טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,233 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
שאלה :- איך יודעים אם יש סתימה/לכלוך באינג'טורים ? איזה תופעות מורגשות ? איך מטפלים בזה ? אודה לכל תגובה.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, ביצעתי חיפוש, ולא מצאתי שום תשובה לשאלה שלי. אז ככה, אני רוצה לקנות גלגלי מגנזיום 14" לאוטו, הבעיה שעכשיו יש לי גלגלים 13". הסתכלתי בתא הכפפות (איפה שכל המידע הזה רשום) והיה רשום שם max 175/65 R14 זוהי המידה המקסימלית שאני יכול להתקין באוטו, נכון? עכשיו שאלה שנייה שלי, איך אני עושה את ההחלפה הזאת נכונה מבחינת החוק, כך שזה יהיה מאושר ורשום ברישיון??? תודה לכל העונים, זה ממש חשוב לי. רשמתי בפורום הנכון?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 971 צפיות
יש לי סיירה 88 1600 ס"מק... הבעיה היא שיש לה 4 הילוכים והיא לא עוברת את ה130... כמו שחסר הילוך... אני מעוניין להחליף גיר ל5 הילוכים.... האם אני יכל להחליף גיר בלי לשנות כלום במנוע? או שגיר בא מותאם עם המנוע??? ואם כן מה זה מצריך ממני??? בבקשה תעזרו לי!!!! תודה חברה!
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש בפורום ויש לי בעיה. יש לי גולף שנת 84 שעמדה כחודשיים, אתמול ניסית להניע אותה והיא לא הניעה גם בדירדור. מה שידוע לי כרגע על הרכב זה: 1.המצבר חלש (מדליק את המנורות על הלוח שעונים אבל לא מדליק את האורות מבחוץ). 2.הקרבורטור זורק דלק ואני לא יודע מאיפה , מישהו יכול לעזור לי לאתר את זה? ויכול ליהיות שבגלל זה הוא לא מניע? מה לבדוק שהוא תקין לפני שאני מנסה להניע? ומה לעשות כדי שיניע ? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
סרן אחורי ל saxo
מאת makc- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם יש ל מישהו מושג האם סרן אחורי של ax מתיאם ל saxo
הודעה אחרונה מאת makc, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
איציק, עמית וכל מי שיכול לעזור לי, אני כבר מיואש... הרכב שלי נכשל היום טסט. (סיטרואן zx 1.6 שנת 93) הבוחן אמר שיש חופש רב בהגה, וכמו כן צריך להחליף תפוח בגלגל.. אבל יותר מכל, הבוחן אמר שפליטת ה-co של הרכב מאוד גבוהה לגבי החופש בהגה אני לא דואג, חבר במוסך יטפל בזה. אבל עכשיו לגבי ה-co: לא נדהמתי ששמעתי את אחוז הפליטה הגבוה! אני מודה לבעיה הזאת כבר הרבה זמן, אני יודע שלפני חודשיים היה אותו סיפור של פליטה גבוה... אני לא חאפר, ואני לא מזניח, הלכתי ל-3 מוסכים כאשר 2 מהם הם מוסכים מורשים של סיטרואן ופיז'ו. אף מוסך לא מוצא את הבעיה!! פשוט ככה. אני כל הזמן בבדיקות אצל המוסך, מנסים לעזור לפתור את הבעיה ולא מצליחים.. אני אובד עצות, א…
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
השכירו לי לשנה הקרובה את האוטו הנ"ל. נוחות הנסיעה ממש על הפנים ואני מעוניין לשפר אותה מבלי להשקיע כסף רב ברכב (מיתלים וכיסא) מה גם שזה רכב שכור אז לא ניתן לבצע כל דבר. איזה שיפורים אתם ממליצים לי לעשות?
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אבא שלי רוצה להזמין צלחות ודיסקיות קידמיות לרכב אני לא יודע איזה חברה הוא רוצה אבל הוא אמר לי שהצלחת עולה 60 והדיסקית 100 מה דעתכם? איזה חברות טובות יש במחירים שפויים? תודה שניר
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
פירוקיות במרכז?
מאת יגאל- 4 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
אם מישהו מכיר פירוקיות מומלצות באזור המרכז אני אשמח לשמוע פרטים על קיומן, תודה.
