רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תודה ל-FILLOSOFF שנינו ניסינו וכל אחד ויתר מסיבותיו הוא. מצב חיצוני סביר+ הבעלים דורש 10K טלפון: 0544299862
הודעה אחרונה מאת רביב, -
- 1 תגובות
- 901 צפיות
מה דעתכם? פעם היתה לנו מכונית עם מנואלה ... עכשיו יש לנו מכונית עם מחשב , אלא מה ? למחשב יש מנואלה.... לא מאמינים ? תקראו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170698,00.html משה
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
אתמול עברתי במוסך ליד מכון דרום (מכון הטסטים) בדרך בן צבי, שעל גבול תל אביב- יפו, כבר בדרך, אגב, הבחנתי במשהו מעניין ברמזור, מוסטאנג שחורה קופה. כמו כל מי שעובר באיזור, הבחנתי בגופת האל קמינו שעומדת על המכולה, ומשקיפה על המכון טסטים. המוסך שלי נמצא בדיוק 20 מטר ממנה באותו הצד. איך שנכנסתי לרחוב של המוסך כבר הבחנתי במשהו שתפס לי את העין ולא עזב אותה (כואב, אני חייב לציין) זו הייתה שלדה של מה שנראה כמוסטאנג מאך1 או דגם דומה, (תקנו אותי אם אני טועה) אבל מה שבטוח, זה שהרכב שהשלדה הזאת הייתה שלו פעם, נדיר. ועוד אחת באיכות יותר טובה [/url] אחרי שיצאתי מהמוסך, המחזה שהתגלה לפני היה מדהים ומזוויעה כאחד : טונות של רכבים קלאסיים עומדים בערימות ומגדלים, ממה …
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 1 תגובות
- 890 צפיות
שאלה מנוע דגם E בחיפושית וולקסווגן איזה נפח זה
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
טיול שבת לקיבוץ יפעת 1 2
מאת דרור- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ביום שבת 12 בנובמבר , שבת חמימה שמש זורחת ומזג אוויר סתוי ישראלי יצאנו חברי המועדון כ- 20 כלי רכב לטיול למוזיאון מורשת ההתישבות בעמק יזרעאל - שבקיבוץ יפעת . בכניסה למוזיאון קבלו את פנינו 3 טנדרים משנות החמישים שמתאימים לאווירה של התקופה המוצגת במוזיאון וכן מתאימים להובי הנפלא שלנו . לאחר התארגנות לחנייה על הדשא ברחבת הכניסה משה שטיין לא שכח את "אבי דגן " ז"ל וקרא דברים לזיכרו . לא שכחנו אותו ולא נשכח . כולנו תקווה שגם לא ישנה מקרה כזה / דומה בעתיד . בכניסה למוזיאון קיבלנו סיור מודרך בידי שתי מדריכות שהעבירו לנו הסבר מקיף על תקופת ההתישבות בעמק יזרעאל והתפתחות המקום . במוזיאון דוגמאות להתישבות בשנות ה 30 וה 40 , דגמים מדויקים של אוהלים , …
הודעה אחרונה מאת Moris, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 43 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לכל החברים שלום, ביום חמישי 17/11/05 תיערך הרצאה באוניברסיטת תל אביב. ההרצאה תתחיל בשעה 19:00 !! ולא ב-19:30 כפי שפורסם אנו מבקשים את הרשמתכם, אנא הירשמו בשעות הפעילות או השאירו לנו הודעות על רצונכם להירשם במשיבון במועדון עד יום רביעי 16/11/05 ההרצאה בנושא: איתור רכב בעולם והבאתו לארץ ההרצאה תדון בנושאי הובלה, מכס, רישיון יבוא, התמודדות מול משרד התחבורה מרצה: ניסים בוחניק (חבר מועדון) ההרצאה תתקיים ביום ה', 17 בנובמבר 2005, בשעה 19:00, באולם 103 בבנין הנדסה(בנין 34 , מהכניסה הקרובה ביותר לשער 17) בקמפוס אוניברסיטת תל …
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
- 36 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
שלום לכולם, מצאתי לנכון להמליץ על חנות שמסתבר שהסתתרה לי מתחת לאף כבר שנה ומשהו, בכפר-סבא ובה, יש דגמים של מכוניות, בעיקר קלאסיות מתוצרת רוול ועוד כמה.. (הם מוכרים גם פאזלים ודגמים של מכוניות ומטוסים) הם הזמינו לי שם שני דגמים נדירים של פרינץ TTS , יש שם המון דגמים של המכוניות שיש להרבה חבר'ה כאן בפורום, קאפרי, באס, מיני, פיאט 500, MG מידג'ט ועוד כל מיני... הם גם לוקחים הזמנות לדגמים שאין להם במלאי מתוך כל מיני קטלוגים שיש שם. הכתובת שם היא וויצמן 54 כפ"ס, טלפון 09-7467404, אשה נחמדה בשם רבקה. הבהרה, אני לא מפרסם את הנ"ל כפרסומת אלא ממליץ בלב חם, שכן הם הצליחו למצוא לי שני דגמים נדירים למדי עם אחלה שירות ומחיר ולכאלה, מגיע שיספרו עליהם.... ליאור.
