Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולו 144 זוללת דלק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים הסעתי משהי ברכב ואחרי כ20 דקות התלוננה על בחילות וסחרחורת וכאב ראש...

וטענה שזה בוודאות בגלל שנוסעים בוולו ישנה...

עברו יומיים ונסעתי לתדלק. הרכב זלל קצת דלק אבל היו הרבה פקקים בשרון אז "יש נסיבות מקילות"

אתמול בערב נסעתי עם אשתי. אחרי שהחנתי עברתי לייד חרטום הרכב והרחתי דלק. קראתי לאשה וגם היא הריחה דלק. עכשיו נפל לי האסימון.

הבוקר לקחנו סכין יפנית והתנענו את הוולו. הטיפטוף מצנור גומי סדוק (בנקודת החיבור לכוסית הדלק)

היה בולט. חתכנו ותיקנו!

היכן קונים כאלו צינוריות חדשות?

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
כמעט בכל חנות לחלקי חילוף לרכב אפשר לקנות צינורות דלק לפי מטר. רק שים לב לקוטר שאתה צריך - יש 6 ממ', 8 ממ', ויתכן שגם קטרים נוספים. אם יש לך קרבורטור SU, אתה כנראה צריך 6 ממ'.

אני קניתי ב"ג'נרל ברקס" ברחוב המסגר 8, תל-אביב (טל' 03-6870699). באופן כללי, זו אחת מהחנויות ה"קטנות ומטריפות". בלגן אטומי, שני אחים מבוגרים שמטריפים אחד את השני ואת הלקוחות, אבל: יש להם טונה של ידע והמון חלקים ישנים ונדירים למכוניות קלאסיות. המחירים סבירים לחלוטין ורצוי לבוא עם דוגמאות.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
לפני מספר ימים הסעתי משהי ברכב ואחרי כ20 דקות התלוננה על בחילות וסחרחורת וכאב ראש...

וטענה שזה בוודאות בגלל שנוסעים בוולו ישנה...

עברו יומיים ונסעתי לתדלק. הרכב זלל קצת דלק אבל היו הרבה פקקים בשרון אז "יש נסיבות מקילות"

אתמול בערב נסעתי עם אשתי. אחרי שהחנתי עברתי לייד חרטום הרכב והרחתי דלק. קראתי לאשה וגם היא הריחה דלק. עכשיו נפל לי האסימון.

הבוקר לקחנו סכין יפנית והתנענו את הוולו. הטיפטוף מצנור גומי סדוק (בנקודת החיבור לכוסית הדלק)

היה בולט. חתכנו ותיקנו!

עד כמה שזכור לי, אתה גר ברעננה או בסביבה....יש באיזור התעשייה רעננה חנות בשם OK חלפים, או באיזור התעשייה את האחים חדד. אצל שניהם תמצא את מבוקשך.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני קניתי ב"ג'נרל ברקס" ברחוב המסגר 8, תל-אביב (טל' 03-6870699). באופן כללי, זו אחת מהחנויות ה"קטנות ומטריפות". בלגן אטומי, שני אחים מבוגרים שמטריפים אחד את השני ואת הלקוחות, אבל: יש להם טונה של ידע והמון חלקים ישנים ונדירים למכוניות קלאסיות. המחירים סבירים לחלוטין ורצוי לבוא עם דוגמאות.

קובי

אין ספק שזאת אחת החנויות ה"מיוחדות" באזורינו...יש להם כמעט כל חלק והמון ידע, חבל שלפעמים הם קצת יורדים מהפסים וגובים מחירים לפי מצב הרוח שלהם באותו היום...אני מכיר הרבה אנשים ששומעים את השם של החנות הם מקבלים פריחה ומתחילים לקלל:..."הזוג גויבות הזה...עשה ככה אמר ככה..." משעשע ביותר :-). אבל אם העובדות אין מה להתווכח, יש להם כמעט הכל ולפעמים במחירים מפתיעים...חבל שיש להם את המנהג לשגע את הסובבים אותם.

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

• תוכן חדש...