Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

u cant import this kind of car

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

בעיקרון בנדר צודק אבל שמעתי שיש פה בפורום מישהו עם סובארו GL שייבא רכב לחלקים אז כדאי שתתיעץ איתו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קשה לי להאמין שהמוכסים החמדנים של מדינת ישראל יגדירו כגרוטאת מתכת דבר שאינו נראה כמו 100% גוש מעוקם וחסר כל שימוש. הם לא טמבלים.

האמת שאני חשבתי על סוגיה אחרת. נניח שתייר מכניס לארץ רכב שהוא חצי פגר אך בעל טסט בתוקף בארצו. רכב שמכנית הוא סבבה וניתן להנציל ממנו חלקים אולם חיצונית הוא לא שווה את ההשקעה במדינה משופעת החלפים ממנה הוא מגיע.

מה קורה כשאותו תייר מחליט לפתע שעדיף לו להשבית את הרכב ולמכור אותו כגרוטאה לפירוק מאשר לשאת בעלות הובלתו חזרה לחו"ל? :twisted:

פורסם

תריצו חיפוש...עניתי בפירוט לגבי סוגיה זו בעבר, ניתן להכניס רכב מושלם, לחלקים...הוא עובר ניסור שילדה והשבתה, לאחר המצאת האישורים על הנ"ל הוא מקבל אישור כניסה לארץ.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אבל תשלום המכס הוא כעל חלפי רכב ולא כעל גרוטאות מתכת, ואני מעריך שהמכס על חלפים גבוה יותר מעל גרוטאות. לא?

פורסם

הקטע הוא שאני צריך מושבים, דש בורד טמבונים וחלונות של רכב מסויים, גם מנוע יכול להיות בשימוש, עלות של החלקים הנ"ל כ"כ גבוהה שרכב שלם אני מביא במחיר של המושבים בלבד. השאלה היא על מה אני אשלם מס, אם אני מביא את הרכב ב2 חלקים הוא עדיין שימושי עבורי...

ועכשיו אישפוז בנוגע לשאלתך אוסיף - אם חבר שהוא תושב ארה"ב וישראל מביא את הרכב באחד הביקורים הוא לא משלם מס נכון? ואם הרכב ייגנב בזמן הזה?

haters will hate

פורסם
ועכשיו אישפוז בנוגע לשאלתך אוסיף - אם חבר שהוא תושב ארה"ב וישראל מביא את הרכב באחד הביקורים הוא לא משלם מס נכון? ואם הרכב ייגנב בזמן הזה?

משטרה! שוטרים! לברוח!!!!

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אז ככה, בדקתי את העניין לעומק.......

ניתן ועוד איזה להביא רכב לחלקים....ישנן שתי דרכים, האחת, להוציא אישור ייבוא רכב לחלקים מבעוד מועד, לייבא אותו, להכניס אותו לארץ לניסור/חיתוך שלדה ורק לאחר המצאת האישור, השחרור של הרכב ומכס על-פי משקל.

אופציה שניה, פירוק הרכב בחו"ל ושליחתו כרכב חלקים לפי משקל(!), העלויות (מכס וכו')במקרה זה יהיו נמוכות משמעותית!.

מכיוון שלא פשוט לגולל הכל על-גבי הכתב....מי שרוצה לדעת עוד פרטים מוזמן להתקשר 054-4554944

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...