Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב...דבר ראשון, שלום לכולם...

למי שלא מכיר.."פוספלד" זהו מוסך מורשה פז'ו סיטרואן בכפ"ס

רציתי לשתף אתכם בשני מקרים שקרו בחודש האחרון.

מקרה ראשון:

לאח של חבר שלי יש פיזו 206 2002 שחורה

כמו תמיד, יום בהיר אחד, ניגש למוסך לטיפול רגיל....שם את האוטו בבוקר והלך הבייתה

בציפייה לחזור אחה"צ לכחת את האוטו מוכן אחרי הטיפול...

ובכן, זה ממש לא מה שהיה,.......

בצהריים לפתע הוא מקבל טלפון..:" ע**י, שלום מדברת...האוטו שלך חוסם אותי"...

בהתחלה הוא שכח בכלל שהאוטו במוסך וחשב לתמימותו שהאוטו בחנייה ולא הבין איך

הוא יכול לחסום מישהו בחנייה שלו....לפתע, נפל לו האסימון והוא נזכר שהאוטו בכלל במוסך...

הוא ענה לה שזה לא יכול להיות כי האוטו שלו במוסך, ושאל אותה מי היא ואיך בכלל השיגה

את הטלפון שלו....

היא ענתה בתמימות...: "יש לך פיז'ו 206 שחורה, מספר רישוי.........? " והוא ענה לה כן..

אז היא אמרה לו שהיא עכשיו בשוק בכפ"ס..והיא ראתה את הטלפון על..מה שאח"כ נסתבר כדף

הטיפולים של המוסך....

ע**י מייד אמר לה...אני מייד מגיע...ושלח את אחיו בריצה להביא את האוטו(5 דקות הליכה)

בינתיים הרים טלפון למוסך וביקש לדבר עם המנהל...כשענה לו, שאל אותו לשלום האוטו שלו ומה מצבו והתקדמותו...המנהל ענה לו:"כן, הוא פה על הליפט"....ע**י אמר לו..אתה בטוח במאה אחוז????....המנהל ניגש לבדוק שוב, ואמר לו שכרגע הוא לא פה והוא כנראה מחוץ למוסך....מייד בפרץ זעם אדיר החל בצעקות:" איך אתם לא מתביישים, בנאדם מביא לכם אוטו לטיפול ואתם עוד מעיזים ללכת לעשות איתו סידורים אישיים שלכם, על חשבון הזמן והדלק שלי!!!!!!!!....

מנהל המוסך מייד התנצל ואמר שהעניין יבורר ויטופל.....

ע**י אמר שעו"ד יהיו בקשר...

לאחר בירור של מספר ימים עם עורכי הדין בין שני הצדדים....הוסכם על ביטול התביעה....וע**י קיבל 10 טיפולים חינם + החלפת ברקסים חינם

(מיותר להגיד שעד שאח שלו הגיע האוטו כבר לא היה שם...)

זהו מקרה ראשון....מקרה שני קצת פחות מרתיע, אך עדיין....:

הייתה בעייה כלשהיא בצניחת טורים וכיבוי מנוע עצמי בפיזו 306 XSI....הלכתי ל"פוספלד" כדי לברר איך ניתן לפתור הבעייה וכמה יעלה...

המנהל בכבודו בעצמו אמר לי...."נחבר את האוטו למחשב ונגלה את הבעייה...זה ייקח בין 3 ל 4 שעות ויעלה בערך 190 ש"ח.".......... בסופו של דבר עשינו את הטיפול הנ"ל במקום אחר...גם מורשה פיזו סיטרואן ושם זה עלה 150 ש"ח ולקח 30 דקות......!!!!!!!!

(הבעייה הייתה בסוף חיישן סעפת יניקה)

אז אלו הם מסקנותיי והתרשמותיי מהמוסך הנ"ל........

יום טוב,

עופר

פורסם

תודה שאתה משתף אותנו!

זה חשוב שאנשים בפורום ידעו איפה להשאיר את המכוניות היקרות ערך שלהם.

אני לא הייתי מסכים לקבל את הטיפולים חינם האלה, הייתי פשוט תובע את המוסך!!

פורסם

גם לי יש חוות דעת גרועה מאוד על המוסך.

אמנם כצד שלישי , אבל אני רק אגיד דבר אחד :

106 מסויימת יצאה משם אחרי טיפול גדול הכולל טיימינג ואיבדה ברקסים כמה ימים אחרי , כתוצאה מאיבוד כל נוזל הבלמים.

כמובן כל דבר שהם מסדרים, מתעוררת בעקבותיו בעיה אחרת...

:oops:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זו אחת הסיבות שאני מעולם לא השארתי ולעולם לא אשאיר את רכבי במוסך ללא השגחה.

