רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://img134.imageshack.us/img134/5285/55886cm.jpg בבקשה תעזרו לי אנשים אני חייב... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לכל המומחים, הייתי מעוניין לדעת על ההבדלים בדגמים כשהדגש על הגלבוע, נק' תורפה, תאימות חלקים לדגמים אחרים, מצאי חלפים וכו' תודה רן
הודעה אחרונה מאת shmulikk, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הפורום אמור להיות ריק מגולשים. אני בדרך לשם ביי!
הודעה אחרונה מאת kal06, -
מסע סוסיתא
מאת יורם- 2 תגובות
- 937 צפיות
שלום לכל בעלי הסוסיתות היום יצרה איתי קשר חברת ההפקה "עלמה" אשר ביקשה להעביר את התנצלותה על אופן התנהלות הדברים עד כה ועל הסחבת בקשר לסרט - מסע סוסיתא חרמון-אילת..... בשיחתם איתי נאמר כי "קשת" שריינה לטובת התוכנית כ - 60 דק' (שישודרו במהלך יום העצמאות). אבקש בשם החברה להאזר עוד קצת בסבלנות.... בסופו שלדבר התוכנית תצא לפועל!!!! מתי???.... רק בסוף נדע! ממה שנראה הם בשלבי התארגנות סופיים.... אני אשלח לכם עדכונים בהמשך..... יום טוב, מקובר יורם.
הודעה אחרונה מאת SilverCivic, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שאלה קשה? הרכב שנת יצור 1980 לא 1979 יש לא 6 ספרות היתכן או שיש איזה קומבינה .הרכב דיפלומטי לשעבר .אין מצב שהרכב שנת 1979 כי ב 1980 שינו צורה. תודה למומחים.דודו
הודעה אחרונה מאת shlomub, -
-
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שאלתי היא כזאת: האם אני יכול להישתמש במדחס ומיכלי לחץ האוויר של המשאית, כדי לצבוע אותה עם אקדח, עם צבע מגן חלודה? האיכות לא ממש חשובה לי כרגע- חשוב לי יותר, שהפח החשוף/החלוד יקבל הגנה בסיסית כלשהיא, ושזה גם ייראה קצת יותר טוב. אינני מחפש "צביעה אומנותית" - משהו פשוט וסביר, לא יותר מזה, ואני בכלל מדבר על ה"קרון", ולא על התא הנהג, לפחות בשלב הזה. בהתחלה חשבתי לעשות את זה עם מדחס, אבל אם יש לי כבר "built-in" - אז למה לא? אז מה דעתכם על הרעיון? תודה על התשובות!
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
השבוע בסדרת "מראה אחורית": מחירה של (אי) בטיחות. לעיונכם... טל
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3 אלף צפיות
חברים שלום, מה אפשר\מותר לעשות עם רכב שחונה ברחוב ללא סימני זיהוי?
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
אבטומוביל חדש 1 2 3
מאת איל פלד-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
גיליון 63 של האבטומוביל התגלגל ממכונות הדפוס, נמסר לחברת ההפצה ויש להניח שבימים הקרובים יגיע לתיבות הדואר של מנוייו, כל חברי מועדון החמש. מה בגיליון: קובי מילוא מספר על "לוטוס" יצרנית מכוניות המרוצים ומכוניות ספורט "רגילות" הכי לא-רגילות שיש. זאב טנדט ויוליה וולבובסקי מספרים על יום האינדיאן, יום חג של יצרן האופנועים האמריקני המיתולוגי. בני הספל מספר על הסברה, מכונית הספורט מתוצרת הארץ ועל הסברה של ניצן פרימור שעלתה לארץ. איל פלד מספר על הדורות הראשונים של הקורבט, מכונית הספורט שיש לה חיוך של כריש... הכתבה הפותחת בגיליון החדש נולדה בעקבות השרשור המרגש והמדהים בנושא המכוניות של שמוליק סגל ז"ל, ש"רץ" כאן בפורום לפני זמן לא רב מדי. הכתבה, פרי עטו של בני הספל…
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני חודש וחצי אני מסתובב עם אשתי בקניון רמת אביב. מסתובבים ומסתכלים בחנויות ופתאום אני קולט משהו. מגיעים לחלון ראווה ורואים בובות מקושטות בבגדי החנות (טומי הילפיגר). מאחורי הבובות הייתה תמונת רקע. אתם יכולים לנחש של מה היית התמונה? בכל אופן, נכנסתי לחנות, ביקשתי לדבר עם המנהל, שאלתי אותו .."איך אני שם את הידיים שלי על ה Cover שבחלון הראווה?".. מסתכל עלי כאילו נחת'תי מהירח.. אז הסברתי ונימקתי. מנהל החנות (אורן בצלאל) היה אדם חייכן ואדיב להפליא. הוא ביקש שאצור קשר מאוחר יותר החודש..וככה הרמתי טלפון בסבלנות ובעקביות, עד שקיבלתי טלפון, שעומדים לחדש את הקולקציה. החלפת הקולקציה, פירושה החלפת החלון ראווה, וכמובן החלפת התמונה. ש…
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
ליאור? העם דורש הסברים לעניין הזה!
