו. נבדוק בעצמינו כל חלק - לא מעשי.

מסקנות אחרות ?

שלום.

לא בטוח שהסתם לא מקורי ולמה.

אף יצרן מכוניות בעולם לא מיצר את הסתמים יש מיפעלים העוסקים

בתחום הזה בילבד. יתכן מאוד שהסתם היה כן מקורי אבל מיכיון

שלא הגיעה לסוכנות בצינורות המקובלים יכול להיות שנרכשו מנציג

המיפעל שמיצר את הסתמים אז במיקרא כזה לא יופיעה המיספר הקטלוגי

אבל זה עדין סתם מקורי. אני לא בה לחפות על יבואני הרכב הם סתם מניקים...

אגב למה לא אומרים על חלקי בוש שהם לא מקורים והרי ניתן להשיג את

החלקים שלהם בכל מקום בשוק הפתוח לכל המכוניות?

פלגים NGK מקורים סוברו? לא אבל זה הפלג המומלץ שלהם או דנסו אותו

הדבר.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...