רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 23 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
לאחר חיפושים, מצאתי חפושית צהובה חמודה להפליא. בעל הרכב,בחור צעירנסע משנת 95 ולאחרונה העמיד אותה כיוון שהמנוע שלה כבר גמור. הרכב יד 2, בערך 350,000 ק"מ, מבפנים שמור מאוד, הכל שלם ועובד, גג חדש. מבחוץ, האוטו נראה סביר+, יש חלודות אך סה"כ המרכב שלם ונראה כאילו הוא שמר על האוטו טוב טוב. דיברנו על מחיר של 1000 ש"ח בערך. השאלה: כמה יעלה לי שיופץ מנוע (1300) לחיפושית ומה האלטרנטיבות שלי? האם כדאי לרכוש את הרכב או שכדאי לחפש חיפושית במצב טוב יותר?במעט יותר כסף? עזרה!!!!
הודעה אחרונה מאת אריאל עזיזי, -
מכפיל חנייה
מאת Yoav_21-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הסתובבתי קצת באתר יד 2 וראיתי מכשיר שמכפיל לך את החניה כלומר: מה שיש לגררים שסוחבים שתי מכוניות. חשבתי שאספנים עם בעיית החניה אולי זה יעזור. תמונה: קישור למודעה: http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?AreaID=&CarSpecialID=11&CarSpecialSubCatID=&FromYear=&UntilYear=&fromPrice=&untilPrice= עריכה: התמונה קטנה..אם אני יגדיל אותה תאבד הרזולוציה. אם אתם נכנסים לקישור תחפשו שם את המודעה. מקווה שזה יעזור לכם לפתור את בעיית החנייה שאני קורא עליה פה לא מעט. נ.ב. חשוב לי לציין אין לי קשר למוכר!! לא לפנות אליי בה"פ או משהו בסגנון.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 775 צפיות
עקב מזג האויר הסוער נדחה הטיול ליפעת לשבוע הבא - 12.11.05 . נתארח בקיבוץ יפעת (בין עפולה לנהלל) החל משעה 10:30. נקבל הדרכה במוזיאון ההתישבות. ילדים יופעלו באפיית פיתות בטבון. לאחר הסיור נבצע פיקניק ( על האש ) במקום , כל אחד מביא לעצמו בשרים . פיזור מתוכנן 16:00 לתיאום טל. 052-3706345 - משה במידה ויירד גשם יידחה הטיול בשבוע. נסיעה טובה משה שטיין - ועד מועדון החמש
הודעה אחרונה מאת Moris, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מבקש לקבל פרטים על "הילמן מינקס" מישהו מוכן לנדב אינפורמציה? (בירושליים מציעים למכירה מס רכבים משנת 1959)
הודעה אחרונה מאת מוקי, -
מאיפה ניתן להשיג חלקים לדגם הזה. אני צריך כרגע בוכנה בתודה מראש גלעד.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני פשוט על סף קניה של כרמן מדהימה שנת 63 מנוע 1300 כמה שווה הרכב לדעתכם כאשר הוא באמת באמת משופץ לרמה מדהימה טהכול מקורי ונשאר עומד בחניה [אבל מתחיל טיפה להתרקב הגומיות בדלתות ודברים קנטים] אני יודע שקשה לתת חבת דעת בלי לראות אבל על כמה נעמד סוג הרכב הנל בין אילו מחירים??????????????????. מאחד לשיפוץ ועד אחת אחרי שיפוץ??????????????? תודה מראש!!!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת פיניש1302, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
לכל חברי המועדון, השקת הפורד פופיולר 54 של יהודה אליאס תתקיים בתאריך 11.11.05 , 16.30 , בקופי טו גו, אוניברסיטת תל אביב. כולכם מוזמנים! משרד המועדון
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 0 תגובות
- 767 צפיות
אני מניח שכמה מכם מכירים את האתר, ניתן למצוא פה את רוב ספרי השיפוץ של כל המכוניות כולל ספרות טכנית ... http://print.google.com/print?hl=en שימו restoration בשורת החיפוש... תהנו רוי
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כתבה מאת בני הספל במוסף הגלריה של עיתון הארץ משישי האחרון: מוזיאון פורד במישיגן איתר בחצרו של חוואי מאלבמה את האוטובוס שבו פתחה רוזה פארקס את המאבק לביטול ההפרדה הגזעית בארצות הברית: http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=641492&contrassID=2&subContrassID=23&sbSubContrassID=0 ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 0 תגובות
- 969 צפיות
http://www.m-c.org.il/forum/forum_posts.asp?TID=250&PN=1
הודעה אחרונה מאת מבעד למשקף, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חבר שלי מעוניין לרכוש טריומף הראלד בכל מצב, או לפני שיפוץ או באמצע שיפוץ או רכב משופץ. פרטיו הם: אמי ניב טל' 052-3338053. בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
מגזין "ארץ" - כתבה על המועדון
מאת Guest AKICHU- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
Israel's Classic Car Buffs The Five Club, the club for collectors of classic cars, motorcycles, and buses in Israel, is celebrating its 20th anniversary. ERETZ Magazine's Heidi J. Gleit learned why Israelis spend countless hours and resources restoring a 1942 World War II vintage BSA motorcycle or a 1959 Sussita pickup truck. זהו "טיזר" בלבד הכתבה המלאה נמצאת במגזין עצמו שמופץ בארה"ב ובארץ למנויים אירית
-
- 28 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ערב טוב, בימים הקרובים אנו נעלה את הקורטינה הכחולה על גרר, להלבשת גיר ידני חמישה הילוכים. היום הצנו רצנו לעברה לשחררה מכל הכיסויים,הבלוקים,ואמצעי הביטחון שפקדו אותה במשך השנתיים האחרונות שהייתה מאופסנת. חדל פטפטת,ניתן לתמונות לדבר. כידוע,כל תהליך השיפוץ יועלה בלעדית לקארס פורום,מרגע ההורדה מהבלוקים,ועד ההזמנה להשקה .