הודעה אחרונה מאת ילדון ה-5 טורבו, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עומדת מזה כמה שנים, יש לשלם 4 טסטים, צריך לעשות שיפוץ כללי, אם מישהו מעוניין להשמיש/לקחת לחלקים, אז שיצור עמי קשר בה"פ, לפני שהאוטו נשלח לגריטה
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
איזה רכב הרסו??! 1 2
מאת giladmir-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היה לי ויכוח עם חבר לגבי הרכב אשמח אם תענו לי איזה רכב הרסו בשביל זה
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני יודע שאני יכול לשאול את השאלה הזו אצל חברי מועדון אלפא רומיאו (שבו אני חבר וגאה על כך ) אבל אשאל גם כאן . איזו אלפא בארץ היא העתיקה ביותר , נכון לעכשיו וכיצד ניתן ליצור קשר עם הבעלים ? תודה דובי
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
איך מוציאים את הפין שתופס את הטלטל עם הבוכנה
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
- 0 תגובות
- 836 צפיות
שלום, ברשותי חלקים שונים ללנציה סימבול 1600 IE הזרקה. חלקים רבים מתאימים גם לדגמים אחרים כמו הלנציה דלתה לדגמיה... סעפת יניקה ופליטה, שעונים, תיבת הגה כח, משאבת דלק חשמלית, מחשב ניהול מנוע ועוד... חלקים חדשים שונים: תפוחי מכלול הגה ומתלה, סטרטר ועוד... באם מישהו מעוניין שיצור איתי קשר באמצעות אימייל: [email protected] החלקים ימכרו תמורת סכומים שווים לכל נפש . מריוס
הודעה אחרונה מאת magician, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם... אני עומד לפני שיפוץ הרכב (כרמן גיאה). את עבודת הפרוק של הרכב אני מתכוון לעשות לבד. ראיתי מספר שיפוצים (לא בארץ כמובן) שבהם פירקו את הבודי מהשאסי - תמונות בלינק. דיברתי עם הפחח והוא אמר לי שאין לו בעיה עם זה הדבר היחיד שהוא רוצה זו עגלה כדי שיוכל לנייד את הבודי כשהוא מופרד מהגלגלים. השאלות הם האם כדאי להפריד את הבודי מהשאסי? איפה ניתן להשיג עגלה כזאת? http://www.kustomcoachwerks.com/members/portfolio/john56/index4.html אדיר.
הודעה אחרונה מאת פיניש1302, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם יש מיסוי על רכב שמיובא לחלקים ומה בדיוק ההגדרה גרוטאת מתכת?
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 1 תגובות
- 908 צפיות
בימים האחרונים צולם קליפ עם שיר חדש של מיכל אמדורסקי שהפורד אנגליה מככבת בסרטון לערוץ 24 למעונינים צפו ותעקבו בערוץ זה בעוד כשבועיים שלוש יבואו תמונות בהמשך
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 9 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שיפוץ גלגלי מגנזיום. בפיאט שלי ישנם ג'נטים מגנזיום אורגינאלים. הג'נטים כבר בני 33 וצריכים ריענון. מישהו מכיר חומר שמנקה אותם? או אפילו איזו סדנא שמחדשת ג'נטים מגנזיום?? תודה מראש: משה.
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3169169,00.html
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
קבלו ניסיון ראשון להעלאת תמונות מהאירוע שהיה בלטרון.המשך יבוא.
הודעה אחרונה מאת metrix, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
בד"כ אני לא מפרסם מודעות למכירה מקלאסיק-קאר, אלא אם הן באמת מעניינות וכאלו שידוע לי שאנשים מחפשים...אז....קבלו... משהו לא רגיל בהחלט: קישור למודעה ליאור.
-
-
אבקש לדעת כמה שווה להערכתכם הרכב שבנדון -טווח מחירים .אין לי תמונה אבל בעין די מקצועית הרכב במצב סביר++ , מכנית וחיצונית. אגב , הרכב שנת 76 .