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
בוקר טוב בזמן האחרון-התחיל סימפטום של הנעה ארוכה. כאשר המנוע קר-בבוקר או אחרי 5 -6 שעות - הרכב מניע בחצי שניה - כלומר אולי סיבוב אחד של הסטרטר והאוטו מניע. לעומת זאת כשהמנוע חם-נדרשים 5 שניות ולעיתים יותר כדי שהמנוע יונע וזה מלווה לעיתיםבמוזיקה של עליה וירידה בצליל הסטרטר. אם אני לוחץ על דוושת הגז-זה מוריד שניה בערך אבל לא משמעותי. הוחלפו הדברים הבאים ללא קשר. חוטי הצתה-הגיע יומם פלאגים-כנל סרטר-לפני כחצי שנה-כנל. תודה לכל תגובה
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
-
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מעוניין לבצע הנמכה לרכבי. כרגע ישנם כמה הצעות לגבי כמה סוגים של קפיצי הנמכה: 1)OMP. 2)EIBACH 3)MAD 4)VOCLAND את ה-OMP וה-EIBACH אני מכיר, את האחרים לא. הסכומים נעים בין 600 ל-650 כך שהמחיר לא משחק תפקיד. אני מעוניין לדעת האם מישהו ניסה את הדגמים הלא מוכרים, והאם מישהו יכול להצביע על הקפיץ שיתאים בצורה הכי טובה לרכבי שיושב כרגע על בולמי KONI. תודה.
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 3 תגובות
- 994 צפיות
התחלתי לפרק היום את הדיפון בדלת ועצרתי באמצע כי הוא לא רצה לצאת, השאלה שלי היא אחרי שכל הברגים בחוץ כולל הפלסטיק של הידית (אין לי מושג איך הכפתור יוצא אם בכלל) איך כל העסק יוצא? היתה הרגשה כאילו הוא תפוס עם דבק לדלת וחלק מהדבק פשוט הלך ובחלקים האלה זה השתחרר טוב, הוא יותר נתקע לי במשולש איפה שהמראה בדלת. שיחררתי ברגים בדופן למטה, ושיחררתי את כל הידית תמיכה עם הקליפסים ואת המסגרת של הידית פתיחת דלת, פיספסתי אולי משהו? אני רק רוצה לבדוק אם הזכוכית של החלון יושבת בסדר כי היא קצת רועדת כשהחלון פתוח (יש רעש) וגם כשהוא סגור יש תזוזות קטנות עם קירקושים עדינים. (אולי זה בגלל הגומיות מסביב לחלון?)
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.ppg.com/MaxMeyer/CarColourRange/CCRMenu.asp?IntDialCode=44 דורש Acrobat reader
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אולי מישהוא מכיר מקום שיכול לחתוך לי צינורות מסוכסים לפי מידה ועובי ? (וגם יכול לשים בסוף הברגה ?? איזה חוצפן אני ) זה ממש דחוף (אני באמצע משהו) בברכה מושיק גלימידי
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אנשים , יצא לי לעשות מן דריפטים בכיכר (שהכביש עצמו סגור) ,משהו כמו 5 פעמים לא רצוף , עכשיו בבלימה חזקה אני שומע רעש מוזר שהאוטו ממש לקראת עצירה , כמו רעש עמום כזה , אני לא ממש יכול להגדיר אותו עם תוספת של שיפשופים של משהו... הרעש הזה היה לי לפני כמה חודשים , ונעלם לבד אחרי מס' ימים מה זה יכול להיול ? תודה מראש ושבת שלום - תומר
הודעה אחרונה מאת pita100, -
- 11 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
