Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד שלי אמר לי שכשהוא שמע את המערכת באוטו בלי שהמנוע דלק, נגמר לו המצבר אחרי 10 דקות... חבר שלי לעומת זאת אומר שהוא שמע גם 5 שעות מוזיקה באוטו בלי מנוע דולק ואחרי זה האוטו התניע כמו גדול...

אז מה התשובה?

והאם כל עוד המצבר לא נגמר לגמרי, כל עוד אפשר להתניע - המצב שלו יחזור ישר לקדמותו וזה לא משנה אם מגיעים לגבול?

ואם הוא נגמר כל מה שצריך זה התנעה בכבלים (תנינים) וגם אז הוא חוזר לקדמותו? או שצריך להחליף אותו לגמרי?

פורסם

שלום.

תלוי איזה רכב (הכוונה גודל מצבר) בן כמה המצבר (זקן, צעיר)

איזה מערכת,,, טרנזיסטור מאפן , או אולי מערכת עם מגברים מיקסרים

בכללי לא מומלץ להפעיל צרכן חשמל גדול (מערכת למשל) כי זה מרוקן

את המצבר בצורה קיצונית... בהחלט יכול לרוקן את המצבר ב10 דק'.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

יש לי לנסר 90', מצבר בן שנה וחצי, מערכת של פיוניר ורמקולים קדמיים ואחוריים 6X9 אבל בלי סאב ובלי מגבר...

אמרו לי שמערכת זה לא צרכן חשמל גדול מדיי, ובכל זאת חבר שלי גם כן שמע באוטו משפחתי עם רמקולים אחוריים איזה 5 שעות ככה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...