הודעה אחרונה מאת birkins3, -
- 24 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הזמנה להשקת FIAT SPIDER 850 CONVERTIBLE 1972 אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי ה-18בנובמבר בשעה 16:30 , בו יושק רכב מדגם פיאט ספיידר 850 קונברטיבל משנת 1972 שעל שיפוצו שקד חברנו ירון ברנדוינהנדלר האירוע יתקיים בחניון "קופי טו גו" מקום המפגש אגף מרכז, פינת הרחובות איינשטיין/לבנון רמת אביב (צמוד לשער 8 של האוניברסיטה). נחום קדמיאל , יו"ר מועדון החמש, יקבל את מכונית האספנות ה"חדשה" לחיק המועדון באופן רשמי ע"י הצמדת סמל המועדון למכונית. להשקת הרכב י…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
צריך עצה משפטית: 1 2
מאת M.Azulay-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ב 20-10-04 (אם אתם זוכרים) ניכנס לי איזה דפקט בסובארו. (הודעה מספר 42 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=47596&page=3&pp=15&highlight=%EE%F4%E2%F9+%F1%E5%E1%E0%F8%E5 ) לפני כחודשים הרכב יצא מתיקון והסוכן ביטוח של החל להזיז עניינים ע"מ לקבל פיצוי כספי על הנזק. דו"ח שמאי קבע: 2550 שקלים על תיקון כנף. פגוש, מכסה מנוע. החלפת גריל, פנס וינקר+חניה, ומסגרת ניקל לפנס. עלות שירותי שמאות 468 שקלים. סך הכול 3218 שקלים. לאחר חודשיים שהבחור משחק עים הסוכן ביטוח שלי (היום, מחר, אתמול, אחרי החגים, ליפני החגים, וכו'..) הוא ביקש ממני לפנות לבעל הרכב. שלאחר שיחה קצרה החליט שהוא לא משלם לי על הנזק. מישהו פה מכיר עו"ד תותח שיכול לטפל בענין? אני רו…
הודעה אחרונה מאת shmil, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ועוד תמונה של לנצ'יה חמודה שראיתי בדרך, איזה פלא, במוסך...
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
אני מחפש חלקים כדי לעשות אוברול לרנו 4 היכן אוכל להשיג
הודעה אחרונה מאת רנו, -
אלבום משפחתי המוטורית
מאת Guest AKICHU-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בוקר נהדר לכולם השירשור הזה כל כולו מטרתו לשתף אותנו או יותר נכון לשטוף את עיננו בכלי הרכב של כל אחד/אחת מאיתנו ולכן למי שאין תמונות שיתאמץ יצלם ויראה לנו, נכון שהתמונות הועלו בשירשור כזה או אחר בעבר, אבל בשירשור הזה זה אמור להיות נטו תמונות וקצת מהגיגיכם (לא לחסוך ברגשנות בבקשה � זה הרי נשאר ביננו...), וחוץ מזה בטוח נוספו למשפחה עוד כמה... בבת עייני זו הנסיכה הזאת, אמנם דרכנו נפרדו אולם לבי שייך עדיין לה ולבעליה, ליוויתי אותה מהרגע שיצאה מאסם שהייתה קבורה בו 30 שנים, חלודה, מעוכה חבולה אומללה כזאת, בזכותה למדתי להכיר את אנגליה לאורכה ולרוחבה, להנות מה- COUNTRY האנגלי המהמם, להתוודע לביולי, גיידון וכל מוזיאון מורשת רכב בממלכה , קבלו את מוגי: Another way to tour …
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
-
:twisted::twisted::twisted:
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 938 צפיות
ב"איקיאה" יש מחלקה של פוסטרים ומסגרות של תמונות. בין הפוסטרים יש אחד עם לוח השעונים וסביבת הנהג של מוסטנג 1965...
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
פורסם היום בלוח הומלס למכירה דה שבו סהרה לפני שיפוץ 50000 ש"ח הוד השרון 0547230188 הדה שבו האחרונה שפורסמה פה נמכרה תוך פחות מ24 שעות מעניין אם גם הסהרה...
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
-
גיפ של פיאט 1 2
מאת vlad- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
האם הגיפ הזה של חברת פיאט קיים בארץ?? תודה לעונים מראש
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
whats the costs of being a member?? and whats the benifits? i think its about time that ill be a member thanks guys
-
מי מחובר 29 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 114 אורחים (הצג רשימה מלאה)