Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציך עזרה

M.Azulay
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ותמיד אפשר לאמץ...

כך יש לי את ניקול וסושי :-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם תשים קטניפ ("נפית החתולים" בעברית) היא בכלל לא תעזוב לו את הרכב...תנסה לשים פלפל צ'ילי גרוס. אצלנו בעבודה היתה בעיה של חתולים שהיו נכנסים לבנין והפטנט הזה עבד ודי הרחיק אותם.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
אם תשים קטניפ ("נפית החתולים" בעברית) היא בכלל לא תעזוב לו את הרכב...תנסה לשים פלפל צ'ילי גרוס. אצלנו בעבודה היתה בעיה של חתולים שהיו נכנסים לבנין והפטנט הזה עבד ודי הרחיק אותם.
נו הצעתי לו אבל הוא חושב שאני צוחקת עליו

אירית

פורסם
נו הצעתי לו אבל הוא חושב שאני צוחקת עליו

אירית

די..... תנו לחיות לא טעימות לחיות.....אז היא יושבת על הכיסוי, סו פאקיניק וואט -אם אפשר היה לעשות ממנה פטה, טוב בסדר אבל....כאילו מה? מייאו חתולה......רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
די..... תנו לחיות לא טעימות לחיות.....אז היא יושבת על הכיסוי, סו פאקיניק וואט -אם אפשר היה לעשות ממנה פטה, טוב בסדר אבל....כאילו מה? מייאו חתולה......רן

לא טעימות? מאיפה זה הגיע? אגדות מספרות על בשר משובח שמקורו מחתולים... נישמע זוועה, אבל הכל שאלה של השקפה...

sorvall, בקשר לקטניפ, לא אמרתי לו למרוח את זה על האוטו שלו... תקרא שוב טוב טוב את מה שכתבתי... ;-)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
"...אז היא יושבת על הכיסוי, סו פאקיניק וואט -אם אפשר היה לעשות ממנה פטה, טוב בסדר אבל....כאילו מה? מייאו חתולה......"

רן

היא יושבת על הכיסוי.

משאירה כתם אפור על הכיסוי.

החניון מסריח בטירוף מהריח שהיא משאירה.

ועוד ועוד סיבות....

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אם אתה רוצה להעביר את הביעה למקום אחר, תימרח "קטניפ" על מכונית אחרת (של שכן שאתה לא אוהב נניח :wink:).

חתולים מאווווד נימשכים לקטניפ.

גילי

צודק ... :oops:

מה שכן הם לא סתם נמשכים הם ממש מתמסטלים מהצמח :drinking:

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לא טעימות? רן... הפתעת אותי. אל תגיד לי שאף פעם לא אכלת שווארמה בתחנה המרכזית בת"א... האגדות מספרות שכל דוכני השווארמה שקמים באיזור הם הסיבה להיעלמות החתולים משם... בנוסף לתאילנדים כמובן.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...