חדש פה.. האם למישהו מוכרת תופעה של תקיעה של ידית ההילוכים האוטומטית במצה טיפטרוניק או תקיעה שלה בכלל בפיז'ו/סיטרואן? הסיפור..הנני בעל 307 שנת 2002 1600 אוטומט , 28 אלף ק"מ, XS. בזמן נסיעה בכביש במהירות 80-90 העברתי למצב טיפטרוניק, בלוח השעונים במקום להופיע מספר ההילוך היה סימן מינוס '-'. ניסיתי להחזיר בחזרה לדרייב רגיל אך הידית הייתה תקועה כל שניתן רק להעלות למעלה ומטה בטיפטרוניק אך ללא שליטה בגיר( סתם לשחק). עצרתי בצד , חשבתי שזהו משהו אלקטרוני נכבה נדליק ויסתדר. כיביתי, לא זז וגם כבר לא יכולתי להניע את הרכב משום שהוא בדרייב ולא פארקינג. הרכב נגרר לשרודר בבני ברק בערב , יום אחרי דיברתי איתם והם אמרו שהם נתנו לידית מכה שזה היה משהו מכני , וכעת זה בסדר, אם …
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 1 תגובות
- 912 צפיות
כבר כמה שבועות שהמזגן באוטו של הורי לא מקרר. היום אבא שלי עשה טיפול 10 ולאחר בדיקה אמרו לו שהקומפרסור נרקב. מאחר וקומפרסור חדש זה עסק די יקר (2000+ זוזים) חשבתי על האפשרות של למצוא אחד במצב טוב בפירוקיה. אז ככה: א. האם מישהו חושב שיש סיבה למה לא לנסות להחליף את החלק בחלק מפורק (בהנחה שהוא במצב טוב) ב. איזה עוד דגמים של דייהו חולקים את אותו קומפרסור? ג. מישהו יכול להעריך כמה עשויים לדרוש על חלק כזה מפורק (כדי שאני אדע עד כמה שווה לשים חלק כזה במקום לשים אחד חדש בעלות הרבה יותר גבוהה). ד. במידה ונחליט על לשים קומפרסור חדש האם מישהו מכיר מקום טוב וזול שעושה את העבודה באיזור חיפה? תודה.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 0 תגובות
- 948 צפיות
זקוק לטיפול שנתי ומבקש המלצה למוסך ניסאן באזור חיפה. תודה!
הודעה אחרונה מאת nis1, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול כשפתחתי את בורג ריקון נקרע הבורג מהרדיאטור אין מה לעשות הלך החלק אמרו לי שרדיאטור עולה בערך 400 מתקשר לזאן אין לו במלאי ומתקשר למוסך של פיזו רק על החלק 700 שקל והשיא מתקשר ללובינסקי מסביר לו שאני צריך רק את הרדיאטור מחכה חמש דקות על הקו ומקבל את המחיר של 2000 שקל לא כולל מ"ע מישהו יודע איפה אפשר לקנות את החלק הזה במחיר סביר
הודעה אחרונה מאת דן-אברהם, -
- 1 תגובות
- 968 צפיות
יש לי סדק בחלון של הגג הנפתח שאלתי היא: האם צריך להחליף רק את הזכוכית עצמה ז"א החלון או את כל המערכת ומה הוא המחיר שזה יכול לעלות תודה
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
המונדיאו שלנו נכבית לפעמים ישר אחרי ההנעה בסל"ד סרק (למדה? מאפ סנסור? ). זה מתחיל ברעידות של כל הרכב ותוך כ5 שניות הוא נכבה, אם נותנים גז בזמן הרעידות אז הוא לא נכבה. אם בכל זאת הרכב נכבה אז כדי להניע אותו שוב צריך ללחוץ על הגז בזמן ההנעה אחרת הוא לרוב לא יניע. התופעה קורית לפעמים (10% מההנעות) וכמעט תמיד אחרי תידלוקים. ברור לי שלאנשים פה אין כלי דיאגנוסטיקה בטלפתיה אבל בגלל שיש פה כמה אנשי מקצוע תהיתי אם מישהו מכיר תקלה נפוצה כזאת במונדיאו. הרכב היה במוסך וביקשנו שיטפלו בזה, נאמר לנו שטופל אבל הבעיה נשארה בדיוק כמו שהייתה (אני בספק אם עשו משהו בכלל, הרכב מליסינג). אם אני אוכל לכוון את חברת הליסינג לבעיה ספציפית זה יהיה הרבה יותר קל (ואולי הפ…
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בזמן נסיעה, חלון החשמל (שבצד הנוסע - ימין קדימה) רועד ומשמיע נקישות מטרידות. זה קורה רק כאשר החלון סגור לגמרי עד הסוף. כאשר אני פותח אותו ממש מעט (לחיצה קטנה על הכפתור) הנקישות מפסיקות. מה הפיתרון ? תודה!
