Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש צורך בהרצה בקמ' הראשונים כמו באופנע??

יש דברים שצריך לדעת לרכב החדש??

עם איזה רמקולים הרכב הזה בא??

פורסם

תתחדש על הרכב!

יש צורך בהרצה (לא יודע מה הקשר לאופנוע) , קרא בספר רכב כמה ק"מ ממליץ היצרן, לרוב מדובר ב1000 ק"מ. תשתדל לנהוג בהם רגוע יחסית, להמנע מתאוצות חזקות, וגם מבלימות חזקות ללא צורך.

לגבי רמקולים פתח הודעה נפרדת בפורום אודיו.

לגבי דברים שצריך לדעת, תעיין בספר הרכב, זה אף פעם לא מזיק.

גיא

פורסם

שלום רב,

תתחדש!.

מחזק את דבריו של Guy - קרא בספר של הרכב שם רשום כמה ק"מ ההרצה.

אם איני טועה (קח את דברי בערבון מוגבל) הרמקולים המקוריים במזדה הם של פיוניר - עדיף שתשאל בפורום אודיו.

אתם בטוחים שהרצה היא ב-1000 ק"מ הראשונים? ממה שזכור לי אצלנו ברכב ההרצה הייתה כ-1500 ק"מ אפילו יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ברוך הבא לפורום ותתחדש על הרכב.

מה המחיר של הלנטיס היום ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
ברוך הבא לפורום ותתחדש על הרכב.

מה המחיר של הלנטיס היום ?

שמוליק

אבא שלי קנה לפני חצי שנה 2004 ב117,000. (GLX)

כיום אני חושב שהיא עולה משהו כמו 123,000.

המחירים בארץ.... :mad:

בכל אופן, לבחור ששאל את השאלה: אנחנו ב1000 ק"מ הראשונים פשוט לא עברנו את ה110. :roll:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

זה לא מתנגש במחינה שיווקית ? הרי מזדה 3 גם נעה בטווח במחירים הנ"ל.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק

אם הצרכן קונה, מ'כפת להם?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
האם יש צורך בהרצה בקמ' הראשונים כמו באופנע??

יש דברים שצריך לדעת לרכב החדש??

עם איזה רמקולים הרכב הזה בא??

זו לא הרצה במובן הקלאסי של פעם , עת היה צורך לאחר הק"מ הראשונים להגיע למוסך , לחזק ראש וכו'.

כיום מומלץ ע"י היצרנים לנהוג במתינות עם המנוע בימיו הראשונים , עד שכל החלקים הנעים "יתיישבו" במקומם כמו שצריך. משהו כמו 1500 ק"מ - כבר כתבו לך לגבי ספר הרכב.

רמקולים - בדגם 2000 הגיעו בדלתות הקדמיות רמקולים 5X7 ג'יפה מתוצרת עלומה בהספק נומינלי של 15 או 20 וואט RMS (הספק אמיתי).אחורנית הייתה רק הכנה.

את ה-2003 קיבלתי עם סט 4 רמקולים , גם כן - הכי זול שיש , רק שלדעתי זה הוכנס ע"י חב' הליסינג ולא בא כציוד מקורי.

השמיעה סבירה בקושי , לא יותר. אם יש שאיפות מוזיקליות - החלפה היא MUST.

פורסם

שמוליק

פשוט נראה לי שכיום ה-3 עולה באיזור ה128.... :mad: אבל אני לא בטוח.... קיצר, הלאנטיס גם היום, אפילו עם הופעת ה-3, נשארת ללא ספק בחירה יפונמטית מצויינת.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

שמוליק

פשוט נראה לי שכיום ה-3 עולה באיזור ה128.... :mad: אבל אני לא בטוח.... קיצר, הלאנטיס גם היום, אפילו עם הופעת ה-3, נשארת ללא ספק בחירה יפונמטית מצויינת.

:screwy:

במחיר הזה - בהתחשב באופוזיציה (אם לא נעולים על המילה יפנו. וגם אם כן , הייתי מגרד מהקירות את תוספת הכסף ל-3) , יש הרבה אופציות עדיפות :idea:

פורסם

כעיקרון רוב המנועים החדשים כיום עוברים סוג של הרצה עוד המפעל, לפני שהם מורכבים ברכב ונשלחים ללקוח.

מה שכן, היצרן ממליץ לבצע הרצה, כמו שאמרו לפני, כדי להושיב במקום את החלקים החדשים במנוע.

אצלנו במאזדה 6 עשינו הרצה כ-1000 ק"מ לפי המלצת היצרן אבל נסענו עוד 100 ק"מ בנוחות ובמתינות. (בשביל השקט הנפשי שלי :D )

כעיקרון מה שחושב הוא להשתדל לא לעבור 3000 סל"ד, ולא לעבור יותר מדי 110 קמ"ש ומעלה (כלומר הרצה בכמה שפחות עומס על המנוע)...

כמו כן ברור מאליו שממש לא רצוי לנהוג עם "קיק דאון" למינהם, או נסיעה אגרסיבית עם דוושת גז-בלם...

פורסם

תגיד לי, אתה מבין משהו במכוניות? :twisted: (או שפשוט יש לך חוש הומור מעוות במיוחד)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...