רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 28 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יש חיה כזאת בארץ ?
הודעה אחרונה מאת Sago, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, היום נתקלתי במודעת מכירה מענינת מאוד, בקלאסיקאר של ליאור. http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=67&ad_id=6698 חברת אודי עשתה פיתולים רבים במהלך השנים, הוציאה רכבים בשמות שונים לפי מיצוב ושינתה שמה בעקבות מיזוגים שונים. אבל, וזה למבינים בלבד, כפי שאומרת המודעה, מוצע למכירה, כפי שאומר הבעלים, אודי-יוניון... ועל האוטו רואים סמל ישן של אודי היפתור מישהו את חידת הקומבינה הצהובה הזו ? אודי יוניון ????
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
המלצה קטנה
מאת M.Azulay- 9 תגובות
- 822 צפיות
המלצה קטנה: גליון הגה של החודש. הסטורית סדרת f של פורד. ספיישל 100 שנות טנדרים. הטנר שברולט הצהוב של מתניה ואמיר הלוי (ממוסך אקספרס פ"ת). ו...... 50 המכוניות המכוערות בעולם: מקום 50 למבורגיני אספדה. מקום 29 סובארו ליאונה 1971 (מה עבר להם בראש כשהם הכניסו אותה לרשימה: ) מקום 22 רום כרמל. מקום 13 הסוסיתא קוביה. נספר לכם שרוב הרכבים הם ישנים (איזטה, דה-שוו.נאש אדסל ועוד...) ואפילו נכנסו מזמן לקטגורית האספנות. חלק מהרכבים הפתיעו אותי ואני לא מסכים עם חלק מהכתבה. קריאה מהנה: משה.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
בחניה שלי היתמקמה חתולה על הכיסוי של הפיאט. העפתי אותה כמה פעמים והיא חוזרת. יש למישהוא רעיון איך להעיף אותה אחת ולתמיד (מבלי להיתעלל בה)??? (ד.א להחרונה היא התפתחה למימדים מפלצתיים ואני לא רוצה שהיא תמליט לי שם...) משה.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום האם אפשר לחדש רפלקטור לפנס חזית ראשי ? מי מכיר מקום שעושה חידוש תודה
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 960 צפיות
החלק האוטומטיי ברובו גמור עכשיו נדב הנפח "מתאמן" בשיחזור מנהל הפורום נא למחוק אין אפשרות להציג תמונות ריתוך באיכות הנדרשת
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
קורטינה 82
מאת SuBaRu_MaN-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
- אני מפרסם בשביל חבר שמחפש - מחפש קורטינה 81-82 (דור חמישי בקיצור) 1600 סמ"ק ידני (חובה!) במצב נסיעה, עם טסט ורישיונות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1614697 רכב מאוד נדיר מזל שלפחות יש אחד כזה ששרד רק חבל שהוא נראה דיי מוזנח אבל אני בטוח שאילן ישמח על זה אגב לא אני צילמתי ואני לא מכיר את מי שצילם אבל אם אני יידע איפה היא חונה אז אני ישמח ללכת לאשקלון לראות (אני כמעט כל שבוע באשקלון)
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 955 צפיות
אולי שמעתם, ואולי לא אבל גוגל השיקו ספרייה מקוננת, הרעיון הוא לקחת כמות גדולה ככול הניתן של ספרים, לסרוק אותה ולהפוך אותם לדיגיטלים. כמובן שכמו תמיד גוגל עושה כל דבר בצורה הכי מדהימה שיש וכך למרות שמדובר בסריקה של ספרים, ניתן לבצע חיפושים בתוך הספר. ואם אתם שואלים מה לזה ולפורום מכוניות, תנסו לבצע חיפוש לערכים מוטוריים ותבינו, לדוגמא: VW Car restoration Bosch Automotive Handbook כרגע עקב זכויות יוצרים, גוגל מעלים רק ספרים ישנים שלא מוגנים בזכויות יוצרים, אבל למרות זאת ניתן למצוא גם ספרים חדשים למדי, ראו דוגמת Bosch Automotive Handbook שמצאתי. http://print.google.com/ חיפוש נעים, שחר
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
oh america
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 14 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אני לא יודע מה בידיוק האמינות של המודעה מהאתר יד שניה: http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?Page=2 אבל רשום שם למכירה את הפורד שאני זוכר שפעם אמרו שהבעלים לא מתכוון בכלל למכור. בכל מקרה אין לי שום קשר כמובן לרכב פשוט ראיתי א תהמודעה והעלתי אותה לפה. בהצלחה.