גם כשעשו לי ראש מנוע, נשארתי עם האוטו, גם בטיפולים אני יושב ובודק.

פעם אחת הספיקה לי ששכחו לי סכין יפני בחלקו הפנימי של הפגוש, שניה של חוסר עירנות מצידי :? , מזל שלא קרה כלום.

מוסך שלא נותן לי להיות ליד האוטו, אני פשוט אומר, תודה, שלום ולהתראות.

נ.ב.

כבר ראיתי מקרים שבמוסך מורשה מחליפים חלקי מנוע בין 2 מכוניות..פשוט ביזיון.

ואם זה לא לא מספיק, אז הנה דוגמא: לפני שנה עשיתי טיפול במוסך מורשה של פיז'ו סיטרואן ( לא מתקרב אליו בהווה), בכל אופן, בעל 307 הביא את רכבו עקב תקלה שלא הייתה ברורה לו, האוטו היה רק יומיים על הכביש, בעל הרכב שם את הרכב והלך, מסתבר שהייתה בעיה בראש המנוע, אז פשוט הרימו לו את הראש, בלי ליידע אותו, הבחור שטיפל באוטו אמר לי שאם בעל הרכב היה מגלה ,אז חבל על הזמן, ולא צריך להבין למה, כולה יומיים על הכביש וכבר פתיחת ראש. :?:shock:

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

כל פעם שאני יוצא ממוסך פיז'ו סיטרואן רעננה אני מרגיש כאילו עבדו עלינו. לא משנה מה לא שמנה המדים היפים של העובדים פשוט מרגיש שלפה אני לא רוצה לחזור.

ועכשיו שאני שומע את זה על כפ"ס בעצם האפשרויות אוזלות... ומוסך רחוק מהבית לאוטו שבשימוש כל יום לא הכי נוח בעולם.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

אני על מוסך בראל ברעננה ויתרתי מזמן...

על פוספלד הייתי די סקפתי, אבל עכשיון הכל ברור,

הפעם היחידה שאני מבקר במורשה (ליטל) שווה את הנסיעה עד לשם.

אגב את רוב החלקים המקוריים ניתן למצוא אצל לוינקוף צמוד למוסך קל - נת בנתניה.

יצאה לי שם חוטי הצתה אפילו זולים יותר מג'אן.

ההבדל לעומתו מג'אן שהוא עדיין לא עובד עם פורום PSI.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

י ש קשר בראל- אלו אחים!

המוסך ברעננה הונה אותי בכ4000 ש"ח בשעתו התכוונתי לתבוע בבית משפט...

כל הסיפור פורסם בפורום לפני שנה

מי שרכבו\כספו יקרים לו ...שיתרחק!.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
כולה יומיים על הכביש וכבר פתיחת ראש

בלאי סביר.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

חחח למישהו יש אולי מושג מה עושים לאנשים במוסך של סובארו אזור באזה"ת???

אני מטפל בכל הרכבים של ההורים שלי במוסך הזה כבר הרבה שנים, ומשומה מעולם לא אהבתי את המוסך הזה, פעם אחרונה נכנסתי לשם עם מפלג שרוף, ודפקו לי את האוטו מול העיניים, ואחרי זה אמרו לי "זה לא אנחנו", אבל ההורים שלי חיים בסרט, שימשיכו לשלם כסף בחינם...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני סומך על "ריטס" בבאר שבע שמטפלים בסיאט איביזה שלנו (2004). בקודם ראיתי שהם ממש טיפלו בסדר. אולי המחירים היו יקרים, אבל הרגשתי שהעבודה בוצעה לשביעות רצוני.

בקשר לעניין של להסתובב עם האוטו של הלקוח לסידורים פרטיים זה נראה לי ממש ממש ביזיון :!:

למרות כל העניין שאני מרוצה, ושעדיין יש אחריות על האוטו, אני לא חושב שכל דבר קטן צריך להחליף כי אי אפשר לדעת אף פעם איזה נזק יהיה בעתיד כתוצאה מחוסר ידע בתחום מסויים.

(הודעה שלי בקשר לבידוד של צינור המזגן ושל כבל חשמל שקצת נסדק)

חשוב שמקרים כאלה יפורסמו :!:

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אגב בקשר ללהסתובב עם הרכב של הלקוח...

מחזיר אותי לסרט שבצבא הייתי מביא את הסונומה לטיפול במוסך האזרחי

ואז הבוחן הצבאי היה יוצא איתה ל"סידורים, אורחת צהריים וכו" - היה אומר לי שהוא עושה בדיקה :lol:

עלאק... :p

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

קחו דוגמא אישית.

לפני שמכרתי את האוטו, לקחתי אותו מן הסתם לבדיקה (פיג'ו 106 ראלי דור שני).