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
רציתי לדעת אם יש ביקוש ובכמה מוכרים חיפושית שנת 1973 יד שנייה אמריקאית עם גיר חצי אוטומט... במצב סביר לא משופצת מדהים וגם לא גרוטאה.
הודעה אחרונה מאת nivz, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אמנם קצת קרוב למועד אבל , הינה רשימה של מה שאני מביא איתי מחר : דיסטרביוטור חדש , וולוו , פרינץ . לאופל קרורד 58 , 9 ., 60 משאבת מים חדשה , משאבת דלק חדשה , פגוש אחורי - חדש באריזה מראת נהג ,(בתוך הרכב) - חדשה גלגל טיימינג , 48 שיניים (משומש - מצב מצויין ) רדיו סוברו
הודעה אחרונה מאת N.Y, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברים יקרים, אני מצטער שאני פותח דיון בנושא זה (כי היו רבים בעבר), אבל אני באמת מבולבל. עשיתי חיפוש די נרחב וקראתי את כל אלו: http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=104772&highlight=%E4%F4%F7%E3%FA+%F8%F9%E9%E5%F0%E5%FA http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=83731&page=1&pp=15&highlight=%E4%F4%F7%E3%FA+%F8%F9%E9%E5%F0%E5%FA http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=61594&highlight=%E4%F4%F7%E3%FA+%F8%F9%E9%E5%F0%E5%FA http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=6243&highlight=%E4%F4%F7%E3%FA+%F8%F9%E9%E5%F0%E5%FA http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=5769&highlight=%E4%F4%F7%E3%FA+%F8%F9%E9%E5%F0%E5%FA …
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, אני בטוח שאני לא הראשון שמתלבט. הבנתי שייבוא רכב אספנות מאירופה יותר פשוט, כי הרכבים מותאמים יותר לתנאים בארץ. מצד שני, המבחר ב eBay ארה"ב הרבה יותר רחב. האם ההבדל העיקרי הוא באמת רק בהחלפת הפנסים ובכך שעלות ההובלה גבוהה יותר (ומשתמע מכך גם עלות המכס), או שישנם הבדלים נוספים? תודה, אייל
הודעה אחרונה מאת שחר.מ, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי בולמים שקניתי ספייר לקפרי שלי, רציתי לדעת אם יש צורה כל שהיא לשמור אותם על מנת שלא יתפסו, אני שואל את זה כיוון שהבחור שקניתי ממנו היו לו הרבה בולמים וחלקם היו תפוסים או לא אחידים בלחץ שלהם מרוב שהם שכבו המון שנים. תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רכב אספנות יגיע למבחן רישוי חצי שנתי בסוף מאי י2006 האם אישור מוסך מ-2 אפריל 2006 עדיין יהיה תקף או שאצטרך להוציא אישור חדש??