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום למומחים אני צריך המלצה על מוסך או על מומחה לחיפושיות באיזור ירושלים... אודה לכם על העזרה. נדב
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
- 2 תגובות
- 904 צפיות
לכול האשדודים שביננו העם מישהו ראה את החיפושית שעומדת למכירה מול התחנה המרכזית החדשה כסופה יש לה כמה מכות בכנפיים הקדמיות והאחוריות המרכב דורש פחחות יש ריקבונות בכמה מקומות שאסי לא ידוע לא ממש התעמקתי בה חסרות מדרגות ניקל (ישנם אבל מפח דקיק כנראה בניה עצמאית =לא מקורי ) מה הרכב הנ"ל שווה ? השאלה נשאלת למי שראה אותה אני שואל את זה כי אני רוצה את הרכב הנ"ל
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה: אני צריך לגרור רכב מקציר לאזור, דיברתי עם גרר גולן (מכר שלי, עשה עבורי מספר גרירות), המחיר שהוא נתן לי עומד סביב 550 ש"ח לגרירה. אם מישהו מכיר גרריסט שיוכל לעשות את זה בפחות כסף, אני אשמח.
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
החורף הגיע. הגיעו גם כל החלקים שהחסרים מגרמניה (שוב קאי, הבחור מקלן, לא הכזיב וכל חלק שאני רק צריך ל-304 יש לו. זה פשוט מדהים המאגר חלקים שלו). הגג קנבס הגיע מארה"ב וכבר יושב בתא מטען ומחכה כמה חודשים. ועכשיו ניגשים לעבודה - להרכיב את הגג ה"רך" (כמו שקוראים לו הגויים). היום ניסיתי במשך שעתיים להבין איך אני אמור לחבר את החלק הקדמי, אבל אני מודה שלא הצלחתי לפצח את זה. אני חושש שהגג שתפרו לי בארה"ב לא לגמרי מתאים למבנה של המנגנון שעליו הוא אמור לשבת. אני יוצא בקריאה נרגשת לבעלי 304 פתוחות - אם למישהו מכם יש גג מתקפל מקורי, אנא צרו איתי קשר. אני מעוניין לבוא לראות אותו ואולי להבין איך אני אמור לחבר את החלק הקדמי שלו למוט המתכת שמקדימה. תודה.
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חדשים לחלוטין, היו מורכבים על הרכב פחות מ-500 ק"מ. שיפור עצום בהתנהגות ובנוחות הנסיעה! 1300 ש"ח. רן 054-4813089
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
מחפש צבעי שמסדר שריטות בפ"ת בקריית אריה תודה
הודעה אחרונה מאת AVIRAM_M, -
צריך עזרה ( במוו 635 ) 1 2
מאת פאשה-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני צריך צמד חלנות שמאליים... אין בשום מקום ובקמור דורשים י-ק-ר סליחה , ממש י-ק-ר אז אם יש למישהו רעיון או טל' של מישהו שיש לו חלפים או משהו , אני אשמח , אודה לו ואם אצטרך אפילו אביא לו ילד... חשוב מאוד , אחרת הפרויקט לא יוכל לעלות לכביש . תודה מכל הלב לעוזרים ! מקווה שיהיו לכם תשובות
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
שלום לכולם אני חדש 1 2
מאת chen2305-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום היקרים. הרשו לי לקחת כמה דקות מזמנכם ולספר לכם מעט על עצמי ועל מה שהביא אותי הלום אני חן, בן 36 ומאז שאני זוכר את עצמי הייתי מחובר למכוניות ישנות. האהבה הזאת הגיעה מאבא...שהוא סרט בפני עצמו. לדיוק שלי קוראים גיורא ולג'סטי שלאחרונה נפרדתי ממנה (בכאב גדול!) קוראים ג'סטין. J אני חושב שיש משהו משותף באנשים כמונו, הנקשרים למכוניותינו. יש לנו רגשות אהבה שאף אחד לא יבין... את שנות נעוריי (החל מגיל המינימלי של רשיון הנהיגה) העברתי עם פרינץ 4 (אנ.אס.יו) 69, לאחר מכן עם חיפושית צהובה 72 וממשפחת הדו גלגליים נהגתי על יאווה ישנה ומופלאה. עם שני הרכבים האלו העברתי בחיי שנים נפלאות ! בהמשך…
-
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
can i bring the datsun 240-280 z to israel?? is there " tkina" s 4 this car????D thanks guys