בבדיקה הכל יצא נקי פרט לכמה דברים ממש קטנים, ודבר אחד ממש גדול - שמן במשאבת הגה. יכול להיות שהיא נוזלת וצריך חדשה, דבר יקר מאוד. דיברתי עם הבן אדם, ואמרתי לו שזו לא נזילה, אלא פשוט היה שם צינור נוזל אז החלפתי אותו מלפני הרבה זמן וזהו. לא הוספתי לעולם שמן הגה, אבל פשוט כשהצינור נזל - אז אחרי ההחלפה שלו לא ניקיתי את שאריות השמן שנזלו.

הבחור אמר לי, ובצדק, שהוא לא רוצה להסתכן ולכן הוא רוצה לקחת את הרכב למוסך "מרום הצמרת", מוסך מורשה וטוב שכולנו סומכים עליו. במרום הצמרת בדקו את זה ואמרו שהלכה משאבת הגה. צריך חדשה, ומשאבת הגה חדשה עולה 3,700 או 4,100 - תלוי אם זו החדשה או הישנה. וזה עוד לא כולל עבודה. בנוסף לכך הם אמרו שאין תחליפית, ואי אפשר לתקן. אמרתי תודה - ושלום.

דיברתי עם הבחור שהיה מעוניין לקנות ואמרתי לו שיתן לי יום לסדר את העניין ואז נבדוק את זה שוב. אני ברור שנלחצתי. משאבת הגה חדשה זה חתיכת סיפור גם אם אני עושה את זה לא במוסך מורשה (וליפ מה שביררתי יש תחליפיות והמחיר שהם הביאו זה סתם מחיר מופקע ואפשר להשיג גם בחצי מחיר..). וזה גם לא הגיוני - בחיים לא הוספתי שמן הגה, ובחיים לא היה חסר לי שמן הגה. אז איך זה?

לקחתי את זה למוסך של חבר קרוב. האוטו עלה על ליפט וניקו אותו מתחת על ידי לחץ מיוחד - והופה - המשאבת הגה תוקנה ויותר אין נזילה.

למוחורת הרימו את האוטו על ליפט מול הקונה במוסך שהוא בחר ואמרו לו שאין שום נזילה - זה כניראה פשוט שמן ישן שהיה שם והכל בסדר, ואז העסקנה נסגרה.

אבל חוצפה שמרום הצמרת החליטו שמשאבת ההגה נוזלת למרות מה שאמרתי להם! אני עוד מבין שהחליטו שהיא נוזלת, אבל כשהחליטו שהיא נוזלת כמובן שאני הייתי ליד האוטו. אמרתי להם שהיא לא נוזלת, ושאני בטוח בזה - אלא שזה פשוט שמן ישן מאוד ושיבדקו את זה טוב. הם אמרו שהם בדקו, וזו אכן נזילה לדעתם ממשאבת ההגה. אני הייתי לידם כל הזמן - הם לא בדקו את זה בכלל. פשוט נגעו באזור עם היד, ראו שמן הגה והחליטו שהיא נוזלת. כשאמרתי להם על הצינור שהוחלף ובגלל זה יש שם שמן הגה - הם אמרו שאני טועה.

בסוף הם טעו.

חוצפה שהייתה יכולה לעלות למישהו לא מנוסה ב 5K ש"ח.

כללי, זהו מוסך מעולה. במידה ויהיה לי שוב פעם רכב מסוג פיג'ו\סיטרואן - שם אני יבחר לטפל. אבל צריך לעקוב אחריהם כי לפעמים הם ממהרים כשיש להם הרבה מכוניות מחכות בתור -ואני לא מוכן שימהרו על חשבון הרכב שלי.

Back to the original - NC again.

פורסם
האוטו עלה על ליפט וניקו אותו מתחת על ידי לחץ מיוחד - והופה - המשאבת הגה תוקנה ויותר אין נזילה.

למוחורת הרימו את האוטו על ליפט מול הקונה במוסך שהוא בחר ואמרו לו שאין שום נזילה - זה כניראה פשוט שמן ישן שהיה שם והכל בסדר, ואז העסקנה נסגרה.

ומי אמר שיומיים לאחר מכן לא נזל כלום ?!

הקונה שלך קנה חתול בשק ואתה עוד מתגאה בזה? :roll:

ש קשר בראל- אלו אחים!

מי שרכבו\כספו יקרים לו ...שיתרחק!.

מסכים חלוטין :!:

הם עשו עבודת התקנה של כבל מצערת ב-205 ברמה כה נמוכה.

לשם אני בטוח לא אכניס את האוטו שלי.

MCS 2008

פורסם

למה לא תודיע ליבואן למחלקת שירות?

תתפלא , יש יבואנים שבונים על מוניטין ושירות טוב. המאמץ הקטן שבהרמת טלפון יכול להשתלם !

בהצלחה

יהודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...