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ונתחיל מהפלקון דווקא היום, יום ששי בשבת, כ"ד אדר תשס"ו, נכנס יורם הפחח לפלקון, התישב על מושב מפואר שעשוי מחבית ריקה והניע את האוטו. אני והאחיין שלי עמדנו בצד, אני כמובן נרגש והמנוע התחיל לעבוד חלק ועגול, ממש מוצרט... הקול דומה לזה של המוסטנג... אחר כך העברתי את המצלמה למצב וידאו ובפעם הראשונה מזה ארבע שנים הפלקון זזה בכוחות עצמה, קודם ברוורס ואחר כך קדימה, איזה שלושה מטר..עם מכסה מנוע פתוח...אבל זזה, נסעה, נעה.... הרכב עצמו בסיומן של עבודות מכונאות וחשמלאות, יש עוד לעבוד על מערכת הדלק ועוד כל מיני לשם העברתו את הטסט. בתחילת אפריל תביא בתדודתי היקרה מארה"ב חלקים שלוקטו במגרשי גרוטאות בארה"ב. בפנים הכל חלול כי המושבים אצל הרפד. אז הנה כמה תמונות, כולל של יורם יושב ע…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
מחפש דודג D 200 1 2 3
מאת N.Y-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין בטנדר דודג D 200 מסוף שנות השישים תחילת שנות השבעים בכל מצב+ניירות לשיפוץ. בעבר היו המון כאלה (לכל הירקנים והשיפוצניקים )אבל היום רובם נעלמו מישהו יודע על רכב כזה למכירה ????? מישהו יכול לתת פרטים טכניים כלליים על הרכב?(האם הדגם הזה חולק מנוע עם דגמים אחרים של דודג או יצרנים אחרים ?) בתודה ניר
-
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
להרכיב אותה
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש גומי למייצב אחורי של הקפרי שלי, חיפשתי כבר בכל המסגר ולא מצאתי, החלק כניראה יחודי לפורד קפרי ולכן לא מתאים של רכבים אחרים בגלל האורך שלו, מי שיכול לתת לי עוד רעיונות איפה לחפש ? מי שיש לו אני אשמח אם הוא יביא לשוק עתיק כמה כאלו, צילמתי כמה תמונות בפלפון, מיצטער על איכות התמונות. תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
האהובה שבה לבעליה � הנה למה אסור לאבד תקווה..... 1 2
מאת Guest AKICHU-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מכונית החלומות של אלן פוסטר מניו-יורק אשר נעלמה ביום שנקנתה, נתגלתה במרחק של 3000 מייל ואחרי 37 שנים, בנמל בקליפורניה תוך כדי העמסתה על אוניה בדרכה לשבדיה לבעליה החדשים אשר קנה אותה בעבור 5,700 � מבלי לדעת על עברה. מכיון שהמכונית לא הייתה מבוטחת, ואלן פוסטר לא פוצה, על פי חוק היא שייכת לו, בעליה המקוריים. הקורבט מדגם MAKO SHARK , עברה שינויים, צבעה המקורי היה כחול עם ריפוד תואם, נצבעה מחדש בצבע כסף ופנים המכונית כולו באדום, למרות שמנועה חדש, חסרים כמה חלקים חיוניים ולכן היא מושבתת., למעט עובדה זאת המכונית נמצאה במצב מעולה. אלאן פוסטר, כיום בן 63, ספר כי קנה את המכונית כפיצוי עצמי אחרי גירושיו, ועמד להתחיל בחיים חדשים בחוף המערבי, הוא כמובן לא תכנן שמכוני…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
במצב הראשוני.. , ככה היא הגיע אלי: וזה המצב היום: מכסה תא המטען אחרי טיפול ראשוני בשכבות הצבע העליונות ( הסרה של הצבע בעזרת דיסק אויר ) וכאן מכסה המנוע: מימין רואים את הדיסק , כל נקודות החלודה יוסרו בעדניות ממקומן ( בעדינות=דיסק 4.5" ) ובמקומן ירותכו יריעות ברזל נקי מחלודה.. , כל זה יותר מאוחר.. ולסיום , לוח השעונים: אלו תמונות המצב בינתיים.. , להזכירכם אני תלמיד פנימיה צבאית בצפון הארץ ככה שאני בבית בשישישבת בלבד ולכן העבודה מתקדמת בעצלתיים... , עדכונים נוספים בעתיד.. נ.ב. - בינתים ירדתי מעניין הדלתות ( לאלה שזוכרים את השרשור שפתחתי על "דלתות השחף" לפני חודש-חודשיים.. ) אלכס.
