Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BSA B40

giladmir
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין אין עלייך ירחמיאל:king:

וגלעד שאני אעזור?!יש סיליט...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

תראה, קשה לדעת מה עושים לך שם, מה זה כולל ואיזו בוכנה נותנים לך; על פניו נישמע לי די יקר. חריטה + הונינג אמורה לעלות בסביבות ה- 100 ש"ח, 150 ש"ח. תוסיף בוכנה שבחשבון פשוט מחייבים אותך ב- 900 ש"ח והרי לך החישוב. מה שנותר לך לנסות לעשות, הוא לאתר בוכנה בחו"ל אשר עלותה, עלות המשלוח שלה ועלות המכס שידרשו כאן לא יחרוג מ 900 ש"ח. לדעתי תימצא.

מהיכן יש לו בוכנה, לזה שהציע לך עבודה בכזה סכום?? האם מדובר בבוכנה חדשה?? ומה עם הרינגים? גוז'ון פין? איזו מידה? מה בדבר השסתומים והמובילים??

פורסם

הוא מנהריה,

אני אמרתי לו כבר אין ספור פעמים,יעקב החרט(מצלנוב)!!!

או גם פיסטונס.

גלעד אתה עוקף סמכות,תזהר!

:evil:

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

גלעד, אני מהמרכז ולצערי לא מכיר בעלי מקצוע בצפון. אם יורשה לי, לדעתי אתה שוגה בגישה של לרוץ קדימה; אני במקומך הייתי קודם משיג את כווווול החלקים הדרושים (ויש הרבה כאלה). ללכת לחרט מנועים זו ה"בעיה" הכי קלה. עליך לדאוג לבוכנה מתאימה ולשם כך לדעת מהי המידה הנוכחית במנוע. עליך להביא בוכנה חדשה עם רינגים תואמים וגוז'ון פין. עליך לשפץ לגמרי את גל הארכובה. גל ארכובה עם מיסבים ישנים יתקשה להתמודד פתאום עם הכוחות שמפעילה הבוכנה החדשה בצילינדר החרוט! מכאן הדרך ל"שפיכת לאגרים" קצרה מאד. אי לכך כדאי לראות איזה מיסבים תומכים את גל הארכובה ולארגן כאלה וגם כאן, מדידות! גל ארכובה ניתן בדרך כלל לחרוט ולשם כך צריך כמובן מיסבים במידה הנכונה. המיסבים נתמכים בבתיהם בדרך כלל ע"י סנאפ רינגים, שהן טבעות לחיצות, אם זה המצב אצלך - אז גם אותם כדאי לרכוש. טלטל: לטלטל יש בחלקו העליון קדח עבור הגוז'ון פין, גם שם יש מיסב (בדרך כלל מיסב החלקה) וגם אותו חשוב להחליף. בקיצור: מה שאני רוצה להגיד שבלי ספר רכב מפורט אין בכלל מה להתחיל לזוז. שיפוץ מנוע הוא לא ענין של מה בכך, אומנם גם לא דורש דוקטוראט אבל זה גם לא משחק ילדים וצריך לדעת. ומה בדבר משאבת השמן? מהו מצבה? נשם שמן? האם ראש המנוע זקוק להשחזה? ההברגה של המצת? ומה בדבר השסתומים והמובילים שלהם? אם כבר ניגשים אליהם - כדאי מאד להכניס תושבות שסתומים המיועדים לעבוד עם דלק נטול עופרת. כול זאת מבצע חרט המנועים! אני מכיר מישהו טוב מאד כאן בתל אביב - משלוח במוניות הובלה רגילות (אביב-יעל-דרומה, הובלות עם שחר וכו') יעלה בסביבות ה- 30 - 40 ש"ח, כך שאפילו לא תצטרך להטריח עצמך למרכז.אל תיבהל מכול מה שבירברתי לך כאן, אבל אני מבקש שתבין שבכדי לבצע עבודה נכונה ויסודית, הרי שקודם כול תצטרך נקודות ייחוס וכמובן ספר טכני טוב.

בברכה,

ירחמיאל.

פורסם

עמית אני לא יכול לעקוף סמכות שאני נתתי אותה !!(אתה שוכח מי גידל אותך)

וירחמיאל אתה צודק אני חדש בנושא אני יקח את הדברים לאט יותר ושקול

ואל תדאג יש לי מספיק ספרות בנושא אז הרבה תודה על העזרה ואם יהיו עוד שאלות אני אשאל

:-D

פורסם

נפתחנו אהה?!

יפה יפה.

אם כך אתה לא צריך עזרה אני מבין...

:twisted:

• תוכן חדש...