Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלבום משפחתי המוטורית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר נהדר לכולם

השירשור הזה כל כולו מטרתו לשתף אותנו או יותר נכון לשטוף את עיננו בכלי הרכב של כל אחד/אחת מאיתנו ולכן למי שאין תמונות שיתאמץ יצלם ויראה לנו, נכון שהתמונות הועלו בשירשור כזה או אחר בעבר, אבל בשירשור הזה זה אמור להיות נטו תמונות וקצת מהגיגיכם (לא לחסוך ברגשנות בבקשה – זה הרי נשאר ביננו...), וחוץ מזה בטוח נוספו למשפחה עוד כמה...

בבת עייני זו הנסיכה הזאת, אמנם דרכנו נפרדו אולם לבי שייך עדיין לה ולבעליה, ליוויתי אותה מהרגע שיצאה מאסם שהייתה קבורה בו 30 שנים, חלודה, מעוכה חבולה אומללה כזאת, בזכותה למדתי להכיר את אנגליה לאורכה ולרוחבה, להנות מה- COUNTRY האנגלי המהמם, להתוודע לביולי, גיידון וכל מוזיאון מורשת רכב בממלכה , קבלו את מוגי: Another way to tour the Holyland

morris_m3.jpg

אירית

פורסם

הי

את הרנו אני מתכוון להעביר לשיפוץ מקיף בחו"ל (המטרה היא להחזיר למצב מקורי לחלוטין)

הלנציה היא... טוב היא הלנציה

מכוניות בארץ:

norm_0F01FB16F75A4911813EDCA234DDEC3C.JPG

norm_1DD2016084994186A3D94C6674B1B9B7.JPG

בחו"ל - ניו-יורק:

norm_1A090EC7AFC04C77AD5A0B3EE6D9FB82.JPG

norm_184A13F73AD346A08806CC9EBE34E754.JPG

אלעד

פורסם

אלעד - נראה שיש לנו טעם זהה במכוניות. יש GIULIETTA SS שאני מעונין לראות בעתיד הקרוב פה...

בכל מקרה - תמונות של המיאטה, 2002 ו- 7 העלתי - הנה תמונות של ה- KTM - לא אספנות עדין - אבל בטוח בעתיד...

LeftSide.jpg

RightSide.jpg

פורסם
אלעד - נראה שיש לנו טעם זהה במכוניות. יש GIULIETTA SS שאני מעונין לראות בעתיד הקרוב פה...

בכל מקרה - תמונות של המיאטה, 2002 ו- 7 העלתי - הנה תמונות של ה- KTM - לא אספנות עדין - אבל בטוח בעתיד...

אולי זה יעזור:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1964-ALFA-ROMEO-Guilia-Sprint-Speciale_W0QQitemZ4588249938QQcategoryZ5356QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

אלעד

פורסם

הנה לארק

הובלתי להיוולד בלרק 61

גדלתי עם לארק 63 שליווה א המישפחה מאז ועד היום,מכאן הקשר שלי הכל כך עמוק לרכבים האלו

LARK  STU.jpg

STUDE3.jpg

1963_Studebaker_Lark_Daytona_dashboard.jpg

עופר בן צבי

פורסם

התבגרתי לתוך מוסטנג. זאת היתה מכונית החלום שפרצה בדיוק כשהייתי בכתה י"א ולכן הדור שלי חווה את הזיק (או הלבן...) בעיניים כשרכב כזה הופיע, יש מעין.

ואחרי כ 20 שנה הגשמתי את החלום...

אבל נשארה לי מכונית חלום, גם כן קשורה לילדות שלי. אני לא יודע מה קרה לי בגיל 12 כשהופיעה מכונית שפשוט לקחה את הלב שלי. זאת לא מכונית חשובה וגם לא "נחשבת" ולא הרבה זוכרים אותה. אולי המראה הצנוע שלה על רקע הכנפיים האדירות והמוגזמות שהיו אז במכוניות אמריקאיות, אולי החמוקיים הנשיים והעגלגלים שעשו את זה לנער מתבגר.

למכונית הזאת קוראים "פלקון" (של פורד ארה"ב) ותמיד תמיד שמור לי בלב וגם במוסך מקום לדגם הראשון שלה, 1960.

אמא שלי המנוחה, שהכירה את נפש הילד, לקחה אותי לסוכנות פורד שהיתה ברחוב המסגר וקיבלתי שם כמה דקות של אושר כשישבתי בתוך הרכב (הייתי בן 12..) וגם "פרוספקט" ששמור אצלי עד היום.

וכן, אני רוצה אחת... לממש אהבה רחוקה למכונית שצובטת לי את הלב...

מוסטנג ר נמ.JPG

falcon-60-4p-1.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

attachment.php?attachmentid=46078&stc=1&thumb=1

מעניין

אני למדתי לנהוג על הלארק (אגב הייתה רכב אלופי משנה לפני הברנדה)

אבל מוט ההילוכים הידני היה תחת ההגה ולא בין המושבים כמו בתמונה...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=46078&stc=1&thumb=1

מעניין

אני למדתי לנהוג על הלארק (אגב הייתה רכב אלופי משנה לפני הברנדה)

אבל מוט ההילוכים הידני היה תחת ההגה ולא בין המושבים כמו בתמונה...

נראה שבין הלארק לברנדה היתה הפלימות' וליאנט וגם פיאט 132

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...