Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דחיית תקלות אינה פתרון, אפילו לא זמני, במכונית שבקושי מלאו לה 5 שנים ושלא צריכה לצוץ בה בעיה כזו (חימום) או אחרת (הזעות שמן מהטיימינג).

את עניין השטיפה בסמוך לטיימינג עוד אפשר להבין, דבר הכרחי לצורך איתור הנזילה... אבל בנוגע לחימום - שיקול הדעת במקרה הזה אינו מובן לי (אישית) בכלל. הרי (אני מקווה בשבילך) התיקון עוד יתבצע - וחבל על הכסף שבפתרונות הזמניים, אפילו כשמדובר בסכומים זעומים.

בטווח הרחוק, כשיהיו עוד בעיות (ויהיו), את תמצאי עצמך מפעילה שיקול דעת ושוב מזניחה תקלות "קטנות" על פני אחרות.

אולי זה אני ושיקול הדעת שלי או סדר העדיפויות שונה, אבל מבחינתי ברגע כשיש בעיה, פשוט לתקן, אתה לא יודע מה יצוץ לך מחר ובתור אחד שמחזיק רכב אתה צריך להיות מוכן לכל !.

איציק

יאצק .

זה כנראה אתה.

קודם כל - כולנו יודעים שתקלה כגון רדיאטור החימום קורית , והרבה , במכוניות PSA -גם בגיל הזה. עברנו את זה כבר ,וההערות של "בלאי טבעי" וכו' לא מוסיפות לאף אחד.

הרדיאטור הזה עשוי מחרא של חומר , רגיש לאללה למי ברז , וממוקם בחרא שלך מקום , כדי לתת פרנסה למכונאים.

עכשיו - עניין התיקון.

אתה הרי יודע שרכב יכול לנסוע מצויין ולמשך שנות דור (בהנחה שהוא לא צרפתי , מרוצה ?) ללא רדיאטור חימום . כמו כן אתה יודע שהתיקון יעלה לפחות 1.5K במקרה הטוב , כי העבודה מרובה.

מה הבעייה בדחיית הטיפול הספציפי הזה עד שיהיה לה יותר קל כלכלית להתמודד עם זה ? :shock:

פורסם

יאצק .

זה כנראה אתה.

קודם כל - כולנו יודעים שתקלה כגון רדיאטור החימום קורית , והרבה , במכוניות PSA -גם בגיל הזה. עברנו את זה כבר ,וההערות של "בלאי טבעי" וכו' לא מוסיפות לאף אחד.

הרדיאטור הזה עשוי מחרא של חומר , רגיש לאללה למי ברז , וממוקם בחרא שלך מקום , כדי לתת פרנסה למכונאים.

עכשיו - עניין התיקון.

אתה הרי יודע שרכב יכול לנסוע מצויין ולמשך שנות דור (בהנחה שהוא לא צרפתי , מרוצה ?) ללא רדיאטור חימום . כמו כן אתה יודע שהתיקון יעלה לפחות 1.5K במקרה הטוב , כי העבודה מרובה.

מה הבעייה בדחיית הטיפול הספציפי הזה עד שיהיה לה יותר קל כלכלית להתמודד עם זה ? :shock:

כנראה שזה רק אני (ולא הערתי כלום בדמות "בלאי טבעי" או משהו כזה, תפסיק לדמיין שמר :wink: ).

אני מודה, לי יש בעיה (אחת מיני רבות :mm_tongu:) לנהוג ברכב בידיעה שיש בו משהו לא תקין - "אפילו" כשמדובר בחימום.

מאידך, אני חושב שמי שמחזיק רכב בימינו צריך להיות מוכן לתקלה (אפילו זניחה) של 1500 שח. היום זה חימום, מחר זה משהו אחר - לכעורה זניח. אני לא בעד לתחזק מכונית חדישה בצורה של "חסכנות" לכעורה, על אחת כמה וכמה שמדובר בתקלה שהיא לא יקרה אבסלוטית ביחס לדברים אחרים שעלולים להתקלקל (ואם תחשוב על זה, תבין שרוב התקלות לא נגמרות בפחות מ 1000-1500 שח...לפחות לא תקלות "עיקריות" כמו מ.דלק, ראש, בלאי משולשים, חיישן וכד').

בקיצור - שכל אחד יתחזק את האוטו שלו איך שנוח לו, לי אישית זה היה מפריע והייתי מתקן ללא דחיה (אבל אני מקרה חריג בעניין הנ"ל).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...