Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז בגלל שיש עוד כמה דברים קטנים פה ושם החלטתי לשים הכל בהודעה

אחת ככה יותר מסודר ופחות בלאגן.

1). במהלך נסיעה מחוץ לעיר נסעתי מאחורי משאית ונפלה ממנה אבן ויש לי סדק בצד ימין בשמשה הקדמית, הוא די ארוך ואני קצת מפחד שיקרה משהו בנסיעה והיא תיתנפץ עלי.

אז כמה עולה שמשה מקורית! לא רגילה מקורית בלבד של רכב כזה?

וכמובן היכן אפשר להשיג הכי קרוב לאשדוד?

2). משום מה הרכב הוא דגם אמריקאי, הסקאלה שלו היא במיילים וכתוב גם בק''מ, אבל בקטן מאוד וקשה להבחין בזה.

רציתי לדעת כמה עולה להחליף?

3). הרכב נועל צמיגים גדולים רוחב 205. אני משער שזה הולך להיות קצת יקר.

כמה צריך לעלות זוג צמיגים עם אחיזה טובה?

אבל שיחזיקו מעמד ולא יתבלו אחרי שנה, כמובן איזה חברה ודגם?

4). מושבי העור בלויים. ע''י איזה תכשיר אפשר לתת להם טיפול טוב שישמור עליהם לפני שאני עוטף אותם עם גופיות?

5). איפה אני יכול להחליף את הכפתורים של החלונות?

אני יסביר קצת יותר: לי יש כפתורים גדולים מלבניים ואני רוצה לשים את הקטנים שהם יותר נוחים, לכן צריך גם להחליף את הפלסטיק שהם תפוסים עליו...

איפה אפשר לעשות את זה? האם יש למישהו השערה למחיר?

6). למישהו יש טיפים לתת לי בקשר לרכב?

אני אתן לכם קצת יותר מידע: 525 הזרקה שנת 89, גיר ידני, 4 חלונות חשמל,

סאן רוף חשמלי, מושבים חשמליים, מושבי עור, ויש מערכת קצת מסובכת שקשורה למזגן (2 כפתורים לקביעת הטמפ').

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

1. יש ביטוח שמשות - תפעיל. שמשה קדמית יקרה מאוד ועלולה לעלות כ-2K אפילו. נסה כאן. תמתין בסבלנות שהדף יעלה.

5. לדעתי, חבל להתעסק עם החשמל המקורי. נסה להעלות תמונות להסביר במה מדובר בדיוק.

6. המערכת המסובכת נקראת בקרת אקלים.

MCS 2008

פורסם
1. יש ביטוח שמשות - תפעיל. שמשה קדמית יקרה מאוד ועלולה לעלות כ-2K אפילו. נסה כאן. תמתין בסבלנות שהדף יעלה.

5. לדעתי, חבל להתעסק עם החשמל המקורי. נסה להעלות תמונות להסביר במה מדובר בדיוק.

6. המערכת המסובכת נקראת בקרת אקלים.

6). לא זה רגיל לא מחשב... ובטוח לא בקרת אקלים כנראה יש שליטה לאחוריים ולקדמיים.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

2. ברר במוסך מורשה של ב.מ.וו כמה יעלה, אחרי שתראה שזה עולה הון - חפש באינטרנט חלקי חילוף בחו"ל ותבדוק מחירים (ממדינה שאין בעיה לשלוח ממנה לישראל בזול)

3. יש המון. רוצה איכות טובה? שלם בהתאם. המחירים יכולים להיות גם יותר מ-500 לצמיג. אחיזה באה על חשבון אורך חיים. זכור גם את זה. חברות: יוקוהמה A539 טובים מאוד מניסיון, פירלי P6000 גם טובים, מישלין טובים אבל יקרים. פאלקן גם בסדר ויחסית זולים.

4. אם הם ממש ממש בלויים אין הרבה מה לעשות (שלא יעלה הרבה כסף...) בכל מקרה תכשירים לטיפול במושבי עור יש בחנויות כמו אוטודיפו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...