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, חברי המועדון מוזמנים לטיול שבת בסניף הצפוני בשבת הקרובה 5.11.05. נתארח בקיבוץ יפעת (בין עפולה לנהלל) החל משעה 10:30 פיזור מתוכנן 16:00 . נקבל הדרכה במוזיאון ההתישבות. ילדים יופעלו באפיית פיתות בטבון. לאחר הסיור נבצע פיקניק ( על האש ) במקום , כל אחד מביא לעצמו בשרים . במידה ויירד גשם יידחה הטיול בשבוע. נסיעה טובה משה שטיין - ועד מועדון החמש
הודעה אחרונה מאת Moris, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום האם קיים ספר ואו אתר אשר יש בו מידע של נתונים ( מידות ) של מייסבים ומחזירי שמן לצערי הרב ברוב המקרים חייבים לפרק את המיסב ואו את מחזיר השמן ורק לאחר מכן לחפש , דבר שעשוי לגזול זמן רב תודה עמיצור
הודעה אחרונה מאת elitkh, -
ענתיקות בדרכים ובחצרות, חודשים ספט'-אוקט 2005 ולינקים להודעות לפי חודשים 1 2 3 4 23
מאת Benni Haspel-
- אחראי פורום
- 344 תגובות
- 58.5 אלף צפיות
ענתיקות בדרכים ובחצרות הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה: * נא להשתדל לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים. * בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח לי ה"פ ואסיר את הרכב האמור כל ההודעות עד 31 אוגוסט 2005 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=3678&highlight=%F2%F0%FA%E9%F7%E5%FA+%E1%E3%F8%EB%E9%ED+%E5%E1%E7%F6%F8%E5%FA
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
הזמנה להשקת Ford Popular 103E 1954 אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי שימו לב לתאריך החדש בהודעה הבאה!!!! בו יושק רכב מדגם פורד פופולר 103E משנת 1954 שעל שיפוצו שקד חברנו יהודה אליאס האירוע יתקיים בחניון "קופי טו גו" מקום המפגש אגף מרכז, פינת הרחובות איינשטיין/לבנון רמת אביב (צמוד לשער 8 של האוניברסיטה). נחום קדמיאל , יו"ר מועדון החמש, יקבל את מכונית האספנות ה"חדשה" לחיק המועדון באופן רשמי ע"י הצמדת סמל המועדון למכונית. להשקת הרכב יובא בקבוק שמפניה שייפתח …
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
רדיו תדיראן
מאת uri_s- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה רדיו תדיראן במצב מצויין 80 ש"ח 052-4618830 אורי
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
thats a nice car i saw in a body shop i think its a 1950 olds???x
הודעה אחרונה מאת rallye106, -
איה האלפא?
מאת birkins3-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הנה תמונות ישנות של האלפא שמכרתי ב-1994 - מודל 1988. מענין אם משהו יודע איפה היא? אופס - התכוונתי בפורום האספנות
הודעה אחרונה מאת birkins3, -
-
עוד קצת מוזיאונים בארה"ב
מאת Guest AKICHU- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מוזיאון סטודיבייקר באינדיאנה: עבר למשכן חדש והפתיחה הייתה אתמול, לפרטים נוספים: http://www.studebakermuseum.org/frames.htm SLOAN MUSEUM - BUICK GALLERY במישיגן: http://www.sloanmuseum.com/ ערב טוב אירית
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לאחר שפרקתי את הגיר האוטומטי לשיפוץ אני מקווה לסיים את שיפוצו בשבוע הבא התחלתי לשקם את פנים הרכב שיפצתי את לוח השעונים ועכשיו אני בשלב של ניקוי השטיחים ומה שמיתחתם השלמת בידודים מתחת לשטיחים. לשמחתי לא נימצאו ריקבונות מיתחת לשטיחים די נדיר לרכב בן 20 עידכונים נוספים בהמשך
הודעה אחרונה מאת כפיר 78, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
which kind of porsche is the 944? is it a good preformer porsche? every details will help thanks alot
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טנדר וויליס מודל 60 לפני שיפוץ אפשרות להחלפה באופנוע 050-5774952
הודעה אחרונה מאת חיים שטיין, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש את החלק שבתמונה.מדובר על תרמוסטט שיושב על משאבת ההזרקה(מחלק)של מרצדס 280SE 1970 תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
שלום, לאחר תקופת עמידה ארוכה (מאז שהגיע לפני שנה ועד היום) "הלך" לי צמיג בביויק סופר שנת 55 שלי. לאחר פירוק זריז הבחנתי שהמידה רשומה בצורה בצורה לא סטנדרטית אלה רשומה כך: H78 R15. הקטע של הR15 זה ברור (גודל גנט) אבל כמה זה H78 במידות של היום? איפה ניתן להשיג צמיגים לרכב כזה בארץ? אני מאמין שהצמיגים של שאר האמריקאיות מאותם השנים פחות או יותר במידות האלו גם, אז אם מישהו קנה לקאדילק, שברולט או קריזלר שלו צמיגים בארץ אשמח לדעת למי לפנות. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת berko, -
עזרה בתרגום. 1 2
מאת XOFIRX-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני רוצה לחפש ב-EBAY מכסה לצ'וק אוטומטי באנגליה וגרמניה, איך ניקרא צו'ק באנגלית וגרמנית. תודה לעונים אופיר
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
רן לימדת אותי שעור חשוב בדעות קדומות ועזרה הדדית... תודה רבה על כל העזרה שלך ומי ייתן ויהיה מזל ואוכל להתחיל לעבוד על הפרויקט ה"סודי" הזה,בנתיים לא משנה אם יצא לפועל או לא תודה!
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
שלום לכולם במכסה של הטימינג יש למטה צינור עודפים של שמן יוצא לי משם אדים של שמן אם זה תקין תודה מראש חיים
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 4 תגובות
- 993 צפיות
probebly ill sell my bullnose engine over seas, how and were can i send it??c does anyone knows the approx costs??c thanks( to usa or europe)v
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם... לאחרונה אני חושב על רכישת אופל מנטה A ולכן אני מעוניין לקבל מושג לגבי עלויות של פרוייקט כנ"ל, החל בטווח מחירים לרכישת הרכב, טווח מחירים לשיפוץ, זמינות של חלקים... תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- 1 תגובות
- 761 צפיות
http://www.m-c.org.il/forum/forum_posts.asp?TID=242&PN=1
הודעה אחרונה מאת bender,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 265 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורי מ.
- parnuk
- avizaz
- Itzik-b
- santiago
- שלמה 30
- פינדר
- שביט
- Night Driver
- צוק
- ANUTKK
- איציק נ.