הודעה אחרונה מאת honda91, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
גלשתי באתרים בחו"ל וראיתי מכוניות משופרות. לחלק לא קטן מהם ראיתי שהוחלף הסרן האחורי, או שהוא שופץ לפחות. למה זה? ראיתי את זה גם בארץ על כמה מכוניות, למשל 306 אחת ששופרה מאוד, וכשהוא ציין את השיפורים שלו הוא רשם "סרן אחורי חדש\משופץ\משופר". למה צריך להחליף סרן למען השיפורים ברכב הנעה קדמית? דווקא בהנעה קדמית הייתי מצפה שהסרן הקדמי יקבל את הנזקים מהכח של הגלגלים, ולכן הוא יצטרך החלפה...אז למה צריך להחליף את הסרן האחורי? מה התועלת? כיצד משפיע?
הודעה אחרונה מאת Pentos, -
-
- 1 תגובות
- 780 צפיות
שלום חברה.. התקנתי מד טורים בסיירה שלי.... המד טורים עצמו של רנו 19. כאשר האוטו מונע הטורים עומדים יםה על 1000 וכשאני מאיץ הוא עולה והכל טוב ויפה... השאלה שלי היא האם הטורים מדוייקים למרות שזה מד של רנו??? לדוגמא אני מגיע במד ל6000 סל"ד ... אם אני יביא מד טורים אורגינל של סיירה אז זה יראה משהו אחר??? מקווה שהבנתם למה אני מתכוון.... תודה.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
מנוע ל-205GTI
מאת voodoo-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 930 צפיות
האם אפשר לקנות מנוע של GTI 205 1.6 בארץ? כמה זה צריך לעלות?
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה היתרון בהחלפה של המתלים לקויל-אוברים? חשבתי חשבתי חשבתי, ולא ממש הגעתי למסקנות חכמות. האירו את עיני, בבקשה, Fazer
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא מצאתי את השרשור הקודם בנושא, ומי שזוכר דובר שם על הנושא שיחרור השיעבוד של פוליסת הביטוח של רכב שהוחזר לחברת הליסינג (מדובר בחברת קאר אנד גו). לאחר שראיתי שכל הדיבורים והצעקות והאיומים נופלים על אוזניים אטומות ואני בעצם "מדבר אל הקירות", החלטתי לתבוע אותם. מצ"ב מכתב התביעה לעיונכם ולהארותיכם. תודה. ranzi.doc
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
תודה עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשאלה הספציפית הזו.
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
-
כונס אוויר
מאת חולה הגה- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום אנשים , יש לי שאלה בקשר לכונס אוויר . האם כל כונס אוויר נועד בשביל להפנות את האוויר הקר לאינטרקולר ? או שיש לכונס אוויר יעודים נוספים ? תודה רבה .
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קוראים נכבדים, לפניכם מקבץ של 3 דוחות בדיקה שבהן נבדקו 4 פריטים: · פגוש · מכסה מנוע · כנף · קורה קדמית הבדיקה באה לתת מענה לשאלה: האם קיים הבדל בין פריט מקורי ובין פריט תחליפי בהיבטים הבאים: · מידות · חומרים ותהליכים ( כולל , ציפויים וריתוכים בפח והתנהגות החומר בפולימר) הבדיקה בוצעה על גבי פריטים אקראיים, אך התמונה המשתקפת מתוצאותיה דומה במהותה � אכן קיימים הבדלים בין פריט מקורי ותחליפי. ההבדלים באים לידי ביטוי בהיבטים הבאים: · בטיחות · חוזק · גימור · רגישות לחלודה · עיוותים בהרכבת הפריטים אנו מקווים כי הבדיקה תאיר את סוגיית התחליפיות של פריטי החיפוי של כלי הרכב, כך שבעל הרכב יהיה ער לעובדה שהמראה החזותי הדומה מטעה. בעניין ז…
הודעה אחרונה מאת דן-אברהם,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 987 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- הדיין
- 133hp
- sperial
- פינדר
- santiago
- איציק נ.
- urich
- Igalz
- EliC25
- asix
- GTאי
- avizaz