הודעה אחרונה מאת STANG, -
-
אני מאלו שתמיד משיבים לחברים על שאלת תמחור רכב ישן בתשובה: "המחיר הנכון הוא מה שאתה מוכן לשלם.". אני גם מאמין באימרה זו. אולם הפעם נדרשת עזרתכם, חברי הפורום הנכבדים. אני זקוק לאובייקטיביות. אני כבר "חם" על הרכב ולכן אני יודע שאיני אובייקטיבי. אני זקוק לניעור חזק או סטירה מצלצלת בכדי לחזור למציאות. נא חוו דעתכם: הרכב, כאמור, הוא טרנספורטר מודל 1979 קוביה (לא טנדר). יד שלישית (שניה בפועל), לא שזה משנה משהו. נקנה מיד ראשונה בשנת 1979 עם 8,000 ק"מ ומאז נמצא ברשות משפחה אחת. היום הרכב עם 270,000 ק"מ. בעל הרכב הלך לעולמו לפני מספר שנים והרכב עבר בירושה לבנו. מנוע 2000 סמ"ק, שעבר השנה אוברול מלא (יש קבלות, המוסך המטפל מוכר לי). 4 צמיגים חדשים מהחודש הא…
הבחירות לועד המועדון 1 2 3 4 5
מאת Koby Millo-
- אחראי פורום
- 65 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ראשית, אני מקווה שהשירשור הזה לא יהפוך לעוד אחד מאותם השירשורים מלאי-האמוציות בסגנון "מועדון החמש - לאן?" - המטרה שלו מבחינתי שונה. היום הגשתי את מועמדותי לתפקיד חבר בוועד המועדון בבחירות הקרובות, אי-שם במהלך חודש אפריל. אני מעדכן על כך לא לצורך "תעמולת בחירות" אישית, ולכן אני מבקש שהשירשור הזה לא יעסוק במועמדות האישית שלי. פתחתי את השירשור כדי לפנות לעוד הרבה חברי מועדון אחרים שחברים כאן בפורום, כדי לבקש שישקלו הגשת מועמדות לועד. נכתב כאן הרבה בשנה האחרונה על הצורך להכניס "דם חדש" לועד, ולגוון בין צעירים ומבוגרים, בעלי נסיון וחדשים. זכותו של כל חבר מועדון להסתפק בתשלום דמי-החבר ובהשתתפות באירועים, אבל אני בטוח שיש כאן חברים שיכולים גם לתרום יותר ולקח…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
מסלול המרוצים באינדיאנפוליס � האם מסלול מרוצים או שדה תעופה?
מאת Guest AKICHU- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
זה קרה בשנת 1910 השלוש-עשר ביוני, במסלול המירוצים של אינדיאנפוליס, הקפה כפולה של רייט בגובה 75-175 רגל מסביב לזירה הפנימית של מסלול המירוצים בן תשעת החודשים וכיום מסלול המירוצים המפורסם בעולם שנבחר להשיק את המירוץ האווירי הראשון בארה"ב. האחים רייט; אורוויל ווילבור, נצלו במה לאומית זו, על מנת לקדם את עסקיהם בהצגה מרשימה של מטוסיהם , מונחים ומושפעים מהתחרות ההולכת וגוברת בתחום. מסלול המירוצים באינדיאנפוליס נבנה בשנת 1909 ע"י קארל פישר ושלושה שותפים נוספים, ואשר לימים הפך לא רק למסלול ניסויים ומירוצים המיועד לתעשיית הרכב המתפתחת, אלא גם מתקן לחלוציי תעשיית התעופה. וזה הקשר ההיסטורי של מסלול מרוצי כלי הרכב, להתפתחות וקידום כלי התעופה. …
הודעה אחרונה מאת avipel, -
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני רוצה לייבא ביבוא אישי RX-7 שנת 83 אני יודע שהיא לא בת שלושים שנה אבל מצאתי דרכים חוקיות לעקוף את זה. אני פשוט צריך לברר אם יש איפה לטפל במנוע רוטורי בארץ? ואם שאני ארצה למכור אותה בערך כמה אוכל לקבל? כל הסיפור יעלה לי בסביבות ה30 אלף שקל. אני יד שנייה והיא במצב מעולה קוסמטי ומכני. ובכלל אם מישהו יכול לעזור בייבוא אישי או לתת איזה שהם טיפים או הכוונה כי זה עסק מסריח עם המון ביוקרטיה.
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ראיתי אותה היום הדלתות קדימה ואחורה נפתחות הפוך אפשר לראות את הצירים של הדלתות באמצע ובסוף
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://video.google.com/videoplay?docid=-5851344091937046529&q=hot+rod&pl=true Oh Gimme fuel Gimme fire My desire
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב, ברשותי מספר חלקים שמתמלאים באבק במחסן, ואני רוצה להביא אותם לשוק העתיק. חלקם אולי בכלל לא עתיקים ואין סיבה להביא אותם. אז מי שמזהה לאיזה רכב הם שייכים ויכול להעריך לי את מחירם פחות או יותר אני אודה לו. אם אני לא טועה, המנוע והטמבונים שייכים לטריומף הרלד, אבל אני לא סגור על זה. תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת Koby Millo,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 377 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Chmimo
- מ.צ
- arice
- מחכה
- Rongaflugen
- chrono
- PYA
- GTI33
- PASHUT
- yoav911gt2
- פלוני אלמוני21
- Eli vahaba