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לטעמי (אם אני מנחש נכון) זה פריט אספנות יחודי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. יש לי סובארו (GL-10)ששיפצתי ברמה של רכב אספנות, פשוט מושלמת. כבר חודש ימים אני עם רכב חדש של העבודה שכניראה יישאר אצלי לזמן לא ידוע,בינתיים הוא שלי. את הרכב הפרטי שלי פשוט העמדתי בחוץ , אני נוסע בו כל שלושה ימים סיבוב , נסיעה קצרה של 15 דקות לערך, האם צריך לעשות משהו מיוחד חוץ מנסיעות קצרות מיידי פעם , נניח חומר סיליקון לגומיות,צינורות, שמן מסויים שאני צריך להשתמש בו כי הרכב כמעט ולא נוסע או כל דבר אחר שישמור לי על מצבו של הרכב ולא ייגרמו לי תקלות משונות כי הרכב בעצם בקושי נוסע? לכסות אותו לא בא בחשבון כי יגנבו לי את הכיסוי והרכב סתאם ימשוך צומת לב. איך שומרים על רכב שנוסע פעם - פעמיים בשבוע? מהי הדרך הכי טובה? תודה לכל העונים.
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
שלום. יש לי רכב משנת 83 שלפי החוק נכנס לקטגוריית "רכב מיושן". מכיוון שאני צריך לעבור טסט כל חצי שנה אני גם מחוייב להציג בטסט אישור ממוסך מורשה לגבי ברקסים+היגוי. האם אני צריך לעשות את האישור כל חצי שנה או מספיק אישור אחד לטסט הראשון בשנה - לצלם אותו -ולהציג אותו בטסט השני? כלומר: טסט כל חצי שנה אבל אישור רכב מיושן נעשה רק פעם בשנה? פשוט ראיתי שרכב אספנות יכול להוציא אישור פעם בשנה ולהציג אותו בטסט השני של אותה שנה...או שאני טועה?
-
שיטוט קל ב-eBay העלה חיוך על פניי. טוב נו, קצת יותר מחיוך, אפשר לומר... מדובר בסברה-סוסיתא סטיישן, שנת 1961, שעברה שיפוץ יסודי ביותר בשנת 2004. הרכב כעת שוכן לו בפלורידה, אך מעניין היכן הוא יעגון תמורת 16,000 ירקרקים... מבחינה מכאנית - הכל תקין. כל החלקים קיימים (למעט גלגלים של MG שמותקנים כרגע), כולל הכל! הייבוא של ערימת הפיברגלאס הזאת יעלה כ-100K שקלים דנדשים כולל הכל, אם לא יותר. האם זה משתלם? (זוהי שאלת ידע-כללי. אני פשוט מעוניין לראות האם קיים איזשהוא כוח-עליון לייבוא סוסיתא ארצה... ) כל הפרטים - כאן. בני הספל, האם זוהי הסטיישן מפנסילבניה עליה דיברת שכתבת במגאזין "טורבו" (והבטחת כמה תמונות... ) ? חולה~ה…
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 999 צפיות
יהי זיכרו ברוך...
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפני מספר ימים הסעתי משהי ברכב ואחרי כ20 דקות התלוננה על בחילות וסחרחורת וכאב ראש... וטענה שזה בוודאות בגלל שנוסעים בוולו ישנה... עברו יומיים ונסעתי לתדלק. הרכב זלל קצת דלק אבל היו הרבה פקקים בשרון אז "יש נסיבות מקילות" אתמול בערב נסעתי עם אשתי. אחרי שהחנתי עברתי לייד חרטום הרכב והרחתי דלק. קראתי לאשה וגם היא הריחה דלק. עכשיו נפל לי האסימון. הבוקר לקחנו סכין יפנית והתנענו את הוולו. הטיפטוף מצנור גומי סדוק (בנקודת החיבור לכוסית הדלק) היה בולט. חתכנו ותיקנו! היכן קונים כאלו צינוריות חדשות?
הודעה אחרונה מאת mabootoo, -
היי חברים קניתי היום אוסטין מטרו 90 במחיר מציאה (לא לשאול כמה )
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Lancia-1966-Lancia-Fulvia-HF-Rallye-CIRCUIT-COMP-Road-legal_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6292QQitemZ4573102895QQrdZ1QQsspagenameZWDVW
הודעה אחרונה מאת birkins3,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 325 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itsik170
- spidrman
- לירון .ה.
- Step
- אהרן ג
- matan_mil
- ELI001
- DeiMoS
- kfirg
- Rongaflugen
- Dan___
- nglancer